Slika malog mrtvog Kurda je čisti agitprop
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Slika malog mrtvog Kurda je čisti agitprop
Znas zasto ce nacionalne drzave opstajati,sve do samog kraja?red wolf wrote:Gledaj to ovako...Zamisli da ti ili ja uđemo u neku zemlju bez dopuštenja...Mislim da se razumijemo, dok god postoje nacionalne države, to se treba poštivati...U budućnosti, kad države izgube na značaju, tad to više neće biti problem...omni wrote:Ne znam, i meni je ovo bezveze, mislim ok policija radi svoj posao ali ipak nije ovaj nacin u redu, stariji je covjek s djetetom. S druge strane i on je svoje godine i iskustvo trebao upotrijebiti da shvati da se ne bjezi od murije noseci dijete, osim naravno ako ne pucaju po njemu sto ovdje nije slucaj.
Guest- Guest
Neće. One su gotove. Novi svijet je pred nama, ali nakon raspada ovog...bogomdani wrote:Znas zasto ce nacionalne drzave opstajati,sve do samog kraja?red wolf wrote:Gledaj to ovako...Zamisli da ti ili ja uđemo u neku zemlju bez dopuštenja...Mislim da se razumijemo, dok god postoje nacionalne države, to se treba poštivati...U budućnosti, kad države izgube na značaju, tad to više neće biti problem...omni wrote:Ne znam, i meni je ovo bezveze, mislim ok policija radi svoj posao ali ipak nije ovaj nacin u redu, stariji je covjek s djetetom. S druge strane i on je svoje godine i iskustvo trebao upotrijebiti da shvati da se ne bjezi od murije noseci dijete, osim naravno ako ne pucaju po njemu sto ovdje nije slucaj.
Guest- Guest
Sve t iovisi o eliti koja vlada...ne pise se ali podosta pobjeglica islamskih,glavom bez obzira bjeze gdje god stignu..nije svima Europa najbliza..znas kako to Rusi rjesavaju?? ..vrlo brzo..red wolf wrote:Neće. One su gotove. Novi svijet je pred nama, ali nakon raspada ovog...bogomdani wrote:Znas zasto ce nacionalne drzave opstajati,sve do samog kraja?red wolf wrote:Gledaj to ovako...Zamisli da ti ili ja uđemo u neku zemlju bez dopuštenja...Mislim da se razumijemo, dok god postoje nacionalne države, to se treba poštivati...U budućnosti, kad države izgube na značaju, tad to više neće biti problem...omni wrote:Ne znam, i meni je ovo bezveze, mislim ok policija radi svoj posao ali ipak nije ovaj nacin u redu, stariji je covjek s djetetom. S druge strane i on je svoje godine i iskustvo trebao upotrijebiti da shvati da se ne bjezi od murije noseci dijete, osim naravno ako ne pucaju po njemu sto ovdje nije slucaj.
Guest- Guest
To sam upravo i ja mislio, kakvo pokazivanje stava udaranjem djece....omni wrote:Ne znam, i meni je ovo bezveze, mislim ok policija radi svoj posao ali ipak nije ovaj nacin u redu, stariji je covjek s djetetom. S druge strane i on je trebao da shvati da se ne bjezi od murije noseci dijete, osim naravno ako ne pucaju po njemu sto ovdje nije slucaj.
Guest- Guest
Točno...Sve je već riješeno...bogomdani wrote:Sve t iovisi o eliti koja vlada...
Last edited by red wolf on 8/9/2015, 23:38; edited 1 time in total
Guest- Guest
Jasno je to, ovi idu preko granica samo tako. To pravo meni nije obezbjedjeno, ja ne mogu u Afriku ili Aziju bez vazecih putnih dokumenata, mislim mogu probat i najebat ako dodjem u bilo kakav kontakt s organima vlasti. To sto su izbjeglice ipak ne daje pravo da se coporativno krece kuda i kako se zeli nego postoji proces prijave, identifikacije, uvodjenja u sistem i sve ostalo sto slijedi.red wolf wrote:Gledaj to ovako...Zamisli da ti ili ja uđemo u neku zemlju bez dopuštenja...Mislim da se razumijemo, dok god postoje nacionalne države, to se treba poštivati...U budućnosti, kad države izgube na značaju, tad to više neće biti problem...omni wrote:Ne znam, i meni je ovo bezveze, mislim ok policija radi svoj posao ali ipak nije ovaj nacin u redu, stariji je covjek s djetetom. S druge strane i on je svoje godine i iskustvo trebao upotrijebiti da shvati da se ne bjezi od murije noseci dijete, osim naravno ako ne pucaju po njemu sto ovdje nije slucaj.
omni-
2014-04-12
Držim te za riječ.red wolf wrote:Neće se ponoviti...
Guest- Guest
I to je to.omni wrote:
Jasno je to, ovi idu preko granica samo tako.
