Izbor za miss oblina u Sibiru
Page 29 of 45
Page 29 of 45 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 37 ... 45
Re: Izbor za miss oblina u Sibiru
speare_shaker wrote:
Kad kažeš intelektualaca, zapravo hoćeš reći filozofa, jer niti kvantna fizika niti neuroznanosti tada nisu postojale.
A malo dalje kažeš kako filozofi ne žele čuti kako mozak stvarno radi.
Dalje, na prvom linku imaš objašnjenje Karla Poppera, koji je, zanimljivo, također filozof.
možda filozofi baš nisu najkvalificiraniji za određivanje što jest a što ne znanost, prema Popperu, inače duhovnom ocu Velikog Sotone i njegovom profesoru s faksa, u biti sofistu, ispada da matematika nije znanost ali primjerice astrologija jest.
https://en.wikipedia.org/wiki/Falsifiability
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Nije ništa smiješno, već tvrda znanstvena činjenica:Noor wrote::POh_Femder wrote:Pa jasno! Što se brže krećeš, to ti je i masa veća.Noor wrote:stvar mase je jednostavno stvar brzine.Neve wrote:rad pomaže, ali Janica je skijašica, a ne gimnastičarkajastreb wrote:Ni to nije ,Deda,posve točno.
Eno,Janica je bila sportašica i to vrhunska. radila je maksimalno,a opet je bila debeljuškasta i popunjena.
Ni rad tu ne pomaže
skijaši moraju imati masu, jer tako bolje drže stazu i lakše kontroliraju kretanje skija
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Oh_Femder wrote:Nije ništa smiješno, već tvrda znanstvena činjenica:Noor wrote::POh_Femder wrote:Pa jasno! Što se brže krećeš, to ti je i masa veća.Noor wrote:stvar mase je jednostavno stvar brzine.Neve wrote:
rad pomaže, ali Janica je skijašica, a ne gimnastičarka
skijaši moraju imati masu, jer tako bolje drže stazu i lakše kontroliraju kretanje skija
zajebavaš se ili stvarno brkaš kvantnu fiziku s klasičnom fizikom, inače relativna masa nema veze s masom u newtonovoj klasičnoj fizici
inače bolji je bio svojevremeno izbor za miss partizanke iz požarevac
Ajde mališa, naj se sramotiti i brkati teoriju relativnosti i kvantnu fiziku koju, kao što i djeca u vrtiću znaju, Einstein nije nimalo gotivio. Dakle: - Sjedi, jedan!marcellus wrote:Oh_Femder wrote:Nije ništa smiješno, već tvrda znanstvena činjenica:Noor wrote::POh_Femder wrote:Pa jasno! Što se brže krećeš, to ti je i masa veća.Noor wrote:
stvar mase je jednostavno stvar brzine.
zajebavaš se ili stvarno brkaš kvantnu fiziku s klasičnom fizikom, inače relativna masa nema veze s masom u newtonovoj klasičnoj fizici
2016-11-08
rest mass je pojam koji ne postoji u klasičnoj newtonovskoj fizici
Relativistic speed refers to speed at which relativistic effects become significant to the desired accuracy of measurement of theOh_Femder wrote:Nije ništa smiješno, već tvrda znanstvena činjenica:Noor wrote::POh_Femder wrote:Pa jasno! Što se brže krećeš, to ti je i masa veća.Noor wrote:stvar mase je jednostavno stvar brzine.Neve wrote:
rad pomaže, ali Janica je skijašica, a ne gimnastičarka
phenomenon being observed.
Einstein's equation reduces to Newton's equations at small velocities.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Jebote, ne znaš kaj je logaritam, a raspravljao bi o kvantnj fizici....Dvojka si, mali!marcellus wrote:rest mass je pojam koji ne postoji u klasičnoj newtonovskoj fizici
2016-11-08
I ja, neću ni piti ako ću samo jednu čašicu popitiepikur37 wrote:dijagram wrote:i tu jednu casudeda wrote:epikur37 wrote:
S druge strane je žalono kad vidiš osobu da svu sreću i nagradu u životu vidi u punom stolu i 6 slijedova...
