Hrvati u Irskoj vikali Kolindi: "Jebo ti Mamić mater"
Page 9 of 13
Page 9 of 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Re: Hrvati u Irskoj vikali Kolindi: "Jebo ti Mamić mater"
Noor wrote:asilovski wrote:I da nije izašao van ili dirao curice kamoli popio piće sa ekipom, paščeNoor wrote:tvrdiš da šejker nema više od 26 godina?asilovski wrote:Cjelovite informacije??? Žena je bila ministrica kulture i sudionica DR dok si se ti mućkao u ćaćinim mošnjama barabo jednaslidingdoorsoperator wrote:
Neka ona govori, ali može jedino iz svoje pozicije, a u politiku se očito niti ne razumije, ne samo zato što nema cjelovite informacije o svemu što se ispod tepiha događalo. :)
hahaha, pa šejker je sudionik DR, o čemu ti asila crni :D
Tko o čem, Aso o mašti. Još samo fali da se počne fotkati i stavljati slike za usporedbu.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
objasnio mi regoc upravo..malo sam brzopleta bila..molim, i drugi put ;-)slidingdoorsoperator wrote:maggie13 wrote:ja sam stavila anketu..;-)
Nije baš onakva kakvu sam predložio, ali svejedno hvala. :)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
On je branil Vllasija na sudu 1989.Noor wrote:a ti? :Dasilovski wrote:Svele je bio snajperista u njegovoj jediniciNoor wrote:asilovski wrote:I da nije izašao van ili dirao curice kamoli popio piće sa ekipom, paščeNoor wrote:
tvrdiš da šejker nema više od 26 godina?
asilovski wrote:Nevjerojatno sve si to bio a da nisi napustio svoju sobu
A bisera nad biserom.
Guest- Guest
Megi, aj još jednu okači...kad je bal nek je bal :))maggie13 wrote:haha, OMG,;DRegoč wrote:Nije to ta. Htjel je da se izjasnimo je li nam mrži on ili Aso. Ja se neću izjasniti, ostat ću tajanstven.maggie13 wrote:ja sam stavila anketu..;-)slidingdoorsoperator wrote:kic wrote:
vas dva
Daj ti ne dijeli packe ko' u vrtiću. Nego kad će ona anketa?
Guest- Guest
točno to, oni su u depresivnoj i kišnoj irskoj radi Kolinde i domoljubacatabbath wrote:A šta je ovca Koly mislila da će joj pljeskati ljudi koji su morali otići zbog nje i njene bagre.
Guest- Guest
prije bih rekla da je kretao u prvi razred :)Regoč wrote:On je branil Vllasija na sudu 1989.Noor wrote:a ti? :Dasilovski wrote:Svele je bio snajperista u njegovoj jediniciNoor wrote:asilovski wrote:
I da nije izašao van ili dirao curice kamoli popio piće sa ekipom, pašče
Guest- Guest
ostirem asilu pa
Ma ti samo hoćeš uživati u tome kako brišem patos asilom.
Noor wrote:dobri su, pusti ih :)))kic wrote:
vas dva
Guest- Guest
Govorimo o njegovoj bujnoj mašti.Noor wrote:prije bih rekla da je kretao u prvi razred :)Regoč wrote:On je branil Vllasija na sudu 1989.Noor wrote:a ti? :Dasilovski wrote:Svele je bio snajperista u njegovoj jediniciNoor wrote:
ajde ti tu, bolje si upratila..ja jos citam otpocetka.:-oNoor wrote:Megi, aj još jednu okači...kad je bal nek je bal :))maggie13 wrote:haha, OMG,;DRegoč wrote:Nije to ta. Htjel je da se izjasnimo je li nam mrži on ili Aso. Ja se neću izjasniti, ostat ću tajanstven.maggie13 wrote:ja sam stavila anketu..;-)slidingdoorsoperator wrote:
Daj ti ne dijeli packe ko' u vrtiću. Nego kad će ona anketa?
