Trump napao Siriju sa - 59 - Tomahawk- krstarećim raketama
Page 2 of 13
Page 2 of 13 • 1, 2, 3, ... 11, 12, 13
Re: Trump napao Siriju sa - 59 - Tomahawk- krstarećim raketama
kako što,do sada se guramo čak i ispred svojih vjernih saveznika dok napokon i mi ne dobijemo po nosu.vuksadinare wrote:..a sto ce se oglasavati...vili40 wrote:jel se oglasila Kolinda?
vili40- Posts : 11074
2015-08-02
izgleda da sam dobro prognozirao ovdje prije nekoliko mejseci..ako se izrael umijesa u sukob u siriji..i amerikanci ce...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...to je bilo u preizbornoj kampanji..sad smo sipod stola..i cekamo...no sad imamo i ruski interes preko agrokora...pa se taktizira...ceka kako ce se odvijati raspletvili40 wrote:kako što,do sada se guramo čak i ispred svojih vjernih saveznika dok napokon i mi ne dobijemo po nosu.vuksadinare wrote:..a sto ce se oglasavati...vili40 wrote:jel se oglasila Kolinda?
2015-09-08
za nas bi bilo najbolje da se stavi moratorij za skakutanje naših političara po inozemstvu.Mi smo jedna mala država u ogromnim sranjima i ne šika nam se da okolo drugima solimo pamet i stajemo na žulj.vuksadinare wrote:...to je bilo u preizbornoj kampanji..sad smo sipod stola..i cekamo...no sad imamo i ruski interes preko agrokora...pa se taktizira...ceka kako ce se odvijati raspletvili40 wrote:kako što,do sada se guramo čak i ispred svojih vjernih saveznika dok napokon i mi ne dobijemo po nosu.vuksadinare wrote:..a sto ce se oglasavati...vili40 wrote:jel se oglasila Kolinda?
vili40-
2015-08-02
kad en mogu vise prodavat fore ovdje ostaje im jos međun.zajednica..mozda nađu tamo jso neke lazare kojima mogu proturiti svoje 'ideje'...salu na stranu...ali ako se pomno prate aktivnosti u međun.zajednici..obicno takvi izleti i pametovanja se rade ili pred izbore ili u kampanji...u hrvatskoj..te u nekiom vaznim drzavama u svijetu...da bi se nametnuli...ulizali ili kako vec god...a kad to prođe onda manje vise svi odose u zavjetrinu ladit jaja..ili cohat picu ovisno o kom se radi..vili40 wrote:za nas bi bilo najbolje da se stavi moratorij za skakutanje naših političara po inozemstvu.Mi smo jedna mala država u ogromnim sranjima i ne šika nam se da okolo drugima solimo pamet i stajemo na žulj.vuksadinare wrote:...to je bilo u preizbornoj kampanji..sad smo sipod stola..i cekamo...no sad imamo i ruski interes preko agrokora...pa se taktizira...ceka kako ce se odvijati raspletvili40 wrote:kako što,do sada se guramo čak i ispred svojih vjernih saveznika dok napokon i mi ne dobijemo po nosu.vuksadinare wrote:..a sto ce se oglasavati...vili40 wrote:jel se oglasila Kolinda?
2015-09-08
Doduse 2_3 krstarece su zakurac Izrael bombardira tako svako drugi dann
Guest- Guest
Isti kurac, opalit par krstarećih raketa za podržat Ljudoždere na terenu ili im dostavljati towove.
Drago mi je bar zbog jode i gargamela, imati će sretan vikend ispred sebe.
Drago mi je bar zbog jode i gargamela, imati će sretan vikend ispred sebe.
50raketa. Sprzilo zracnu bazu . Di su ruski najmocniji sustavi obrane da obore tomahawk?
Guest- Guest
Ha-ha, gdje sta sad, četnici?
Naši počeli pobjeđivat!
Naši počeli pobjeđivat!
crvenkasti-
2014-04-17
stvarno sto sad'..saljite 6 migova u pomoc..nego gdje zapeli ti migovi..prolazi i travanj..pobjedio i vucic a migova nigdje a trebali stici najkasnije do polovice treceg mjeseca...kako je je'l te obecano...pa se odlozilo dok vuic ne pobjedi..vucic pobjedio ima tjedan dana a migova ni na vidiku..dok vucicev vojni glasnogovornik lazanski kuka..'ne daju nam komsije da migovi prelete preko njihovog teritorija'crvenkasti wrote:Ha-ha, gdje sta sad, četnici?
