Ne treba spašavati ni agrokor ni todu
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Ne treba spašavati ni agrokor ni todu
kojaburza?
preuzet ce ih netko drugi i ajmo.
billa osla u kurac, spar ju pruzeo. stradat ce 10 posto i to je to.
nisam vidio da se netko uzbuduje oko cimosa i soma otkaza.
preuzet ce ih netko drugi i ajmo.
billa osla u kurac, spar ju pruzeo. stradat ce 10 posto i to je to.
nisam vidio da se netko uzbuduje oko cimosa i soma otkaza.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Pratim malo sve to. I koliko vidim najprije su počeli propadati lokalni tajkunčići koji su se razbacivali parama,a koji su se,naravno obogatili 90-tih.
Zatim su počele propadati i zeru krupnije ribe,poput onog Zeca iz Kamen Ingrada.
Evo dolazi red i na najkrupnije ribetine,na ajkule poput Toze. A to je tek početak.
Zatim su počele propadati i zeru krupnije ribe,poput onog Zeca iz Kamen Ingrada.
Evo dolazi red i na najkrupnije ribetine,na ajkule poput Toze. A to je tek početak.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
drzi se ti njegosa i zidica iza lokalnog ducana.
2014-12-30
Zeru Njegoševe pameti nikome ne bi bilo suvišno. Kamo sreće da nas vodi jedan Vladika Rade.veber wrote:drzi se ti njegosa i zidica iza lokalnog ducana.
A kaj se zidića tiče,bilo bi i najbolje sa zidića gledati propadanje onih koji su mislili da će vječno vedriti i oblačiti nad Lijepom našom.
2014-04-22
izgleda da mu je doslo glave ono dzukacko preuzimanje mercatora. malo se mali ivica precenio...
Guest- Guest
jebote njegos u prkno polutansko.jastreb wrote:Zeru Njegoševe pameti nikome ne bi bilo suvišno. Kamo sreće da nas vodi jedan Vladika Rade.veber wrote:drzi se ti njegosa i zidica iza lokalnog ducana.
A kaj se zidića tiče,bilo bi i najbolje sa zidića gledati propadanje onih koji su mislili da će vječno vedriti i oblačiti nad Lijepom našom.
tebi je hr samo servis za mirovinu.
nemas ni 45, a u mirovini si.
2014-12-30
ma jasno, spašavanje je zapravo preuzimanje agrokorovog duga na državu, besmislica
Da,pa? Neka mi vrate ono što je uplaćivano u ben.staž,pa ću prekinut mirovinu i ić radit.veber wrote:
Ja i sad delam ko crnac.
2014-04-22
naravno, treba im oduzet sve.marcellus wrote:ma jasno, spašavanje je zapravo preuzimanje agrokorovog duga na državu, besmislica
mda je todric u pohlepi sve upisao na agrokor.
2014-12-30
radis, a u mirovini si.jastreb wrote:Da,pa? Neka mi vrate ono što je uplaćivano u ben.staž,pa ću prekinut mirovinu i ić radit.veber wrote:
Ja i sad delam ko crnac.
sve vas treba sredit, stoko neradnicka. mojoj djeci iz usta kradete.
2014-12-30
Radim da,ali nemam bazena. Buržoaski elementu.veber wrote:radis, a u mirovini si.jastreb wrote:Da,pa? Neka mi vrate ono što je uplaćivano u ben.staž,pa ću prekinut mirovinu i ić radit.veber wrote:
Ja i sad delam ko crnac.
2014-04-22
jastreb wrote:Da,pa? Neka mi vrate ono što je uplaćivano u ben.staž,pa ću prekinut mirovinu i ić radit.veber wrote:
Ja i sad delam ko crnac.
aj ne seri... imam triput više staža od tebe i svejedno još dvajst godina do penzije...
Nema Linica da ga za pocetak oslobodi poreznog duga, nagodbom:)
Kasnije vidit sto jos treba.