Guest- Guest
to nije to..domicili su sve agresivniji i bjesnji..nacionalne drzave su ipak jos prejake..to ak oje Mrkelica islamska quja,ne znaci da Rusija mora po istom..bogami Ruje opletu sa BMG-ima ispred pobjeglica pa ti probaj proci..
Guest- Guest
Ostatak starog svijeta koji još treba biti razmontiran...bogomdani wrote:to nije to..domicili su sve agresivniji i bjesnji..nacionalne drzave su ipak jos prejake..
Guest- Guest
Dakle,Kina,Rusija,Amerika...tesko..prebrutalni su,a ovo sto ti govoris za Europu,u Americi se dogadja vec poduze,pa opet cvrsta vlast itekako ima sve pod kontrolom...red wolf wrote:Ostatak starog svijeta koji još treba biti razmontiran...bogomdani wrote:to nije to..domicili su sve agresivniji i bjesnji..nacionalne drzave su ipak jos prejake..
Guest- Guest
@Sveče...Gledaj na to ovako, kako bi opstala ljudska vrsta, bit će potrebna ogromna žrtva...No, tada će čovječanstvo živjeti u skladu s prirodom, neće se razamnožavati u nedogled...Živjeti će u blagostanju i jednakosti...
Last edited by red wolf on 8/9/2015, 23:46; edited 1 time in total
Guest- Guest
To je sasvim nepotrebno, mislim gomila ih bjezi i sto se sad dobija ako sapletes starog s djetetom. Moguce da je to ova ucinila instiktivno u afektu da pokusa zaustavit bjegunce ne razmisljajuci ali s ruznim rezultatom.Starhemberg wrote:To sam upravo i ja mislio, kakvo pokazivanje stava udaranjem djece....omni wrote:Ne znam, i meni je ovo bezveze, mislim ok policija radi svoj posao ali ipak nije ovaj nacin u redu, stariji je covjek s djetetom. S druge strane i on je trebao da shvati da se ne bjezi od murije noseci dijete, osim naravno ako ne pucaju po njemu sto ovdje nije slucaj.
omni-
2014-04-12
nece,a znas zasto? jer je covjek covjeku vuk...ostavi ti svega 100 000 ljudi na planetu,i opet ce ici istim pravcem..ljudski mentalitet ne mozes promijeniti..red wolf wrote:@Sveče...Gledaj na to ovako, kako bi opstala ljudska vrsta, bit će potrebna ogromna žrtva...No, tada. čovječanstvo će živjeti u skladu s prirodom, neće se razamnožavati u nedogled...Živjeti će u blagostanju i jednakosti...
Guest- Guest
Ne, ako ga discipliniraš...hehehehehehehehebogomdani wrote:
nece,a znas zasto? jer je covjek covjeku vuk...ostavi ti svega 100 000 ljudi na planetu,i opet ce ici istim pravcem..ljudski mentalitet ne mozes promijeniti..
Guest- Guest
Ma ti što bi "razmontiravali" i stvarali "novi svjetski poredak" su do ovoga svega i doveli. Nema sumnje da je sve ovo orkestrirano i da se planski sprovodi, a šuga koja vuče konce se skriva tako da su jedini eksponenti svega ta masa koja juri prema Njemačkoj.
Guest- Guest
@sveče, pročitaj Platonovo djelo '' Država ''...Obrati pozornost na odgoj djece...
Guest- Guest
a kaki je taj novi svijet, imas li kakvu predstavured wolf wrote:
Neće. One su gotove. Novi svijet je pred nama, ali nakon raspada ovog...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
nemam ti ja vremena za to bas..a i treba opusten mozag i bezstresna dokolica...ali oke..red wolf wrote:@sveče, pročitaj Platonovo djelo '' Država ''...Obrati pozornost na odgoj djece...
Guest- Guest
Bez država, osim jedne jedine...Napredak znanosti do neslučenih granica...Nema gladi i siromaštva, vlada jednakost u socijalističkom uređenju ( onom pravom )...Na Zemlji je optimalan broj ljudi...Poštiva se priroda i u njoj flora i fauna...prckov wrote:a kaki je taj novi svijet, imas li kakvu predstavu
Guest- Guest
A da malo vježbaš mozak za promjenu?...bogomdani wrote:nemam ti ja vremena za to bas..a i treba opusten mozag i bezstresna dokolica...ali oke..red wolf wrote:@sveče, pročitaj Platonovo djelo '' Država ''...Obrati pozornost na odgoj djece...
Guest- Guest
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Bozanićev agitprop
» dokolicarski-kulturni-agitprop
» agitprop u režiji "domoljuba i patriota"
» Pojeo mrtvog oca
» Britanija: Obitelj mrtvog razbojnika otjerala penzionera
» dokolicarski-kulturni-agitprop
» agitprop u režiji "domoljuba i patriota"
» Pojeo mrtvog oca
» Britanija: Obitelj mrtvog razbojnika otjerala penzionera