LIGA PRVAKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: LIGA PRVAKA
Naravno da nisu, ovi sta su protiv zive na ulici, rade nerede po stadionima, izazivaju sranja i u nedostatku interneta nemaju mogucnost ispunit anketufridrih_niche wrote:To nisu relevantni podaci sa 'terena', viruj mi...nowitzki wrote:[size=43]Uglavnom, od 21 županije, Rijeka je “osvojila” njih 16, a Dinamo pet – i to jedva Vukovarsko-srijemsku (51%-49%), Zagrebačku (52-48) i Krapinsko-zagorsku županiju (53-47), a uvjerljiv je bio samo u Brodsko-posavskoj (65-35) i Mamićevoj Bjelovarsko-bilogorskoj županiji (74-26). Rijeka je pak [/size][size=31]najdominantnija [/size][size=43]bila u Ličko-senjskoj županiji, gdje joj naslov želi čak 91 posto ispitanika, a jako uvjerljiva je i u Dubrovačko-neretvanskoj (83-17) i Primorsko-goranskoj županiji (85-15). Zanimljivo, 60 posto Splićana želi da Rijeka bude ispred Dinama.[/size]fridrih_niche wrote:U Dalmaciji imate 60 % podrške?nowitzki wrote:Obiljezeni od cije strane, tvoje ili onih 60% hrvata sta prizeljkuje da Rijeka prvenstvo osvojifridrih_niche wrote:Naravno da neće moći, Dirce...
Sad ste obilježeni zauvik...
Ka gubavci iz Ben-Hura...
;)
Lol
:D
nowitzki- Posts : 3791
2014-04-27
Iden ca, dosta je bilo za večeras...
;)
I Dirce, ti si meni drag, nemoj ništa uzimat srcu...
Samo mrzin šugavi klub za koji navijaš...
<3
;)
I Dirce, ti si meni drag, nemoj ništa uzimat srcu...
Samo mrzin šugavi klub za koji navijaš...
<3
Guest- Guest
Vjerovatno smo mi hakirali IP-ove iz svih zupanija i glasali za Rijeku, jer nas toliko dira koliko posto i od kud navijaju za nasfridrih_niche wrote:Ja govorin o navijačima Hajduka...nowitzki wrote:http://www.vecernji.hr/nogomet/ljudima-je-dosta-monopola-i-proteziranje-dinama-cak-64-posto-hrvata-zeli-da-rijeka-bude-prvak-1161791
Evo niche pomuceni razumu
I znan sta pričan...
Sto manje to bolje, ionako smo navikli da ostatak hrvatske boli kurac za nas
Isto kao sto mene boli kurac sto ti zelis Rijeci sve najgore :)
nowitzki-
2014-04-27
Ma znam za tebe. Ti se barem razumiješ u nogomet iako ti to ovdje ne znači puno. Ja bi baš volio da Monaco osvoji. Igraju najbolji nogomet. A i radi Subašića i Falcaa.fridrih_niche wrote:Samo Garaža, Hajduk i Milan...Vincent Vega wrote:Koja debilna rasprava. Više se ne zna ko za koga navija ili simpatizira. "Unitedovci" su malo realovci, malo juventini, sutra tko zna...Barcelonini su sad Atleticovi. Vidim da je ovaj Zile kurac palac isto odjednom Juventin. Gdje je Isil da baci bombu na forum?
A Atletico ima moje simpatije da osvoji LP...
Neću sigurno drukat na dva najveća lopova...
;)
Guest- Guest
jebate sta mi mocno stoji ova slika patetica, bolje od guardiole, revolucija revolucije
End- Posts : 21177
2015-08-25
Normalno da ti dobro stoji. Ciganu dobro stoji ciganski znak, jako čudnoEnd wrote:jebate sta mi mocno stoji ova slika patetica, bolje od guardiole, revolucija revolucije
Igraju dobro ali ruku na srce igraci borusije su pod sokom sta im je neprobojno staklo spasilo zivot, nije to ista ekipa kao prije te nesreceVincent Vega wrote:Ma znam za tebe. Ti se barem razumiješ u nogomet iako ti to ovdje ne znači puno. Ja bi baš volio da Monaco osvoji. Igraju najbolji nogomet. A i radi Subašića i Falcaa.fridrih_niche wrote:Samo Garaža, Hajduk i Milan...Vincent Vega wrote:Koja debilna rasprava. Više se ne zna ko za koga navija ili simpatizira. "Unitedovci" su malo realovci, malo juventini, sutra tko zna...Barcelonini su sad Atleticovi. Vidim da je ovaj Zile kurac palac isto odjednom Juventin. Gdje je Isil da baci bombu na forum?
;)
Jos je monacu poklonjen penal u prvoj utakmici i zabili su prvi gol iz ofsajda
A i jacina monaca je pala u vodu nekon sto ih je paris ko bebe u finalu kupa nasamarao, najslabija ekipa ipak u polufinalu ali ako ne moze real volio bi da uzmu oni
nowitzki-
2014-04-27
Imaju oscilacije što je i logično jer su mlada ekipa, vidjelo se i protiv Citya, obrana im nije jača strana, ali svakom mogu zabit dva gola. Ako im se pogode neke sitnice, mogu do finala.
