HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: HNL 2016/2017
Ova mala čmarrijeka jednostavno nije zaslužila osvojit. Koji debilan klub! Da Bog da Dinamo osvojio sad
scorpion- Posts : 7484
2014-04-18
ma ne možemo osvojiti jer smo u kurcu. ali sad imamo više šanse nego prije ovog kolascorpion wrote:Ova mala čmarrijeka jednostavno nije zaslužila osvojit. Koji debilan klub! Da Bog da Dinamo osvojio sad
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Eto, lijepo dva boda otišla u vjetar i ništa od stvaranja prednosti. Sad očekujem da NK Osijek ode i napravi istu stvar ili šokira Rijeku kao Dinama na Maksimiru ove sezone.sat2 wrote:Da, to je onaj nedostatak što igraju poslije Dinama ...Fénix wrote:Sad tek Rijeka ima problem kako dobiti utakmicu nakon ovog poraza Dinama.
Ozbiljniji problem je što je majstor Lopa dobio žuti protiv Zaprešića i propustit će okršaj na Kvarneru.
Guest- Guest
Rekli bi neki "slučajno"!Fénix wrote:Eto, lijepo dva boda otišla u vjetar i ništa od stvaranja prednosti. Sad očekujem da NK Osijek ode i napravi istu stvar ili šokira Rijeku kao Dinama na Maksimiru ove sezone.sat2 wrote:Da, to je onaj nedostatak što igraju poslije Dinama ...Fénix wrote:Sad tek Rijeka ima problem kako dobiti utakmicu nakon ovog poraza Dinama.
Ozbiljniji problem je što je majstor Lopa dobio žuti protiv Zaprešića i propustit će okršaj na Kvarneru.
sat2-
2015-09-28
Da, baš "slučajno". Vidi se kako ga je htio zaraditi i dobio ga je. Nije se ni žalio i mislim da je time Lopa sve rekao.sat2 wrote:Rekli bi neki "slučajno"!Fénix wrote:Eto, lijepo dva boda otišla u vjetar i ništa od stvaranja prednosti. Sad očekujem da NK Osijek ode i napravi istu stvar ili šokira Rijeku kao Dinama na Maksimiru ove sezone.sat2 wrote:Da, to je onaj nedostatak što igraju poslije Dinama ...Fénix wrote:Sad tek Rijeka ima problem kako dobiti utakmicu nakon ovog poraza Dinama.
Guest- Guest
Do danas sam bio za Rijeku, ali kako vidimo to je mali minijaturni klub bez imalo muda. Jednostavno ne volim male klubove i nikad ih ne mogu podržavat.jalnirajko wrote:ma ne možemo osvojiti jer smo u kurcu. ali sad imamo više šanse nego prije ovog kolascorpion wrote:Ova mala čmarrijeka jednostavno nije zaslužila osvojit. Koji debilan klub! Da Bog da Dinamo osvojio sad
Ima Dinamo dobre šanse. Jer pobijedit će malu čmarrijeku u Zagrebu i oni debili će sigurno kiksat još negdje
Gledam danas malo po Facebooku svoje frendove što navijaju za Hajduk kako slave pobjedu nad Dinamom, ono prava euforija i onda dođe ono boooooom - dugovi i dalje stoje, naslova prvaka nema 12 godina, 4. mjesto i tri boda zaostatka za trećeplasiranim NK Osijekom. Divno!
Guest- Guest
Zeko wrote:To nije nikakav derbi već 10-ak godina;Ziil Los Dii ! wrote:Boze dragi jos manje od 2 sata do derbija svih derbija
Napetost u zraku ..tko ce to izdrzati i docekati
Dinamo - Hajduk (prvenstvo)
35 18 11 6 51 - 29
Dinamo - Hajduk (kup)
12 7 3 2 22 - 6
Dinamo - Hajduk (ukupno)
47 25 14 8 73 - 35
Lošiji skor u susretima sa Dinamom ima samo Lokomotiva.
A sad na Maksimir.
Guest- Guest
Zakaj bi Hajduk prijavil kad može dobiti ovaj jadni Dinamo s Sodanijem i sudačkim vjetrom u leđajalnirajko wrote:jalnirajko wrote:najjadnije je od svega što to nije prijavio službeni hajduk, borac za pravdu. il su pičkice il je i njih tata podmazao, trećeg nema
Guest- Guest
sat2 wrote:amper1950 wrote:
Uz dužno poštovanje, ti si glup ko kurac
2010-e je sudac isto vidio udaranje Sharbinija (tada igrača Hajduka) i dao mu žuti karton. Član HNS-a Brezni je prijavio Sharbinija, a "disciplinac" mu odredio dvije utakmice mirovanja. Kako se tada, tupoglupavi profesorčiću, odluka mogla mijenjati naknadno?!?
Guest- Guest
Profesorčiću, koga boli kurac što si ti diskutirao s nekim van ovog foruma?sat2 wrote:Tek da se zna ... ovo sam u diskusiji sa Casperom i Nicheom govorio 19.04.:
"Iako, budući su u Dinamu igrači "zvijezde" i nemaju pravi pristup, uz dobru taktiku (agresivnost) i Hajduk može u Maksimiru odrediti prvaka."
Tek da se zna, prije utakmice Hajduk - Rijeka si trubio da se rezultat zna (hendikep na Rijeku) tako da koga boli kurac?!?
Guest- Guest
Ofr, koji kurac se ti javljaš? Ti koji si trubio da će Hajduk skinuti gače?!?Prele wrote:Gde je jalni rajko? Jel teši gazdu?
Još jedan u nizu na ovom forumu u kategoriji "glup ko kurac"
Guest- Guest
Tupko, jesi siguran u to što pišeš?Vincent Vega wrote:Nema veze što napadaš kad nema dinamita u njima. Pristup nikakav. Ne igramo dobro cijelo prvenstvo i negdje ti se to mora osvetiti.Heinrich_Himmler wrote:Jednostavno nije u redu da ga jebes nije. Cijelo vrijeme napadamo a oni iz dvi sanse dva gola. E prcin ti ja takav nogomet. Jeben mater i coricu i soudaniju i svima. Umjesto da u prvih pola sata zavrsino posao .. nije u redu
Guest- Guest
Svoj osvrt o Hajduku sam upravo dao na temi o Hajduku. Tu sam samo ironičan na budale koji su "sigurne". Ja sam ipak previše godine proveja u sportu pa sam naučija da protivnika NIKAD ne treba podcijeniti.
Guest- Guest
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 50