Hrvati u Irskoj vikali Kolindi: "Jebo ti Mamić mater"
Page 8 of 13
Page 8 of 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Re: Hrvati u Irskoj vikali Kolindi: "Jebo ti Mamić mater"
Ja te hvalim a ti tako joj šejkeruslidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:mislim da je dovoljno kvalificiran za kelnera
Ti misliš?
Samo u svojoj mašti, koja ne ulazi u kategoriju promišljanja analitičkog uma.
I samo mi ti nemoj o stupnju formalnog obrazovanja, iz idiotarija koje ovdje prosipaš jasno je da si tu debelo deficitaran. :)
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
I da nije izašao van ili dirao curice kamoli popio piće sa ekipom, paščeNoor wrote:tvrdiš da šejker nema više od 26 godina?asilovski wrote:Cjelovite informacije??? Žena je bila ministrica kulture i sudionica DR dok si se ti mućkao u ćaćinim mošnjama barabo jednaslidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:Eo ljilja vokić vas kmetove treba malo poučit:
http://www.vecernji.hr/hrvatska/zasto-moramo-imati-postovanja-prema-madarima-1030579
Neka ona govori, ali može jedino iz svoje pozicije, a u politiku se očito niti ne razumije, ne samo zato što nema cjelovite informacije o svemu što se ispod tepiha događalo. :)
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Cjelovite informacije??? Žena je bila ministrica kulture i sudionica DR dok si se ti mućkao u ćaćinim mošnjama barabo jedna
Što hoćeš reći, da se borila na prvoj liniji fronta? :)
I što ako je bila ministrica obrazovanja, zar ju to čini automatski politički kompetentnom?
Ponavljam, žena očito nije imala i nema cjelovite informacije o političkom stanju i ulozi mađarske države u cijelom tom cirkusu i tragediji, što je uostalom dokazala i kratkotrajnošću svog mandata na položaju ministrice. :)
Guest- Guest
Znači i druker si pa pretpostavio sam s obzirom na tvoje upise, vjerojatno i cicija. Što se tiče ocitovanja vozim se i pisem na mobitel ali zapamti cu i ocitovati iako su to tvoja magnovenjaslidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:Ajde šećerko malo juđiza i rješen problem akumuliranih frustracija inače ja ne pijem rakiju samo ju prodajem Hrvatima hehehe
Pazi kakva priznanja iznosiš ovdje, mogla bi te skupo koštati.
I dobro, sa ovim pokušajem skretanja u humorističke vode si pokazao da se zbog radikalnog manjka poznavanja relevantnih informacija pokušavaš izvući iz tematske rasprave u kojoj se samo sramotiš. :)
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:I da nije izašao van ili dirao curice kamoli popio piće sa ekipom, pašče
Od svih idiotarija koje si napisao na ovom forumu (stari neću ni spominjati) ovo je valjda uvjerljivo najveća. :)
Ali dobro, jasno je da se na taj način plasiranja maloumnih ad hominem bljuvotina a la asila samo pokušavaš izvući iz tematske rasprave o stvarima o kojima evidentno nemaš pojma s pojmom.
Dakle, sudionik sam Domovinskog rata i to ne samo sa pozicije iz ministarstva nego sa prve linije bojišta. :)
O svojim godinama i drugim iskustvima neću, te se stvari ipak ne iznose na forumu. :)
Guest- Guest
Otišla je svojom voljom kad je shvatila da ne može provesti što je planirala. Častan potez časne osobe, a ne jokićevsko naricanje po medijih.slidingdoorsoperator wrote:dokazala i kratkotrajnošću svog mandata na položaju ministrice. :)
dobri su, pusti ih :)))kic wrote:
vas dva
Guest- Guest
Asina taktika, kad ostane bez argumenatah, ide "plavuša", "debelguza", "jajca"... Razina rasprave mlađe jaslićke skupine.slidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:I da nije izašao van ili dirao curice kamoli popio piće sa ekipom, pašče
Od svih idiotarija koje si napisao na ovom forumu (stari neću ni spominjati) ovo je valjda uvjerljivo najveća. :)
Ali dobro, jasno je da se na taj način plasiranja maloumnih ad hominem bljuvotina a la asila samo pokušavaš izvući iz tematske rasprave o stvarima o kojima evidentno nemaš pojma s pojmom.
Dakle, sudionik sam Domovinskog rata i to ne samo sa pozicije iz ministarstva nego sa prve linije bojišta. :)
O svojim godinama i drugim iskustvima neću, te se stvari ipak ne iznose na forumu. :)
asilovski wrote:Znači i druker si pa pretpostavio sam s obzirom na tvoje upise, vjerojatno i cicija. Što se tiče ocitovanja vozim se i pisem na mobitel ali zapamti cu i ocitovati iako su to tvoja magnovenja
Ja sam sigurno zadnja osoba koja bi nekoga drukala zbog bilo čega. :)
Međutim, ovo ipak čitaju mnogi pa sam zato rekao da se paziš, jer nikada ne znaš tko se na što može odvažiti, ali što se mene tiče, možeš biti potpuno miran. :)
Jedina šteta koju ću ti nanijeti je u tematskoj raspravi na ovom forumu.
