Trump napao Siriju sa - 59 - Tomahawk- krstarećim raketama
Page 11 of 13
Page 11 of 13 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13
Re: Trump napao Siriju sa - 59 - Tomahawk- krstarećim raketama
ufffff..ovu sam im dobro smjestio..
[size=32]1,058,570[/size]Estimated injuries:[size=32]2,451,130[/size]
[size=32]1,058,570[/size]Estimated injuries:[size=32]2,451,130[/size]
Guest- Guest
Medvjedev je rekao kako je "pedalj" nedostajao da se ovaj napad pretvori u direktan vojni sukob između Rusije i SAD-a.red wolf wrote:A ti vjeruješ tom generalu?mutava baštarda wrote:Eroo wrote:Nestalo im goriva u zraku...ahahaha...ili se im akumulator ispraznija.mutava baštarda wrote:od 59 ispaljenih porjektila na Sirijiu nije palo višpe od pola...
gdje su ostale? u kukuruzima ili su oborene?
General Konašenkov: “Na sirijsku bazu je palo samo 23 od 59 američkih projektila”
General Konašenkov je također rekao da je rusko Ministarstvo obrane sada planira ojačati i poboljšati učinkovitost sirijskih sustava protuzračne obrane.
..............................
ovo će biti "drago" izraelu
Ovo je do sada najoštrija osuda koja je stigla iz Moskve.
..............................................
imaš li takave informacije iz svemira?
ne bih se zacudio da su Ruje porokali onu polovinu sa bukovima..
Guest- Guest
cijeli dan se provlači pitanje gdje su ostale... čekamo pentagon da nam objasni koliko ih je pogodilo cilj i što je s ostalimpismejker wrote:ne bih se zacudio da su Ruje porokali onu polovinu sa bukovima..
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Malo offtopic....ali svejedno. Jel se radi o stablu ili o zeljeznom stupu? :)
Guest- Guest
stup, 99,99...MaximusDecimusMiridije wrote:
Malo offtopic....ali svejedno. Jel se radi o stablu ili o zeljeznom stupu? :)
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Iz Svemira nemam...No, kad netko ovako marginalizira ili umanjuje značaj određenog događaja, onda na to promatraj sasvim drugačije...mutava baštarda wrote:Medvjedev je rekao kako je "pedalj" nedostajao da se ovaj napad pretvori u direktan vojni sukob između Rusije i SAD-a.red wolf wrote:A ti vjeruješ tom generalu?mutava baštarda wrote:Eroo wrote:Nestalo im goriva u zraku...ahahaha...ili se im akumulator ispraznija.mutava baštarda wrote:od 59 ispaljenih porjektila na Sirijiu nije palo višpe od pola...
gdje su ostale? u kukuruzima ili su oborene?
General Konašenkov: “Na sirijsku bazu je palo samo 23 od 59 američkih projektila”
General Konašenkov je također rekao da je rusko Ministarstvo obrane sada planira ojačati i poboljšati učinkovitost sirijskih sustava protuzračne obrane.
..............................
ovo će biti "drago" izraelu
Ovo je do sada najoštrija osuda koja je stigla iz Moskve.
..............................................
imaš li takave informacije iz svemira?
red wolf-
2016-02-10
dakle, kad pucaju, nemoj se sakriti iza stupa
crvenkasti-
2014-04-17
najbolje je kad se sakriješ iza otvorenih vrata od auta
crvenkasti-
2014-04-17
Pentagon negira informacije da su ciljeve u Siriji pogodile samo 23 od 59 američkih raketa, saopštio je predstavnik Ministarstva odbrane SAD.
kic wrote:
mislim da je ovo ipak najava vecih sranja..
Ja mislim da se radi o njemu osobno i izgradnji nekakvo vlastitog imagea na vanjskoj politici. No aj..vidit cemo.
Guest- Guest
Russian Defence Ministry spokesman Maj. Gen. Igor Konashenkov said "the combat efficiency of the US strike was very low", adding that only 23 of the 59 Tomahawk cruise missiles reached the Shayrat air base in the province of Homs and as the following images suggest, they were not as damaging as some may have hoped...
http://www.zerohedge.com/news/2017-04-07/first-images-aftermath-inefficient-us-missile-strikes-emerge
http://www.zerohedge.com/news/2017-04-07/first-images-aftermath-inefficient-us-missile-strikes-emerge
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:kic wrote:
Ja mislim da se radi o njemu osobno i izgradnji nekakvo vlastitog imagea na vanjskoj politici. No aj..vidit cemo.
dobri su ti postovi na temu, realno sagledavaš stvari iako malo previše podcjenjuješ Kurde, ali Trump je napunio kabinet krvožednim ljudima i izbacio one koji su ga doveli gore, i druži se sa zamotanim Arapima i Židima, uostalom što sam rekao već više puta, Trump je cijelo vrijeme otrovnije postavljen spram Irana nego i nj neocon prethodnici, tako da, ipak se nadam da si ti u pravu jer..
