HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 12 of 50
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Re: HNL 2016/2017
Nikad nisan moga trpit nepravdu na terenu...jalnirajko wrote:prgav je moram priznati. jebo sam mu ja sve po spisku u kranjčevićevoj prije 2 godine kad se vukao po terenufridrih_niche wrote:Znaš da ga smatran najboljim igračem u HNL-u...
Al nogu bi mu slomija nakon eskapada koje radi...
;)
Pogotovo bahate igrače...
Dobija bi on svoje, ne boj se...
Al da je klasa za HNL, to je nesumnjivo...
;)
Guest- Guest
Nije ga trebao ni stavljat protiv Lokomotive, ionako nije ništa odigrao.jalnirajko wrote:prgav je moram priznati. jebo sam mu ja sve po spisku u kranjčevićevoj prije 2 godine kad se vukao po terenufridrih_niche wrote:Znaš da ga smatran najboljim igračem u HNL-u...
;)
Guest- Guest
pa osim more nitko drugi nije isto briljirao. meni se čini, da umjesto rasta forme, mi opet padamoVincent Vega wrote:Nije ga trebao ni stavljat protiv Lokomotive, ionako nije ništa odigrao.jalnirajko wrote:prgav je moram priznati. jebo sam mu ja sve po spisku u kranjčevićevoj prije 2 godine kad se vukao po terenufridrih_niche wrote:Znaš da ga smatran najboljim igračem u HNL-u...
;)
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Dobro je netko bio napisao za slucaj soudani kako se na treningu ne dobivaju kartoni
nowitzki-
2014-04-27
Osim Mora, ne More...
:D
Mrzin kad to radite...
Ka i Dine Dvornika...
Kidaju mi se neuroni od takvog dekliniranja...
:P
Mrzin kad to radite...
Ka i Dine Dvornika...
Kidaju mi se neuroni od takvog dekliniranja...
:P
Guest- Guest
mene samo zanima da je soudani bacio na pod andrijaševića kad je zabio gol. dal bi onda za hr javnost to bilo samo za žuti
2015-08-19
Zato se dobijaju bodovi za euro koef., lol...nowitzki wrote:Dobro je netko bio napisao za slucaj soudani kako se na treningu ne dobivaju kartoni
:p
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Zato se dobijaju bodovi za euro koef., lol...nowitzki wrote:Dobro je netko bio napisao za slucaj soudani kako se na treningu ne dobivaju kartoni
:p
2015-08-19
Ne mislim da padamo, nego trebaju igrati oni koji su u najboljoj formi bez obzira na imena. Moro treba igrati, a ne Antolić koji je loš. Vratio bi i Machada jer ni Pavičić ne igra nešto.jalnirajko wrote:pa osim more nitko drugi nije isto briljirao. meni se čini, da umjesto rasta forme, mi opet padamoVincent Vega wrote:Nije ga trebao ni stavljat protiv Lokomotive, ionako nije ništa odigrao.jalnirajko wrote:prgav je moram priznati. jebo sam mu ja sve po spisku u kranjčevićevoj prije 2 godine kad se vukao po terenufridrih_niche wrote:Znaš da ga smatran najboljim igračem u HNL-u...
;)
Guest- Guest
a bucka bi ostavio?Vincent Vega wrote:Ne mislim da padamo, nego trebaju igrati oni koji su u najboljoj formi bez obzira na imena. Moro treba igrati, a ne Antolić koji je loš. Vratio bi i Machada jer ni Pavičić ne igra nešto.jalnirajko wrote:pa osim more nitko drugi nije isto briljirao. meni se čini, da umjesto rasta forme, mi opet padamoVincent Vega wrote:Nije ga trebao ni stavljat protiv Lokomotive, ionako nije ništa odigrao.jalnirajko wrote:prgav je moram priznati. jebo sam mu ja sve po spisku u kranjčevićevoj prije 2 godine kad se vukao po terenufridrih_niche wrote:Znaš da ga smatran najboljim igračem u HNL-u...
;)
2015-08-19
Daj se odluči više jel bio trening ili utakmica. Onakve stvari se ne događaju na treningu.nowitzki wrote:Dobro je netko bio napisao za slucaj soudani kako se na treningu ne dobivaju kartoni
Guest- Guest
Antolić bi znao dobiti poziv prije Pašalića, mora da valjafridrih_niche wrote:Antolić los?!
Pa on je A reprezentativac!
Guest- Guest
Trening utakmicaVincent Vega wrote:Daj se odluči više jel bio trening ili utakmica. Onakve stvari se ne događaju na treningu.nowitzki wrote:Dobro je netko bio napisao za slucaj soudani kako se na treningu ne dobivaju kartoni
nowitzki-
2014-04-27
Otkad to? Ili računamo ovu avanturu u Kini?fridrih_niche wrote:Antolić los?!
Guest- Guest
takođerfridrih_niche wrote:Gudnajt, vrime je za ić u krpe...
2015-08-19
Prijateljska pripremna za nastavak prvenstvanowitzki wrote:Trening utakmicaVincent Vega wrote:Daj se odluči više jel bio trening ili utakmica. Onakve stvari se ne događaju na treningu.nowitzki wrote:Dobro je netko bio napisao za slucaj soudani kako se na treningu ne dobivaju kartoni
Guest- Guest
<3jalnirajko wrote:takođerfridrih_niche wrote:Gudnajt, vrime je za ić u krpe...
nowitzki-
2014-04-27
Madjarska je u Kini?Vincent Vega wrote:Otkad to? Ili računamo ovu avanturu u Kini?fridrih_niche wrote:Antolić los?!
Guest- Guest
Dirce, ocete bit prvaci?nowitzki wrote:<3jalnirajko wrote:takođerfridrih_niche wrote:Gudnajt, vrime je za ić u krpe...
;)
Guest- Guest
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 12 of 50