HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 29 of 50
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Re: HNL 2016/2017
jalnirajko wrote:Prele wrote:Vincent Vega wrote:Ako ništa drugo meni je drago da jadni mali amperčić osjeti malo sreće u svom mizernom, besmislenom životu kad ionako u njemu ništa drugo nema osim Ajduka i ovog foruma. Njemu je pobjeda nad Dinamom ravna osvajanju LP. A i igračima. Odlika malih i frustriranih.
citajuci ga veceras, pomislio sam da hajduk osvaja hnl koliko je bolji i od rijeke i od dinama...
Moralni šampioni hnl-a...
Guest- Guest
kako su se oni veselili nakon tekme to u životu nisam vidio.Prele wrote:jalnirajko wrote:Prele wrote:Vincent Vega wrote:Ako ništa drugo meni je drago da jadni mali amperčić osjeti malo sreće u svom mizernom, besmislenom životu kad ionako u njemu ništa drugo nema osim Ajduka i ovog foruma. Njemu je pobjeda nad Dinamom ravna osvajanju LP. A i igračima. Odlika malih i frustriranih.
citajuci ga veceras, pomislio sam da hajduk osvaja hnl koliko je bolji i od rijeke i od dinama...
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Pa to te ne treba čuditi, to je potpuno normalno da se igrači malog kluba vesele kad pobijede veliki klub. Pogotovo nakon toliko godina frustracija.jalnirajko wrote:kako su se oni veselili nakon tekme to u životu nisam vidio.Prele wrote:jalnirajko wrote:Prele wrote:Vincent Vega wrote:Ako ništa drugo meni je drago da jadni mali amperčić osjeti malo sreće u svom mizernom, besmislenom životu kad ionako u njemu ništa drugo nema osim Ajduka i ovog foruma. Njemu je pobjeda nad Dinamom ravna osvajanju LP. A i igračima. Odlika malih i frustriranih.
Zeko-
2015-08-26
Prijavio sam grubu igru Pašalića, kada je u 26. minuti đonom udario igrača Istre, a nije kažnjen! :-) Čak nije upozoren na #respect
sat2-
2015-09-28
Ma ne tupoglupavi ofr, skinut će gačePrele wrote:jalnirajko wrote:Prele wrote:Vincent Vega wrote:Ako ništa drugo meni je drago da jadni mali amperčić osjeti malo sreće u svom mizernom, besmislenom životu kad ionako u njemu ništa drugo nema osim Ajduka i ovog foruma. Njemu je pobjeda nad Dinamom ravna osvajanju LP. A i igračima. Odlika malih i frustriranih.
Guest- Guest
Jadnirajko i DumberZeko wrote:Pa to te ne treba čuditi, to je potpuno normalno da se igrači malog kluba vesele kad pobijede veliki klub. Pogotovo nakon toliko godina frustracija.jalnirajko wrote:kako su se oni veselili nakon tekme to u životu nisam vidio.Prele wrote:jalnirajko wrote:Prele wrote:
Dumber,potpuno se slažem s ovom boldanom konstatacijom. Prilažem i video dokaz:
Guest- Guest
Skuliraj se ti tupko, skupa s frendovima iz zege-a. Nakon toliko podcjenjivanja i sranja šta ste ispisali prije utakmice, sad ćeš mene još prozivati?!?Prele wrote:u redu je cmarpere, u redu je. iskuliraj malo, puci ces...
Triba ti biti jasno da ne skidaju svi gače kao ti i tvoj partizančić
Guest- Guest
polako neuroticaru, mozes jos neki smajlic da stavis.
partizan je real madrid za to tvoje govno prosecno od kluba...
da vas kradu, kao partizan-u 2. HNL bi bili...
Guest- Guest
Prele wrote:polako neuroticaru, mozes jos neki smajlic da stavis.
nešto kao đokici kojem organizatori smeštaju, pa ni meso nije pomoglo
Guest- Guest
Poceli kontrolirati doping pa odmah je popistaamper1950 wrote:Prele wrote:polako neuroticaru, mozes jos neki smajlic da stavis.
nešto kao đokici kojem organizatori smeštaju, pa ni meso nije pomoglo
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
bafalo wrote:moćna istra riječica došla po titulu ali aldo je rekao ne ne
Guest- Guest
joško blejičić opet brljira svojim komentarima.
tom dečku fali elementarni kućni odgoj.
kao što je rekao carillo: koga trenira taj blejičić?
play-station?
tom dečku fali elementarni kućni odgoj.
kao što je rekao carillo: koga trenira taj blejičić?
play-station?
sitting_bull-
2015-09-28
fridrih_niche wrote:Hajduk - najbolji klub!
<3
moralni pobednici hnl-a...
dajte im tu titulu više...
Guest- Guest
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
Pusite Kurac....
DINAAAAAAAAAMOOOOOOOOOO JA VOLIIIIIM
DINAAAAAAAAAMOOOOOOOOOO JA VOLIIIIIM
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Kučkice na aparatima...
Da reka nije balkanski čmarsenal, odvano bi se rolali prasići po reci.
Da reka nije balkanski čmarsenal, odvano bi se rolali prasići po reci.
Guest- Guest
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 29 of 50