Hrvati u Irskoj vikali Kolindi: "Jebo ti Mamić mater"
Page 6 of 13
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Re: Hrvati u Irskoj vikali Kolindi: "Jebo ti Mamić mater"
max123 wrote:vidi govana,pa nije vam debela kriva p vam materina.nemas posao?pa izmisli ga si p ti materina.navikla govna ko i roditelji im, da ih drzava zbrinjava cim ispadnu iz picke...
dali su ti krive tablete.
Guest- Guest
Upravo je formalnosti i inhibitore treba ostaviti kod kuće pogotovo u ovoj situaciji genocida ovoga narodaNoor wrote:asilovski wrote:Pa ovo je nn forumNoor wrote:daj asila, nisi od jučer...vjerujem da kao odvjetnik na raspravama nikad ne upotrijebiš "prava imena", nego sve što misliš upakiraš kako treba.asilovski wrote:Najveci problem ovoga naroda sto se drzi forme i mrze sadržaj a stvari ne nazivaju pravim imenom
zašto ti je to ovdje problem?
to ne znači da slobodno izađemo iz sfere dobrog kućnog odgoja
Kermit-
2014-04-17
slidingdoorsoperator wrote:slidingdoorsoperator wrote:Uostalom, neka kic otvori anketu na forumu sa pitanjem tko je od nas dvojice normalniji i poželjniji kao sugovornik. :)
Rezultati bi predmnijevam mogli imati otrežnjujući efekt, čak i za notornog alkosa poput tebe. :)
Evo, da ponovim ovaj prijedlog i na novoj stranici teme. :)
man'se ti proučavanja očenaša i biblije moj savjet ti je da počneš proučavati anatomiju kontejnera za smeće...trebat će ti uskoro to znanje.
Guest- Guest
znači, ti si se već, kao duboko svjestan situacije, za to i odškolovao, a znanje i praktično primjenjuješ?!Gnječ wrote:slidingdoorsoperator wrote:slidingdoorsoperator wrote:Uostalom, neka kic otvori anketu na forumu sa pitanjem tko je od nas dvojice normalniji i poželjniji kao sugovornik. :)
Rezultati bi predmnijevam mogli imati otrežnjujući efekt, čak i za notornog alkosa poput tebe. :)
man'se ti proučavanja očenaša i biblije moj savjet ti je da počneš proučavati anatomiju kontejnera za smeće...trebat će ti uskoro to znanje.
i šta ti je bolje, pljesnivi kruh ili kore od krumpira?
Guest- Guest
Noor wrote:znači, ti si se već, kao duboko svjestan situacije, za to i odškolovao, a znanje i praktično primjenjuješ?!Gnječ wrote:slidingdoorsoperator wrote:slidingdoorsoperator wrote:Uostalom, neka kic otvori anketu na forumu sa pitanjem tko je od nas dvojice normalniji i poželjniji kao sugovornik. :)
imam more, livade, šume, vrtal, kokoške gladan neću bit ali vidiš li ti kako ti vrtaš i burgijaš komunikaciju? i onda se pitaš a ja ću ti odgovorit:
Four Principles of Interpersonal Communication
These principles underlie the workings in real life of interpersonal communication. They are basic to communication. We can't ignore them
Interpersonal communication is inescapable
We can't not communicate. The very attempt not to communicate communicates something. Through not only words, but through tone of voice and through gesture, posture, facial expression, etc., we constantly communicate to those around us. Through these channels, we constantly receive communication from others. Even when you sleep, you communicate. Remember a basic principle of communication in general: people are not mind readers. Another way to put this is: people judge you by your behavior, not your intent.
Interpersonal communication is irreversible
You can't really take back something once it has been said. The effect must inevitably remain. Despite the instructions from a judge to a jury to "disregard that last statement the witness made," the lawyer knows that it can't help but make an impression on the jury. A Russian proverb says, "Once a word goes out of your mouth, you can never swallow it again."
Interpersonal communication is complicated
No form of communication is simple. Because of the number of variables involved, even simple requests are extremely complex. Theorists note that whenever we communicate there are really at least six "people" involved: 1) who you think you are; 2) who you think the other person is; 3) who you think the other person thinks you are; 4) who the other person thinks /she is; 5) who the other person thinks you are; and 6) who the other person thinks you think s/he is.
