HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 21 of 50
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Re: HNL 2016/2017
Sada će revizija Dinamove svlačionice, a ima se novaca pa bi valjalo postići dobru cijenu ...Vincent Vega wrote:Slijede Miškov recept. I oni hoće biti dobri s Gazdom.fridrih_niche wrote:Neka je momak druka smeće alžirsko...
Kad već Mamiceva prcija od HNS-a čini kuco i ne grize ruku koja ju hrani, nek ih je momak sjeba...
Cudi me Hajduk i njegovo no comment na ovu situaciju...
Nabijen i njih na kurac...
;)
sat2- Posts : 2234
2015-09-28
Prele wrote:fridrih_niche wrote:Neka je momak druka smeće alžirsko...
Kad već Mamiceva prcija od HNS-a čini kuco i ne grize ruku koja ju hrani, nek ih je momak sjeba...
;)
Šta te čudi, ipak ste postali filijala mrskog rivala....
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Vincent Vega wrote:Ljudina i heroj, brani svoj klub ma gdje bio.amper1950 wrote:
2015-08-19
Njegov odlazak nam je najveći minus u ovoj sezoni. Uvjeren sam da bi s njim na klupi Dinamo sada imao bar 5-6 bodova više od Rijeke. Jebote, pa kod njega je čak i Antolić ličio na igrača.jalnirajko wrote:Vincent Vega wrote:Ljudina i heroj, brani svoj klub ma gdje bio.amper1950 wrote:
Zeko-
2015-08-26
i jedino je on mogao gazdi reči da potjera sammira
2015-08-19
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/totalni-preokret-u-slucaju-soudani-mr-derby-ce-ipak-igrati-derbi-protiv-najljucih-rivala-a-disciplinski-sudac-se-moze-pozdraviti-s-poslom/5936090/
amper i kurvicki na aparatima
2015-08-19
Auuuu .... brajo
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
I to.jalnirajko wrote:i jedino je on mogao gazdi reči da potjera sammira
Zeko-
2015-08-26
Pa nemre nas "jebati" nekakva seljačina iz Plomina.jalnirajko wrote:http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/totalni-preokret-u-slucaju-soudani-mr-derby-ce-ipak-igrati-derbi-protiv-najljucih-rivala-a-disciplinski-sudac-se-moze-pozdraviti-s-poslom/5936090/
Zeko-
2015-08-26
Opet ih nabijen na kurac...Vincent Vega wrote:Slijede Miškov recept. I oni hoće biti dobri s Gazdom.fridrih_niche wrote:Neka je momak druka smeće alžirsko...
;)
;)
Guest- Guest
Misliš, vas, seljacine iz Hercegovine?Zeko wrote:Pa nemre nas "jebati" nekakva seljačina iz Plomina.jalnirajko wrote:http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/totalni-preokret-u-slucaju-soudani-mr-derby-ce-ipak-igrati-derbi-protiv-najljucih-rivala-a-disciplinski-sudac-se-moze-pozdraviti-s-poslom/5936090/
Ili je, u tvom dementnom mozgu, Mamić plemenite krvi sa Pantovčaka?
;)
Guest- Guest
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
Ma neman animozitet prema Hercegovcima...
Al kad debil sere po momku bez razloga i smisla, onda ispada seljačina...
;)
Al kad debil sere po momku bez razloga i smisla, onda ispada seljačina...
;)
Guest- Guest
Evo, već zvučiš ko Zdravko.fridrih_niche wrote:Opet ih nabijen na kurac...Vincent Vega wrote:Slijede Miškov recept. I oni hoće biti dobri s Gazdom.fridrih_niche wrote:Neka je momak druka smeće alžirsko...
;)
;)
Guest- Guest
Zna i on nekad bit pametan...Vincent Vega wrote:Evo, već zvučiš ko Zdravko.fridrih_niche wrote:Opet ih nabijen na kurac...Vincent Vega wrote:Slijede Miškov recept. I oni hoće biti dobri s Gazdom.fridrih_niche wrote:Neka je momak druka smeće alžirsko...
;)
;)
U rijetkim trenucima lucidnosti prouzrokovanih američkim lijekom za sinuse...
:p
Guest- Guest
Niche šta se ti žestiš što Hajduk nije prijavija Soudania? Kakve koristi to ima kad mogu raditi što god oče? Ko ih jebe,nek im igra alah što se mene tiče,nek sudac krade za njih i nek se njihove kujice raduju. Hajduk nek odigra muški gori,ne bi bilo loše da se pojavi jedan Jurica Buljat koji će "pošteno" oplesti prevaranta po nogama bar da ga netko spusti na zemlju,pa kako bude. I na Maksimiru i na Rujevici košto su protiv Rijeke na Poljudu odigrali muški i dobro,to se od Hajduka traži u ovoj močvari. A ostali nek se respektiraju, ko ih jebe...fridrih_niche wrote:Opet ih nabijen na kurac...Vincent Vega wrote:Slijede Miškov recept. I oni hoće biti dobri s Gazdom.fridrih_niche wrote:Neka je momak druka smeće alžirsko...
;)
;)
Guest- Guest
protiv rijeke su kidali, a protiv dinama ce skinuti gace.
sta ti je kada postanes filijala mrskog rivala...
sta ti je kada postanes filijala mrskog rivala...
Guest- Guest
Ne ofr i protiv Dinama će kidati, filijala mrskog rivala je upravo tama malena rečica koja se ove godine otela kontroli
Guest- Guest
Sve ti je Amper reka o filijalama, neman sta za dodat...amper1950 wrote:Ne ofr i protiv Dinama će kidati, filijala mrskog rivala je upravo tama malena rečica koja se ove godine otela kontroli
(Y)
A za Soudanija san komentira kod Bernarda i neman vise sta za rec...
;)
Guest- Guest
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 21 of 50