ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Svašta Zemlja nosi...

Page 13 of 15 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15  Next

Go down

Svašta Zemlja nosi... - Page 13 Empty Re: Svašta Zemlja nosi...

Post by prckov 10/9/2015, 00:19

mativka wrote:Zbilja se često postidim. Ali jučer tijekom dana, jako....
zasto

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 10/9/2015, 00:21

prckov wrote:
zasto

Razlika dobra i zla uvijek mora postojati. Najgore što se može dogoditi je da ta granica nestane....Sve mi se čini da tim putem ide...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by prckov 10/9/2015, 00:22

Nije badave ef. Cerić naglašavao "Važno je biti Bošnjak".

PS:Kako god, mi ne smijemo popustiti pred neljudskim postupcima. To nas je održalo...
nisam ja za neljudskost sve dok taj drugi je covjek koji postuje moju ljudskost i pravila u mojoj kuci

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 10/9/2015, 00:24

mativka wrote:
bogomdani wrote:jos samo da to shvate nase Princeze na satenskim jastucicima..one vjerovatno o islamu jos imaju ovakvu sliku... lol!

Svašta Zemlja nosi... - Page 13 1001a

Zbilja nas ponižavaš! Ovdje nije riječ o sexu, traženju ljubavi. Ovdje je riječ o humanosti.....
Naprotif...Nije rijec o ponizavanju nego neukosti i naivnosti emotivno rastopljenih Dama..Seks nisam spomenuo,a humanost je u ovom slucaju slabost,a tako,vjeruj mi misle i izbjeglice u vrlo visokom postotku..Islam ne poznas niti malo,niti njihov mentalitet...I u jedno sam siguran..kad vatra opet dodje poda guze,zeljeces da je uz tebe neki brutalac hladne glave,vise nego ovi libewralni metroseksualčići,koji iz svojih udobnih i za sada sigurnih brloga se iscudjavaju hladnoci nas nekolicine nehumanih likova..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by prckov 10/9/2015, 00:25

mativka wrote:
prckov wrote:
zasto

Razlika dobra i zla uvijek mora postojati. Najgore što se može dogoditi je da ta granica nestane....Sve mi se čini da tim putem ide...
slazem se samo ne mislim da ovdje imas primjer zla vrijednog spomena.

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 10/9/2015, 00:25

Ajd, prekini! Ne govorim o tome! (ovo je za Bogija)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 10/9/2015, 00:31

prckov wrote:
bogomdani wrote:
prckov wrote:
bogomdani wrote:
prckov wrote:
prckov wrote:
bogomdani wrote:ehh,ne znam taj spoiler stavljati..No sto zatvarati oci na brutalnost koju ce te osjetiti,a vamo sazaljijevati nekok za ćušku..???

Ovako:

http://ex-iskon.forumcroatian.com/t66-kako
ma pusti to, jesil vidio onu novinarku madaricu
uostalom to oni iz straha, naime, strah rada mrznju
Pa dobro je..strah je od Boga i zdrav je..ne bi tako reagirala da nema razloga za strah..zene to jos instiktivnije osjecaju
ma ja to malo sarkazma
Nego ako nije sikred,gdje ti sada zivis u kojoj drzavi?
evo me u hrvatskoj na moru, kupio kucu. Inace sam i australac
Hajde,Bog ti u pomoci,kao i obitelji...Australija je jako daleko od doma...mogu misliti kako srce vuce natrag..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 10/9/2015, 00:40