We don't actually swap ideas, we swap symbols that stand for ideas. This also complicates communication. Words (symbols) do not have inherent meaning; we simply use them in certain ways, and no two people use the same word exactly alike.
Osmo Wiio gives us some communication maxims similar to Murphy's law (Osmo Wiio, Wiio's Laws--and Some Others (Espoo, Finland: Welin-Goos, 1978):
If communication can fail, it will.
If a message can be understood in different ways, it will be understood in just that way which does the most harm.
There is always somebody who knows better than you what you meant by your message.
The more communication there is, the more difficult it is for communication to succeed.
These tongue-in-cheek maxims are not real principles; they simply humorously remind us of the difficulty of accurate communication. (See also A commentary of Wiio's laws by Jukka Korpela.)
Interpersonal communication is contextual
In other words, communication does not happen in isolation. There is:
Psychological context, which is who you are and what you bring to the interaction. Your needs, desires, values, personality, etc., all form the psychological context. ("You" here refers to both participants in the interaction.)
Relational context, which concerns your reactions to the other person--the "mix."
Situational context deals with the psycho-social "where" you are communicating. An interaction that takes place in a classroom will be very different from one that takes place in a bar.
Environmental context deals with the physical "where" you are communicating. Furniture, location, noise level, temperature, season, time of day, all are examples of factors in the environmental context.
Cultural context includes all the learned behaviors and rules that affect the interaction. If you come from a culture (foreign or within your own country) where it is considered rude to make long, direct eye contact, you will out of politeness avoid eye contact. If the other person comes from a culture where long, direct eye contact signals trustworthiness, then we have in the cultural context a basis for misunderstanding.
Guest- Guest
su pametnije od tebe, znam.debotoijusto wrote:Regoč wrote:Izmišljeni primjer, a ako je i istinit, kakve sveze ima Koli s nesposobnošću njegovih poslodavacah?debotoijusto wrote:"Brojim bauštelske firme u kojima sam radio... prva... druga... treća... četvrta... peta... šesta.
Prva - propala
Druga - propala
Treća - još živa
Četvrta - propala (u njoj sam radio na crnjaka, radnici znali zvati da im je kombi crko jer su ostali bez goriva, preskaka sam ogradu kad bi inspekcija dolazila, daleko najjače životno bauštelsko iskustvo)
Peta - još živa
Šesta - radim
Od 6 firmi, 3 su propale. Svaka ta propala firma je imala djelatnike, moje kolege, koji imaju svoje obitelji... to su bili (jesu) vrijedni i radišni ljudi... i za svakog tog mog kolegu... boli koga kurac iz Vlade, naše Republike Hrvatske, što je s njima. Danas se Agrokor spašava jer, kako vele ovi iz Vlade, bitno je spasiti radna mjesta. E pa jebo ja Krule, vama iz Vlade, spasiocima radnih mjesta, mater u pičku rosnu!!! Vi iz MUP-a znate gdje sam... ako me zbog ovog vrijeđanja Vlade čekaju sankcije, da još jednom ponovim da im svima jebem mamare po sred pičke! Aj sad... hapsi! Amen"
nekako mislim da ovaj lik ne bi ljubio stope kud koly gackala
dvi nacrtane ovce...
To ste mislili i 18., i 28., i 45. i 90.asilovski wrote:Reda mora biti loža i braća određuju pravila igre a ne neki pikzibneriRegoč wrote:Da, ovo stoji. Ovdje se gnoji protiv Hrvatah, Hrvatske i Crkve, a kad objaviš hrvatsku zastavu i HOS-ov pozdrav, vojvoda Kic te banira.slidingdoorsoperator wrote:jasambrend wrote:Nije valjda Kofein deaktivirao account zbog Koli? Ma jebes političare, nisu vrijedni živciranja, niti jedan...
Da, ugasio je nadimak.
I ne, nije zbog političara nego nekih forumaša koji pišu na način zbog kojega su odavno trebali dobiti trajni ban, a to im se tolerira od strane admina, posebno kica.
Ovaj forum je postao još gori i od starog, a to je u smislu septičnosti zaista izniman pothvat.
