ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hrvati u Irskoj vikali Kolindi: "Jebo ti Mamić mater"

Page 7 of 13 Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Next

Go down

Hrvati u Irskoj vikali Kolindi: "Jebo ti Mamić mater" - Page 7 Empty Re: Hrvati u Irskoj vikali Kolindi: "Jebo ti Mamić mater"

Post by Guest 8/4/2017, 16:34

jasambrend wrote:
Noor wrote:
asilovski wrote:Najveci problem ovoga naroda sto se drzi forme i mrze sadržaj a stvari ne nazivaju pravim imenom
daj asila, nisi od jučer...vjerujem da kao odvjetnik na raspravama nikad ne upotrijebiš "prava imena", nego sve što misliš upakiraš kako treba.
zašto ti je to ovdje problem?

A bokte Noor pa nismo na sudu sad...Jebes sve ako ne mogu ni na forumu poslati u sred picke materine nekog kurvinog sina od politicarskih uhljeba...Nastojim ne vrijeđati forumaše i diskutante jer smatram da smo svi u istim govnima, ali da ću imati cenzuru prema likovima koji su nas sve u ista doveli, e neću...Jebat im mater treba gdje god se ukaže prilika...I pri tome sam 100% siguran da nema nevinih meta...Pa svatko prema svom gustu i kriterijima nek' se izražava...
ma ok brend, al za predsjednicu reći da je kurvetina.....sigurna sam da je to i tebi ipak too much, jer nikada nisi...vjerujem ni ne budeš.

Guest
Guest

Back to top Go down

Hrvati u Irskoj vikali Kolindi: "Jebo ti Mamić mater" - Page 7 Empty Re: Hrvati u Irskoj vikali Kolindi: "Jebo ti Mamić mater"

Post by Guest 8/4/2017, 16:38

asilovski wrote:Vidi ti si govorio o planovima vlade, stategijama ko to više pamti ali ona je pokazatelj da apsolutno nemaš pojma znači posvemašnje gubljenje. Druga stvar je vrijađanje to je uobičajena strategija u nedostatku dijalektike ili argumenata tima u biti samo pokazuješ ovo prvo navedeno...

Daj ne seri nakazo lažljiva i to više nego što možeš progutati. :)
O čemu sam ja govorio?
O raznim opcijama i mogućnostima o čemu uostalom i ti pa sam tako ustvrdio kako je ovdje još svašta moguće, kao uostalom i ti. :)
Ako tvrdiš suprotno, slobodno potegni neki od mojih citata, a ako ostaješ pri svojim tvrdnjama bez dokaza to samo znači da si izgubio osjećaj za realnost, očito ne samo zbog alkoholizma nego i lažljivog karaktera pa više ne razlikuješ istinu od vlastitih fantazija. :)
Čak sam rekao kako postoji mogućnost da upravitelj predložen od države i imenovan od suda preuzme Agrokor paralelno s Alvarezom što je situzacija čistog ćušpajza, a ti to nisi negirao.
Uostalom, evo se spominje sve češće ime Uwe Gregoriusa kao novog upravitelja, što baca u vodu tvoje špekulacije o potpunom preuzimanju Agrokora od strane Rusa i ulozi Alvareza III u tome. :)
A Sberbanka će se zadovoljiti kao najveći kreditor povlaštenom pozicijom u naplati dugova koja je bankama omogućena amandmanom. :)
Koja je svrha tog amandmana? Zadovoljiti banke, ali kako je najveći problema Agrokora trenutno likvidnost, to je zapravo bio iznuđeni potez, jer one neće dati kredite ako nemaju neku prednost u naplati dugova, ali time resterećuju državu od iste zadaće. :)
Toliko i o tvojim blebetanjima o bankrotu države. :)

Last edited by slidingdoorsoperator on 8/4/2017, 16:42; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/4/2017, 16:41

