Trump napao Siriju sa - 59 - Tomahawk- krstarećim raketama
Page 5 of 13
Page 5 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Re: Trump napao Siriju sa - 59 - Tomahawk- krstarećim raketama
skoro je na koljenima..RayMabus wrote:Ma hebeš Sirijce ...ja san lipo reka davno na forumu da Putin treba sve muslimane iz Azije kontrolirano pozvat u Rusiju i onda ih sve ogradit u neke logore prema baltickim državama i Finskoj i da im utrpa dodatna dva miljona Alahu ekbera i Evropa ce past ...netrebaju ti rakete za to da EU baciš na koljena.
Guest- Guest
Kretencino cetnicka, Srbija ce najbolje da syebe sama sebe. Ti ces tomu najvise da se radujes jer si kao i svi bolesni velikosrbi nepopravljivi mazohista.crvenkasti wrote:Russian Senator Igor Morozov:
"The attack on the air base resembles the bombing of Yugoslavia, the military intervention in Iraq, the destruction of Libya and other instances when the United States violated international law," Morozov, a senior member of the upper house of the Russian parliament, told Sputnik. "It has become evident that the chemical attack in Idlib was America's provocation to justify the airstrike on the base."
https://sputniknews.com/military/201704071052393495-pentagon-airstrike-syria-yugoslavia/
Hoće li opet bombardirati i Srbiju? Je li ovo početak? Rusi nešto znaju.
To je prilika za nas, muje i Šiptare da sjebemo Srbiju!
omni-
2014-04-12
Polako bre. Morate prvo da napravite neki Račak ili Markale. Ne preskači korake.crvenkasti wrote:Russian Senator Igor Morozov:
"The attack on the air base resembles the bombing of Yugoslavia, the military intervention in Iraq, the destruction of Libya and other instances when the United States violated international law," Morozov, a senior member of the upper house of the Russian parliament, told Sputnik. "It has become evident that the chemical attack in Idlib was America's provocation to justify the airstrike on the base."
https://sputniknews.com/military/201704071052393495-pentagon-airstrike-syria-yugoslavia/
Kontrolirano bombardiranje bez ikakvog efekta a trump malo pokazao zube , vise radi mira u kuci, nema nikakve stete...
Guest- Guest
dzango wrote:Polako bre. Morate prvo da napravite neki Račak ili Markale. Ne preskači korake.crvenkasti wrote:Russian Senator Igor Morozov:
Mogli biste opet, kao 1990, razasuti po Kosovu otrovni plin koji djeluje samo na Šiptare, a na Srbe ne.
I eto!
http://www.iol.co.za/mercury/world/serbs-10-year-chemical-war-with-kosovo-10221
crvenkasti-
2014-04-17
Šta biva sa Hrvatima? Mora da i njih sobali zato što su braća sa Šiptarima.crvenkasti wrote:dzango wrote:Polako bre. Morate prvo da napravite neki Račak ili Markale. Ne preskači korake.crvenkasti wrote:Russian Senator Igor Morozov:
Mogli biste opet, kao 1990, razasuti po Kosovu otrovni plin koji djeluje samo na Šiptare, a na Srbe ne.
I eto!
http://www.iol.co.za/mercury/world/serbs-10-year-chemical-war-with-kosovo-10221
Po meni je ovo bilo cisto reda radi da ovaj moze reci kao "Vidite ja sam pucao nakon bojnih otrova Obama nije...ja pobjedio". Cisto sumnjam da ce ovo biti pocetak nekakve kampanje sirih razmjera.
Guest- Guest
epikur37 wrote:A nis i Trump ispade prdac na vjetru, slobodnom svijetu za sada ostaje i dalje samo Putin.
odnosno ispao si ti naivan što si se nadao i vjerovao u promjenu
nisi bio objektivan u svojim procjenama i predviđanjima
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Po meni je ovo bilo cisto reda radi da ovaj moze reci kao "Vidite ja sam pucao nakon bojnih otrova Obama nije...ja pobjedio". Cisto sumnjam da ce ovo biti pocetak nekakve kampanje sirih razmjera.
eo i tvoji krenuli u akciju...nema sad nismo mislili tako ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pinochet wrote:Kontrolirano bombardiranje bez ikakvog efekta a trump malo pokazao zube , vise radi mira u kuci, nema nikakve stete...
zato što Trump poziva sve NATO članice da zajednički napadnu s njim, zar ne čitaš što govori?