Takva mu je konverzacija u gene usađena, genski je defektan pa ne može drukčije.Noor wrote:sad mu fino reci da se vrati, a ti i debo svoja misljenja slobodno izrazavajte bez onakvih odurnih kategorizacija.asilovski wrote:Eo pričao sa kofeinom stvar je rješena shvatio je je gdje je griješio sada mu je potrebna kontemplacija i rakijica
Neformalna zajebancija nema sveze s tvojim histeričnim laganjem.asilovski wrote:Ovo je forum znači neformalna zajebancija i opuštanje a ti napet kao da ideš na oficirski ispit u Čačak, ajde šejkeru unormali se. Vidis kad raspravljamo o siriji i vanjskoj politici da si posve normalan čak poželjan sugovornikslidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:Eo opet si se uzrujao oces me opetovano zvati vrećom govana i histerizirati? Kad smo kod emocija već došli
Ako netko od nas dvojice ovdje histerizira i to opetovano, again and again, to definitivno nisam ja.
I nikada ništa o tebi nisam rekao što nije evidentna istina.
Znam da te to boli, bez obzira što alkohol otupljuje emocije, ali budi muško, malo za promjenu. :)
Dobro da si i sam shvatil kakav si.asilovski wrote:Druga stvar je vrijađanje to je uobičajena strategija u nedostatku dijalektike ili argumenata.
Odvjetnik s argumentacijom "što je imam dokazivati, valjda je jasno da sam u pravu". Zbog takvih parbenih postupakah raširila se osječka kletva "da Bog da te Asila zastupo".Noor wrote:daj asila, nisi od jučer...vjerujem da kao odvjetnik na raspravama nikad ne upotrijebiš "prava imena", nego sve što misliš upakiraš kako treba.asilovski wrote:Najveci problem ovoga naroda sto se drzi forme i mrze sadržaj a stvari ne nazivaju pravim imenom
I zato se trebamo iseliti da huni sve pokupuju, jebo te hedervary!!!asilovski wrote:Zapravo je tebi najveci problem što pokusavam goviriti istinu da je drzava pred bankrotom, narod pred nestankom, da smo afrička prcija, da nemao trdiobu vlasti, ne postoji sudstvo, sve je korumpirano, da je precjednica teledirigaran tuka Buzina, da nemamo oprbu ili alternativu odnosno bilo kojeg plana i da je budućnost crna ako se promijeni bilo što. Tvoj odgovor je negiranje, nemušnost i vrijađanje. Udruživanje sa beskuricama ko prckov ili ovaj bilmez max samo govori da si oportunista i da u biti osim svojegl balon sinekure ti nisi vidio kako funkcionira okruženje ili bilo koji suvisao kurac
De nemoj više pisati fašistički s iredentističkim naglaskom, ne kužimo te.Gnječ wrote:Noor wrote:asilovski wrote:Pa ovo je nn forumNoor wrote:daj asila, nisi od jučer...vjerujem da kao odvjetnik na raspravama nikad ne upotrijebiš "prava imena", nego sve što misliš upakiraš kako treba.asilovski wrote:Najveci problem ovoga naroda sto se drzi forme i mrze sadržaj a stvari ne nazivaju pravim imenom
to ne znači da slobodno izađemo iz sfere dobrog kućnog odgoja
šta je sad zabranjeno reć da je Carica gola i da joj se vidi pička?
Opet nešto fašističkoiredentistički.Gnječ wrote:Noor wrote:znači, ti si se već, kao duboko svjestan situacije, za to i odškolovao, a znanje i praktično primjenjuješ?!Gnječ wrote:slidingdoorsoperator wrote:slidingdoorsoperator wrote:Uostalom, neka kic otvori anketu na forumu sa pitanjem tko je od nas dvojice normalniji i poželjniji kao sugovornik. :)
imam more, livade, šume, vrtal, kokoške gladan neću bit ali vidiš li ti kako ti vrtaš i burgijaš komunikaciju? i onda se pitaš a ja ću ti odgovorit:
Four Principles of Interpersonal Communication
These principles underlie the workings in real life of interpersonal communication. They are basic to communication. We can't ignore them
Interpersonal communication is inescapable
We can't not communicate. The very attempt not to communicate communicates something. Through not only words, but through tone of voice and through gesture, posture, facial expression, etc., we constantly communicate to those around us. Through these channels, we constantly receive communication from others. Even when you sleep, you communicate. Remember a basic principle of communication in general: people are not mind readers. Another way to put this is: people judge you by your behavior, not your intent.