RUSKI vojni brod ušao je u istočni Mediteran te se uputio prema području s kojeg su dva američka razarača lansirala raketni napad prema metama u Siriji, doznaje Fox News.
Ruska fregata Admiral Grigorovich RFS-494 uplovila je u bosporski tjesnac prije nekoliko sati, iz smjera Crnoga mora, rekli su navodno američki vojni službenici.
Brod se upravo kreće prema američkim razaračima.
Ruski Admiral Grigorovich naoružan je naprednim krstarećim raketama Kalibr.
Ruska fregata Admiral Grigorovich RFS-494 uplovila je u bosporski tjesnac prije nekoliko sati, iz smjera Crnoga mora, rekli su navodno američki vojni službenici.
Brod se upravo kreće prema američkim razaračima.
Ruski Admiral Grigorovich naoružan je naprednim krstarećim raketama Kalibr.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
nedostaje još: da zato što je asad ljudoždaer...
da zato što štitimo demokraciju i ljudska prava
da zato što ne znam reći ne
jedna nepristrana anketa https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/trumpov-napad-na-asada-iznenadio-je-cijeli-svijet-sto-ce-sad-rusi-a-sto-turci-20170407?utm_source=direct_vecernji&utm_medium=directVecernji&utm_campaign=TrafficExchange_vecernji
Između ostaloga no neispaljuješ 60-ak Tomahavka tek tako nego vojno industrijski lobi gura i podržava to.....onda njemu to predoce kako oni oce i znaju kakvu ce rekaciju izazvat i on to potpiše.MaximusDecimusMiridije wrote:kic wrote:
U pravu si no to je samo njegov karakter s kojim netko upravlja jer ako poznaš nekoga kako se treba postavit i kako mu ispricat pricu i predocit podatke onda je 99% da ce reagirat baš tako kako ti oceš ....u ovom slucaju da odobri napad.
2014-04-11
The White House comment line for President Trump is 202-456-1111. Be sure to call to comment about Syria! Call right now! 202-456-1111
Guest- Guest
Inace od Kennedy vam americki presjednici neznaju da postoji Area 51 .....i od tada su vam oko Bijele kuce bez obzira tko postao presjednik ljudi koji tu rade i njihov zadatak je da presjedniku predocavaju vanjsku situaciju na nacin da mu nedaju sve podatke a i ono šta daju predstave kako su oni zamislili.
2014-04-11
Ne potcjenjujem ja kurde. Oni su vjerojatno najvise motivirani na citavome podrucju kad su ova sranja u pitanju. Ali srcanost realno ne garantira puno toga. Kako su Kurdi stajali prije nego je krenula zracno ofenziva amera i prije dostava modernijeg oruzja (prije svega ostaloga dalekometnih snajperskih pusaka,balistickih prsluka i protuoklopnih sredstava). Izgubili su bili prakticki pola teritorija u Siriji. Kurdi su zakon u ovim shemama...lupi i bjezi, digni u zrak ovo itd...i mogu frontalno se mlatiti s nekim tko je tehnoloski u liniji s njima do odredene mjere. U trenutku kada protivnik ima iole prednost u artiljeriji ili je mobilniji oni su debela defenziva. Ne izvlacima ja to iz maloga prsta to se dogodilo vec. Oni su u citavome ovome sranju mozda strana za koju covjek jedino moze gajiti simpatije ali necu zbog toga reci da su magovi ratovanja kad nisu jebiga. Oni danas imaju osigurano zaledje, vojnike im se lijeci bilo u Iraku bilo zapadni doktori dobrovoljci daleko od samoga fronta. Dobili su donacijama izmedu ostaloga tri trijazna poljska centra od njemaca...sva tri su zavrsila u Siriji zajedno sa komplet aparaturom poljske bolnice....vozila dakle,satori,agregati...sve otislo u Siriju s onim konvojem sto su Turci pustili preko svoga teritorija. To cudo ima autonomiju rada i mogu 4 tima raditi istovremeno na ranjenicima. Nemaju problema s hranom koja im se dostavlja,municija im se dostavlja. S njima se nalaze zapadni specijalci koji navode zracne napade.....dobri su ali ono imaju cheat engine :)
Guest- Guest
Page 11 of 13 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13
Similar topics
» Iran napao američki ratni brod krstarećim raketama, u međunarodnim vodama
» Proiranske snage krstarećim raketama napale vojnu bazu i aerodrom u Saudijskoj Arabiji
» IZRAEL NAPAO IRAN SA 100 AVIONA U TRI TALASA! NAPAO I SIRIJU. ŠTA RADI S300/400?
» Izrael napao Siriju
» Trump oštro napao Marakeški sporazum
» Proiranske snage krstarećim raketama napale vojnu bazu i aerodrom u Saudijskoj Arabiji
» IZRAEL NAPAO IRAN SA 100 AVIONA U TRI TALASA! NAPAO I SIRIJU. ŠTA RADI S300/400?
» Izrael napao Siriju
» Trump oštro napao Marakeški sporazum
Page 11 of 13