Slika malog mrtvog Kurda je čisti agitprop
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Slika malog mrtvog Kurda je čisti agitprop
A da malo vježbaš mozak za promjenu?...bogomdani wrote:nemam ti ja vremena za to bas..a i treba opusten mozag i bezstresna dokolica...ali oke..red wolf wrote:@sveče, pročitaj Platonovo djelo '' Država ''...Obrati pozornost na odgoj djece...
Guest- Guest
religija?red wolf wrote:Bez država, osim jedne jedine...Napredak znanosti do neslučenih granica...Nema gladi i siromaštva, vlada jednakost u socijalističkom uređenju ( onom pravom )...Na Zemlji je optimalan broj ljudi...Poštiva se priroda i u njoj flora i fauna...prckov wrote:a kaki je taj novi svijet, imas li kakvu predstavu
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Bit će stjerana u četiri zida...Ipak ja se nadam da će nestati...prckov wrote:religija?red wolf wrote:Bez država, osim jedne jedine...Napredak znanosti do neslučenih granica...Nema gladi i siromaštva, vlada jednakost u socijalističkom uređenju ( onom pravom )...Na Zemlji je optimalan broj ljudi...Poštiva se priroda i u njoj flora i fauna...prckov wrote:a kaki je taj novi svijet, imas li kakvu predstavu
Guest- Guest
Kojesta i ti pitas..ljudi hodaju unaokolo nasmijeseni,lijepo odjeveni,cisti,pogleda okrenutim u daljinu,koju krasi jasno sunce,nebesko plavetnilo,sa paperjastim oblacima bijele boje,zito koje se u daljini talasa,nije potrebno niti sijati,samo od sebe raste,cvijece duginih boja svuda unaokolo,kao i gusto drvece,zelena travica,a nedaleko veli bengalski tigar pase travu...e neuki covjece..prckov wrote:a kaki je taj novi svijet, imas li kakvu predstavured wolf wrote:
Neće. One su gotove. Novi svijet je pred nama, ali nakon raspada ovog...
Guest- Guest
ko ce stjerat religiju u cetiri zida i kakored wolf wrote:Bit će stjerana u četiri zida...Ipak ja se nadam da će nestati...prckov wrote:religija?red wolf wrote:Bez država, osim jedne jedine...Napredak znanosti do neslučenih granica...Nema gladi i siromaštva, vlada jednakost u socijalističkom uređenju ( onom pravom )...Na Zemlji je optimalan broj ljudi...Poštiva se priroda i u njoj flora i fauna...prckov wrote:a kaki je taj novi svijet, imas li kakvu predstavu
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
I dokle tako ? Kako bi se održavao optimalan broj ljudi?red wolf wrote:Bez država, osim jedne jedine...Napredak znanosti do neslučenih granica...Nema gladi i siromaštva, vlada jednakost u socijalističkom uređenju ( onom pravom )...Na Zemlji je optimalan broj ljudi...Poštiva se priroda i u njoj flora i fauna...prckov wrote:a kaki je taj novi svijet, imas li kakvu predstavu
Trinity-
2014-04-17
Platon je tu ideju države pokušao sprovesti u Sirakuzi, jedva je živu glavu izvukao, linčovali ga skoro :) Koliko je bio genijalan filozof, toliko je bio loš politički teoretičar, u praksi, eto još gori...
Guest- Guest
Disciplinom.Trinity wrote:I dokle tako ? Kako bi se održavao optimalan broj ljudi?red wolf wrote:Bez država, osim jedne jedine...Napredak znanosti do neslučenih granica...Nema gladi i siromaštva, vlada jednakost u socijalističkom uređenju ( onom pravom )...Na Zemlji je optimalan broj ljudi...Poštiva se priroda i u njoj flora i fauna...prckov wrote:a kaki je taj novi svijet, imas li kakvu predstavu
Guest- Guest
Oni odlučni vođeni Razumom...prckov wrote:ko ce stjerat religiju u cetiri zida i kakored wolf wrote:Bit će stjerana u četiri zida...Ipak ja se nadam da će nestati...prckov wrote:religija?red wolf wrote:Bez država, osim jedne jedine...Napredak znanosti do neslučenih granica...Nema gladi i siromaštva, vlada jednakost u socijalističkom uređenju ( onom pravom )...Na Zemlji je optimalan broj ljudi...Poštiva se priroda i u njoj flora i fauna...prckov wrote:a kaki je taj novi svijet, imas li kakvu predstavu
Guest- Guest
e to je, zavjera, nema drugog objašnjenja, čovjek iza kulise je kriv i vuče konce, povlači poluge iz sjene, a vjerovatno je on isto tako u zadnjih 50ak godina dolje u Siriji naštancao novih 20ak milijuna ljudi pa je postalo gužva i tjesno, taman pogodno za puške i noževe u obračunu među plemenima u svađi oko bunara i grumena zemljeStarhemberg wrote:Ma ti što bi "razmontiravali" i stvarali "novi svjetski poredak" su do ovoga svega i doveli. Nema sumnje da je sve ovo orkestrirano i da se planski sprovodi, a šuga koja vuče konce se skriva tako da su jedini eksponenti svega ta masa koja juri prema Njemačkoj.