Interpersonal communication is irreversible
You can't really take back something once it has been said. The effect must inevitably remain. Despite the instructions from a judge to a jury to "disregard that last statement the witness made," the lawyer knows that it can't help but make an impression on the jury. A Russian proverb says, "Once a word goes out of your mouth, you can never swallow it again."
Interpersonal communication is complicated
No form of communication is simple. Because of the number of variables involved, even simple requests are extremely complex. Theorists note that whenever we communicate there are really at least six "people" involved: 1) who you think you are; 2) who you think the other person is; 3) who you think the other person thinks you are; 4) who the other person thinks /she is; 5) who the other person thinks you are; and 6) who the other person thinks you think s/he is.
We don't actually swap ideas, we swap symbols that stand for ideas. This also complicates communication. Words (symbols) do not have inherent meaning; we simply use them in certain ways, and no two people use the same word exactly alike.
Osmo Wiio gives us some communication maxims similar to Murphy's law (Osmo Wiio, Wiio's Laws--and Some Others (Espoo, Finland: Welin-Goos, 1978):
If communication can fail, it will.
If a message can be understood in different ways, it will be understood in just that way which does the most harm.
There is always somebody who knows better than you what you meant by your message.
The more communication there is, the more difficult it is for communication to succeed.
These tongue-in-cheek maxims are not real principles; they simply humorously remind us of the difficulty of accurate communication. (See also A commentary of Wiio's laws by Jukka Korpela.)
Interpersonal communication is contextual
In other words, communication does not happen in isolation. There is:
Psychological context, which is who you are and what you bring to the interaction. Your needs, desires, values, personality, etc., all form the psychological context. ("You" here refers to both participants in the interaction.)
Relational context, which concerns your reactions to the other person--the "mix."
Situational context deals with the psycho-social "where" you are communicating. An interaction that takes place in a classroom will be very different from one that takes place in a bar.
Environmental context deals with the physical "where" you are communicating. Furniture, location, noise level, temperature, season, time of day, all are examples of factors in the environmental context.
Cultural context includes all the learned behaviors and rules that affect the interaction. If you come from a culture (foreign or within your own country) where it is considered rude to make long, direct eye contact, you will out of politeness avoid eye contact. If the other person comes from a culture where long, direct eye contact signals trustworthiness, then we have in the cultural context a basis for misunderstanding.
ako ti je mrska komunikacija sa mnom, ignoriraj me. to ti je jednostavnije nego c/p nazovi pametarijeGnječ wrote:Noor wrote:znači, ti si se već, kao duboko svjestan situacije, za to i odškolovao, a znanje i praktično primjenjuješ?!Gnječ wrote:slidingdoorsoperator wrote:slidingdoorsoperator wrote:Uostalom, neka kic otvori anketu na forumu sa pitanjem tko je od nas dvojice normalniji i poželjniji kao sugovornik. :)
imam more, livade, šume, vrtal, kokoške gladan neću bit ali vidiš li ti kako ti vrtaš i burgijaš komunikaciju?
Guest- Guest
Mletčić umislil da je relevantan.Noor wrote:ako ti je mrska komunikacija sa mnom, ignoriraj me. to ti je jednostavnije nego c/p nazovi pametarijeGnječ wrote:Noor wrote:znači, ti si se već, kao duboko svjestan situacije, za to i odškolovao, a znanje i praktično primjenjuješ?!Gnječ wrote:slidingdoorsoperator wrote:
imam more, livade, šume, vrtal, kokoške gladan neću bit ali vidiš li ti kako ti vrtaš i burgijaš komunikaciju?
asilovski wrote:Najveci problem ovoga naroda sto se drzi forme i mrze sadržaj a stvari ne nazivaju pravim imenom
darth_vader-
2014-04-17
kic wrote:
ovdje svi mogu otvoriti poll e..
Pa to znači da možeš i ti, e!
