HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 20 of 50
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Re: HNL 2016/2017
Vidiš kako si glup. Da smo on i ja ista razina ne bi se sukobili. Ti i on ste ista razina i zato imam slično mišljenje o vama obojici. Isti ste, puno lupetate, a ništa ne kažete, u sve se miješate ko margarin i ispadate glupi. I logično je da stalno bacaš drkicu na njega i lijepiš njegove slike. Valjda i poster držiš iznad kreveta.amper1950 wrote:Lipim zato jer su on i ovaj tu nesritnik ista razina, zato se i jesu sukobili u banciHeinrich_Himmler wrote:Znaci lipiti na zid lika koji u srbiji riga po oluji sramoti se da govori hrvatdko srpskim jezikom i neustaje na Hrvatsku himnu je po meni dno dna
Guest- Guest
Vincent Vega wrote:Vidiš kako si glup.amper1950 wrote:Lipim zato jer su on i ovaj tu nesritnik ista razina, zato se i jesu sukobili u banciHeinrich_Himmler wrote:Znaci lipiti na zid lika koji u srbiji riga po oluji sramoti se da govori hrvatdko srpskim jezikom i neustaje na Hrvatsku himnu je po meni dno dna
Guest- Guest
SN su provele anketu među prvoligašima kako gledaju na prijavu amaterskog igrača Plomina protiv Soudanija zbog udaranja protivnika.
RNK Split (predsjednik Žužul): "Nije u redu da prijavu šalje 'slučajni prolaznik', iako nisam siguran da je 'slučajan'.
NK Lokomotiva (izvršni direktor Gudasić): " Lokomotiva se ne bavi tužakanjem. Nismo prijavili ni Ristovskog kada je udario Ćorića na Rujevici. Sudačke greške se dešavaju."
HNK Rijeka: Bez komentara
NK Cibalia (predsjednik Gagro): "Meni je žao što nisam prijavio sam sebe nakon svih nepravdi koje su nam nanijeli. Možda bi sad imali više bodova."
NK S.Belupo (direktor Šimunović): "Ne vidim zašto bi mi prijavljivali Soudanija? A ako ga je trebalo prijaviti ima drugih službenih osoba koje su to mogle, a ne igrač Plomina."
NK Istra 1961 (službeni stav kluba): "S obzirom da nismo direktan akter ovog slučaja smatramo da nemamo potrebu se miješati, kao što se nitko treći ne bi trebao miješati. To je stvar između dva kluba aktera i HNS-a."
NK Osijek (sportski direktor Petrović): "Izražavamo čuđenje što je amater prijavio ovaj slučaj. Mi vjerujemo u institucije Hrvatskog nogometnog saveza. Ne miješamo se u posao drugih."
NK Inter (direktor Laljak): "Ne želim sudjelovati u tome, niti se time baviti. HNS ima organe koji se time bave."
HNK Hajduk: Bez komentara
RNK Split (predsjednik Žužul): "Nije u redu da prijavu šalje 'slučajni prolaznik', iako nisam siguran da je 'slučajan'.
NK Lokomotiva (izvršni direktor Gudasić): " Lokomotiva se ne bavi tužakanjem. Nismo prijavili ni Ristovskog kada je udario Ćorića na Rujevici. Sudačke greške se dešavaju."
HNK Rijeka: Bez komentara
NK Cibalia (predsjednik Gagro): "Meni je žao što nisam prijavio sam sebe nakon svih nepravdi koje su nam nanijeli. Možda bi sad imali više bodova."
NK S.Belupo (direktor Šimunović): "Ne vidim zašto bi mi prijavljivali Soudanija? A ako ga je trebalo prijaviti ima drugih službenih osoba koje su to mogle, a ne igrač Plomina."
NK Istra 1961 (službeni stav kluba): "S obzirom da nismo direktan akter ovog slučaja smatramo da nemamo potrebu se miješati, kao što se nitko treći ne bi trebao miješati. To je stvar između dva kluba aktera i HNS-a."
NK Osijek (sportski direktor Petrović): "Izražavamo čuđenje što je amater prijavio ovaj slučaj. Mi vjerujemo u institucije Hrvatskog nogometnog saveza. Ne miješamo se u posao drugih."
NK Inter (direktor Laljak): "Ne želim sudjelovati u tome, niti se time baviti. HNS ima organe koji se time bave."