mativka wrote:
prckov wrote:
zasto

slusaj..postoje trenuci kad se nacela humanosti i dobra,u realnom problemu pokazuju kao vrlo ranjive tocke,a osobno u gadnim trenucima kad sam ih pokazao,puklo mi je jos zesce po glavi..
Prije 6-7 godina sam pisao kako ce se islam prosiriti po Europi,pa su me forumski "veleumovi" isprdali...hvalili su muslimansko cvieće,a po meni pljuvali...Danas,ono sto govorim nije nesto iz dupeta izvuceno,nego cisto realnost,koje vecina jos u grogi fazi nije svjesna..Iz korijena se mjenja demografska slika europe..postoje dijelovi drzava,gradova u samoj Europi,koji u svojim mikroregionima vec imaju potpunu prevlast Islama..Jos 1989.kad sam bio u Francuskoj,u gradu Marseju su postojale arapske cetvrti gdje nije bilo za ostale preporucljivo otici,a navecer iza 10,ne do Bog..u Parisu u jednom kvartu muslimani klanjaju nasred raskrizja gradskog i nema teorije da tamo nesto drugo moze proci...prosle godine je u Svabiji u jednom mjestu 5 islamskih dripaca nabacilo neke jakne sa natpisima serijatska policija i krenuli u zavoditi svoja pravila u tom dijelu grada..dobro policija ih je pomela..imas na tjubu hrpu videa,koji afirmiraju jacanje islama i slabljenje drugih vjera,nametanje i ostalo...europljani pokazuju humanost,a islamisti se s tim sprdaju i smatraju da jos treba zesce udariti,jer je njima humanost znak slabosti...ja doista ne znam vise kojim rijecima,slikama,videima ti mogu dokazati ono sto se pocelo dokagajati,a sto ce eskalirati u nesto,puno gore..na kraju ce se dogoditi ovo: ekonomija europe ce biti shebana,drzava i vlast oslabljena,a tek onda ce krenuti stvari,koje se dogadjaju trenutno u Siriji..na ciju ce onda humanost europljani racunati??
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 10/9/2015, 00:48

bogomdani wrote:na kraju ce se dogoditi ovo: ekonomija europe ce biti shebana,drzava i vlast oslabljena,a tek onda ce krenuti stvari,koje se dogadjaju trenutno u Siriji..na ciju ce onda humanost europljani racunati??
Neće tada biti sjebana ekonomija samo EU...To je malo šire...No, na tvoje pitanje, slijedi odgovor...Tad će europljani poželjeti i dobiti novi svjetski poredak...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 10/9/2015, 00:50

red wolf wrote:
bogomdani wrote:na kraju ce se dogoditi ovo: ekonomija europe ce biti shebana,drzava i vlast oslabljena,a tek onda ce krenuti stvari,koje se dogadjaju trenutno u Siriji..na ciju ce onda humanost europljani racunati??
Neće tada biti sjebana ekonomija samo EU...To je malo šire...No, na tvoje pitanje, slijedi odgovor...Tad će europljani poželjeti i dobiti novi svjetski poredak...
USA je zasticena od invazije,Rusija itekako plijevi sve sto se pribli granicama,Kina??pffff...zaboravi..Australija deportira sve islamiste...Europa nahebala poduplo..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 10/9/2015, 00:50

Zna li se što je dobro i poželjno ponašanje?! Zna li se i s vjerskog stajališta?! Zna li se i s propisanog?! (zakonom). 
Imam osjećaj, da će ili biti "križarski" rat, ili ....janjičarski...Mučno mi je što ovo pišem, ali, imam osjećaj da tako mora biti!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 10/9/2015, 00:51

bogomdani wrote:USA je zasticena od invazije,Rusija itekako plijevi sve sto se pribli granicama,Kina??pffff...zaboravi..Australija deportira sve islamiste...Europa nahebala poduplo..
Sve je to nebitno...Uskoro će nastupiti novi svjetski poredak u kojem neće biti nacionalnih država...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 10/9/2015, 00:52

mativka wrote:Zna li se što je dobro i poželjno ponašanje?! Zna li se i s vjerskog stajališta?! Zna li se i s propisanog?! (zakonom). 
Imam osjećaj, da će ili biti "križarski" rat, ili ....janjičarski...Mučno mi je što ovo pišem, ali, imam osjećaj da tako mora biti!
Ljudi su životinje...Imaš sljedeći izbor...Istrijebiti ih ili preodgojiti...hehehehehehe
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 10/9/2015, 00:53