Cicija? Koješta. Reću ću ti samo to, a pametnome i više nego dovoljno.
Last edited by slidingdoorsoperator on 8/4/2017, 17:29; edited 1 time in total
Guest- Guest
kic wrote:
vas dva
Daj ti ne dijeli packe ko' u vrtiću. Nego kad će ona anketa?
Guest- Guest
Regoč wrote:Asina taktika, kad ostane bez argumenatah, ide "plavuša", "debelguza", "jajca"... Razina rasprave mlađe jaslićke skupine.
Ma dobro, to je on, na to nas je odavno već sve navikao. :)
Guest- Guest
ja sam stavila anketu..;-)slidingdoorsoperator wrote:kic wrote:
vas dva
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
asilovski wrote:I da nije izašao van ili dirao curice kamoli popio piće sa ekipom, paščeNoor wrote:tvrdiš da šejker nema više od 26 godina?asilovski wrote:Cjelovite informacije??? Žena je bila ministrica kulture i sudionica DR dok si se ti mućkao u ćaćinim mošnjama barabo jednaslidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:Eo ljilja vokić vas kmetove treba malo poučit:
http://www.vecernji.hr/hrvatska/zasto-moramo-imati-postovanja-prema-madarima-1030579
Neka ona govori, ali može jedino iz svoje pozicije, a u politiku se očito niti ne razumije, ne samo zato što nema cjelovite informacije o svemu što se ispod tepiha događalo. :)
hahaha, pa šejker je sudionik DR, o čemu ti asila crni :D
Guest- Guest
Nevjerojatno sve si to bio a da nisi napustio svoju sobuslidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:I da nije izašao van ili dirao curice kamoli popio piće sa ekipom, pašče
Kermit-
2014-04-17
Nije to ta. Htjel je da se izjasnimo je li nam mrži on ili Aso. Ja se neću izjasniti, ostat ću tajanstven.maggie13 wrote:ja sam stavila anketu..;-)slidingdoorsoperator wrote:kic wrote:
vas dva
Svele je bio snajperista u njegovoj jediniciNoor wrote:asilovski wrote:I da nije izašao van ili dirao curice kamoli popio piće sa ekipom, paščeNoor wrote:tvrdiš da šejker nema više od 26 godina?asilovski wrote:Cjelovite informacije??? Žena je bila ministrica kulture i sudionica DR dok si se ti mućkao u ćaćinim mošnjama barabo jednaslidingdoorsoperator wrote:
Kermit-
2014-04-17
haha, OMG,;DRegoč wrote:Nije to ta. Htjel je da se izjasnimo je li nam mrži on ili Aso. Ja se neću izjasniti, ostat ću tajanstven.maggie13 wrote:ja sam stavila anketu..;-)slidingdoorsoperator wrote:kic wrote:
vas dva
2014-04-12
maggie13 wrote:ja sam stavila anketu..;-)
Nije baš onakva kakvu sam predložio, ali svejedno hvala. :)
Guest- Guest
a ti? :Dasilovski wrote:Svele je bio snajperista u njegovoj jediniciNoor wrote:asilovski wrote:I da nije izašao van ili dirao curice kamoli popio piće sa ekipom, paščeNoor wrote:tvrdiš da šejker nema više od 26 godina?asilovski wrote:
Cjelovite informacije??? Žena je bila ministrica kulture i sudionica DR dok si se ti mućkao u ćaćinim mošnjama barabo jedna
Guest- Guest
Noor wrote:asilovski wrote:I da nije izašao van ili dirao curice kamoli popio piće sa ekipom, paščeNoor wrote:tvrdiš da šejker nema više od 26 godina?asilovski wrote:Cjelovite informacije??? Žena je bila ministrica kulture i sudionica DR dok si se ti mućkao u ćaćinim mošnjama barabo jednaslidingdoorsoperator wrote:
Tko o čem, Aso o mašti. Još samo fali da se počne fotkati i stavljati slike za usporedbu.
Page 8 of 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Mamić jebo mater USKOK-ovcima, a oni pokrili uši
» Jebo ti ja mater balijsku
» Udri je jebo joj Hitler mater
» Jebo ti Komšić mater u guzicu
» Jebo i tebi Komšić mater u guzicu
» Jebo ti ja mater balijsku
» Udri je jebo joj Hitler mater
» Jebo ti Komšić mater u guzicu
» Jebo i tebi Komšić mater u guzicu
Page 8 of 13