Jebo ti ja mater balijsku
Page 1 of 1
Jebo ti ja mater balijsku
POGLAVAR Islamske zajednice u BiH Husein Kavazović upozorio je kako su u njegovoj zemlji ojačale snage koje žele oživjeti politiku mržnje i podjela koja je i dovela do ratova te je pozvao Europsku uniju, ali posebice susjedne države, da takve prepozna i uskrati im potporu.
"Plašim se da će politike koje se temelje na mržnji zatrovati odnose među narodima i državama do te mjere da će ih biti jako teško obnoviti. To im ne smijemo dozvoliti", rekao je Kavazović u intervjuu za sarajevsko Oslobođenje.
Dodao je kako ga žalosti činjenica da su i u Hrvatskoj i u Srbiji danas u defenzivi snage koje se zalažu za bolje međusobno razumijevanje u regiji te kako bi volio vidjeti više suradnje s ljudima, političarima, medijima i posebice vjerskim liderima iz tih susjednih država koji dijele viziju jedinstva u različitosti i poštovanja temeljnih ljudskih prava svakog građanina, kao i međusobnog uvažavanja.
-
"Smatram Plenkovića razumnim čovjekom koji u sebi ne nosi mržnju i predrasude prema Bošnjacima. Volio bih da se svojski uključi, sagledavajući sve probleme koji dugoročno mogu pogoditi Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu, kao homogen prostor, i da pomogne", izjavio je poglavar bosanskohercegovačkih muslimana.
Kavazović je pozvao čelnike svih vjerskih zajednica da se dok traju političke borbe i "konstantno nekorektno uplitanje naših susjeda u unutarnja pitanja Bosne i Hercegovine" pobrinu da ti zatrovani politički odnosi, koliko je moguće, ne naruše ionako ratom i zločinima opterećene odnose među narodima.
Najavio je kako će se Islamska zajednica BiH u razdoblju do listopadskih izbora čuvati stranačkog svrstavanja i dnevnopolitičkih previranja, ali će budno pratiti sve procese i imati stav o svim onim pitanjima koja se tiču života vjernika, članova i pripadnika Islamske zajednice, kao i nasrtaja na islamske vrijednosti, ljudska prava, a naročito prava na slobodu vjeroispovijesti.
-
https://www.index.hr/vijesti/clanak/sef-islamske-zajednice-u-bih-opet-nam-prijete-politike-koje-su-dovele-do-rata/2377397.aspx
"Plašim se da će politike koje se temelje na mržnji zatrovati odnose među narodima i državama do te mjere da će ih biti jako teško obnoviti. To im ne smijemo dozvoliti", rekao je Kavazović u intervjuu za sarajevsko Oslobođenje.
Dodao je kako ga žalosti činjenica da su i u Hrvatskoj i u Srbiji danas u defenzivi snage koje se zalažu za bolje međusobno razumijevanje u regiji te kako bi volio vidjeti više suradnje s ljudima, političarima, medijima i posebice vjerskim liderima iz tih susjednih država koji dijele viziju jedinstva u različitosti i poštovanja temeljnih ljudskih prava svakog građanina, kao i međusobnog uvažavanja.
"Smatram Plenkovića razumnim čovjekom koji ne mrzi Bošnjake"
Ne spominjući izravno hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića reis Kavazović je istaknuo kako i ne očekuje da prijatelji i saveznici budu oni koji poručuju da Bošnjaci nisu narod, a da je Bosna država kojoj "treba sapun" dodajući kako tračak nade ipak vidi u političarima poput hrvatskog premijera Andreja Plenkovića.-
"Smatram Plenkovića razumnim čovjekom koji u sebi ne nosi mržnju i predrasude prema Bošnjacima. Volio bih da se svojski uključi, sagledavajući sve probleme koji dugoročno mogu pogoditi Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu, kao homogen prostor, i da pomogne", izjavio je poglavar bosanskohercegovačkih muslimana.
