Slika malog mrtvog Kurda je čisti agitprop
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Slika malog mrtvog Kurda je čisti agitprop
Sta sad oce rec da ce mi kita u tom drustvu sluzit da njom kopam nos, e jbg.bogomdani wrote:vjerovatno nes u stilu poludronova za radjanje...gdje je tu seks??..nema ga..uzivajmo dok mozemo...prckov wrote:e jebiga, sta ce bit sa zenamared wolf wrote:Pa....sveče mislim da ćeš izvisiti...hehehehehehehebogomdani wrote:No dobro,samo da i dalje bude voljnih Zenki...
omni- Posts : 7009
2014-04-12
uglavnom da ga valjas po šaci,tuzno gledas i uzdises za nekim starim vremenima..omni wrote:Sta sad oce rec da ce mi kita u tom drustvu sluzit da njom kopam nos, e jbg.bogomdani wrote:vjerovatno nes u stilu poludronova za radjanje...gdje je tu seks??..nema ga..uzivajmo dok mozemo...prckov wrote:e jebiga, sta ce bit sa zenamared wolf wrote:Pa....sveče mislim da ćeš izvisiti...hehehehehehehebogomdani wrote:No dobro,samo da i dalje bude voljnih Zenki...
Guest- Guest
ili tucat oraheomni wrote:Sta sad oce rec da ce mi kita u tom drustvu sluzit da njom kopam nos, e jbg.bogomdani wrote:vjerovatno nes u stilu poludronova za radjanje...gdje je tu seks??..nema ga..uzivajmo dok mozemo...prckov wrote:e jebiga, sta ce bit sa zenamared wolf wrote:Pa....sveče mislim da ćeš izvisiti...hehehehehehehebogomdani wrote:No dobro,samo da i dalje bude voljnih Zenki...
2014-04-19
Kao pripadnik emanacije bogomdanih(znatno vise od svetaca),bit cu u mogucnosti odabrati zene smrtnice..sto preostane...red wolf wrote:Ne. Ali svetac će povećati svoju muškost u ne vrijeme i bit će jako ljut zbog toga...prckov wrote:ocel tu bit kakvih genetskih intervencija
Guest- Guest
hehehehehehehehebogomdani wrote:uglavnom da ga valjas po šaci,tuzno gledas i uzdises za nekim starim vremenima..
Guest- Guest
bogomdani wrote:
Kao pripadnik emanacije bogomdanih(znatno vise od svetaca),bit cu u mogucnosti odabrati zene smrtnice..sto preostane...
Guest- Guest
A to nas ceka kako god okrenes, odo probudit zenu da procita temu da ne gubimo vrijeme.bogomdani wrote:uglavnom da ga valjas po šaci,tuzno gledas i uzdises za nekim starim vremenima..omni wrote:Sta sad oce rec da ce mi kita u tom drustvu sluzit da njom kopam nos, e jbg.bogomdani wrote:vjerovatno nes u stilu poludronova za radjanje...gdje je tu seks??..nema ga..uzivajmo dok mozemo...prckov wrote:e jebiga, sta ce bit sa zenamared wolf wrote:Pa....sveče mislim da ćeš izvisiti...hehehehehehehebogomdani wrote:No dobro,samo da i dalje bude voljnih Zenki...
Last edited by omni on 9/9/2015, 00:32; edited 1 time in total
omni-
2014-04-12
phuuuuu..koje cure imaju oni Jehovini u Maksimiru...tamo da je upasti medju nih i napraviti otimacinu...
Guest- Guest
...upravo tako..reci joj o mracnoj buducnosti i da preostalo vrijeme morate iskoristiti maksimalno..omni wrote:A to nss ceka kako god okrenes, odo probudit zenu da procita temu da ne gubimo vrijeme.bogomdani wrote:uglavnom da ga valjas po šaci,tuzno gledas i uzdises za nekim starim vremenima..omni wrote:Sta sad oce rec da ce mi kita u tom drustvu sluzit da njom kopam nos, e jbg.bogomdani wrote:vjerovatno nes u stilu poludronova za radjanje...gdje je tu seks??..nema ga..uzivajmo dok mozemo...prckov wrote:e jebiga, sta ce bit sa zenamared wolf wrote:Pa....sveče mislim da ćeš izvisiti...hehehehehehehebogomdani wrote:No dobro,samo da i dalje bude voljnih Zenki...
Guest- Guest
E tu ces bit onaj tigar s ilustracija.bogomdani wrote:phuuuuu..koje cure imaju oni Jehovini u Maksimiru...tamo da je upasti medju nih i napraviti otimacinu...
omni-
2014-04-12
ocel bit video igrica, cime ce se ljudi zabavljat kad vec seksa nema
2014-04-19
Sram vas bilo...Laku noć, pogleda usmjerenog u novu zoru čovječanstva pozdravljam vas...
