Malo glasovanja :-)
Page 8 of 15
Page 8 of 15 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15
Jeste li za forum bez ikakvih pravila, ogranicenja, zabrana, preporuka, jednom rjecju bez pravila ponasanja?
Re: Malo glasovanja :-)
A da nebi bilo zaabune napisat cu to citko : nepretendiram na mjesto vođe Hrvatske il Evrope il zapadnog svijeta. Za tako nešto covijek mora biti ogranicen granicama tog svijeta tj misliti da samo to postoji i onda ce imati grcevitu ambiciju da se za to bori ...ja to nisam , ja sam jedan od zapovijednika Galakticke Federacije , pripadnik Asthar komande i anđeoska hijerarhija.RayMabus wrote:Pa sad , mi jesmo pricali o pojmu vođe al ja ni u jednom trenutku nisam pretendirao da budem vaš.Sabina Spielrein wrote:
Onaj tko prebija žene, znači moguće i buduće majke, nije osobito pametan, niti ima pojma što je za državu bitno.
Moj svijet je sve ovo pa i izvan toga mada to izvan je pod navodnike ne zato šta se nemože izac iz toga nego meni nema potrebe.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
nepretendiram na mjesto vođe Hrvatske il Evrope il zapadnog svijeta. Za tako nešto covijek mora biti ogranicen granicama tog svijeta tj misliti da samo to postoji i onda ce imati grcevitu ambiciju da se za to bori ...ja to nisam , ja sam jedan od zapovijednika Galakticke FederacijeSabina Spielrein wrote:Da parafraziram abena...
2014-04-11
kic, daj, zakaci ovo, pls.kic wrote:
engage kapetane
:-)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Baš mozgam na koji bi nacin ja ovdje mogao biti vođa ; jedino nešto UN , cijela ljudska vrsta , ekologija , biologija , flora i fauna , biorazvrsnost ...neš tako ...cijeli planet....teško tj nikako samo jedan dio pa onda za taj protiv drugoga.
2014-04-11
maggie13 wrote:kic, daj, zakaci ovo, pls.kic wrote:
engage kapetane
ali svakako nisam priznao legitimnost ovoga :D
Samo šta bi mi to brzo dopizdilo , priroda mog posla je da kad nešto osvojim onda idemo dalje na neku Zemlja broj 2 ...tako sam i došao ovdje , prije toga smo isto nešto osvojili a onda gledaš miljon svijetlosnih godina u krug gdje je prva nerazvijena civilizacija pa onda napad ....svaki put kad nešto osvojimo to utvrdimo pa u novi napad povlacimo ono još 1% jedinica više.RayMabus wrote:Baš mozgam na koji bi nacin ja ovdje mogao biti vođa ; jedino nešto UN , cijela ljudska vrsta , ekologija , biologija , flora i fauna , biorazvrsnost ...neš tako ...cijeli planet....teško tj nikako samo jedan dio pa onda za taj protiv drugoga.
Mislim na vec osvojenim planetama stvar zapovijedništva je da drži stvari u normalnoj operativnosti a to je malo dosadno.
2014-04-11
kao sto rekoh, ispipavam bilo naroda, tzv.sirokih narodnih masa.kic wrote:maggie13 wrote:kic, daj, zakaci ovo, pls.kic wrote:
engage kapetane
ali svakako nisam priznao legitimnost ovoga :D
Ti nisi trebao ni glasovat, posto spadas u uske.
;P ;>>~
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
etoaben wrote:Sabina Spielrein wrote:
Onaj tko prebija žene, znači moguće i buduće majke, nije osobito pametan, niti ima pojma što je za državu bitno.
Budući da žene i s njima nužno povezana i djeca ne samo simboliziraju nego doslovce i predstavljaju budućnost zajednice, a bome i cijelog čovječanstva, onaj tko prebija žene zapravo prebija ne samo budućnost države nego i budućnost čovječanstva. U najmanju ruku na simboličkoj razini, ali svakako dijelom i na onoj realnoj.
Guest- Guest
No ako moraš ubiti jedno dijete da bi na njemu testirao cijepivo koje ce spasiti tisuce djecih života ....slidingdoorsoperator wrote:Sabina Spielrein wrote:Onaj tko prebija žene, znači moguće i buduće majke, nije osobito pametan, niti ima pojma što je za državu bitno.
Budući da žene i s njima nužno povezana i djeca ne samo simboliziraju nego doslovce i predstavljaju budućnost zajednice, a bome i cijelog čovječanstva, onaj tko prebija žene zapravo prebija ne samo budućnost države nego i budućnost čovječanstva. U najmanju ruku na simboličkoj razini, ali svakako dijelom i na onoj realnoj.
...onaj tko prebija žene zapravo prebija ne samo budućnost države nego i budućnost čovječanstva. U najmanju ruku na simboličkoj razini, ali svakako dijelom i na onoj realnoj.
2014-04-11
RayMabus wrote:No ako moraš ubiti jedno dijete da bi na njemu testirao cijepivo koje ce spasiti tisuce djecih života ....
Kvaka je u tome da ne moraš. Postoje druge metode za testiranja cjepiva koja će se primjenjivati na ljudima.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:No ako moraš ubiti jedno dijete da bi na njemu testirao cijepivo koje ce spasiti tisuce djecih života ....
Kvaka je u tome da ne moraš. Postoje druge metode za testiranja cjepiva koja će se primjenjivati na ljudima.
ja bih ti dao Nobela za ovo.
Guest- Guest
Gnječ wrote:ja bih ti dao Nobela za ovo.
Hvala, ali zaista nisam zaslužio.
Guest- Guest
Al ja volim one najbrže i najednostavnije ....moc jednostavnosti jbga.slidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:No ako moraš ubiti jedno dijete da bi na njemu testirao cijepivo koje ce spasiti tisuce djecih života ....
2014-04-11
slidingdoorsoperator wrote:Gnječ wrote:ja bih ti dao Nobela za ovo.
mislio sam na dinamit.
Guest- Guest
Gnječ wrote:slidingdoorsoperator wrote:Gnječ wrote:ja bih ti dao Nobela za ovo.
mislio sam na dinamit.
Kao da već odavno ne znam da bi mi to svakako želio udijeliti.
Guest- Guest
Izgleda da cu morat opet ponovit : Ja vam nisam vođa niti to planiram biti zato mi je suvišno odgovart na necije a ti mlatiš žene.
Na to bi imalo smisla odgovarat jedino da mislim biti vođa ...nemislim ...ok.
Na to bi imalo smisla odgovarat jedino da mislim biti vođa ...nemislim ...ok.
2014-04-11
Ja vodim svoje operacije , imam plan i program ...naletim na matrijahalnu imperiju i to se neuklapa u to i ide naredba : UNIŠTI.
To je sve.
To je sve.
2014-04-11
Page 8 of 15 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15
Similar topics
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» Preliminarni rezultati glasovanja Rusa u inozemstvu
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» Preliminarni rezultati glasovanja Rusa u inozemstvu
Page 8 of 15