Guest- Guest
A ti,pitam se te neki dan?nowitzki wrote:Niche je u subotu navijas za hajduk ili dinamo?
Guest- Guest
Niste. Prvaci ste u ovoj ligi tek kad matematički potvrdite, sve do tad...nowitzki wrote:Pa ako navijas za Hajduk, i Hajduk pobjedi bit ces sretan je takofridrih_niche wrote:Za Hajduk, naravno...
Al ti ionako ne virujes sta ja pišen, zar ne?
Ajde, bar ce peti misec bit zanimljiv...
Neko ce se nekom bar napit krvi...
;)
A znas i sam i mislim da svi znaju da smo u tom slucaju prvaci
Guest- Guest
amper1950 wrote:A ti,pitam se te neki dan?nowitzki wrote:Niche je u subotu navijas za hajduk ili dinamo?
Guest- Guest
Vincent Vega wrote:amper1950 wrote:A ti,pitam se te neki dan?nowitzki wrote:Niche je u subotu navijas za hajduk ili dinamo?
Guest- Guest
amper1950 wrote:Vincent Vega wrote:amper1950 wrote:A ti,pitam se te neki dan?nowitzki wrote:Niche je u subotu navijas za hajduk ili dinamo?
Guest- Guest
Vincent Vega wrote:amper1950 wrote:Vincent Vega wrote:amper1950 wrote:A ti,pitam se te neki dan?nowitzki wrote:Niche je u subotu navijas za hajduk ili dinamo?
Guest- Guest
Volija bi i ja da Monaco digne klempu...Vincent Vega wrote:Ma znam za tebe. Ti se barem razumiješ u nogomet iako ti to ovdje ne znači puno. Ja bi baš volio da Monaco osvoji. Igraju najbolji nogomet. A i radi Subašića i Falcaa.fridrih_niche wrote:Samo Garaža, Hajduk i Milan...Vincent Vega wrote:Koja debilna rasprava. Više se ne zna ko za koga navija ili simpatizira. "Unitedovci" su malo realovci, malo juventini, sutra tko zna...Barcelonini su sad Atleticovi. Vidim da je ovaj Zile kurac palac isto odjednom Juventin. Gdje je Isil da baci bombu na forum?
;)
Al smatram da jos nisu momčad top ranga da se pofajtaju sa preostalom konkurenciju...
A Atletico je opasan i željan vise od ikog...
Nakon dva izgubljena finala u kojima su bili bolji takmac, zaslužuju osvojit!
;)
Guest- Guest
Ne znam kakve su to dubioze za vikend ..dinamo -hajduk plitak potok za zdravka
Srpski kopilanac me ne vadi iz usta. Unistio sam ga. Pozdravi kevu na karaburmi. Jel jos sefica tamo
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ziil Los Dii ! wrote:Ne znam kakve su to dubioze za vikend ..dinamo -hajduk plitak potok za zdravka
Laka noc
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
govori gaynajtedovac, đubretar i lorealovac ROFL jesam li još koga zaboravio, par sto klubova, veliki simpatizeru Liona kako si retardiranscorpion wrote:Normalno da ti dobro stoji. Ciganu dobro stoji ciganski znak, jako čudnoEnd wrote:jebate sta mi mocno stoji ova slika patetica, bolje od guardiole, revolucija revolucije
2015-08-25
čuj borca za ljudska prava, miss universe je za tebe goli kuracnowitzki wrote:Igraju dobro ali ruku na srce igraci borusije su pod sokom sta im je neprobojno staklo spasilo zivot, nije to ista ekipa kao prije te nesreceVincent Vega wrote:Ma znam za tebe. Ti se barem razumiješ u nogomet iako ti to ovdje ne znači puno. Ja bi baš volio da Monaco osvoji. Igraju najbolji nogomet. A i radi Subašića i Falcaa.fridrih_niche wrote:Samo Garaža, Hajduk i Milan...Vincent Vega wrote:Koja debilna rasprava. Više se ne zna ko za koga navija ili simpatizira. "Unitedovci" su malo realovci, malo juventini, sutra tko zna...Barcelonini su sad Atleticovi. Vidim da je ovaj Zile kurac palac isto odjednom Juventin. Gdje je Isil da baci bombu na forum?
;)
Jos je monacu poklonjen penal u prvoj utakmici i zabili su prvi gol iz ofsajda
A i jacina monaca je pala u vodu nekon sto ih je paris ko bebe u finalu kupa nasamarao, najslabija ekipa ipak u polufinalu ali ako ne moze real volio bi da uzmu oni
2015-08-25
daj obrisi account rugobo ciganska, obrukao si se dovoljno za 5 zivota...
Guest- Guest
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 46 of 50