HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: HNL 2016/2017
https://youtu.be/lqOikhXO1bU
Da se prisjetimo penala "ko kuca"
nowitzki- Posts : 3791
2014-04-27
Svi grizu nokte ispred televizije kako bi saslusali jelicica i beusana i onda selektivno iskomentirali njihove izjave
nowitzki-
2014-04-27
Kic, ne falsificiraj moj potpis. Ovu je rečenicu amper napisao i neka ju on izbriše, izvine se jer je napisao najgluplju izjavu stoljeća, a onda ću i ja ovo pobrisati. Pošteno ?
Zeko-
2015-08-26
Kad zekoslav mrkva priča o najglupljim izjavama na forumu, a u top 10 on ima 8 svojih i to samo jer mu je drug Dumber uzeo dvije pozicije
I naravno, udarac Bobana na milicajca nije bio običan huliganski potez,nego je točno ono što sam rekao.Neki čak tvrde da je tada na Maksimiru počeo rat, ja se ne slažem s tim,ali njegov udarac je bio čisto udarac na tadašnju državu i politiku kakvu je imala i vodila. Sigurno nije udario milicajca jer je huligan,jer je bio pijan i drogiran,poanta cijele priče, iako Dumber uz pomoć Dumbera možda može tvrditi drugačije
A tebi kic, makni moj i njegov potpis i ja prvi više neću vračati niti išta u vezi spomenutog šljama stavljati u potpis. Pošteno!
I naravno, udarac Bobana na milicajca nije bio običan huliganski potez,nego je točno ono što sam rekao.Neki čak tvrde da je tada na Maksimiru počeo rat, ja se ne slažem s tim,ali njegov udarac je bio čisto udarac na tadašnju državu i politiku kakvu je imala i vodila. Sigurno nije udario milicajca jer je huligan,jer je bio pijan i drogiran,poanta cijele priče, iako Dumber uz pomoć Dumbera možda može tvrditi drugačije
A tebi kic, makni moj i njegov potpis i ja prvi više neću vračati niti išta u vezi spomenutog šljama stavljati u potpis. Pošteno!
Guest- Guest
kako su se joško i mateo ispišali čmarvickom po škrbavim ustima
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
necu vam vise dirati potpise, tko je sta rekao vise ne mogu ni provjeriti, kako ste obojica uvrijedjeni ali vas istovremeno nije briga, idite u ratu.
Klasičan primjer pokušaj iznuđivanja penala, nešto kao Hodžić u prvom poluvremenu. Još Franko ne zna jel ga povukao ili gurnio ...nowitzki wrote:https://youtu.be/lqOikhXO1bU
sat2-
2015-09-28
jalnirajko wrote:kako su se joško i mateo ispišali čmarvickom po škrbavim ustima
+4
Guest- Guest
I zabili mu kitu u ritu.jalnirajko wrote:kako su se joško i mateo ispišali čmarvickom po škrbavim ustima
Guest- Guest
Ako je, kak' veliš, točno to što si napisao, kaj se onda vrijeđaš na moj citat tvoje rečenice ? Ja ovim citatom onda hvalim tvoju inteligenciju i promišljatost. Nek' si ti meni samo tak' inteligentan i uvjeren kak' je Boban izvršio agresiju na državu Jugaslaviju. Samo, čudi me činjenica da Bobana nakon izvršene agresije na Jugaslaviju nisu u zatvor strpali.Kad zekoslav mrkva priča o najglupljim izjavama na forumu, a u top 10 on ima 8 svojih i to samo jer mu je drug Dumber uzeo dvije pozicije
Zeko-
2015-08-26
Vincent Vega wrote:I zabili mu kitu u ritu.jalnirajko wrote:kako su se joško i mateo ispišali čmarvickom po škrbavim ustima
2015-08-19
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/jedan-osporavani-dinamovac-vec-je-prvak-hrvatske-cak-su-mu-se-i-rijecani-poklonili-zbog-poteza-kakav-se-rijetko-vida-u-tako-dramaticnim-situacijama/5890308/
gospodin
gospodin
2015-08-19
Tupko, jedno je ono što sam ja napisao, drugo je ono što ti pišeš i stavljaš meni u usta. Ja nisam pisao da je Boban izvršio neku agresiju, nego nešto sasvim drugo. Ima nešto što se zove simbolika, malo proguglajZeko wrote:Ako je, kak' veliš, točno to što si napisao, kaj se onda vrijeđaš na moj citat tvoje rečenice ? Ja ovim citatom onda hvalim tvoju inteligenciju i promišljatost. Nek' si ti meni samo tak' inteligentan i uvjeren kak' je Boban izvršio agresiju na državu Jugaslaviju. Samo, čudi me činjenica da Bobana nakon izvršene agresije na Jugaslaviju nisu u zatvor strpali.Kad zekoslav mrkva priča o najglupljim izjavama na forumu, a u top 10 on ima 8 svojih i to samo jer mu je drug Dumber uzeo dvije pozicije
Što se tiće potpisa (kojeg namjerno naglašavaš i zbog moje pogrešno napisane riječi Jugoslavija-jer eto ti pametan nikad nisi ništa netočno napisa) pa ja se nikome nisam žalio na tvoj potpis, već je kic meni počeo da maknem svoj potpis. Ne znam zašto bi ga maknuo, reka sam da i ti već drugi put u svom potpisu spominješ mene,ako hoće nek nam makne obojici i ja više neću ništa prvi stavljati!