Guest- Guest
Jednom mi je dosla pod ruku knjizica Jehovinih svjedoka u kojoj je bio opisan doduse ne ovaj nego onaj svijet gdje svega ima u izobilju i onda ilustracija cvijece trava, sretna obitelj s obilatim kosarama punim hrane, djecak mazi tigra pokraj kojeg svjezu travu pase jagnje.... Nesto se mislim, taj jebeni tigar mora da je u paklu.bogomdani wrote:Kojesta i ti pitas..ljudi hodaju unaokolo nasmijeseni,lijepo odjeveni,cisti,pogleda okrenutim u daljinu,koju krasi jasno sunce,nebesko plavetnilo,sa paperjastim oblacima bijele boje,zito koje se u daljini talasa,nije potrebno niti sijati,samo od sebe raste,cvijece duginih boja svuda unaokolo,kao i gusto drvece,zelena travica,a nedaleko veli bengalski tigar pase travu...e neuki covjece..prckov wrote:a kaki je taj novi svijet, imas li kakvu predstavured wolf wrote:
omni-
2014-04-12
Nemoj ti meni disciplinom, konkretno kako ?red wolf wrote:Disciplinom.Trinity wrote:I dokle tako ? Kako bi se održavao optimalan broj ljudi?red wolf wrote:Bez država, osim jedne jedine...Napredak znanosti do neslučenih granica...Nema gladi i siromaštva, vlada jednakost u socijalističkom uređenju ( onom pravom )...Na Zemlji je optimalan broj ljudi...Poštiva se priroda i u njoj flora i fauna...prckov wrote:a kaki je taj novi svijet, imas li kakvu predstavu
Trinity-
2014-04-17
koja ce biti ideoloska smjernica tom drustvu, komunizam?red wolf wrote:Oni odlučni vođeni Razumom...prckov wrote:ko ce stjerat religiju u cetiri zida i kakored wolf wrote:Bit će stjerana u četiri zida...Ipak ja se nadam da će nestati...prckov wrote:religija?red wolf wrote:Bez država, osim jedne jedine...Napredak znanosti do neslučenih granica...Nema gladi i siromaštva, vlada jednakost u socijalističkom uređenju ( onom pravom )...Na Zemlji je optimalan broj ljudi...Poštiva se priroda i u njoj flora i fauna...prckov wrote:a kaki je taj novi svijet, imas li kakvu predstavu
2014-04-19
Razum...prckov wrote:
koja ce biti ideoloska smjernica tom drustvu, komunizam?
Guest- Guest
Djecu neće odgajati roditelji već društvo vođeno Razumom...Trinity wrote:
Nemoj ti meni disciplinom, konkretno kako ?
Guest- Guest
nemaju svi isti razum niti sposobnost rasudivanja niti osjecaja pravde ili ljubavi, ciji je onda razum vazniji da donosi odluke ili se postujered wolf wrote:Razum...prckov wrote:
koja ce biti ideoloska smjernica tom drustvu, komunizam?
2014-04-19
hahahaha..moram priznati,opisao sam koliko se sjecam upravo jednu njihovu ilustraciju...omni wrote:Jednom mi je dosla pod ruku knjizica Jehovinih svjedoka u kojoj je bio opisan doduse ne ovaj nego onaj svijet gdje svega ima u izobilju i onda ilustracija cvijece trava, sretna obitelj s obilatim kosarama punim hrane, djecak mazi tigra pokraj kojeg svjezu travu pase jagnje.... Nesto se mislim, taj jebeni tigar mora da je u paklu.bogomdani wrote:Kojesta i ti pitas..ljudi hodaju unaokolo nasmijeseni,lijepo odjeveni,cisti,pogleda okrenutim u daljinu,koju krasi jasno sunce,nebesko plavetnilo,sa paperjastim oblacima bijele boje,zito koje se u daljini talasa,nije potrebno niti sijati,samo od sebe raste,cvijece duginih boja svuda unaokolo,kao i gusto drvece,zelena travica,a nedaleko veli bengalski tigar pase travu...e neuki covjece..prckov wrote:a kaki je taj novi svijet, imas li kakvu predstavured wolf wrote:
Pitao sam i jednog Jehovinog svjedoka apropo toga,kako on misli da bi Tigar mogao zivjeti od trave...stao je brljati neke nebuloze..objasnio sam mu da mos u tigra natrpati dnevno 30 kila trave i on ce svejedno uginuti od gladi..
Guest- Guest
Pogrešan ti je stav...Danas nema Razuma na Zemlji i zato će ova civilizacija završiti tako kako će...Ostaci će se vratiti Razumu...prckov wrote:
nemaju svi isti razum niti sposobnost rasudivanja niti osjecaja pravde ili ljubavi, ciji je onda razum vazniji da donosi odluke ili se postuje
Guest- Guest
To neka Vulkanska škola?red wolf wrote:Djecu neće odgajati roditelji već društvo vođeno Razumom...Trinity wrote:
Nemoj ti meni disciplinom, konkretno kako ?
Guest- Guest
Dobra usporedba...bogomdani wrote:
To neka Vulkanska škola?
Guest- Guest
pa kako ce poceti nova civilizacija iz pepela sa tako savrsenim rjesenjemred wolf wrote:Pogrešan ti je stav...Danas nema Razuma na Zemlji i zato će ova civilizacija završiti tako kako će...Ostaci će se vratiti Razumu...prckov wrote:
nemaju svi isti razum niti sposobnost rasudivanja niti osjecaja pravde ili ljubavi, ciji je onda razum vazniji da donosi odluke ili se postuje
2014-04-19
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Bozanićev agitprop
» dokolicarski-kulturni-agitprop
» agitprop u režiji "domoljuba i patriota"
» Pojeo mrtvog oca
» Britanija: Obitelj mrtvog razbojnika otjerala penzionera
» dokolicarski-kulturni-agitprop
» agitprop u režiji "domoljuba i patriota"
» Pojeo mrtvog oca
» Britanija: Obitelj mrtvog razbojnika otjerala penzionera