Kada zadovolji svoje potrebe neko vrijeme sve ce biti ok.
dijagram-
2015-08-09
boli te kuratz za bazen.jastreb wrote:Radim da,ali nemam bazena. Buržoaski elementu.veber wrote:radis, a u mirovini si.jastreb wrote:Da,pa? Neka mi vrate ono što je uplaćivano u ben.staž,pa ću prekinut mirovinu i ić radit.veber wrote:
Ja i sad delam ko crnac.
ti si klasicni neradnik.
naravno da ti se ne ide u majcicu srbiju.
2014-12-30
Nemam ništa protiv. I sve ostale, velike i male.dijagram wrote:Nema Linica da ga za pocetak oslobodi poreznog duga, nagodbom:)
Edit : I to trajno.
Last edited by Triny on 16/3/2017, 21:05; edited 1 time in total
Trinity-
2014-04-17
Male, otkad to vrijedi za male,samo za velike.Triny wrote:Nemam ništa protiv. I sve ostale, velike i male.dijagram wrote:Nema Linica da ga za pocetak oslobodi poreznog duga, nagodbom:)
Musi, delaj i izvrsavaj obveze.
Nis ti jozo kalem glavati.
dijagram-
2015-08-09
boli te kuratz za bazen.jastreb wrote:Radim da,ali nemam bazena. Buržoaski elementu.veber wrote:radis, a u mirovini si.jastreb wrote:Da,pa? Neka mi vrate ono što je uplaćivano u ben.staž,pa ću prekinut mirovinu i ić radit.veber wrote:
Ja i sad delam ko crnac.
ti si klasicni neradnik.
naravno da ti se ne ide u majcicu srbiju.
2014-12-30
I mali se snađu.dijagram wrote:Male, otkad to vrijedi za male,samo za velike.Triny wrote:Nemam ništa protiv. I sve ostale, velike i male.dijagram wrote:Nema Linica da ga za pocetak oslobodi poreznog duga, nagodbom:)
Trinity-
2014-04-17
Dok ih financi ne nadju :)Triny wrote:I mali se snađu.dijagram wrote:Male, otkad to vrijedi za male,samo za velike.Triny wrote:Nemam ništa protiv. I sve ostale, velike i male.dijagram wrote:Nema Linica da ga za pocetak oslobodi poreznog duga, nagodbom:)
dijagram-
2015-08-09
A koliko drame.jastreb wrote:Pratim malo sve to. I koliko vidim najprije su počeli propadati lokalni tajkunčići koji su se razbacivali parama,a koji su se,naravno obogatili 90-tih.
Normalno je da firme propadaju i osnivaju se nove.
Samo su u socijalizmu trajale vječno.
Ali tamo su i predsjednici vječni.
Trinity-
2014-04-17
Doći će i oni glave.dijagram wrote:Dok ih financi ne nadju :)Triny wrote:I mali se snađu.dijagram wrote:Male, otkad to vrijedi za male,samo za velike.Triny wrote:Nemam ništa protiv. I sve ostale, velike i male.dijagram wrote:Nema Linica da ga za pocetak oslobodi poreznog duga, nagodbom:)
Trinity-
2014-04-17
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Ruglo od države. Plenki i HDZ i Marić dovode zakon kojim će država spašavati Agrokor
» Ima nade za Agrokor..sportski 'Agrokor' Hajduk konačno u plusu 20 milijuna kuna nakon godina gladi..
» Miloš Zeman i Putin o novinarima:'Treba ih likvidirati...ne,treba im smanjiti broj'
» Prof. dr. sc. Banac: ‘Dan antifašističke borbe ne treba biti ni spomendan, treba ga sasvim skinuti’
» Garava iz Austrije hvalila BiH i kritikovala Hrvatsku: "EU migrantima treba dati šansu jer ih treba"
» Ima nade za Agrokor..sportski 'Agrokor' Hajduk konačno u plusu 20 milijuna kuna nakon godina gladi..
» Miloš Zeman i Putin o novinarima:'Treba ih likvidirati...ne,treba im smanjiti broj'
» Prof. dr. sc. Banac: ‘Dan antifašističke borbe ne treba biti ni spomendan, treba ga sasvim skinuti’
» Garava iz Austrije hvalila BiH i kritikovala Hrvatsku: "EU migrantima treba dati šansu jer ih treba"
Page 2 of 7