Btw. u normalnim okolnostima za napad na službenu osobu (za koji će netko reći da je u svakom slučaju napad na državu, ja se ne slažem da je u svakom slučaju, ali u onom slučaju s obzirom na okolnosti i sve ostalo što se događalo u to vrijeme zasigurno je to bio napad na državu koja je ionako bila na putu raspadanja)se i ide u zatvor. No okolnosti su ionako bile drugačije nego uobičajene! A to što si ti shvatio moj post kako jesi, totalno krivo pa ga smatraš glupim ipak je tvoj problem. Jedino za što se možeš hvatati je to što sam Jugoslavija krivo napisa (teška pogreška ) ali neću ti to puno zamjeriti jer svaki bedak nađe svoje veselje
Guest- Guest
Agresija je ponašanje (emocionalna reakcija) kojemu je u osnovi namjera da se nanese šteta, da se netko fizički ili psihički povrijedi.
Postoje aktivna i pasivna agresija:
Izvori agresije: osnova agresivnog poriva je unutrašnje tjelesno i psihičko stanje; pojavljuje se uz osjećaj srdžbe i neprijateljstva; u frustrirajučim situacijama (u kojima je agresija samo jedan oblik reagiranja); kad osjećamo fizičku ili verbalnu prijetnju ili mogući napad (u ovakvim slučajevima agresija je izazvana agresijom).
Postoje aktivna i pasivna agresija:
- aktivna agresija su fizički i verbalni napadi
- pasivna agresija uzrokuje štetne posljedice namjernim ne poduzimanjem akcije (ne pomoći nekome zbog osjećaja mržnje i neprijateljstva).
Izvori agresije: osnova agresivnog poriva je unutrašnje tjelesno i psihičko stanje; pojavljuje se uz osjećaj srdžbe i neprijateljstva; u frustrirajučim situacijama (u kojima je agresija samo jedan oblik reagiranja); kad osjećamo fizičku ili verbalnu prijetnju ili mogući napad (u ovakvim slučajevima agresija je izazvana agresijom).
Zeko-
2015-08-26
I da, osim riječi Jugaslavija, još jednu riječ si krivo napisao, probaj sam dokučiti koju. Iako ne vjerujem da će ti to uspjeti.
Zeko-
2015-08-26
I tak, kažeš mu da progugla jednu riječ, on progugla sasvim drugu koju ja nisam ni navodio Sve naopako u dumbera...
Guest- Guest
Koja je razlika između napada na neku državu i agresije na neku državu ? Prosvijetli nas.
I da, koja je druga riječ ? Jesi dokučio ?
I da, koja je druga riječ ? Jesi dokučio ?
Zeko-
2015-08-26
progugla jednu riječ
Gramatičaru,zašto na kraju rečenice praviš razmak kad stavljaš "?"Nije greškica,radiš stalno.Neka inovacija u pravopisu ko što si nekoć na kraju rečenice stavljao po 7-8 točkica (na ovom forumu prestao valjda svjestan i sam koliko je debilno )
A sad gramatičaru ispravljaj druge
Btw. država se uistinu i zvala Jugaslavija,ako u to vjeruješ
Guest- Guest
idiot je i dalje uporan u svojim nastojanjima da potvrdi status idiota...
sitting_bull-
2015-09-28
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 50