HNK Hajduk: Bez komentara
sat2-
2015-09-28
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/komentar-marija-zorka-za-istinu-okreni-051-da-se-slucaj-soudani-dogodio-igracu-rijeke-svi-bi-znali-da-iza-toga-stoje-neki-placenik-mamic-i-dinamo/5930526/
sat2-
2015-09-28
Stvar je u tome da je ristovski dobio zuti karton i preskocio sljedecu utakmicu, slabo poamcenje imaju ovi iz dinama 2sat2 wrote:
[size=40]NK Lokomotiva (izvršni direktor Gudasić): " Lokomotiva se ne bavi tužakanjem. Nismo prijavili ni Ristovskog kada je udario Ćorića na Rujevici. Sudačke greške se dešavaju."[/size]
A i simbolicno se bas pozalili na utakmicu protiv Rijeke
nowitzki-
2014-04-27
Neka je momak druka smeće alžirsko...
Kad već Mamiceva prcija od HNS-a čini kuco i ne grize ruku koja ju hrani, nek ih je momak sjeba...
Cudi me Hajduk i njegovo no comment na ovu situaciju...
Nabijen i njih na kurac...
;)
Kad već Mamiceva prcija od HNS-a čini kuco i ne grize ruku koja ju hrani, nek ih je momak sjeba...
;)
Guest- Guest
Ne žele dizati tenzije pred derbi ...fridrih_niche wrote:Neka je momak druka smeće alžirsko...
;)
sat2-
2015-09-28
fridrih_niche wrote:Neka je momak druka smeće alžirsko...
;)
Šta te čudi, ipak ste postali filijala mrskog rivala....
Guest- Guest
Istjerivanje pravde nije dizanje tenzija...sat2 wrote:Ne žele dizati tenzije pred derbi ...fridrih_niche wrote:Neka je momak druka smeće alžirsko...
;)
Jebes taj rad u rukavicama...
Ne volin to, triba bit direktan i to je to...
Vjerojatno se boje da bi im se to obilo o glavu, al fak it...
;)
Guest- Guest
Obrisi suzice, Bracalaaaa...Prele wrote:fridrih_niche wrote:Neka je momak druka smeće alžirsko...
;)
Šta te čudi, ipak ste postali filijala mrskog rivala....
Guest- Guest
Mene i ne čudi,drago mi je što Hajduk niti je prijavio niti komentira. Što se tu ima komentirati i zašto neki amater iz nekog amaterskog kluba,pored svih ljudi na funkcijama u HNS-u,mora uopće prijavljivati?fridrih_niche wrote:Neka je momak druka smeće alžirsko...
;)
Guest- Guest
Dakle, nije problem što sudac nije isključio alaha, nije problem što se nitko iz HNS-a nije usudio prijaviti Soudanija da se kazni zbog grubog i nesportskog udaranja (ko što povjerenik za natjecanje Brezni prije 7 godina prijavio igrača Hajduka disciplinskom sucu koji je kaznio igrača Hajduka s dvije utakmice) nego je za ovo smeće zorana mamića problem to što je to napravio neki amater? Seljačina.
Guest- Guest
Jadani li je ovaj krimos... u dzamahiriji mora da ima procenat od ev.prodaje. on i njegov brat su unidtili barem 60% naseg nogometa
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
rekoh kako se otvorila Pandorina kutija.
biti će zanimljivo vidjeti reakcije rijeke ako se dogodi neka prijava za njihovog igrača i priloži snimak koji svjedoči za podnesenu prijavu.
uostalom, vešović je već imao situaciju usporedivu sa slučajem zidane kad je isprovocirao taravela...
biti će zanimljivo vidjeti reakcije rijeke ako se dogodi neka prijava za njihovog igrača i priloži snimak koji svjedoči za podnesenu prijavu.
uostalom, vešović je već imao situaciju usporedivu sa slučajem zidane kad je isprovocirao taravela...
sitting_bull-
2015-09-28
fridrih_niche wrote:Neka je momak druka smeće alžirsko...
;)
darth_vader-
2014-04-17
Slijede Miškov recept. I oni hoće biti dobri s Gazdom.fridrih_niche wrote:Neka je momak druka smeće alžirsko...
;)
Guest- Guest
Sada će revizija Dinamove svlačionice, a ima se novaca pa bi valjalo postići dobru cijenu ...Vincent Vega wrote:Slijede Miškov recept. I oni hoće biti dobri s Gazdom.fridrih_niche wrote:Neka je momak druka smeće alžirsko...
;)
sat2-
2015-09-28
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 20 of 50