Hrvati u Irskoj vikali Kolindi: "Jebo ti Mamić mater"
Page 10 of 13
Page 10 of 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Re: Hrvati u Irskoj vikali Kolindi: "Jebo ti Mamić mater"
a, nas ne bi pozvao, samo sejkera :Dasilovski wrote:S obzirom na iskustvo, napise te koliko ozbiljno shvaćaš neozbiljnu stvar kao forum tu smo negdje ali kako god sljedeci mjesec imam feštu zbog useljenja u kuci pa pitaj starce a ja cu te dočekati na stanicislidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:Nevjerojatno sve si to bio a da nisi napustio svoju sobu
A bisera nad biserom.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Pa ja ljudi ne vole istine samo eskapizam te da imaju divnu precjednicu koja brine o njimaRegoč wrote:Ne, nego koji vam je forumaš mrži:Noor wrote:hehe :)maggie13 wrote:samo ti zezaj :DNoor wrote:a ne znam ja to, još sam malamaggie13 wrote:
ajde ti tu, bolje si upratila..ja jos citam otpocetka.:-o
a što postaviti..kojeg forumaša više volite?
1) šejkera
2) asilu
a) šejker
b) asila.
Kermit-
2014-04-17
Ne, manje voljeti ne znači više mrziti.Noor wrote:pa ista stvar, drugo pakovanje :DRegoč wrote:Ne, nego koji vam je forumaš mrži:Noor wrote:hehe :)maggie13 wrote:samo ti zezaj :DNoor wrote:
a ne znam ja to, još sam mala
1) šejkera
2) asilu
a) šejker
b) asila.
Svi naravno pa ja volim upoznati ljude s kojima pričammaggie13 wrote:a, nas ne bi pozvao, samo sejkera :Dasilovski wrote:S obzirom na iskustvo, napise te koliko ozbiljno shvaćaš neozbiljnu stvar kao forum tu smo negdje ali kako god sljedeci mjesec imam feštu zbog useljenja u kuci pa pitaj starce a ja cu te dočekati na stanicislidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:Nevjerojatno sve si to bio a da nisi napustio svoju sobu
A bisera nad biserom.
Kermit-
2014-04-17
Regoč wrote:Ne, manje voljeti ne znači više mrziti.Noor wrote:pa ista stvar, drugo pakovanje :DRegoč wrote:Ne, nego koji vam je forumaš mrži:Noor wrote:hehe :)maggie13 wrote:
samo ti zezaj :D
1) šejkera
2) asilu
a) šejker
b) asila.
ma ovdje nitko nikoga ne mrzi, tu cvjeta ljubav
Guest- Guest
asilovski wrote:Svi naravno pa ja volim upoznati ljude s kojima pričammaggie13 wrote:a, nas ne bi pozvao, samo sejkera :Dasilovski wrote:S obzirom na iskustvo, napise te koliko ozbiljno shvaćaš neozbiljnu stvar kao forum tu smo negdje ali kako god sljedeci mjesec imam feštu zbog useljenja u kuci pa pitaj starce a ja cu te dočekati na stanicislidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:Nevjerojatno sve si to bio a da nisi napustio svoju sobu
A bisera nad biserom.
bila bi fora da se to desi
Guest- Guest
Noor wrote:ma ok brend, al za predsjednicu reći da je kurvetina.....sigurna sam da je to i tebi ipak too much, jer nikada nisi...vjerujem ni ne budeš.jasambrend wrote:Noor wrote:daj asila, nisi od jučer...vjerujem da kao odvjetnik na raspravama nikad ne upotrijebiš "prava imena", nego sve što misliš upakiraš kako treba.asilovski wrote:Najveci problem ovoga naroda sto se drzi forme i mrze sadržaj a stvari ne nazivaju pravim imenom
zašto ti je to ovdje problem?
A bokte Noor pa nismo na sudu sad...Jebes sve ako ne mogu ni na forumu poslati u sred picke materine nekog kurvinog sina od politicarskih uhljeba...Nastojim ne vrijeđati forumaše i diskutante jer smatram da smo svi u istim govnima, ali da ću imati cenzuru prema likovima koji su nas sve u ista doveli, e neću...Jebat im mater treba gdje god se ukaže prilika...I pri tome sam 100% siguran da nema nevinih meta...Pa svatko prema svom gustu i kriterijima nek' se izražava...