mativka wrote:Zna li se što je dobro i poželjno ponašanje?! Zna li se i s vjerskog stajališta?! Zna li se i s propisanog?! (zakonom). 
Zao mi je sto moras sudjelovati u ovakvim temama,ali ebi ga..."krizarski" rat ce biti,ako se nastavi napucavanje islamista po europi,islamiti su takvi da su "pitomi" i šute dok ih je bitno u manjini,ali...dok se namnoze i napuće Europu,e onda slijede shranja...kao i bilo gdje gdje su dosli do brojke koja im je ulila samopouzdanje..oni se tada ne smatraju gostima,nego svoji na svome,a to fali kod Europljanja,osjecaj za svoje,i svoj dom..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 10/9/2015, 00:55

Kad čovjek bude stavljen na razinu svih živih bića na ovom planetu, dakle ne iznad ostalih, tad će nastupiti novo vrijeme...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 10/9/2015, 00:56

red wolf wrote:Kad čovjek bude stavljen na razinu svih živih bića na ovom planetu, dakle ne iznad ostalih, tad će nastupiti novo vrijeme...
E ovo si dobro rekao,jer to upravo slijedi..ponasanje zvijeri..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 10/9/2015, 00:57

bogomdani wrote:
red wolf wrote:Kad čovjek bude stavljen na razinu svih živih bića na ovom planetu, dakle ne iznad ostalih, tad će nastupiti novo vrijeme...
E ovo si dobro rekao,jer to upravo slijedi..ponasanje zvijeri..
Ne...Nisi me razumio...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 10/9/2015, 00:58

@Sveče, životinje su u skladu s prirodom...I biljke...Ljudi nisu...Dovesti ljude sa svime u balans na Zemlji će biti težak zadatak, ali bit će ostvaren...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 10/9/2015, 01:01

red wolf wrote:@Sveče, životinje su u skladu s prirodom...I biljke...Ljudi nisu...Dovesti ljude sa svime u balans na Zemlji će biti težak zadatak, ali bit će ostvaren...
Shvatio sam itekako,no ti ne shvacas da i zivotinje,kad im udjes u njihovo podrucje,njihov dom,napadaju te,iz cistog razloga sto cuvaju svoje podrucje prezivljavanja..Ako ne vjerujes,odi u sjeverozapadni dio Yellowstone parka,pa ces na svojoj kozi osjetiti sklad prirode,od grizzli mede... :) ...niti u zivotinjskom svijetu ne idu razlicite vrste na malom zajednickom prostoru,jer to postaje onda krvavo,a cak i zivotinje respektiraju tudja podrucja..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 10/9/2015, 01:02

bogomdani wrote:
red wolf wrote:@Sveče, životinje su u skladu s prirodom...I biljke...Ljudi nisu...Dovesti ljude sa svime u balans na Zemlji će biti težak zadatak, ali bit će ostvaren...
Shvatio sam itekako,no ti ne shvacas da i zivotinje,kad im udjes u njihovo podrucje,njihov dom,napadaju te,iz cistog razloga sto cuvaju svoje podrucje prezivljavanja..Ako ne vjerujes,odi u sjeverozapadni dio Yellowstone parka,pa ces na svojoj kozi osjetiti sklad prirode,od grizzli mede... :) ...niti u zivotinjskom svijetu ne idu razlicite vrste na malom zajednickom prostoru,jer to postaje onda krvavo,a cak i zivotinje respektiraju tudja podrucja..
Shvaćam, ali njima nedostaje razum...To je razlika...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 10/9/2015, 01:04

red wolf wrote:
bogomdani wrote:
Shvaćam, ali njima nedostaje razum...To je razlika...
U takvim situacijama i covjeku nedostaje razum..zamisli samo situaciju,gdje ti u dvoriste ili dom,odjednom nahrle ljudi bez pardona i pocnu nametati svoja pravila..ne znam koliko bi te razum dugo sluzio..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 13 of 15 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15  Next

Back to top

- Similar topics