Gnječ wrote:man'se ti proučavanja očenaša i biblije moj savjet ti je

Ti stvarno misliš da će netko slušati tvoje savjete? :)
I jesi li mi postavio par pitanja u vezi Biblije, teologije i sličnog?
Jesi. :)
I jesam li ja odgovorio na ta pitanja?
Jesam. :)
I što sad hoćeš? :)
Prvo odgovori na ovo posljednje pitanje pa onda dijeli savjete, ali ni tada nema garancije da će ih itko prihvatiti. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/4/2017, 16:49

Regoč wrote:
asilovski wrote:Druga stvar je vrijađanje to je uobičajena strategija u nedostatku dijalektike ili argumenata.
Dobro da si i sam shvatil kakav si.

Baš je on prvi kada treba vrijeđati i lagati, a posljednji kada treba argumentirati svoje nerealne fantazije. Onda posegne za argumentum kako su svi oni koji ne pate od alkohiličarskih deluzija poput njega te ovakvi te onakvi, a kada se pokaže kako su mu prognoze bile pogrešne, onda izmišlja nove idiotarije garnirane čitavim hrpama fekalija pod izgovorom kako eto na forumu trebamo odbaciti inhibicije jer je ovo kakti neka vrsta javne septičke jame čime zapravo priznaje kakvo je temeljno obilježje njegovog pisanja.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč 8/4/2017, 16:59

slidingdoorsoperator wrote:
Regoč wrote:
asilovski wrote:Druga stvar je vrijađanje to je uobičajena strategija u nedostatku dijalektike ili argumenata.
Dobro da si i sam shvatil kakav si.

Baš je on prvi kada treba vrijeđati i lagati, a posljednji kada treba argumentirati svoje nerealne fantazije. Onda posegne za argumentum kako su svi oni koji ne pate od alkohiličarskih deluzija poput njega te ovakvi te onakvi, a kada se pokaže kako su mu prognoze bile pogrešne, onda izmišlja nove idiotarije garnirane čitavim hrpama fekalija pod izgovorom kako eto na forumu trebamo odbaciti inhibicije jer je ovo kakti neka vrsta javne septičke jame čime zapravo priznaje kakvo je temeljno obilježje njegovog pisanja.
Najbolje mi je kad samoga sebe posere, da se izrazim njegovim riečima. Toliko se unese u patetiku nestajanja, propasti, nužnosti iseljavanja, da bi nakon toga promoviral Veliku Mađarsku kao optimum. Pa što će Mađarskoj Hrvati i Hrvatska ako smo otpad od naroda? Bjež'te od nas što dalje!

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Kermit 8/4/2017, 17:01

asilovski wrote:Čuj naoružali HV, borili sa rame uz rame, ginuli,  primili tisuce izbjeglica, čitave škole, logistika i dr. Tako sto nije učinio nitko druga stvar što si ti tupson koji nema pojma pa ne zna niti elementarija DR tu ja nisam kriv vec tvoja skučenost eufemistički rečeno

Ti ćeš meni reći da ja nemam pojma, nakazo alkoholičarska i vječito pijana?
Je, prodali, ponavljam, prodali nam 4 700 kalaša zbog čega je JNA zamalo zavela izvanredno stanje i napravila državni udar. :)
S obzirom na bljuvotine koje se ovdje mogu pročitati, sve si nešto mislim da su Mađari i Srbi ovdje bili u talu da se nas zezne pa onda poslije podijeli na interesne zone ako ne i teritorijalno, ali dobro, to je možda previše na rubu teorija zavjera a la Zrinka. :)
Je li znaš koliko smo oružja, MTS-a uvezli iz Ukrajine, Rusije i Argentine?
Bokte, pa više su nam preko crnog tržišta prodali Srbi sami nego Mađari, o čemu tu uopće laprdaš? :)
Što se tiče humanitarne pomoći, pa to vam je kao susjednoj državi bila dužnost, zar ne?
I mi smo vama pomagali 1956. koliko smo mogli i koliko nam je Tito to dopuštao, jer se on strahovito bojao Rusa, čak više nego vi te godine, makar ste tada teško stradali, a prije svega mu je bilo stalo do vlastite guzice pa nam nije dopuštao da vam više pomognemo.
Za tebe bi eufemizam bio reći da si normalan, a ne samo loše informiran, ali ovo posljednje je toliko bjelodano jasno da ne zahtjeva posebnih dokaza. ;)
Ja cu ti reci jer sam bio cijelo vrijeme rata u Osijeku sva moja rodbina u Laslovu je bila u HV a sve škole u Osijeku u Pečuhu. Inače nezahvalnici po Danteu idu u zadnji krug pakla ti si malouman pa se mozda izvučeš da se u sljedecem životu rodiš ko pacov u Karaćiju, ali samo možda
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Regoč 8/4/2017, 17:02

