HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: HNL 2016/2017
nowitzki wrote:Svi grizu nokte ispred televizije kako bi saslusali jelicica i beusana i onda selektivno iskomentirali njihove izjave
nowitzki-
2014-04-27
I evo kic ja sam maknuo i neću više stavljati ništa vezano za bolesnika.
Pametniji popušta
Pametniji popušta
Guest- Guest
Da te čujemo.Zeko wrote:Koja je razlika između napada na neku državu i agresije na neku državu ? Prosvijetli nas.
I da, koja je druga riječ ? Jesi dokučio ?
Zeko-
2015-08-26
Za kaj ? Da maknem njegovu veleumnu rečenicu ? Nek' ju sam makne, on ju je i napisao. Ja sam ju samo prenio u svoj potpis i to bez da sam promijenio i jedno jedino slovo.
Zeko-
2015-08-26
Gasi forum
Barem nogomet na tjedan dana ..odvikavanje od trolanja i f-dijagnoza
Barem nogomet na tjedan dana ..odvikavanje od trolanja i f-dijagnoza
Ja sam obećao samo ovo. Uvjeti da ja ovo obrišem nisu zadovoljeni i bilo bi bezobrazno od mene da ja brišem njegovu veleumnu rečenicu. Dozvoljavam ti da ju ti obrišeš i ja ju neću vratiti.Zeko wrote:Kic, ne falsificiraj moj potpis. Ovu je rečenicu amper napisao i neka ju on izbriše, izvine se jer je napisao najgluplju izjavu stoljeća, a onda ću i ja ovo pobrisati. Pošteno ?
Zeko-
2015-08-26
kic wrote:
ma boli me briga, neću ništa micati na silu više, stoji u sramoti :)
Guest- Guest
Poznat je ionako ka patološki lažov i neuspjeli manipulator...
Svi ga ionako znamo, tako da ga ne tribas dirat, samo ga pusti da smrdi u rektalnoj šupljini Savjetnika...
;)
Svi ga ionako znamo, tako da ga ne tribas dirat, samo ga pusti da smrdi u rektalnoj šupljini Savjetnika...
;)
Guest- Guest
Pa ja nisam ni tražio da makne potpis,nek ga drži dok god hoće. A to što posebno naglašava gramatičke greške i to što sam krivo napisa "Jugoslavija" (jer kao što sam mali milijun puta reka tu pišem brzo i bez provjere jer se radi o jebenom nebitnom forumu i svatko tu radi takve greške) tip koji na kraju rečenice stavlja razmak pa onda upitnik,dovoljno govori kakav je klaun.fridrih_niche wrote:Poznat je ionako ka patološki lažov i neuspjeli manipulator...
;)
Guest- Guest
Njegovo prigovaranje zbog gramatike je jednako slično kao kad mu drug Dumber šitingtupkosvetina priča o moralu i poštenjufridrih_niche wrote:On ne smi prigovarat zbog ičije gramatike...
;)
Guest- Guest
Tu je negdi, li-la...amper1950 wrote:Njegovo prigovaranje zbog gramatike je jednako slično kao kad mu drug Dumber šitingtupkosvetina priča o moralu i poštenjufridrih_niche wrote:On ne smi prigovarat zbog ičije gramatike...
;)
:D
Guest- Guest
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 50