Svašta Zemlja nosi...
Page 8 of 15
Page 8 of 15 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15
Re: Svašta Zemlja nosi...
maggie13 wrote:Testosteroni divljaju u obrani casti i buducnosti zemlje i kontinenta,sto je ok,samo to je nastavak.
Da se nsjprije udruzite u debati oko alternativnih mjera demografske politike,pa i onih staromodnih,onda mozete bez srama isticati jasan stav oko izbjeglica/migranata. Onda bi i problem,u perspektivi,drugacije izgledao.
Dotad ova nezenstvena i sirova novinarka nema nikakvog opravdanja za sutanje djece i podmetanje nogu starcima sa djecom u narucju.
Ma koje vjere oni bili.
Respect!
Guest- Guest
Samo se pravite da ne razumijete.."forumska bojna"..;P
2014-04-12
Zenska je sirova, ocito i spremna na kojesta u svojim ubjedjenjima. Pretpostavljam i mogu zamisliti kako se osjecala i mogu razumjeti njenu reakciju.maggie13 wrote:Testosteroni divljaju u obrani casti i buducnosti zemlje i kontinenta,sto je ok,samo to je nastavak.
Da se nsjprije udruzite u debati oko alternativnih mjera demografske politike,pa i onih staromodnih,onda mozete bez srama isticati jasan stav oko izbjeglica/migranata. Onda bi i problem,u perspektivi,drugacije izgledao.
Dotad ova nezenstvena i sirova novinarka nema nikakvog opravdanja za sutanje djece i podmetanje nogu starcima sa djecom u narucju.
Ma koje vjere oni bili.
Ne kazem da odobravam, ali mogu razumjeti,to uopce nije tesko.
Osobnom s takvim 'monstrumom' radije bih bio susjed nego s bilo kojim od ovih nasrtljivaca.
dijagram-
2015-08-09
Pozdrav,mate,odoh u kino :)
2014-04-12
Dobro,dijagram,znas ti sto sam mislila;)
Znam da takvu ne bi zenio,to mi je dovoljno..
Odoh se smijat..:D
2014-04-12
maggie13 wrote:Pozdrav,mate,odoh u kino :)
Znaš na vrijeme uzmaći. Tko zna što bi ti dalje predbacili.
Guest- Guest
Došli smo u doba kada je biti Čovjekom, isto što i biti osuđen...
Guest- Guest
Ajde, to je zdravo, samo se smjeskaj:)maggie13 wrote:Dobro,dijagram,znas ti sto sam mislila;)
dijagram-
2015-08-09
Eto, ti si čovjek, a drugi su neljudi. Možeš biti mirne savjesti, i naravno povremeno se zgražati nad neljudima, pogotovo ako je rječ o kakvoj ženskoj koja ima bolju figuru od tebe.mativka wrote:Došli smo u doba kada je biti Čovjekom, isto što i biti osuđen...
Guest- Guest
ostrakon wrote:Eto, ti si čovjek, a drugi su neljudi. Možeš biti mirne savjesti, i naravno povremeno se zgražati nad neljudima, pogotovo ako je rječ o kakvoj ženskoj koja ima bolju figuru od tebe.mativka wrote:Došli smo u doba kada je biti Čovjekom, isto što i biti osuđen...
Očito si u pravu. Da! Fizički sam neugledna, ali zato nisam se predala onome što se želi postići. Izgubiti ljudskost....
Guest- Guest
Matka ne daj da te zajebavaju. Uzgaj big b, rtl i gustaj, ti znas sto valja:)mativka wrote:ostrakon wrote:Eto, ti si čovjek, a drugi su neljudi. Možeš biti mirne savjesti, i naravno povremeno se zgražati nad neljudima, pogotovo ako je rječ o kakvoj ženskoj koja ima bolju figuru od tebe.mativka wrote:Došli smo u doba kada je biti Čovjekom, isto što i biti osuđen...
Očito si u pravu. Da! Fizički sam neugledna, ali zato nisam se predala onome što se želi postići. Izgubiti ljudskost....
dijagram-
2015-08-09
THX...khozoepska drzava se siri,a vjetar piri...Masa ne kuzi to..ostrakon wrote:postoje kopijebogomdani wrote:
Interesantno,n mogu pokrenuti video,jer su dijelovi snimaka " vlasnistvo" neke Mediagrupe qrc..gmbh...
Dakle,skriva se od naroda istina..
