Udri je jebo joj Hitler mater
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Udri je jebo joj Hitler mater
http://www.jutarnji.hr/viral/video-udri-je-jeo-joj-hitler-mater-dvije-zene-potukle-se-u-tramvaju-zbog-vjere/4644818/
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
Re: Udri je jebo joj Hitler mater
..evo posla za epikurovu analizu....
2015-09-08
Ova šta se krstila je dobila kesicom po glavi i bila je prisiljena na povlačenje. Čini se da je ova Hasina ili Milanovićeva, štavećjeste pobijedila.
...a jbg koliko sam skuzio ova je srpkinja...usla u tramvaj i balo bockala muslimane non stop krsteci se...pa onda dopizdilo nekoj babi muslimanki koja je dobacila sto se stalno krsti...pa ova njoj...tko ovoj brani da se klanja u tramvaju... ...onda koliko sam skuzio na kraju srpkinja se zaletila valjda po srpskom obicaju da ovu 'neutralise'....ali isto tako po srpskom obicaju...vidjesmo ovu srpkinju u pomahnitalom bijegu od pomahnitale muđehedinke...udba wrote:Ova šta se krstila je dobila kesicom po glavi i bila je prisiljena na povlačenje. Čini se da je ova Hasina ili Milanovićeva, štavećjeste pobijedila.
2015-09-08
eto na kakve stvari drka ćeno sa dinare
2014-04-14
...na koncu tu se ukljucio i pripadnik antifa grupacije od kakvih 70 godina..'hrabro' uzvikujuci muđehedinki...na sebi svojstven antifa nacin..'udri je jebo joj hitler mater'...
2015-09-08
vuksadinare wrote:..usla u tramvaj i malo bockala muslimane non stop krsteci se...pa onda dopizdilo nekoj babi muslimanki koja je dobacila sto se stalno krsti...pa ova njoj...tko ovoj brani da se klanja u tramvaju... ..
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Nije Srpkinja već Hrvatica. Lepo kaže da se "križa". Problem u koaliciji. Gledao sam već ovaj klip jutros.vuksadinare wrote:...a jbg koliko sam skuzio ova je srpkinja...usla u tramvaj i balo bockala muslimane non stop krsteci se...pa onda dopizdilo nekoj babi muslimanki koja je dobacila sto se stalno krsti...pa ova njoj...tko ovoj brani da se klanja u tramvaju... ...onda koliko sam skuzio na kraju srpkinja se zaletila valjda po srpskom obicaju da ovu 'neutralise'....ali isto tako po srpskom obicaju...vidjesmo ovu srpkinju u pomahnitalom bijegu od pomahnitale muđehedinke...udba wrote:Ova šta se krstila je dobila kesicom po glavi i bila je prisiljena na povlačenje. Čini se da je ova Hasina ili Milanovićeva, štavećjeste pobijedila.
a bolje poslusaj na pocetku..ova sto se kriza kaze da je srpkinja..dzango wrote:Nije Srpkinja već Hrvatica. Lepo kaže da se "križa". Problem u koaliciji. Gledao sam već ovaj klip jutros.vuksadinare wrote:...a jbg koliko sam skuzio ova je srpkinja...usla u tramvaj i balo bockala muslimane non stop krsteci se...pa onda dopizdilo nekoj babi muslimanki koja je dobacila sto se stalno krsti...pa ova njoj...tko ovoj brani da se klanja u tramvaju... ...onda koliko sam skuzio na kraju srpkinja se zaletila valjda po srpskom obicaju da ovu 'neutralise'....ali isto tako po srpskom obicaju...vidjesmo ovu srpkinju u pomahnitalom bijegu od pomahnitale muđehedinke...udba wrote:Ova šta se krstila je dobila kesicom po glavi i bila je prisiljena na povlačenje. Čini se da je ova Hasina ili Milanovićeva, štavećjeste pobijedila.
2015-09-08
pardon kaze ova muslimanka sto se kao srpski krstis
2015-09-08
A ova joj kaže da se samo "križem" može odbraniti. Ni jedna Srpkinja to ne bi rekla. Definitivno problem u koaliciji.vuksadinare wrote:pardon kaze ova muslimanka sto se kao srpski krstis
...a tko ce ga znat?..ocito ej da se babe poznaju....ali najjaci mi ej stari...koj ej iskazao 'hrabrost'..sa cu ja tebe nogom u gujcu kad su vec izasle...dzango wrote:A ova joj kaže da se samo "križem" može odbraniti. Ni jedna Srpkinja to ne bi rekla. Definitivno problem u koaliciji.vuksadinare wrote:pardon kaze ova muslimanka sto se kao srpski krstis
2015-09-08
2014-04-14
neko ga je izgleda gadno karao u ratuBraćala wrote:ovoj gluperdi srbi stalno u glavi...
Winter is coming-
2014-04-14
Winter is coming wrote:neko ga je izgleda gadno karao u ratuBraćala wrote:ovoj gluperdi srbi stalno u glavi...
ne bih rekao, nego je kao nas crvenkasti postao gkk kada se presaltao na hrvata...
Guest- Guest
Jebote, kako ćete u koaliciju protiv Srba kada se ni babe po travajima ne mirišu? U Sarajevu više ne smete ni da se prekrstite a hoćete NDH da obnavljate.vuksadinare wrote:...a tko ce ga znat?..ocito ej da se babe poznaju....ali najjaci mi ej stari...koj ej iskazao 'hrabrost'..sa cu ja tebe nogom u gujcu kad su vec izasle...dzango wrote:A ova joj kaže da se samo "križem" može odbraniti. Ni jedna Srpkinja to ne bi rekla. Definitivno problem u koaliciji.vuksadinare wrote:pardon kaze ova muslimanka sto se kao srpski krstis
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Jebo ti ja mater balijsku
» Jebo ti Komšić mater u guzicu
» Jebo i tebi Komšić mater u guzicu
» Mamić jebo mater USKOK-ovcima, a oni pokrili uši
» Hrvati u Irskoj vikali Kolindi: "Jebo ti Mamić mater"
» Jebo ti Komšić mater u guzicu
» Jebo i tebi Komšić mater u guzicu
» Mamić jebo mater USKOK-ovcima, a oni pokrili uši
» Hrvati u Irskoj vikali Kolindi: "Jebo ti Mamić mater"
Page 1 of 3