Izbor za miss oblina u Sibiru
Page 30 of 45
Page 30 of 45 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 37 ... 45
Re: Izbor za miss oblina u Sibiru
znaci ove iz sibira bi bile vrh skijasice, tocka :D
janicin stari nije bio glup i znao je dobro zasto je potrebna janici tezina ali isto tako je bio svjestan opterecenja koja su joj trpjela kolljena i ostali sglobovi ligamenti i sta znam cega sve ima u nogama, da je nastavila jos koju sezonu ostala bi pakljavi invalid, ovak je na vrijeme izasla, koji kurcev ajstajn njutn i tesla, oni nisu imali blage o skijanju :D tocka
nego zasto ne gledate kineske serije, :D
janicin stari nije bio glup i znao je dobro zasto je potrebna janici tezina ali isto tako je bio svjestan opterecenja koja su joj trpjela kolljena i ostali sglobovi ligamenti i sta znam cega sve ima u nogama, da je nastavila jos koju sezonu ostala bi pakljavi invalid, ovak je na vrijeme izasla, koji kurcev ajstajn njutn i tesla, oni nisu imali blage o skijanju :D tocka
Oh_Femder wrote:Nekad se za djecu govorilo: - Vidi ga kako je zdrav i debeo!kaja wrote:a već mi je dosta togaveber wrote:a, kaja otrovna po obicaju
pretili sami sebe proglasili nekima koji znaju što hoće (to je žderati) i bolesnima one koji drže do sebe
nevjerojatno
Danas nam se pak standardi ženske ljepote određuju po šerijatu: - Brij sve što se može obrijati! i po ukusu modnih kreatora koji vole maloljetne dječake ;P
s ovim se slažem, ali ne mogu pročitati svih 29 stranica teme...
ove su mi curice preslatke...
Guest- Guest
Ja cu gledati samo da prodje ova koju sad gledam, cekam evo vec 10 epizoda hoce li se Kerim i Dzemran sresti najzad...Leviathan2 wrote:
2016-11-17
Ma teka Sahenzade ne da im da se vole jer planira da Dzemran uda za Karaoglua a taj Karaoglu je pastorak od njenog sadasnjeg muza Timura...Neve wrote:uff kako napeto
2016-11-17
hmm a da jedostavno pobjegne s Kerimom tamo gdje ih nitko ne poznaje?govinda wrote:Ma teka Sahenzade ne da im da se vole jer planira da Dzemran uda za Karaoglua a taj Karaoglu je pastorak od njenog sadasnjeg muza Timura...Neve wrote:uff kako napeto
ovaj Karaoglu mi se startno ne sviđa
neva- Posts : 4367
2014-04-12
ma tetka nalagala na Kerima svasta nesta pa je sad Dzemran ljuta...a ima tu i jedna Ajsele koja je bacila oko na Kerima a sestra je Dzemranine najbolje drugarice Djulzade...Neve wrote:hmm a da jedostavno pobjegne s Kerimom tamo gdje ih nitko ne poznaje?govinda wrote:Ma teka Sahenzade ne da im da se vole jer planira da Dzemran uda za Karaoglua a taj Karaoglu je pastorak od njenog sadasnjeg muza Timura...Neve wrote:uff kako napeto
ovaj Karaoglu mi se startno ne sviđa
2016-11-17
zlotvori ih zavadili?
sad sam se uzrujala...
ispričat ćeš mi kraj, ali samo ako bude hepi-end
sad sam se uzrujala...
ispričat ćeš mi kraj, ali samo ako bude hepi-end
neva- Posts : 4367
2014-04-12
u jebate, to nesto ala santa barbara agovinda wrote:Ja cu gledati samo da prodje ova koju sad gledam, cekam evo vec 10 epizoda hoce li se Kerim i Dzemran sresti najzad...Leviathan2 wrote:
jesu se babe nacekale onda kad se eden izgubila u planini da se ona i kruz najdeju, a kruva ti, cuo sam da su negdje kod zagreba i misu u crkvi placale da pop izmoli za njih :D
placale su mise i za neku Marisol, tako sam cuoLeviathan2 wrote:u jebate, to nesto ala santa barbara agovinda wrote:Ja cu gledati samo da prodje ova koju sad gledam, cekam evo vec 10 epizoda hoce li se Kerim i Dzemran sresti najzad...Leviathan2 wrote:
jesu se babe nacekale onda kad se eden izgubila u planini da se ona i kruz najdeju, a kruva ti, cuo sam da su negdje kod zagreba i misu u crkvi placale da pop izmoli za njih :D
2016-11-17
ne da ga branim.Oh_Femder wrote:Ne znaš. Nisi znao najjednostavniji moguću logaritamsku jednadžbu riješiti. Da si znao što je logaritam, znao bi.marcellus wrote:Oh_Femder wrote:Jebote, ne znaš kaj je logaritam, a raspravljao bi o kvantnj fizici....Dvojka si, mali!marcellus wrote:rest mass je pojam koji ne postoji u klasičnoj newtonovskoj fizici
znam kaj je logaritam, bez brige, a to ne znači da se još sećam kak se logaritamska jednažba rješava
ja koji se bavim projktiranjima u stroarstvu ne znam log, zaborvio sam jebenu trigonometriju. vise se ne sjecam odnosa za tg koji je uz sin kljucan u strojrstvu.
catia mi ibaci sve vrijednosti.
2014-12-30
Bemu, šta je ovdje tema?
Šta pisati?
Šta pisati?
Trinity-
2014-04-17
e jebga, to kao onomad u kinima kad su partizani kretali u juris cjelo gledaliste vikalo uraaaaaa :Dgovinda wrote:placale su mise i za neku Marisol, tako sam cuoLeviathan2 wrote:u jebate, to nesto ala santa barbara agovinda wrote:Ja cu gledati samo da prodje ova koju sad gledam, cekam evo vec 10 epizoda hoce li se Kerim i Dzemran sresti najzad...Leviathan2 wrote:
al jedan od zescih igraca je bio moj pradjed, odemo mi gledat neki vestern i sad ono obracun, glavni lik ide po ulici u upucava zlikavce kad iza nekog coska se pojavi lik ovom iza ledja, drekne moj pradid, ma vidi govna kukavnog .sledja bi , pazi ledja junacino, nastalo opce pisanje, dan danas kad mu to spomenem samo nes promrmlja kako se on zanese u film :D
ono, osvjezenje bas
a baš je mashup teški, što god padne napamet pišemo izgleda..
mislis na partizanke il debeljucekic wrote:
šta to lijepite bando
što ti imaš protiv malo antifašizma na forumu
Similar topics
» Održan izbor za miss holokausta
» stolicu prostri se oli izbor za miss prostrtog stola
» miss domina za miss hrvatske
» Plus size pizde protestirale na London fashionu zbog nedostatka oblina
» Khalifa u Sibiru
» stolicu prostri se oli izbor za miss prostrtog stola
» miss domina za miss hrvatske