asilovski wrote:
asilovski wrote:Čuj naoružali HV, borili sa rame uz rame, ginuli,  primili tisuce izbjeglica, čitave škole, logistika i dr. Tako sto nije učinio nitko druga stvar što si ti tupson koji nema pojma pa ne zna niti elementarija DR tu ja nisam kriv vec tvoja skučenost eufemistički rečeno

Ti ćeš meni reći da ja nemam pojma, nakazo alkoholičarska i vječito pijana?
Je, prodali, ponavljam, prodali nam 4 700 kalaša zbog čega je JNA zamalo zavela izvanredno stanje i napravila državni udar. :)
S obzirom na bljuvotine koje se ovdje mogu pročitati, sve si nešto mislim da su Mađari i Srbi ovdje bili u talu da se nas zezne pa onda poslije podijeli na interesne zone ako ne i teritorijalno, ali dobro, to je možda previše na rubu teorija zavjera a la Zrinka. :)
Je li znaš koliko smo oružja, MTS-a uvezli iz Ukrajine, Rusije i Argentine?
Bokte, pa više su nam preko crnog tržišta prodali Srbi sami nego Mađari, o čemu tu uopće laprdaš? :)
Što se tiče humanitarne pomoći, pa to vam je kao susjednoj državi bila dužnost, zar ne?
I mi smo vama pomagali 1956. koliko smo mogli i koliko nam je Tito to dopuštao, jer se on strahovito bojao Rusa, čak više nego vi te godine, makar ste tada teško stradali, a prije svega mu je bilo stalo do vlastite guzice pa nam nije dopuštao da vam više pomognemo.
Za tebe bi eufemizam bio reći da si normalan, a ne samo loše informiran, ali ovo posljednje je toliko bjelodano jasno da ne zahtjeva posebnih dokaza. ;)
Ja cu ti reci jer sam bio cijelo vrijeme rata u Osijeku sva moja rodbina u Laslovu je bila u HV a sve škole u Osijeku u Pečuhu. Inače nezahvalnici po Danteu idu u zadnji krug pakla ti si malouman pa se mozda izvučeš da se u sljedecem životu rodiš ko pacov u Karaćiju, ali samo možda
Hvala vam za pola stoljeća Nagodbe! I opet hvala!!!

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč 8/4/2017, 17:02

Jebo te Gyula Andrassy!!!

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Kermit 8/4/2017, 17:03

Noor wrote:
jasambrend wrote:
Noor wrote:
asilovski wrote:Najveci problem ovoga naroda sto se drzi forme i mrze sadržaj a stvari ne nazivaju pravim imenom
daj asila, nisi od jučer...vjerujem da kao odvjetnik na raspravama nikad ne upotrijebiš "prava imena", nego sve što misliš upakiraš kako treba.
zašto ti je to ovdje problem?