Guest- Guest
Jel to sutra?red wolf wrote:Sram vas bilo...Laku noć, pogleda usmjerenog u novu zoru čovječanstva pozdravljam vas...
omni-
2014-04-12
evo ja gledam kroz prozor ne vidim nikakvih promjenaomni wrote:Jel to sutra?red wolf wrote:Sram vas bilo...Laku noć, pogleda usmjerenog u novu zoru čovječanstva pozdravljam vas...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Brzo...To je naprosto nužno...omni wrote:Jel to sutra?red wolf wrote:Sram vas bilo...Laku noć, pogleda usmjerenog u novu zoru čovječanstva pozdravljam vas...
Guest- Guest
hehehehe...tamo dok sam bio 2000tih u zegeju,dvije cure su mi dosle na vrata stana podijeliti one njihove...e a sto je da je ..i ako sam zainteresiran da sudjelujem medju njima..ne budi lijen,dosao ja jednom onako da prosmotrim bolje,kad ono,blagodati..!!! zena pitomih neemancipiranih,poniznih,zgodnih i lijepih...znaju banda sto drze medju sobom...htio sam onu jednu snubiti,ali je rekla da nisam dovoljno produhovljen,i da treba prvo da se uzdignem iznad svojih zelja,ali da je ona tu da mi pomogne...e bas...ajmo dalje..omni wrote:E tu ces bit onaj tigar s ilustracija.bogomdani wrote:phuuuuu..koje cure imaju oni Jehovini u Maksimiru...tamo da je upasti medju nih i napraviti otimacinu...
Guest- Guest
slip vel Volfi..red wolf wrote:Sram vas bilo...Laku noć, pogleda usmjerenog u novu zoru čovječanstva pozdravljam vas...
Guest- Guest
Pa sto joj nisi pokazao da si se uzdigao, a i ona da nije ni primjetila, pa i u sto je gledala? Meni samo dolazile neke babetine, pa kako oni to misle da me privuku e svasta.bogomdani wrote:hehehehe...tamo dok sam bio 2000tih u zegeju,dvije cure su mi dosle na vrata stana podijeliti one njihove...e a sto je da je ..i ako sam zainteresiran da sudjelujem medju njima..ne budi lijen,dosao ja jednom onako da prosmotrim bolje,kad ono,blagodati..!!! zena pitomih neemancipiranih,poniznih,zgodnih i lijepih...znaju banda sto drze medju sobom...htio sam onu jednu snubiti,ali je rekla da nisam dovoljno produhovljen,i da treba prvo da se uzdignem iznad svojih zelja,ali da je ona tu da mi pomogne...e bas...ajmo dalje..omni wrote:E tu ces bit onaj tigar s ilustracija.bogomdani wrote:phuuuuu..koje cure imaju oni Jehovini u Maksimiru...tamo da je upasti medju nih i napraviti otimacinu...
omni-
2014-04-12
a zelje su ti da je prevrnes, pa kad se uzdignes iznad te zelje nista od "prevrtanja"..htio sam onu jednu snubiti,ali je rekla da nisam dovoljno produhovljen,i da treba prvo da se uzdignem iznad svojih zelja,ali da je ona tu da mi pomogne..
2014-04-19
E lukavci su oni.,...morao bih ici na neko poducavanje njihove biblije,a to traje dugo,pa ti onda pocnu dolaziti u stan,pa ovo pa ono,pa ici na ona njihova okupljanja,a dok se priblizis curi,odmah ti netko pridje i pocne mudrovati,ometaju,brate,ometajuomni wrote:Pa sto joj nisi pokazao da si se uzdigao, a i ona da nije ni primjetila, pa i u sto je gledala? Meni samo dolazile neke babetine, pa kako oni to misle da me privuku e svasta.bogomdani wrote:hehehehe...tamo dok sam bio 2000tih u zegeju,dvije cure su mi dosle na vrata stana podijeliti one njihove...e a sto je da je ..i ako sam zainteresiran da sudjelujem medju njima..ne budi lijen,dosao ja jednom onako da prosmotrim bolje,kad ono,blagodati..!!! zena pitomih neemancipiranih,poniznih,zgodnih i lijepih...znaju banda sto drze medju sobom...htio sam onu jednu snubiti,ali je rekla da nisam dovoljno produhovljen,i da treba prvo da se uzdignem iznad svojih zelja,ali da je ona tu da mi pomogne...e bas...ajmo dalje..omni wrote:E tu ces bit onaj tigar s ilustracija.bogomdani wrote:phuuuuu..koje cure imaju oni Jehovini u Maksimiru...tamo da je upasti medju nih i napraviti otimacinu...
Guest- Guest
Jedan doktor iz Splita je ozenio neku curu iz Vinkovaca,sitnija,ali sto je komad.!!! lijepa plava zgodna..a on 130 kila....ja vaki zgodana i naocit,pa nis..
Guest- Guest
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Bozanićev agitprop
» dokolicarski-kulturni-agitprop
» agitprop u režiji "domoljuba i patriota"
» Pojeo mrtvog oca
» Britanija: Obitelj mrtvog razbojnika otjerala penzionera
» dokolicarski-kulturni-agitprop
» agitprop u režiji "domoljuba i patriota"
» Pojeo mrtvog oca
» Britanija: Obitelj mrtvog razbojnika otjerala penzionera