HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 50
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Re: HNL 2016/2017
Nije duhovit...amper1950 wrote:Ne budi lud. Ko će nas nasmijavati? Dobro,njegov frend Dumber šitingtupkosvetina je ta razina,ali je previše naporan i piše kobasice od posta,ovaj je kratak,zabavan i nepismenfridrih_niche wrote:Tebi svakako triba internet isključit...Zeko wrote:... a mi ga osvojili 11 puta uzastopno.nowitzki wrote:Ako u ovim uvjetima osvojimo HNL mogu nam odma dati i ligu prvaka, jer ovo je definitvno najteze natjecanje na svijetu za osvojit
;)
Osim sta je nepismen, pa zna nekad nasmijat na račun toga...
Inače mi je Luka Bulić tip - isforsirani redikul koji zamara svojom neduhovitoscu...
;)
Guest- Guest
Naravno da je duhovit kad je toliko glup. Uvik nasmijefridrih_niche wrote:Nije duhovit...amper1950 wrote:Ne budi lud. Ko će nas nasmijavati? Dobro,njegov frend Dumber šitingtupkosvetina je ta razina,ali je previše naporan i piše kobasice od posta,ovaj je kratak,zabavan i nepismenfridrih_niche wrote:Tebi svakako triba internet isključit...Zeko wrote:... a mi ga osvojili 11 puta uzastopno.nowitzki wrote:Ako u ovim uvjetima osvojimo HNL mogu nam odma dati i ligu prvaka, jer ovo je definitvno najteze natjecanje na svijetu za osvojit
;)
Osim sta je nepismen, pa zna nekad nasmijat na račun toga...
Inače mi je Luka Bulić tip - isforsirani redikul koji zamara svojom neduhovitoscu...
;)
Guest- Guest
Inače, Hajduk je bio prvi klub u HNL-u čiji je igrač kažnjen nakon pregledavanja tv-snimke. 2010. godine je Anas Sharbini naknadno kažnjen s dvije utakmice neigranja zbog starta na igrača Varteksa, iako mu je sudac na terenu pokazao žuti karton. Sharbinija je tadašnjem disciplinskom sucu Krešimiru Vlajčeviću prijavio povjerenik HNL-a Josip Brezni.
Guest- Guest
ok. ali meni nije jasno zakaj hajduk onda ne prijavi soudanija. mislim možda i bude ali ako ne bude nije li to onda čudno. ili nije
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Protiv sam toga da netko iz Hajduka prijavi. U prvom redu netko iz HNS-a to treba napraviti,sve je jasno i sve se vidi. Ako ne žele ko ih jebe,nek alah igra. Složiti ga u prvoj minuti na travu pa kud puklo
Guest- Guest
I meni je ovo sumnjivo...jalnirajko wrote:ok. ali meni nije jasno zakaj hajduk onda ne prijavi soudanija. mislim možda i bude ali ako ne bude nije li to onda čudno. ili nije
;)
Guest- Guest
složite ga. onda se nemojte buniti kad dobijete crveni
2015-08-19
Ovaj amper je tipicni don quijote... samo mu fali sancho panza pa da krenu u rat sa vjetrenacama...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
pa čekaj. kaže amper da je protiv prijave. ali realno, službeni hajduk ili udruga NH je prijavljivala gnk i mamića za sve i svašta. zašto onda ne bi i za ovofridrih_niche wrote:I meni je ovo sumnjivo...jalnirajko wrote:ok. ali meni nije jasno zakaj hajduk onda ne prijavi soudanija. mislim možda i bude ali ako ne bude nije li to onda čudno. ili nije
;)
2015-08-19
Možda si u pravu,no bolje biti don quijote kako si napisa i ići protiv vjetrenjača nego na kolinima lizati nečiji šupak ka Dumber i dumber tu s forumaHeinrich_Himmler wrote:Ovaj amper je tipicni don quijote... samo mu fali sancho panza pa da krenu u rat sa vjetrenacama...