A bokte Noor pa nismo na sudu sad...Jebes sve ako ne mogu ni na forumu poslati u sred picke materine nekog kurvinog sina od politicarskih uhljeba...Nastojim ne vrijeđati forumaše i diskutante jer smatram da smo svi u istim govnima, ali da ću imati cenzuru prema likovima koji su nas sve u ista doveli, e neću...Jebat im mater treba gdje god se ukaže prilika...I pri tome sam 100% siguran da nema nevinih meta...Pa svatko prema svom gustu i kriterijima nek' se izražava...
ma ok brend, al za predsjednicu reći da je kurvetina.....sigurna sam da je to i tebi ipak too much, jer nikada nisi...vjerujem ni ne budeš.
Plavorepa punačka buzinska kokoš
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Kermit 8/4/2017, 17:05

Eo ljilja vokić vas kmetove treba malo poučit:

http://www.vecernji.hr/hrvatska/zasto-moramo-imati-postovanja-prema-madarima-1030579
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 8/4/2017, 17:08

asilovski wrote:Ja cu ti reci jer sam bio cijelo vrijeme rata u Osijeku sva moja rodbina u Laslovu je bila u HV a sve škole u Osijeku u Pečuhu. Inače nezahvalnici po Danteu idu u zadnji krug pakla ti si malouman pa se mozda izvučeš da se u sljedecem životu rodiš ko pacov u Karaćiju, ali samo možda

Ti ćeš nekome da je malouman? :D
Bokte, pa nema maloumnijeg gnoja na ovom forumu od tebe, a uz to i lažljivije patološke nakaze. :)
Ti si etalon po tom pitanju na ovom forumu. :)
Što se tiče tebe i stanovnika Laslova, za što je to dokaz? Da ste Mađari bili odani hrvatskoj državi?
Pa neki očito i jesu, moguće i većina, ali riječ o građanima Hrvatske, a ne o Mađarima iz Mađarske i mađarskoj državi koja je valjda najmanje što je mogla oružano pomogla Hrvatskoj. Najaktivnija je bila u humanitarnoj pomoći, a ponešto i diplomatski.
No, navest ću ti ja i jedan drugi primjer, a taj je Mađara iz Subotice koji su se u čak 90% slučajeva odazvali mobilizaciji u JNA, što je puno više od odaziva Srba, pa su čak neki od njih pisali autobiografska pisma koja su objavljena u hrvatskim tiskovinama sa bojišta upravo u Laslovu gdje su ubijali Hrvatskoj odane Mađare, čak i žene.
I za što bi to po tvojoj logici mogao biti dokaz?
Bolje da to niti ne zamišljam, a svakako se nisam u stanju podvrgnuti logici rakije od govana na kojoj si ti očito stalno. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Kermit 8/4/2017, 17:10

Regoč wrote:Jebo te Gyula Andrassy!!!
Regi ti ces mi peci langošice a dr. Šejker pravit Hozsu lepes mislim da je dovoljno kvalificiran za kelnera hehe ko u dobra stara vremena
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 8/4/2017, 17:10

asilovski wrote:Eo ljilja vokić vas kmetove treba malo poučit:

http://www.vecernji.hr/hrvatska/zasto-moramo-imati-postovanja-prema-madarima-1030579

Neka ona govori, ali može jedino iz svoje pozicije, a u politiku se očito niti ne razumije, ne samo zato što nema cjelovite informacije o svemu što se ispod tepiha događalo. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč 8/4/2017, 17:11

Hrvati u Irskoj vikali Kolindi: "Jebo ti Mamić mater" - Page 7 Putin-erdogan-orban

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč 8/4/2017, 17:12

asilovski wrote:
Regoč wrote:Jebo te Gyula Andrassy!!!
Regi ti ces mi peci langošice a dr. Šejker pravit Hozsu lepes mislim da je dovoljno kvalificiran za kelnera hehe ko u dobra stara vremena
Svirat ćeš ti u čardi, za drugo i nisi.
Hrvati u Irskoj vikali Kolindi: "Jebo ti Mamić mater" - Page 7 Csarda