Kavazović je pozvao čelnike svih vjerskih zajednica da se dok traju političke borbe i "konstantno nekorektno uplitanje naših susjeda u unutarnja pitanja Bosne i Hercegovine" pobrinu da ti zatrovani politički odnosi, koliko je moguće, ne naruše ionako ratom i zločinima opterećene odnose među narodima.
Najavio je kako će se Islamska zajednica BiH u razdoblju do listopadskih izbora čuvati stranačkog svrstavanja i dnevnopolitičkih previranja, ali će budno pratiti sve procese i imati stav o svim onim pitanjima koja se tiču života vjernika, članova i pripadnika Islamske zajednice, kao i nasrtaja na islamske vrijednosti, ljudska prava, a naročito prava na slobodu vjeroispovijesti.
-
https://www.index.hr/vijesti/clanak/sef-islamske-zajednice-u-bih-opet-nam-prijete-politike-koje-su-dovele-do-rata/2377397.aspx
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Jebo ti ja mater balijsku
2014-04-11
On preglasava Hrvate i izbacuje Hrvatsku iz BiH jer on i njegovi BiH vide kao islamski vilajet i onda ka šta se mi imamo odjednom bunit i tražit svoja prava.
Ma jebo ti majku. Puknit će ovo pajdo prije ili kasnije.
Ma jebo ti majku. Puknit će ovo pajdo prije ili kasnije.
2014-04-11
Otvoreno podržavate neosmanizam.
Jučer ste doveli ministra turskog Cipra u BiH .
https://www.ex-iskon-pleme.com/t51907-delegacija-turskog-zavoda-za-historiju-i-nastavnici-iz-turske-republike-sjeverni-kipar-posjetili-bih
Ni jedan medij to u Hrvatskoj nije prenio.
Podržavate separatiste na Cipru a smeta vam kad se RS ili Hrvati oće odvojit jer oćete islamski vilajet.
PUJ GADE JEDAN LICEMJERNI I ŠUGAVI.
Jučer ste doveli ministra turskog Cipra u BiH .
https://www.ex-iskon-pleme.com/t51907-delegacija-turskog-zavoda-za-historiju-i-nastavnici-iz-turske-republike-sjeverni-kipar-posjetili-bih
Ni jedan medij to u Hrvatskoj nije prenio.
Podržavate separatiste na Cipru a smeta vam kad se RS ili Hrvati oće odvojit jer oćete islamski vilajet.
PUJ GADE JEDAN LICEMJERNI I ŠUGAVI.
2014-04-11
Srića tvoja da sam sad general GF šta su miroljubljivi svjetovi jer da sam ono šta sam bio u mnogobrojnim prošlim inkarnacijama sad bi ti ručno uhvatio gornju i donju vilicu i samo ih odvojija u suprotnim smjerovima tj ubio bi te osobno golim rukama.
GOVNO JEDNO.
ĐUBRE JEDNO.
GOVNO JEDNO.
ĐUBRE JEDNO.
2014-04-11
Koji si ti uopće kurac na ovoj planeti ?
Ako tebe ne kontaktiraju onda inkarnirne duše neće moći pričati s Bogom.
Jel to ?
Ti si neki autoritet.
Ti i onda tvoje ovce.
A onda ćeš ti svojim ovcama govorit kako je separatizam tamo u Cipru ok jer je to Erdogan a ovdje nije jer je to Srbi ili Hrvati koji ne žele biti tvoji kmetići.
STVARNO ?
Ako tebe ne kontaktiraju onda inkarnirne duše neće moći pričati s Bogom.
Jel to ?
Ti si neki autoritet.
Ti i onda tvoje ovce.
A onda ćeš ti svojim ovcama govorit kako je separatizam tamo u Cipru ok jer je to Erdogan a ovdje nije jer je to Srbi ili Hrvati koji ne žele biti tvoji kmetići.
STVARNO ?
2014-04-11
Ti si neki faktor jel ?
Neka moralna vertikala na ovoj planeti.
UTOPIT ĆU TE U ČAŠI VODE.
Neka moralna vertikala na ovoj planeti.
UTOPIT ĆU TE U ČAŠI VODE.
2014-04-11
Similar topics