Guest- Guest
dijagram wrote:Matka ne daj da te zajebavaju. Uzgaj big b, rtl i gustaj, ti znas sto valja:)mativka wrote:ostrakon wrote:Eto, ti si čovjek, a drugi su neljudi. Možeš biti mirne savjesti, i naravno povremeno se zgražati nad neljudima, pogotovo ako je rječ o kakvoj ženskoj koja ima bolju figuru od tebe.mativka wrote:Došli smo u doba kada je biti Čovjekom, isto što i biti osuđen...
Zezaš me opet jer iskreno kažem. Ali tebi ne zamjeram. Jednom sam napisala da je svako mišljenje izvrgnuto ruglu. Ja ne želim biti dio "inteligencije"...Ne ovakve, koja je ...nemam riječi. Možda bi svi trebali gledati svašta....
Guest- Guest
Također !mativka wrote:maggie13 wrote:Testosteroni divljaju u obrani casti i buducnosti zemlje i kontinenta,sto je ok,samo to je nastavak.
Ma koje vjere oni bili.
Respect!
Trinity-
2014-04-17
bogomdani wrote:Mati jesi li pogledala video?...
Zašto bih gledala?! Imam svoj stav prema djeci i nemoćnim osobama. Znam kako ću se ponašati ako mi dođu u blizinu. Znam što bih, da se mene pita. Al mene nitko ne pita, ja samo živim tu gdje živim. I meni je nametnuto sve, i ja se ne slažem s većinom onim što se događa. I ja sam ljuta, ogorčena, . Namjeravam još dugo živjeti i znam u kakvom svijetu bih željela, ali tko mene pita?! Na koji način ja mogu donijeti promjeni?! Ono što mogu od sebe dati je ljudskost, jer to je sve što imam...
Guest- Guest
Mja..zato zene i djeca prvi bjeze kad se zapuca..treba guze stititi,a u miru qurcu svirati...
Guest- Guest
jebote, pasiva zakon.....i ljuckost. Vidicemo sta ce od toga ostat ako se stvari svedu na ili oni ili mimativka wrote:bogomdani wrote:Mati jesi li pogledala video?...
Zašto bih gledala?! Imam svoj stav prema djeci i nemoćnim osobama. Znam kako ću se ponašati ako mi dođu u blizinu. Znam što bih, da se mene pita. Al mene nitko ne pita, ja samo živim tu gdje živim. I meni je nametnuto sve, i ja se ne slažem s većinom onim što se događa. I ja sam ljuta, ogorčena, . Namjeravam još dugo živjeti i znam u kakvom svijetu bih željela, ali tko mene pita?! Na koji način ja mogu donijeti promjeni?! Ono što mogu od sebe dati je ljudskost, jer to je sve što imam...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ma opet ce zene pobjeci negdje,a mi morati ostati cistiti korov...tako to ide..prckov wrote:jebote, pasiva zakon.....i ljuckost. Vidicemo sta ce od toga ostat ako se stvari svedu na ili oni ili mimativka wrote:bogomdani wrote:Mati jesi li pogledala video?...
Guest- Guest
zene se prilagode, a u miru kao sto ti kazes sviraju kurcu. Feministice podrzavaju ove imigrante100%bogomdani wrote:Mja..zato zene i djeca prvi bjeze kad se zapuca..treba guze stititi,a u miru qurcu svirati...
2014-04-19
prckov wrote:jebote, pasiva zakon.....i ljuckost. Vidicemo sta ce od toga ostat ako se stvari svedu na ili oni ili mi
Nije pasiva! Niti će biti. Što bi ti meni preporučio da spasim EU od ovog zla?!
Guest- Guest
Page 8 of 15 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15
Similar topics
» Svašta zemlja nosi i vlak vuče...
» Svašta Svašta Ponešto : KAOS NA BALKANU JE NEMINOVAN
» Svašta Svašta Ponešto: SRBI U HRVATSKOJ I BiH FEDERACIJI SU NAJUGROZENIJI NA BALKANU...
» Svašta Svašta ponešto : NA BALKANU SE PRIPREMA NAJVECI KONFLIKT IKADA...
» Svašta Svašta Ponešto: AMERIKANCI PRIPREMAJU OKUPACIJU BALKANA... :-)
» Svašta Svašta Ponešto : KAOS NA BALKANU JE NEMINOVAN
» Svašta Svašta Ponešto: SRBI U HRVATSKOJ I BiH FEDERACIJI SU NAJUGROZENIJI NA BALKANU...
» Svašta Svašta ponešto : NA BALKANU SE PRIPREMA NAJVECI KONFLIKT IKADA...
» Svašta Svašta Ponešto: AMERIKANCI PRIPREMAJU OKUPACIJU BALKANA... :-)
Page 8 of 15