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Kermit 8/4/2017, 17:12

asilovski wrote:Ja cu ti reci jer sam bio cijelo vrijeme rata u Osijeku sva moja rodbina u Laslovu je bila u HV a sve škole u Osijeku u Pečuhu. Inače nezahvalnici po Danteu idu u zadnji krug pakla ti si malouman pa se mozda izvučeš da se u sljedecem životu rodiš ko pacov u Karaćiju, ali samo možda

Ti ćeš nekome da je malouman? :D
Bokte, pa nema maloumnijeg gnoja na ovom forumu od tebe, a uz to i lažljivije patološke nakaze. :)
Ti si etalon po tom pitanju na ovom forumu. :)
Što se tiče tebe i stanovnika Laslova, za što je to dokaz? Da ste Mađari bili odani hrvatskoj državi?
Pa neki očito i jesu, moguće i većina, ali riječ o građanima Hrvatske, a ne o Mađarima iz Mađarske i mađarskoj državi koja je valjda najmanje što je mogla oružano pomogla Hrvatskoj. Najaktivnija je bila u humanitarnoj pomoći, a ponešto i diplomatski.
No, navest ću ti ja i jedan drugi primjer, a taj je Mađara iz Subotice koji su se u čak 90% slučajeva odazvali mobilizaciji u JNA, što je puno više od odaziva Srba, pa su čak neki od njih pisali autobiografska pisma koja su objavljena u hrvatskim tiskovinama sa bojišta upravo u Laslovu gdje su ubijali Hrvatskoj odane Mađare, čak i žene.
I za što bi to po tvojoj logici mogao biti dokaz?
Bolje da to niti ne zamišljam, a svakako se nisam u stanju podvrgnuti logici rakije od govana na kojoj si ti očito stalno. :)
Ajde šećerko malo juđiza i rješen problem akumuliranih frustracija inače ja ne pijem rakiju samo ju prodajem Hrvatima hehehe
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 8/4/2017, 17:14

asilovski wrote:mislim da je dovoljno kvalificiran za kelnera

Ti misliš? :D
Samo u svojoj mašti, koja ne ulazi u kategoriju promišljanja analitičkog uma. :)
I samo mi ti nemoj o stupnju formalnog obrazovanja, iz idiotarija koje ovdje prosipaš jasno je da si tu debelo deficitaran. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Kermit 8/4/2017, 17:15

Neka ona govori, ali može jedino iz svoje pozicije, a u politiku se očito niti ne razumije, ne samo zato što nema cjelovite informacije o svemu što se ispod tepiha događalo. :)
Cjelovite informacije??? Žena je bila ministrica kulture i sudionica DR dok si se ti mućkao u ćaćinim mošnjama barabo jedna
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 8/4/2017, 17:16

asilovski wrote:

Cjelovite informacije??? Žena je bila ministrica kulture i sudionica DR dok si se ti mućkao u ćaćinim mošnjama barabo jedna
tvrdiš da šejker nema više od 26 godina?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/4/2017, 17:17

asilovski wrote:Ajde šećerko malo juđiza i rješen problem akumuliranih frustracija inače ja ne pijem rakiju samo ju prodajem Hrvatima hehehe

Pazi kakva priznanja iznosiš ovdje, mogla bi te skupo koštati. :P
I dobro, sa ovim pokušajem skretanja u humorističke vode si pokazao da se zbog radikalnog manjka poznavanja relevantnih informacija pokušavaš izvući iz tematske rasprave u kojoj se samo sramotiš. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Kermit 8/4/2017, 17:17

asilovski wrote:mislim da je dovoljno kvalificiran za kelnera

Ti misliš? :D
Samo u svojoj mašti, koja ne ulazi u kategoriju promišljanja analitičkog uma. :)
I samo mi ti nemoj o stupnju formalnog obrazovanja, iz idiotarija koje ovdje prosipaš jasno je da si tu debelo deficitaran. :)
Ja te hvalim a ti tako joj šejkeru
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 13 Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Next

Back to top

- Similar topics