Naši počeli pobjeđivat!
2015-09-08
vuksadinare wrote:stvarno sto sad'..saljite 6 migova u pomoc..nego gdje zapeli ti migovi..prolazi i travanj..pobjedio i vucic a migova nigdje a trebali stici najkasnije do polovice treceg mjeseca...kako je je'l te obecano...pa se odlozilo dok vuic ne pobjedi..vucic pobjedio ima tjedan dana a migova ni na vidiku..dok vucicev vojni glasnogovornik lazanski kuka..'ne daju nam komsije da migovi prelete preko njihovog teritorija'crvenkasti wrote:Ha-ha, gdje sta sad, četnici?
Naši počeli pobjeđivat!
Migova nema, a Ameri ponovo počeli ispaljivat krstareće rakete.
Sad je prilika da Šiptari, muje i mi sjebemo Srbiju do kraja.
crvenkasti-
2014-04-17
hehehe, davno ja rekoh da se ništa neće promjeniti na vanjskopolitičkom planu dolaskom trampoline, jedini je plus što je stao na žulj lijevo liberalnom smeću :)
Guest- Guest
Udri Donalde. Tako nekako bi epi rekao.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
deep state u sad i pacifisti su zadovoljni
A nis i Trump ispade prdac na vjetru, slobodnom svijetu za sada ostaje i dalje samo Putin.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
..i opet sam pogodio kad sam nakon pobjede trumpa rekao nece proci dugo opet ces tvrditi samo putin..epikur37 wrote:A nis i Trump ispade prdac na vjetru, slobodnom svijetu za sada ostaje i dalje samo Putin.
2015-09-08
vuksadinare wrote:..i opet sam pogodio kad sam nakon pobjede trumpa rekao nece proci dugo opet ces tvrditi samo putin..epikur37 wrote:A nis i Trump ispade prdac na vjetru, slobodnom svijetu za sada ostaje i dalje samo Putin.
Ma ti i pogađanje.
Trump je vrlo konkretno najavljivao promjenu vanjske politike, što je pozdravio svatko pošten i normalan. U konačnici napravio je rascjepe, uveo alternative....međutim poklopilo ga i on se poklopio ušima.
A što se može, nek je uzdrmao hegemoniju ostalo će učiniti rastući multipolarni svijet.
Kao i uvijek pratimo dalje...
2015-08-06
Petar Stošić u ekstazi :D
2015-08-06
pratimo....epikur37 wrote:vuksadinare wrote:..i opet sam pogodio kad sam nakon pobjede trumpa rekao nece proci dugo opet ces tvrditi samo putin..epikur37 wrote:A nis i Trump ispade prdac na vjetru, slobodnom svijetu za sada ostaje i dalje samo Putin.
Ma ti i pogađanje.
Trump je vrlo konkretno najavljivao promjenu vanjske politike, što je pozdravio svatko pošten i normalan. U konačnici napravio je rascjepe, uveo alternative....međutim poklopilo ga i on se poklopio ušima.
A što se može, nek je uzdrmao hegemoniju ostalo će učiniti rastući multipolarni svijet.
Kao i uvijek pratimo dalje...
2015-09-08
a zašto se svi tamo dolje jednostavno ne predaju,pa dokle će to?
vili40-
2015-08-02
Page 2 of 13 • 1, 2, 3, ... 11, 12, 13
Similar topics
» Iran napao američki ratni brod krstarećim raketama, u međunarodnim vodama
» Proiranske snage krstarećim raketama napale vojnu bazu i aerodrom u Saudijskoj Arabiji
» IZRAEL NAPAO IRAN SA 100 AVIONA U TRI TALASA! NAPAO I SIRIJU. ŠTA RADI S300/400?
» Izrael napao Siriju
» Trump oštro napao Marakeški sporazum
» Proiranske snage krstarećim raketama napale vojnu bazu i aerodrom u Saudijskoj Arabiji
» IZRAEL NAPAO IRAN SA 100 AVIONA U TRI TALASA! NAPAO I SIRIJU. ŠTA RADI S300/400?
» Izrael napao Siriju
» Trump oštro napao Marakeški sporazum
Page 2 of 13