HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 50
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Re: HNL 2016/2017
Jesi čul svog učenika idiota ? Na kraju rečenice ti ide jedna točka. Zapamti to.fridrih_niche wrote:Udružili se vi malo, a?
I to cila postava osvajaca GSKK medalja, lol...
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
Tak je idiote,kad rečenica završava ide jedna točka,možeš staviti i tri točkice umjesto primjerice "itd.",ali 7-8 nikako idiote nepismeni (kako si ti pisao cijeli vrijeme na starom forumu,od srama nisi moga prestati tek kad si došao na novi forum ). Ne možeš, ili po tvom "nemožeš" ti to shvatiti!Zeko wrote:Jesi čul svog učenika idiota ? Na kraju rečenice ti ide jedna točka. Zapamti to.fridrih_niche wrote:Udružili se vi malo, a?
Guest- Guest
Ti nisi normalan, ali stvarno nisi. Priznao sam ti da na kraju rečenice ide jedna točka (boldano), a ti i dalje nastavljaš raspravu o tome i uvjeravaš me u ono što sam ti priznao. Ti si totalni bolesnik, pardon umobolesnik.amper1950 wrote:Tak je idiote,kad rečenica završava ide jedna točka,možeš staviti i tri točkice umjesto primjerice "itd.",ali 7-8 nikako idiote nepismeni (kako si ti pisao cijeli vrijeme na starom forumu,od srama nisi moga prestati tek kad si došao na novi forum ). Ne možeš, ili po tvom "nemožeš" ti to shvatiti!Zeko wrote:Jesi čul svog učenika idiota ? Na kraju rečenice ti ide jedna točka. Zapamti to.fridrih_niche wrote:Udružili se vi malo, a?
Zeko-
2015-08-26
Kaj si nervozan gramatičaru? Nisam ti ja kriv kaj si svaku rečenicu na starom forumu završavao s 7-8 točkicaZeko wrote:Ti nisi normalan, ali stvarno nisi. Priznao sam ti da na kraju rečenice ide jedna točka (boldano), a ti i dalje nastavljaš raspravu o tome i uvjeravaš me u ono što sam ti priznao. Ti si totalni bolesnik, pardon umobolesnik.amper1950 wrote:Tak je idiote,kad rečenica završava ide jedna točka,možeš staviti i tri točkice umjesto primjerice "itd.",ali 7-8 nikako idiote nepismeni (kako si ti pisao cijeli vrijeme na starom forumu,od srama nisi moga prestati tek kad si došao na novi forum ). Ne možeš, ili po tvom "nemožeš" ti to shvatiti!Zeko wrote:Jesi čul svog učenika idiota ? Na kraju rečenice ti ide jedna točka. Zapamti to.fridrih_niche wrote:Udružili se vi malo, a?
Guest- Guest
Samo nek nije dosadno...Vincent Vega wrote:Kakva rasprava na HNL-u. Bitka lektora.
:D
Guest- Guest
Pa eto na što je Dumber sveo raspravu na temi o HNL-u i na drugim temama.Ja nisam tražio njegove gramatičke greške po forumu,neman ni potrebe za to,niti sam želio.Nisam se ni ovako dugo osvrtao na njegove postove,većinu bi i zanemario,ali upravo on je taj koji drugima traži gramatičke greške i gdje je koju riječ krivo napisao,a sam radi greške.Na kraju meni je nebitno kakve greške u pravopisu netko radi,pa kad se i nasmiješ kad netko nešto napiše,sigurno misec dana poslin toga ne pričaš o tome.Što ću mu se smijati radi grešaka u pravopisu kad je puno smješnije ono što on piše,kao primjerice nedavno na ovoj temi kad je majstor pisao kako prvoligaški klubove za svoje domaće utakmice sami mogu odrediti kad će igrati u terminu od petka do nedjeljefridrih_niche wrote:Samo nek nije dosadno...Vincent Vega wrote:Kakva rasprava na HNL-u. Bitka lektora.
Guest- Guest
Vincent Vega wrote:Kakva rasprava na HNL-u. Bitka lektora.
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Vincent Vega wrote:Kakva rasprava na HNL-u. Bitka lektora.
kolektora...