Amnestira je kod mene to što je žena i to što koliko god bila nezgrapna i nespretna nije do sada davala povode za takvo što...Plus institut Predsjenika bi trebalo poštovati ipak, ali jebi ga ljudi s pravom ogorčeni, a između ostalog i na nju jer ako i nije direktno sudjelovala u nekim stvarima i nezakonistonima, nije ni pokušala ista spriječiti svojim utjecajem...Pa čak ni distancirati se bjelodano jasno od probisvjeta Mamića između ostalog...
darth_vader-
2014-04-17
Da, sve eksplozije ljubavi iz poruke u poruku.Noor wrote:Regoč wrote:Ne, manje voljeti ne znači više mrziti.Noor wrote:pa ista stvar, drugo pakovanje :DRegoč wrote:Ne, nego koji vam je forumaš mrži:Noor wrote:
hehe :)
1) šejkera
2) asilu
a) šejker
b) asila.
Ja podržavam Asilu svakako čovjek govori istinu ali vama rvackim zgubidanima je to smrtni grijeh.
Guest- Guest
evo vam i turizam ide u krasni kurac.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/ogromne-guzve-na-granici-se-ceka-satima-a-najgore-tek-dolazi-ovako-je-bilo-u-jugoslaviji/962268.aspx
http://www.index.hr/vijesti/clanak/ogromne-guzve-na-granici-se-ceka-satima-a-najgore-tek-dolazi-ovako-je-bilo-u-jugoslaviji/962268.aspx
Guest- Guest
asilovski wrote:S obzirom na iskustvo, napise te koliko ozbiljno shvaćaš neozbiljnu stvar kao forum tu smo negdje ali kako god sljedeci mjesec imam feštu zbog useljenja u kuci pa pitaj starce a ja cu te dočekati na stanici
Vidiš, ja bih se mogao kladiti da Osijek ima željeznički i autobusni kolodvor, ali nebitno. :)
U tematskim raspravama uvijek govorim ozbiljno dok imam sa kim raspravljati. :) Kada rasprava ode u kupus, kao što je to uvijek sa tobom slučaj iz razloga tvojih prečesto preslabih predispozicija za takve, jasno da tada napuštam takav pristup i aktiviram neki drugi, ovisno od situacije do situacije. :)
Pa hvala na pozivu, ali mene ćeš teško dočekati. :) Nisam tip od fešti za sve i svašta, osim kada su najbolji prijatelji u pitanju i naravno prilično brojna rodbina. :)
Što se tiče mojih roditelja, već sam ti na jednoj drugoj temi rekao da su pokojni. Doživjeli su lijepe godine, ali je došlo njihovo vrijeme.
Guest- Guest
Tko će koga, nego gad gada.Gnječ wrote:Ja podržavam Asilu svakako čovjek govori istinu ali vama rvackim zgubidanima je to smrtni grijeh.
dovoljno si rekaojasambrend wrote:Noor wrote:ma ok brend, al za predsjednicu reći da je kurvetina.....sigurna sam da je to i tebi ipak too much, jer nikada nisi...vjerujem ni ne budeš.jasambrend wrote:Noor wrote:daj asila, nisi od jučer...vjerujem da kao odvjetnik na raspravama nikad ne upotrijebiš "prava imena", nego sve što misliš upakiraš kako treba.asilovski wrote:Najveci problem ovoga naroda sto se drzi forme i mrze sadržaj a stvari ne nazivaju pravim imenom
zašto ti je to ovdje problem?
A bokte Noor pa nismo na sudu sad...Jebes sve ako ne mogu ni na forumu poslati u sred picke materine nekog kurvinog sina od politicarskih uhljeba...Nastojim ne vrijeđati forumaše i diskutante jer smatram da smo svi u istim govnima, ali da ću imati cenzuru prema likovima koji su nas sve u ista doveli, e neću...Jebat im mater treba gdje god se ukaže prilika...I pri tome sam 100% siguran da nema nevinih meta...Pa svatko prema svom gustu i kriterijima nek' se izražava...
Amnestira je kod mene to što je žena i to što koliko god bila nezgrapna i nespretna nije do sada davala povode za takvo što...Plus institut Predsjenika bi trebalo poštovati ipak, ali jebi ga ljudi s pravom ogorčeni, a između ostalog i na nju jer ako i nije direktno sudjelovala u nekim stvarima i nezakonistonima, nije ni pokušala ista spriječiti svojim utjecajem...Pa čak ni distancirati se bjelodano jasno od probisvjeta Mamića između ostalog...
i u ostatku neboldanog se slažem.
Guest- Guest
nasrecu sam ja mucaljiva ;Dasilovski wrote:Svi naravno pa ja volim upoznati ljude s kojima pričammaggie13 wrote:a, nas ne bi pozvao, samo sejkera :Dasilovski wrote:S obzirom na iskustvo, napise te koliko ozbiljno shvaćaš neozbiljnu stvar kao forum tu smo negdje ali kako god sljedeci mjesec imam feštu zbog useljenja u kuci pa pitaj starce a ja cu te dočekati na stanicislidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:Nevjerojatno sve si to bio a da nisi napustio svoju sobu
A bisera nad biserom.
