Slika malog mrtvog Kurda je čisti agitprop
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Slika malog mrtvog Kurda je čisti agitprop
pa kako ce poceti nova civilizacija iz pepela sa tako savrsenim rjesenjemred wolf wrote:Pogrešan ti je stav...Danas nema Razuma na Zemlji i zato će ova civilizacija završiti tako kako će...Ostaci će se vratiti Razumu...prckov wrote:
nemaju svi isti razum niti sposobnost rasudivanja niti osjecaja pravde ili ljubavi, ciji je onda razum vazniji da donosi odluke ili se postuje
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
uvijek je tako, koliko je stara ona priča o Noi i potopu, a korjene još vuče iz Asirskih inačica, idijoti se uvijek utopered wolf wrote:Pogrešan ti je stav...Danas nema Razuma na Zemlji i zato će ova civilizacija završiti tako kako će...Ostaci će se vratiti Razumu...prckov wrote:
nemaju svi isti razum niti sposobnost rasudivanja niti osjecaja pravde ili ljubavi, ciji je onda razum vazniji da donosi odluke ili se postuje
Guest- Guest
Ha ? Idem spavat', meni dosta...neću te više ništa pitat'...red wolf wrote:Djecu neće odgajati roditelji već društvo vođeno Razumom...Trinity wrote:
Nemoj ti meni disciplinom, konkretno kako ?
Trinity-
2014-04-17
Pa nece mozda bas direktno, prvo izljecit ptsp poslije promjena.prckov wrote:pa kako ce poceti nova civilizacija iz pepela sa tako savrsenim rjesenjemred wolf wrote:Pogrešan ti je stav...Danas nema Razuma na Zemlji i zato će ova civilizacija završiti tako kako će...Ostaci će se vratiti Razumu...prckov wrote:
omni-
2014-04-12
Imaš film, The Giver. Tamo je prikazano takvo utopijsko društvoTrinity wrote:Ha ? Idem spavat', meni dosta...neću te više ništa pitat'...red wolf wrote:Djecu neće odgajati roditelji već društvo vođeno Razumom...Trinity wrote:
http://www.imdb.com/title/tt0435651/?ref_=nm_flmg_act_7
Guest- Guest
Danas je u medijima bio jedan tragičan događaj...Da je dijete odgajano od strane društva i vođeno razumom, bilo bi drugačije...No to je sve vezano za ovu civilizaciju...Ne tražim te da me razumiješ, jer me ne možeš razumijeti...Trinity wrote:Ha ? Idem spavat', meni dosta...neću te više ništa pitat'...red wolf wrote:Djecu neće odgajati roditelji već društvo vođeno Razumom...Trinity wrote:
Guest- Guest
omni wrote:
Pa nece mozda bas direktno, prvo izljecit ptsp poslije promjena.
Guest- Guest
No dobro,samo da i dalje bude voljnih Zenki...
Guest- Guest
Recimo da će ovaj puta biti drukčije...ostrakon wrote:
uvijek je tako, koliko je stara ona priča o Noi i potopu, a korjene još vuče iz Asirskih inačica, idijoti se uvijek utope
Guest- Guest
Pa....sveče mislim da ćeš izvisiti...hehehehehehehebogomdani wrote:No dobro,samo da i dalje bude voljnih Zenki...
Guest- Guest
prvo moraju otrest prasinu od radioaktivne prasine a zene popravit frizure i nasminkat seomni wrote:Pa nece mozda bas direktno, prvo izljecit ptsp poslije promjena.prckov wrote:pa kako ce poceti nova civilizacija iz pepela sa tako savrsenim rjesenjemred wolf wrote:Pogrešan ti je stav...Danas nema Razuma na Zemlji i zato će ova civilizacija završiti tako kako će...Ostaci će se vratiti Razumu...prckov wrote:
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Pa da se još više naživciram prije spavanja ?ostrakon wrote:Imaš film, The Giver. Tamo je prikazano takvo utopijsko društvoTrinity wrote:Ha ? Idem spavat', meni dosta...neću te više ništa pitat'...red wolf wrote:Djecu neće odgajati roditelji već društvo vođeno Razumom...Trinity wrote:
http://www.imdb.com/title/tt0435651/?ref_=nm_flmg_act_7
Ne, hvala.
Trinity-
2014-04-17
Ne utopi se ni ono što na vodi uvijek pluta.ostrakon wrote:uvijek je tako, koliko je stara ona priča o Noi i potopu, a korjene još vuče iz Asirskih inačica, idijoti se uvijek utopered wolf wrote:Pogrešan ti je stav...Danas nema Razuma na Zemlji i zato će ova civilizacija završiti tako kako će...Ostaci će se vratiti Razumu...prckov wrote:
Guest- Guest
Razumno, dakako.prckov wrote:prvo moraju otrest prasinu od radioaktivne prasine a zene popravit frizure i nasminkat seomni wrote:Pa nece mozda bas direktno, prvo izljecit ptsp poslije promjena.prckov wrote:pa kako ce poceti nova civilizacija iz pepela sa tako savrsenim rjesenjemred wolf wrote:Pogrešan ti je stav...Danas nema Razuma na Zemlji i zato će ova civilizacija završiti tako kako će...Ostaci će se vratiti Razumu...prckov wrote:
Trinity-
2014-04-17
Neće biti potrebno...prckov wrote:
prvo moraju otrest prasinu od radioaktivne prasine a zene popravit frizure i nasminkat se
Guest- Guest
e jebiga, sta ce bit sa zenamared wolf wrote:Pa....sveče mislim da ćeš izvisiti...hehehehehehehebogomdani wrote:No dobro,samo da i dalje bude voljnih Zenki...
2014-04-19
Ništa.prckov wrote:
e jebiga, sta ce bit sa zenama
Guest- Guest
ocel tu bit kakvih genetskih intervencija
2014-04-19
vjerovatno nes u stilu poludronova za radjanje...gdje je tu seks??..nema ga..uzivajmo dok mozemo...prckov wrote:e jebiga, sta ce bit sa zenamared wolf wrote:Pa....sveče mislim da ćeš izvisiti...hehehehehehehebogomdani wrote:No dobro,samo da i dalje bude voljnih Zenki...
Guest- Guest
Ne. Ali svetac će povećati svoju muškost u ne vrijeme i bit će jako ljut zbog toga...prckov wrote:ocel tu bit kakvih genetskih intervencija
Guest- Guest
Sta sad oce rec da ce mi kita u tom drustvu sluzit da njom kopam nos, e jbg.bogomdani wrote:vjerovatno nes u stilu poludronova za radjanje...gdje je tu seks??..nema ga..uzivajmo dok mozemo...prckov wrote:e jebiga, sta ce bit sa zenamared wolf wrote:Pa....sveče mislim da ćeš izvisiti...hehehehehehehebogomdani wrote:No dobro,samo da i dalje bude voljnih Zenki...
omni-
2014-04-12
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Bozanićev agitprop
» dokolicarski-kulturni-agitprop
» agitprop u režiji "domoljuba i patriota"
» Pojeo mrtvog oca
» Britanija: Obitelj mrtvog razbojnika otjerala penzionera
» dokolicarski-kulturni-agitprop
» agitprop u režiji "domoljuba i patriota"
» Pojeo mrtvog oca