Ne treba spašavati ni agrokor ni todu
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Ne treba spašavati ni agrokor ni todu
govno jedno, kruh mojoj djeci uzimas.jastreb wrote:ma,kad podržavaju tajkune i privatizaciju iliti pretvorbu.mativka wrote:Od jednog mog pitanja-napadi, a nitko da suvislo obrazlozi...
Ono,glavno da je privatnik,da se vidi da smo u kapitalizmu.
ako imad 45 i u mirovin si, a radis u fusu znaci da krades.
nemoj se samnom zajebavat.
hiena sam strpao u zatvor.
i tebi cu prorostat kako si dobio mirovinu, mozda s hienom odgulis.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
11. A zašto mislim da zaslužuje i svaku kunu koju će uzeti i već je uzeo iz proračuna RH, odnosno svim građanima...? Zato što su to najvećim dijelom neuke ovce koje ne znaju elementarnu matematiku. Kako se ne znaju izračunati troškove vlastitog života pa žive na dug, tako ne znaju niti izračunati koliki im trošak nabijaju nesposobni i korumpirani političari koji dopuste da Todorić traje desetljećima. Pa ih biraju, ne misleći uopće da može drugačije... Na koncu, ako treba, dajte im još, zaslužili su... pusa svima <3
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Leviathan2 wrote:ja je ne napadam, dapce i slabo je uopce i poznam, rjetko je vidjam tudijagram wrote:mata i njena tetka ugrozene.Leviathan2 wrote:a sto si ocekivala,mativka wrote:Od jednog mog pitanja-napadi, a nitko da suvislo obrazlozi...
uljudnu raspru?
:D
tetku napadam ja a mativku cijeli forun
pa kad se po cijele dane samo
dijagram-
2015-08-09
Kompleksi valjda :) (zeza jer nisam tip za VIP:D)Leviathan2 wrote:ja je ne napadam, dapce i slabo je uopce i poznam, rjetko je vidjam tudijagram wrote:mata i njena tetka ugrozene.Leviathan2 wrote:a sto si ocekivala,mativka wrote:Od jednog mog pitanja-napadi, a nitko da suvislo obrazlozi...
uljudnu raspru?
:D
tetku napadam ja a mativku cijeli forun
Ali voljela bih cuti dobrobiti i nedostatke na postavljeno pitanje.
Guest- Guest
Jesi k'o zagorac.veber wrote:govno jedno, kruh mojoj djeci uzimas.jastreb wrote:ma,kad podržavaju tajkune i privatizaciju iliti pretvorbu.mativka wrote:Od jednog mog pitanja-napadi, a nitko da suvislo obrazlozi...
Trinity-
2014-04-17
http://www.index.hr/vijesti/clanak/status-koji-se-siri-fejsom-todoric-zasluzuje-svaku-kunu-koju-vam-je-uzeo/957225.aspx
11. A zašto mislim da zaslužuje i svaku kunu koju će uzeti i već je uzeo iz proračuna RH, odnosno svim građanima...? Zato što su to najvećim dijelom neuke ovce koje ne znaju elementarnu matematiku. Kako se ne znaju izračunati troškove vlastitog života pa žive na dug, tako ne znaju niti izračunati koliki im trošak nabijaju nesposobni i korumpirani političari koji dopuste da Todorić traje desetljećima. Pa ih biraju, ne misleći uopće da može drugačije... Na koncu, ako treba, dajte im još, zaslužili su... pusa svima
11. A zašto mislim da zaslužuje i svaku kunu koju će uzeti i već je uzeo iz proračuna RH, odnosno svim građanima...? Zato što su to najvećim dijelom neuke ovce koje ne znaju elementarnu matematiku. Kako se ne znaju izračunati troškove vlastitog života pa žive na dug, tako ne znaju niti izračunati koliki im trošak nabijaju nesposobni i korumpirani političari koji dopuste da Todorić traje desetljećima. Pa ih biraju, ne misleći uopće da može drugačije... Na koncu, ako treba, dajte im još, zaslužili su... pusa svima
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Koliko je jastreb sa svojim ciganlukom pokrao alkohola po konzumima dobro se to i odrzalo do danas.
dijagram-
2015-08-09
mozda.Triny wrote:Jesi k'o zagorac.veber wrote:govno jedno, kruh mojoj djeci uzimas.jastreb wrote:ma,kad podržavaju tajkune i privatizaciju iliti pretvorbu.mativka wrote:Od jednog mog pitanja-napadi, a nitko da suvislo obrazlozi...
mrzim lijencine, lopove i ove ugrozene..
2014-12-30
Sve ti je to relativno.veber wrote:mozda.Triny wrote:Jesi k'o zagorac.veber wrote:govno jedno, kruh mojoj djeci uzimas.jastreb wrote:ma,kad podržavaju tajkune i privatizaciju iliti pretvorbu.mativka wrote:Od jednog mog pitanja-napadi, a nitko da suvislo obrazlozi...
mrzim lijencine, lopove i ove ugrozene..
Trinity-
2014-04-17
naravno da je. jastreb misli kako je to ok.
on sebe ne smatra lopovom.
nije se ni hien. pa eto svira.
i nadrealista je mislio da je nedodirljiv u duisburgu pa ga crkva poslala u afriku.
cudni su putevi gospodnji.
i nadrealista je mislio da je nedodirljiv u duisburgu pa ga crkva poslala u afriku.
2014-12-30
Triny wrote:I da je poslovanje 100% čisto, ne mogu naši ljudi smisliti kapitalistu.