2014-04-12
tko se tuče, taj se voli :)Regoč wrote:Da, sve eksplozije ljubavi iz poruke u poruku.Noor wrote:Regoč wrote:Ne, manje voljeti ne znači više mrziti.Noor wrote:pa ista stvar, drugo pakovanje :DRegoč wrote:
Ne, nego koji vam je forumaš mrži:
a) šejker
b) asila.
Guest- Guest
Regoč wrote:Tko će koga, nego gad gada.Gnječ wrote:Ja podržavam Asilu svakako čovjek govori istinu ali vama rvackim zgubidanima je to smrtni grijeh.
čekaj stani. jel lagao? nije. jel govori istinu? naravno da govori. a ti i ostali forumski zgubidani i fukare i sponzoruše ga pokušajte demantirati činjenicama da nije u pravu ako smatrate da nije u pravu a ne ga napadati adhominem.
Guest- Guest
Che? Opet nešto fašističkoiredentistički?Gnječ wrote:Regoč wrote:Tko će koga, nego gad gada.Gnječ wrote:Ja podržavam Asilu svakako čovjek govori istinu ali vama rvackim zgubidanima je to smrtni grijeh.
čekaj stani. jel lagao? nije. jel govori istinu? naravno da govori. a ti i ostali forumski zgubidani i fukare i sponzoruše ga pokušajte demantirati činjenicama da nije u pravu ako smatrate da nije u pravu a ne ga napadati adhominem.
Jedan pored drugoga, a što se tiče tvoje intovertiranosti ja sam izlečio i teže slučajeve.slidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:S obzirom na iskustvo, napise te koliko ozbiljno shvaćaš neozbiljnu stvar kao forum tu smo negdje ali kako god sljedeci mjesec imam feštu zbog useljenja u kuci pa pitaj starce a ja cu te dočekati na stanici
Vidiš, ja bih se mogao kladiti da Osijek ima željeznički i autobusni kolodvor, ali nebitno. :)
U tematskim raspravama uvijek govorim ozbiljno dok imam sa kim raspravljati. :) Kada rasprava ode u kupus, kao što je to uvijek sa tobom slučaj iz razloga tvojih prečesto preslabih predispozicija za takve, jasno da tada napuštam takav pristup i aktiviram neki drugi, ovisno od situacije do situacije. :)
Pa hvala na pozivu, ali mene ćeš teško dočekati. :) Nisam tip od fešti za sve i svašta, osim kada su najbolji prijatelji u pitanju i naravno prilično brojna rodbina. :)
Što se tiče mojih roditelja, već sam ti na jednoj drugoj temi rekao da su pokojni. Doživjeli su lijepe godine, ali je došlo njihovo vrijeme.
Moje saučešće za pok roditelje...
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Jedan pored drugoga, a što se tiče tvoje intovertiranosti ja sam izlečio i teže slučajeve.
Moje saučešće za pok roditelje...
Znam gdje su, nisam samo jednom bio u Osijeku. No, kažem, postoji i neka razlika između kolodvora i stanice, ali sad nebitno.
Uopće nisam introvertiran, ali imam liste prioriteta . :) Izliječi prvo samog sebe pa onda imaš moralno pravo nuditi svoju pomoć i drugima.
Hvala na izrazima sućuti. :)
Guest- Guest
Gnječ wrote:Ja podržavam Asilu svakako čovjek govori istinu ali vama rvackim zgubidanima je to smrtni grijeh.
Naravno da je tako.
ASILA je jedan forumaš cije priloge iznimno cijenim.
Pokazuje pamet i informiranost.
Za razliku od ostalih beznačajnih, bezidejnih tvorova , tipa tre, marcelko, eronja , ona baba koja se stalno svadi samnom ..
njima je forum lječilište i aoerdrom za muhe
Inace nitko se od vas nije sjetio da sam ja bila istodobno kad i Kolinda u Dublinu ...
pa s uzbuđenjem pratim razvoj situacije
pa s uzbuđenjem pratim razvoj situacije
Page 10 of 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Similar topics
» Mamić jebo mater USKOK-ovcima, a oni pokrili uši
» Jebo ti ja mater balijsku
» Udri je jebo joj Hitler mater
» Jebo ti Komšić mater u guzicu
» Jebo i tebi Komšić mater u guzicu
» Jebo ti ja mater balijsku
» Udri je jebo joj Hitler mater
» Jebo ti Komšić mater u guzicu