Guest- Guest
Pa, kad smo već kod toga, još mi nisi odgovorio zašto je Dinamo protiv Hajduka u Splitu morao igrati u subotu, a imao je suglasnost povjerenika natjecanja da se ta utakmica igra u nedjelju zbog obaveza Dinama u LP i utakmice protiv Arsenala (u srijedu). Za to nije dobio suglasnost Hajduka koji nije pristao na promjenu termina i utakmica je igrana u subotu. A domaćin ne određuje ništa, kak' ti veliš.amper1950 wrote:kao primjerice nedavno na ovoj temi kad je majstor pisao kako prvoligaški klubove za svoje domaće utakmice sami mogu odrediti kad će igrati u terminu od petka do nedjeljefridrih_niche wrote:Samo nek nije dosadno...Vincent Vega wrote:Kakva rasprava na HNL-u. Bitka lektora.
Zeko-
2015-08-26
Ja mislim da zekonja i cmarper puse jedan drugome ispod stola
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Kaj je gramatičaru, čmrlja na temi LP?Zeko wrote:Pa, kad smo već kod toga, još mi nisi odgovorio zašto je Dinamo protiv Hajduka u Splitu morao igrati u subotu, a imao je suglasnost povjerenika natjecanja da se ta utakmica igra u nedjelju zbog obaveza Dinama u LP i utakmice protiv Arsenala (u srijedu). Za to nije dobio suglasnost Hajduka koji nije pristao na promjenu termina i utakmica je igrana u subotu. A domaćin ne određuje ništa, kak' ti veliš.amper1950 wrote:kao primjerice nedavno na ovoj temi kad je majstor pisao kako prvoligaški klubove za svoje domaće utakmice sami mogu odrediti kad će igrati u terminu od petka do nedjeljefridrih_niche wrote:Samo nek nije dosadno...Vincent Vega wrote:Kakva rasprava na HNL-u. Bitka lektora.
Nisam ti odgovorio jer iskreno o tome pojedinačnom slučaju nemam pojma što je i kako je bilo (taj događaj je bio prije godinu ipo dana,tko je što tražio i tko se složio pojma nemam). LAŽLJIVAC,ja sam samo reagirao na tvoju glupost da domaćin u HNL-u određuje kad će igrati u terminu od petka do nedjelje što vjerojatno samo lumen poput tebe može napisati Lijepo ti sve piše u propozicijama natjecanja,samo treba biti pismen da bi mogao pročitati
Guest- Guest
kic wrote:jasambrend wrote:Vincent Vega wrote:Kakva rasprava na HNL-u. Bitka lektora.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Dinamo do groba
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
http://www.index.hr/sport/clanak/pravi-gazda-vam-u-zatvor-ide-ovo-je-armada-porucila-lokomotivi-uoci-utakmice-s-dinamom/963427.aspx
sat2-
2015-09-28
dječje foresat2 wrote:http://www.index.hr/sport/clanak/pravi-gazda-vam-u-zatvor-ide-ovo-je-armada-porucila-lokomotivi-uoci-utakmice-s-dinamom/963427.aspx
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
VJEROVALI ILI NE Evo koliko je Lokomotiva dobila žutih kartona protiv Dinama, a koliko protiv Rijeke i Hajduka
U 24 dosadašnja međusobna susreta, Lokomotiva je osvojila jedan jedini bod i to 2014. godine kad je Dinamo već osigurao naslov prvaka.
Jednako je impresivna i disciplina "lokosa" u derbijima sa starijim bratom. U spomenute 24 utakmice igrači Lokomotive dobili su nevjerojatnih 27 žutih kartona i samo jedan crveni, onaj Frana Mlinara 2014. godine.
No, kad zaigraju protiv Rijeke ili Hajduka, izravnih Dinamovih konkurenata, "vagončići" s Kajzerice najednom postaju zastrašujuće lokomotive. Uklizavaju, tuku i udaraju pa su tako u 24 prvoligaške utakmice protiv Rijeke dobili čak 48 žutih kartona i jedan crveni, a posebno inspirirani "lokosi" su protiv Hajduka.
Protiv Splićana su u isto toliko utakmica natukli 65 žutih i četiri crvena kartona. Protiv Dinama je Lokomotiva čak osam utakmica završila bez javne opomene, protiv Rijeke tri, a protiv Hajduka samo jednu.
Guest- Guest
Lokomotiva i Dinamo na Veliki petak. Umjesto Pasije.
Ima smisla. Umjesto muke i patnje Isusove muka i patnja hrvatskog nogometa.
Bernard Jurišić
Bernard Jurišić
Guest- Guest
hajduk i Cibalija na veliki petak kao križni put na kalvariji. još treba odgonetnuti tko je isus, a tko baraba...amper1950 wrote:Lokomotiva i Dinamo na Veliki petak. Umjesto Pasije.
Bernard Jurišić
:hail: :hail: :hail:
sitting_bull-
2015-09-28
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 50