2014-04-12
hehe, ma imaj srca, mlado je to..a na mladima svijet ostajeslidingdoorsoperator wrote:ostirem asilu paNoor wrote:dobri su, pusti ih :)))kic wrote:
vas dva
Guest- Guest
a ne znam ja to, još sam malamaggie13 wrote:ajde ti tu, bolje si upratila..ja jos citam otpocetka.:-oNoor wrote:Megi, aj još jednu okači...kad je bal nek je bal :))maggie13 wrote:haha, OMG,;DRegoč wrote:Nije to ta. Htjel je da se izjasnimo je li nam mrži on ili Aso. Ja se neću izjasniti, ostat ću tajanstven.maggie13 wrote:
ja sam stavila anketu..;-)
Guest- Guest
Drvo se svija dok je mlado. Željezo se kuje dok je vruće.Noor wrote:hehe, ma imaj srca, mlado je to..a na mladima svijet ostajeslidingdoorsoperator wrote:ostirem asilu paNoor wrote:dobri su, pusti ih :)))kic wrote:
vas dva
samo ti zezaj :DNoor wrote:a ne znam ja to, još sam malamaggie13 wrote:ajde ti tu, bolje si upratila..ja jos citam otpocetka.:-oNoor wrote:Megi, aj još jednu okači...kad je bal nek je bal :))maggie13 wrote:haha, OMG,;DRegoč wrote:
Nije to ta. Htjel je da se izjasnimo je li nam mrži on ili Aso. Ja se neću izjasniti, ostat ću tajanstven.
2014-04-12
Regoč wrote:Drvo se svija dok je mlado. Željezo se kuje dok je vruće.Noor wrote:hehe, ma imaj srca, mlado je to..a na mladima svijet ostajeslidingdoorsoperator wrote:ostirem asilu paNoor wrote:dobri su, pusti ih :)))kic wrote:
vas dva
muškarac se mota oko prsta kad je zaljubljen
Guest- Guest
hehe :)maggie13 wrote:samo ti zezaj :DNoor wrote:a ne znam ja to, još sam malamaggie13 wrote:ajde ti tu, bolje si upratila..ja jos citam otpocetka.:-oNoor wrote:Megi, aj još jednu okači...kad je bal nek je bal :))maggie13 wrote:
haha, OMG,;D
a što postaviti..kojeg forumaša više volite?
1) šejkera
2) asilu
Guest- Guest
Ne, nego koji vam je forumaš mrži:Noor wrote:hehe :)maggie13 wrote:samo ti zezaj :DNoor wrote:a ne znam ja to, još sam malamaggie13 wrote:ajde ti tu, bolje si upratila..ja jos citam otpocetka.:-oNoor wrote:
Megi, aj još jednu okači...kad je bal nek je bal :))
1) šejkera
2) asilu
a) šejker
b) asila.
S obzirom na iskustvo, napise te koliko ozbiljno shvaćaš neozbiljnu stvar kao forum tu smo negdje ali kako god sljedeci mjesec imam feštu zbog useljenja u kuci pa pitaj starce a ja cu te dočekati na stanicislidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:Nevjerojatno sve si to bio a da nisi napustio svoju sobu
A bisera nad biserom.
Kermit-
2014-04-17
pa ista stvar, drugo pakovanje :DRegoč wrote:Ne, nego koji vam je forumaš mrži:Noor wrote:hehe :)maggie13 wrote:samo ti zezaj :DNoor wrote:a ne znam ja to, još sam malamaggie13 wrote:
ajde ti tu, bolje si upratila..ja jos citam otpocetka.:-o
1) šejkera
2) asilu
a) šejker
b) asila.
Guest- Guest
a, nas ne bi pozvao, samo sejkera :Dasilovski wrote:S obzirom na iskustvo, napise te koliko ozbiljno shvaćaš neozbiljnu stvar kao forum tu smo negdje ali kako god sljedeci mjesec imam feštu zbog useljenja u kuci pa pitaj starce a ja cu te dočekati na stanicislidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:Nevjerojatno sve si to bio a da nisi napustio svoju sobu
A bisera nad biserom.
2014-04-12
Page 9 of 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Similar topics
» Mamić jebo mater USKOK-ovcima, a oni pokrili uši
» Jebo ti ja mater balijsku
» Udri je jebo joj Hitler mater
» Jebo ti Komšić mater u guzicu
» Jebo i tebi Komšić mater u guzicu
» Jebo ti ja mater balijsku
» Udri je jebo joj Hitler mater