Guest- Guest
Noor wrote:daj asila, nisi od jučer...vjerujem da kao odvjetnik na raspravama nikad ne upotrijebiš "prava imena", nego sve što misliš upakiraš kako treba.asilovski wrote:Najveci problem ovoga naroda sto se drzi forme i mrze sadržaj a stvari ne nazivaju pravim imenom
A bokte Noor pa nismo na sudu sad...Jebes sve ako ne mogu ni na forumu poslati u sred picke materine nekog kurvinog sina od politicarskih uhljeba...Nastojim ne vrijeđati forumaše i diskutante jer smatram da smo svi u istim govnima, ali da ću imati cenzuru prema likovima koji su nas sve u ista doveli, e neću...Jebat im mater treba gdje god se ukaže prilika...I pri tome sam 100% siguran da nema nevinih meta...Pa svatko prema svom gustu i kriterijima nek' se izražava...
darth_vader-
2014-04-17
asilovski wrote:Čuj naoružali HV, borili sa rame uz rame, ginuli, primili tisuce izbjeglica, čitave škole, logistika i dr. Tako sto nije učinio nitko druga stvar što si ti tupson koji nema pojma pa ne zna niti elementarija DR tu ja nisam kriv vec tvoja skučenost eufemistički rečeno
Ti ćeš meni reći da ja nemam pojma, nakazo alkoholičarska i vječito pijana?
Je, prodali, ponavljam, prodali nam 4 700 kalaša zbog čega je JNA zamalo zavela izvanredno stanje i napravila državni udar.
S obzirom na bljuvotine koje se ovdje mogu pročitati, sve si nešto mislim da su Mađari i Srbi ovdje bili u talu da se nas zezne pa onda poslije podijeli na interesne zone ako ne i teritorijalno, ali dobro, to je možda previše na rubu teorija zavjera a la Zrinka.
Je li znaš koliko smo oružja, MTS-a uvezli iz Ukrajine, Rusije i Argentine?
Bokte, pa više su nam preko crnog tržišta prodali Srbi sami nego Mađari, o čemu tu uopće laprdaš?
Što se tiče humanitarne pomoći, pa to vam je kao susjednoj državi bila dužnost, zar ne?
I mi smo vama pomagali 1956. koliko smo mogli i koliko nam je Tito to dopuštao, jer se on strahovito bojao Rusa, čak više nego vi te godine, makar ste tada teško stradali, a prije svega mu je bilo stalo do vlastite guzice pa nam nije dopuštao da vam više pomognemo.
Za tebe bi eufemizam bio reći da si normalan, a ne samo loše informiran, ali ovo posljednje je toliko bjelodano jasno da ne zahtjeva posebnih dokaza.
Guest- Guest
ma ok brend, al za predsjednicu reći da je kurvetina.....sigurna sam da je to i tebi ipak too much, jer nikada nisi...vjerujem ni ne budeš.jasambrend wrote:Noor wrote:daj asila, nisi od jučer...vjerujem da kao odvjetnik na raspravama nikad ne upotrijebiš "prava imena", nego sve što misliš upakiraš kako treba.asilovski wrote:Najveci problem ovoga naroda sto se drzi forme i mrze sadržaj a stvari ne nazivaju pravim imenom
A bokte Noor pa nismo na sudu sad...Jebes sve ako ne mogu ni na forumu poslati u sred picke materine nekog kurvinog sina od politicarskih uhljeba...Nastojim ne vrijeđati forumaše i diskutante jer smatram da smo svi u istim govnima, ali da ću imati cenzuru prema likovima koji su nas sve u ista doveli, e neću...Jebat im mater treba gdje god se ukaže prilika...I pri tome sam 100% siguran da nema nevinih meta...Pa svatko prema svom gustu i kriterijima nek' se izražava...
Guest- Guest
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Mamić jebo mater USKOK-ovcima, a oni pokrili uši
» Jebo ti ja mater balijsku
» Udri je jebo joj Hitler mater
» Jebo ti Komšić mater u guzicu
» Jebo i tebi Komšić mater u guzicu
» Jebo ti ja mater balijsku
» Udri je jebo joj Hitler mater
» Jebo ti Komšić mater u guzicu
» Jebo i tebi Komšić mater u guzicu