Kapitalist koji je doduše navikao da mu sve država plaća i oprašta.
catabbath-
2015-08-22
Poslovao je 99% ko u africi u biti nije on krao samo za sebe vec za sve ove koji mu sada žele pomoći i koji su mu omogucili sultanat usred EuropeTriny wrote:Nikakvo čudo.marcellus wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/sto-bi-vecina-hrvata-u-ovoj-situaciji-najradije-uradila-spasila-agrokor-ali-bez-todorica-1009192/
I da je poslovanje 100% čisto, ne mogu naši ljudi smisliti kapitalistu.
Kermit-
2014-04-17
Baš ce im itko išta oduzeti tipkanjem poruka na opskurnom forumu kad na htveu Neno Bakić prska da je sve u redu, a tapsu mu vrdoljak, vedriš, dalicka i dr. A nahoče Marić priprema otpis svih dugovaveber wrote:nije u tome stvar.kic wrote:
sve rasprodat..
jebe se todoricima.
treba im sve oduzet i ostavit koliko ima blagajnica u konzumu.
Kermit-
2014-04-17
Pa vidis da je nestao dug za PDV od 800 mil eura, nestati ce i drugi ili ce biti preuzeti da zli rusi ne sagrade juzni tok, a mogu odmah napraviti LNG i otkupiti INAmarcellus wrote:ma jasno, spašavanje je zapravo preuzimanje agrokorovog duga na državu, besmislica
Kermit-
2014-04-17
Moš mislit, mali skrivaju par iljada a ovom kopile Maric upravnim ugovorom obriše par mild pdva koje je zamracioTriny wrote:I mali se snađu.dijagram wrote:Male, otkad to vrijedi za male,samo za velike.Triny wrote:Nemam ništa protiv. I sve ostale, velike i male.dijagram wrote:Nema Linica da ga za pocetak oslobodi poreznog duga, nagodbom:)
Kasnije vidit sto jos treba.
Kada zadovolji svoje potrebe neko vrijeme sve ce biti ok.
Musi, delaj i izvrsavaj obveze.
Nis ti jozo kalem glavati.
Kermit-
2014-04-17
Prednost je sto bi se Toda napokon odmorio u Baselu, a mana nema osim da bi kopirali Venecuealanski model poznat u svijetumativka wrote:A koje su prednosti i mane ako bi se uzela opcija nacionalizacije?
Kermit-
2014-04-17
Man' se tužakanja. I što si se uhvatio jastreba ?veber wrote:naravno da je. jastreb misli kako je to ok.
K'o da na forumu nema i drugih penzića u najboljim godinama.
Trinity-
2014-04-17
Da i nije tako, opet bi bio omražen.catabbath wrote:Triny wrote:I da je poslovanje 100% čisto, ne mogu naši ljudi smisliti kapitalistu.
Trinity-
2014-04-17
asilovski wrote:Moš mislit, mali skrivaju par iljada a ovom kopile Maric upravnim ugovorom obriše par mild pdva koje je zamracioTriny wrote:I mali se snađu.dijagram wrote:Male, otkad to vrijedi za male,samo za velike.Triny wrote:Nemam ništa protiv. I sve ostale, velike i male.dijagram wrote:Nema Linica da ga za pocetak oslobodi poreznog duga, nagodbom:)
Kasnije vidit sto jos treba.
Kada zadovolji svoje potrebe neko vrijeme sve ce biti ok.
Musi, delaj i izvrsavaj obveze.
Nis ti jozo kalem glavati.
Par hiljada kuna malome znači k'o i velikome par mild, opstanak.
Trinity-
2014-04-17
Iskoristio je sustav, sad doduše ispada da to ipak nije bilo dovoljno.catabbath wrote:Triny wrote:I da je poslovanje 100% čisto, ne mogu naši ljudi smisliti kapitalistu.
Trinity-
2014-04-17
ako su ti kapitalisti poput Todorića,Čačića,Hanžekovića,Horvatinčića itd.onda stvarno ne vidim razlog što su omraženi.Triny wrote:Da i nije tako, opet bi bio omražen.catabbath wrote:Triny wrote:I da je poslovanje 100% čisto, ne mogu naši ljudi smisliti kapitalistu.
vili40-
2015-08-02
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Ruglo od države. Plenki i HDZ i Marić dovode zakon kojim će država spašavati Agrokor
» Ima nade za Agrokor..sportski 'Agrokor' Hajduk konačno u plusu 20 milijuna kuna nakon godina gladi..
» Miloš Zeman i Putin o novinarima:'Treba ih likvidirati...ne,treba im smanjiti broj'
» Prof. dr. sc. Banac: ‘Dan antifašističke borbe ne treba biti ni spomendan, treba ga sasvim skinuti’
» Garava iz Austrije hvalila BiH i kritikovala Hrvatsku: "EU migrantima treba dati šansu jer ih treba"
» Ima nade za Agrokor..sportski 'Agrokor' Hajduk konačno u plusu 20 milijuna kuna nakon godina gladi..
» Miloš Zeman i Putin o novinarima:'Treba ih likvidirati...ne,treba im smanjiti broj'
» Prof. dr. sc. Banac: ‘Dan antifašističke borbe ne treba biti ni spomendan, treba ga sasvim skinuti’
» Garava iz Austrije hvalila BiH i kritikovala Hrvatsku: "EU migrantima treba dati šansu jer ih treba"
Page 4 of 7