Guest- Guest
Trumpika će učinkovitije razjebat Ameriku nego bilo tko.... :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
A i vec se posiplju pepelom kao.....ciljali smo dijelove na kojima nije bilo ruskog i sirijskog osoblja itd. Besmisleno. Ono....nisu gadjali samu pistu, ni spavaonice,ni kontrolni toranj....sta su gadjali onda Isusati? Lik samo pokaziva misice jer su republikanci uskokodakali se da mora biti neka reakcija. Ovo je valjda reakcija?
Last edited by MaximusDecimusMiridije on Fri 7 Apr - 12:38; edited 1 time in total
Guest- Guest
epikur37 wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Po meni je ovo bilo cisto reda radi da ovaj moze reci kao "Vidite ja sam pucao nakon bojnih otrova Obama nije...ja pobjedio". Cisto sumnjam da ce ovo biti pocetak nekakve kampanje sirih razmjera.
Da te podsjetim sto si pisao za Trumpa i ameriku do pred par dana? Kad vec govoris moji krenuli u akciju?
Guest- Guest
epikur37 wrote:Trumpika će učinkovitije razjebat Ameriku nego bilo tko.... :)
kako?
Guest- Guest
Jučer sam u Večernjem pročitao poduži interview s Asadom.
Jebote, pa on se ponaša kao Alija za vrime rata - uzeo državu pod svoje,
međunarodno pravo i ostalo...Pa ne može to tako...
Podijeliti državu na sastavne dijelove i to je to.
Kakva federacija i koji kurac, nema ni od toga ništa.
međunarodno pravo i ostalo...Pa ne može to tako...
Podijeliti državu na sastavne dijelove i to je to.
Eroo- Posts : 78953
2016-07-22
Eroo wrote:Jučer sam u Večernjem pročitao poduži interview s Asadom.
međunarodno pravo i ostalo...Pa ne može to tako...Podijeliti državu na sastavne dijelove i to je to.
Pa može mu se trenutno realno. Drži sve glavne gradove, ima realno razmjerno komotnu vojnu situaciju, jedini ima sigurno zaleđe za odmor vojske, jedini ima rotacije u vojsci... prica sa pozicije sile u sukobu.
Guest- Guest
Ni ne može krenuti u kampanju širih razmjera.MaximusDecimusMiridije wrote:Po meni je ovo bilo cisto reda radi da ovaj moze reci kao "Vidite ja sam pucao nakon bojnih otrova Obama nije...ja pobjedio". Cisto sumnjam da ce ovo biti pocetak nekakve kampanje sirih razmjera.
MaximusDecimusMiridije wrote:epikur37 wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Po meni je ovo bilo cisto reda radi da ovaj moze reci kao "Vidite ja sam pucao nakon bojnih otrova Obama nije...ja pobjedio". Cisto sumnjam da ce ovo biti pocetak nekakve kampanje sirih razmjera.
Da te podsjetim sto si pisao za Trumpa i ameriku do pred par dana? Kad vec govoris moji krenuli u akciju?
epikur boluje od kognitivne disonance, treba mu par dana da se prilagodi konfliktnim uvjerenjima koje više ne može istodobno držati
Guest- Guest
Ako ga Trump bude tukao, kao Rusi Al Qaidu...Al Nusru, ili kako se već sada zovu...onda sve to pada u vodu.MaximusDecimusMiridije wrote:Eroo wrote:Jučer sam u Večernjem pročitao poduži interview s Asadom.
međunarodno pravo i ostalo...Pa ne može to tako...Podijeliti državu na sastavne dijelove i to je to.
Pa može mu se trenutno realno. Drži sve glavne gradove, ima realno razmjerno komotnu vojnu situaciju, jedini ima sigurno zaleđe za odmor vojske, jedini ima rotacije u vojsci... prica sa pozicije sile u sukobu.
U tom slučaju otvaraj vrata, stižu ti gosti iz Sirije...
Eroo- Posts : 78953
2016-07-22
Page 5 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Iran napao američki ratni brod krstarećim raketama, u međunarodnim vodama
» Proiranske snage krstarećim raketama napale vojnu bazu i aerodrom u Saudijskoj Arabiji
» IZRAEL NAPAO IRAN SA 100 AVIONA U TRI TALASA! NAPAO I SIRIJU. ŠTA RADI S300/400?
» Izrael napao Siriju
» Trump oštro napao Marakeški sporazum
» Proiranske snage krstarećim raketama napale vojnu bazu i aerodrom u Saudijskoj Arabiji
» IZRAEL NAPAO IRAN SA 100 AVIONA U TRI TALASA! NAPAO I SIRIJU. ŠTA RADI S300/400?
» Izrael napao Siriju
» Trump oštro napao Marakeški sporazum
Page 5 of 13