Guest- Guest
Kad ga već neće HNS prijavit, onda Hajduk mora...jalnirajko wrote:pa čekaj. kaže amper da je protiv prijave. ali realno, službeni hajduk ili udruga NH je prijavljivala gnk i mamića za sve i svašta. zašto onda ne bi i za ovofridrih_niche wrote:I meni je ovo sumnjivo...jalnirajko wrote:ok. ali meni nije jasno zakaj hajduk onda ne prijavi soudanija. mislim možda i bude ali ako ne bude nije li to onda čudno. ili nije
;)
Jer jos nakon penala u Vinkovcima mi se zgadija, a kamoli ne nakon farse s Lokomotivom...
;)
Guest- Guest
arapi su ti takvi, prevarantifridrih_niche wrote:Kad ga već neće HNS prijavit, onda Hajduk mora...jalnirajko wrote:pa čekaj. kaže amper da je protiv prijave. ali realno, službeni hajduk ili udruga NH je prijavljivala gnk i mamića za sve i svašta. zašto onda ne bi i za ovofridrih_niche wrote:I meni je ovo sumnjivo...jalnirajko wrote:ok. ali meni nije jasno zakaj hajduk onda ne prijavi soudanija. mislim možda i bude ali ako ne bude nije li to onda čudno. ili nije
;)
Jer jos nakon penala u Vinkovcima mi se zgadija, a kamoli ne nakon farse s Lokomotivom...
;)
2015-08-19
Znaš da ga smatran najboljim igračem u HNL-u...
Al nogu bi mu slomija nakon eskapada koje radi...
;)
;)
Guest- Guest
Istina niche. Pokaza je milijun puta da je igrač, u zadnje vrime pokazuje da je i govno. Zato sam protiv toga da ga se prijavi,već sam za to da ga se složi na pod,da dobro opizdi tako da malo duže bude na hlađenju kad već nema pravde i poštenja u HNS-u!fridrih_niche wrote:Kad ga već neće HNS prijavit, onda Hajduk mora...jalnirajko wrote:pa čekaj. kaže amper da je protiv prijave. ali realno, službeni hajduk ili udruga NH je prijavljivala gnk i mamića za sve i svašta. zašto onda ne bi i za ovofridrih_niche wrote:I meni je ovo sumnjivo...jalnirajko wrote:ok. ali meni nije jasno zakaj hajduk onda ne prijavi soudanija. mislim možda i bude ali ako ne bude nije li to onda čudno. ili nije
;)
;)
Guest- Guest
Ma ona dvojica toliko vire iz mamiceva supka da je to odvratnoamper1950 wrote:Možda si u pravu,no bolje biti don quijote kako si napisa i ići protiv vjetrenjača nego na kolinima lizati nečiji šupak ka Dumber i dumber tu s forumaHeinrich_Himmler wrote:Ovaj amper je tipicni don quijote... samo mu fali sancho panza pa da krenu u rat sa vjetrenacama...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Iskreno, boli me vise kurac za HNL...
Ma balun općenito...
Pratim samo Garažu strastveno, ovo ostalo me ne tangira toliko...
Balun ka sport ide u tri picke materine...
;)
Ma balun općenito...
Pratim samo Garažu strastveno, ovo ostalo me ne tangira toliko...
Balun ka sport ide u tri picke materine...
;)
Guest- Guest
prgav je moram priznati. jebo sam mu ja sve po spisku u kranjčevićevoj prije 2 godine kad se vukao po terenufridrih_niche wrote:Znaš da ga smatran najboljim igračem u HNL-u...
;)
2015-08-19
Nikad nisan moga trpit nepravdu na terenu...jalnirajko wrote:prgav je moram priznati. jebo sam mu ja sve po spisku u kranjčevićevoj prije 2 godine kad se vukao po terenufridrih_niche wrote:Znaš da ga smatran najboljim igračem u HNL-u...
;)
Pogotovo bahate igrače...
Dobija bi on svoje, ne boj se...
Al da je klasa za HNL, to je nesumnjivo...
;)
Guest- Guest
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 50