tu možda nešto nije u redu s kemijom mozga, nakon što se najedeš ne bi trebao više dobivati poticaj, osjećaj nagrade za prejedanje, trebao bi imati osjećaj mučnine
npr. ja ne mogu jesti previše mesa, pogotovo masnijeg poput janjetine, dobijem blokadu, slično i s alkoholom, više od 1 čaše ne ide
Podpisujem :D
Guest- Guest
Oh_Femder wrote:Jebote, ne znaš kaj je logaritam, a raspravljao bi o kvantnj fizici....Dvojka si, mali!marcellus wrote:rest mass je pojam koji ne postoji u klasičnoj newtonovskoj fizici
znam kaj je logaritam, bez brige, a to ne znači da se još sećam kak se logaritamska jednažba rješava
a i ne bi raspravljao o kvantnoj fizici, samo te upućujem da brkaš pojmove iz kvantne fizike s onima iz njutnove, što su dvije odvojene stvari
drugim riječima janičina guzica podliježe isključivo pravilima njutnove fizike, i tu ne govorimo o relativnoj masi nego masi kao takvoj
nevjerojatno je kud sve odvedu ženske obline, čak do kvantne fizike
bude kreativnost
bude kreativnost
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Ne znaš. Nisi znao najjednostavniji moguću logaritamsku jednadžbu riješiti. Da si znao što je logaritam, znao bi.marcellus wrote:Oh_Femder wrote:Jebote, ne znaš kaj je logaritam, a raspravljao bi o kvantnj fizici....Dvojka si, mali!marcellus wrote:rest mass je pojam koji ne postoji u klasičnoj newtonovskoj fizici
znam kaj je logaritam, bez brige, a to ne znači da se još sećam kak se logaritamska jednažba rješava
2016-11-08
Oh_Femder wrote:Ne znaš. Nisi znao najjednostavniji moguću logaritamsku jednadžbu riješiti. Da si znao što je logaritam, znao bi.marcellus wrote:Oh_Femder wrote:Jebote, ne znaš kaj je logaritam, a raspravljao bi o kvantnj fizici....Dvojka si, mali!marcellus wrote:rest mass je pojam koji ne postoji u klasičnoj newtonovskoj fizici
ajd ne jebi po tavanu s logaritmima jednostavno potencija na koju bazu treba dignut, neš majci nauke
ako mi kad budu trebali lako ću se podsjetit a logaritamske tablice bogu fala postoje i na internetu
marcellus wrote:a i ne bi raspravljao o kvantnoj fizici, samo te upućujem da brkaš pojmove iz kvantne fizike s onima iz njutnove, što su dvije odvojene stvari
ne brka, točno on govori što se tiče pretpostavki koje imaju za teoriju relativnosti
u krivu je Einstein i njegova teorija relativnosti,
npr. kad bi se mijenjala masa zemlje zato što se zemlja oko sunca kreće brzinom od 100.000 km/h, to je 1/3 brzine svjetlosti, onda bi se mijenjala i privlačna sila gravitacije pa orbita planeta ne bi bila stabilna i s vremenom bi izletio van
teorija relativnosti je teorija o gibanju svjetlosti, ništa više, ove gluposti o crnim rupama, povećanju mase, skraćenju dužine itd. su filozofska naklapanja
opet ste uzeli nekog židova samo zato što je židov i proglasili ga za boga znanosti, i sad imate problem jer ako Einsteinove tvrdnje nisu točne onda on nije najpametniji i nije božanstvo, pa zato njegova naklapanja moraju biti točna i ne smje se proturječiti njegovom svećenstvu i sljedbenicima, to je hereza
no šta ja znam, ja sam samo antiprotivan opet
Guest- Guest
deda wrote:marcellus wrote:a i ne bi raspravljao o kvantnoj fizici, samo te upućujem da brkaš pojmove iz kvantne fizike s onima iz njutnove, što su dvije odvojene stvari
ne brka, točno on govori što se tiče pretpostavki koje imaju za teoriju relativnosti
u krivu je Einstein i njegova teorija relativnosti,
npr. kad bi se mijenjala masa zemlje zato što se zemlja oko sunca kreće brzinom od 100.000 km/h, to je 1/3 brzine svjetlosti, onda bi se mijenjala i privlačna sila gravitacije pa orbita planeta ne bi bila stabilna i s vremenom bi izletio van
teorija relativnosti je teorija o gibanju svjetlosti, ništa više, ove gluposti o crnim rupama, povećanju mase, skraćenju dužine itd. su filozofska naklapanja
opet ste uzeli nekog židova samo zato što je židov i proglasili ga za boga znanosti, i sad imate problem jer ako Einsteinove tvrdnje nisu točne onda on nije najpametniji i nije božanstvo, pa zato njegova naklapanja moraju biti točna i ne smje se proturječiti njegovom svećenstvu i sljedbenicima, to je hereza
no šta ja znam, ja sam samo antiprotivan opet
zar ti nisi ekonomist?
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:
zar ti nisi ekonomist?
danas nisam, imam "fluid gender" pa to nekad zbunjuje ljude
Guest- Guest
:Ddeda wrote:crvenkasti wrote:
zar ti nisi ekonomist?
danas nisam, imam "fluid gender" pa to nekad zbunjuje ljude
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
znaci ove iz sibira bi bile vrh skijasice, tocka :D
janicin stari nije bio glup i znao je dobro zasto je potrebna janici tezina ali isto tako je bio svjestan opterecenja koja su joj trpjela kolljena i ostali sglobovi ligamenti i sta znam cega sve ima u nogama, da je nastavila jos koju sezonu ostala bi pakljavi invalid, ovak je na vrijeme izasla, koji kurcev ajstajn njutn i tesla, oni nisu imali blage o skijanju :D tocka
nego zasto ne gledate kineske serije, :D
janicin stari nije bio glup i znao je dobro zasto je potrebna janici tezina ali isto tako je bio svjestan opterecenja koja su joj trpjela kolljena i ostali sglobovi ligamenti i sta znam cega sve ima u nogama, da je nastavila jos koju sezonu ostala bi pakljavi invalid, ovak je na vrijeme izasla, koji kurcev ajstajn njutn i tesla, oni nisu imali blage o skijanju :D tocka
nego zasto ne gledate kineske serije, :D
» stolicu prostri se oli izbor za miss prostrtog stola
» miss domina za miss hrvatske
» Plus size pizde protestirale na London fashionu zbog nedostatka oblina
» Khalifa u Sibiru
» stolicu prostri se oli izbor za miss prostrtog stola
» miss domina za miss hrvatske
» Plus size pizde protestirale na London fashionu zbog nedostatka oblina
» Khalifa u Sibiru
Page 29 of 45