Slika malog mrtvog Kurda je čisti agitprop
Page 1 of 7
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Slika malog mrtvog Kurda je čisti agitprop
Dobro mi je ovo po zapadnim medijima, more suza olili nad malim Kurdom, a nitkom ništa što Turčad tamani ih svaki dan, žene, djecu, slea gradove hahaha Evropa je šaka jada majkomila
Kermit-
2014-04-17
A točno sam pomislio da je tijelo micano i namišteno za slikanje.
Ništa nova.
Ništa nova.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
EU politicarima treba glasacko tijelo da se drze na vlasti a najbolje ce ga dobiti ako ga uvezu s naglaskom na "Ja sam te doveo, dao ti bolji zivot i gledaj da ti budem Bog otac u buduce". Jbg, sve ovo nije slucajno, nisu oni tek tako budale pa da im ulijecu stotine tisuca ljudi u zemlje tek tako. Ukazala se dobra prilika koju svakako nece propustit.
omni-
2014-04-12
Jasno kao dan...Politicarima Europe su vlastite pozicije bitnije nego sudbina europskih naroda..omni wrote:EU politicarima treba glasacko tijelo da se drze na vlasti a najbolje ce ga dobiti ako ga uvezu s naglaskom na "Ja sam te doveo, dao ti bolji zivot i gledaj da ti budem Bog otac u buduce". Jbg, sve ovo nije slucajno, nisu oni tek tako budale pa da im ulijecu stotine tisuca ljudi u zemlje tek tako. Ukazala se dobra prilika koju svakako nece propustit.
Guest- Guest
Ne znam, ima tu svega, ali za ovo moraš biti govno s dna septičke jame da napraviš...
Guest- Guest
Jer ženska ima muda branit granicu svoje države? Nije beskičmenjak?Starhemberg wrote:Ne znam, ima tu svega, ali za ovo moraš biti govno s dna septičke jame da napraviš...
Guest- Guest
Ima muda isto kao i ti (pošto si žensko, jel).. ono, sapliće noge čovjeku s djetetom...neš ti muda i "kičmenjaštva"...ostrakon wrote:Jer ženska ima muda branit granicu svoje države? Nije beskičmenjak?Starhemberg wrote:Ne znam, ima tu svega, ali za ovo moraš biti govno s dna septičke jame da napraviš...
Guest- Guest
Starhemberg wrote:
Ima muda isto kao i ti (pošto si žensko, jel).. ono, sapliće noge čovjeku s djetetom...neš ti muda i "kičmenjaštva"...
Guest- Guest
Zae nema muda?...Jasno brani svoj stav.Starhemberg wrote:Ima muda
Guest- Guest
dok bi ih ti unio na svojim rukama, da ne muče svoje nogeStarhemberg wrote:ono, sapliće noge čovjeku s djetetom...neš ti muda i "kičmenjaštva"...
ionako neš imati djece, izbaci starce iz roditeljske kuće te ju ponudi izbjeglici
pa će ti svi reći kako si dobar i velikodušan čovjek, ideš ravno u raj jer si pomogao siromahe, gdje će te Isus osobno pogladiti po glavi
Guest- Guest
Ne saplićem noge ljudima koji nose djecu u naručju, toliko. Rekoh, to rade samo strugotine sa sanitarnih čvorova.ostrakon wrote:dok bi ih ti unio na svojim rukama, da ne muče svoje nogeStarhemberg wrote:ono, sapliće noge čovjeku s djetetom...neš ti muda i "kičmenjaštva"...
ionako neš imati djece, izbaci starce iz roditeljske kuće pa ju ponudi izbjeglici
pa će ti svi reći kako si dobar i velikodušan čovjek, ideš ravno u raj jer si pomogao siromahe, gdje će te Isus osobno pogladiti po glavi
Guest- Guest
Pa kad ne vidiš da piše kao muško...A nisi niti sposoban uvidjeti da netko ima stav...Bilo je jače od mene...Ispričavam se...Neće se ponoviti...Starhemberg wrote:A ti si odlučio opet komunicirati sa mnom?
Guest- Guest
Ne znam, i meni je ovo bezveze, mislim ok policija radi svoj posao ali ipak nije ovaj nacin u redu, stariji je covjek s djetetom. S druge strane i on je trebao da shvati da se ne bjezi od murije noseci dijete, osim naravno ako ne pucaju po njemu sto ovdje nije slucaj.
omni-
2014-04-12
Gledaj to ovako...Zamisli da ti ili ja uđemo u neku zemlju bez dopuštenja...Mislim da se razumijemo, dok god postoje nacionalne države, to se treba poštivati...U budućnosti, kad države izgube na značaju, tad to više neće biti problem...omni wrote:Ne znam, i meni je ovo bezveze, mislim ok policija radi svoj posao ali ipak nije ovaj nacin u redu, stariji je covjek s djetetom. S druge strane i on je svoje godine i iskustvo trebao upotrijebiti da shvati da se ne bjezi od murije noseci dijete, osim naravno ako ne pucaju po njemu sto ovdje nije slucaj.
Guest- Guest
Budimo jasni do kraja...Sve se raspada pred našim očima...Neće proći dugo vremena kad će ljudi zahtijevati nova rješenja...I dobit će ih...Tamo, u budućnosti već postoji rješenje, novi svjetski poredak...
Guest- Guest
Znas zasto ce nacionalne drzave opstajati,sve do samog kraja?red wolf wrote:Gledaj to ovako...Zamisli da ti ili ja uđemo u neku zemlju bez dopuštenja...Mislim da se razumijemo, dok god postoje nacionalne države, to se treba poštivati...U budućnosti, kad države izgube na značaju, tad to više neće biti problem...omni wrote:Ne znam, i meni je ovo bezveze, mislim ok policija radi svoj posao ali ipak nije ovaj nacin u redu, stariji je covjek s djetetom. S druge strane i on je svoje godine i iskustvo trebao upotrijebiti da shvati da se ne bjezi od murije noseci dijete, osim naravno ako ne pucaju po njemu sto ovdje nije slucaj.
Guest- Guest
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Bozanićev agitprop
» dokolicarski-kulturni-agitprop
» agitprop u režiji "domoljuba i patriota"
» Pojeo mrtvog oca
» Britanija: Obitelj mrtvog razbojnika otjerala penzionera
» dokolicarski-kulturni-agitprop
» agitprop u režiji "domoljuba i patriota"
» Pojeo mrtvog oca
» Britanija: Obitelj mrtvog razbojnika otjerala penzionera