Izbor za miss oblina u Sibiru
Page 37 of 45
Page 37 of 45 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 41 ... 45
Re: Izbor za miss oblina u Sibiru
Čemu tolika rasprava oko nekog broja koji dobiješ kada u kalkulator utipkaš neki drugi broj i zatim pritisneš tipku na kojoj piše log?
Guest- Guest
Noor wrote:a jel možeš dimne signale pročitat pomoću logaritma? :DOh_Femder wrote:
U prirodnoj i pitagorejskoj intonaciji frekvencije svih glazbenih intervala su cjelobrojni odnosi (oktava: 2/1, kvinta: 3/2, terca: 5/3 ....itd). U temperiranoj skali koja se koristi na klavijaturi jedino je oktava točno 2/1, a svi ostali intervali se izražavaju logaritmima.
Da ni ne govorim o tome da bi se bez logaritama ti danas preko FB-a dopisivala dimnim signalima.
ostap kad primi gitaru valjda izvodi logaritam prije svake note
to je onda iskonski užitak za poslušati :)marcellus wrote:Noor wrote:a jel možeš dimne signale pročitat pomoću logaritma? :DOh_Femder wrote:
U prirodnoj i pitagorejskoj intonaciji frekvencije svih glazbenih intervala su cjelobrojni odnosi (oktava: 2/1, kvinta: 3/2, terca: 5/3 ....itd). U temperiranoj skali koja se koristi na klavijaturi jedino je oktava točno 2/1, a svi ostali intervali se izražavaju logaritmima.
Da ni ne govorim o tome da bi se bez logaritama ti danas preko FB-a dopisivala dimnim signalima.
Guest- Guest
Ne treba ti to meni. Moje uši čuju logaritamski ;PNoor wrote:to je onda iskonski užitak za poslušati :)marcellus wrote:Noor wrote:a jel možeš dimne signale pročitat pomoću logaritma? :DOh_Femder wrote:
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Oh_Femder wrote:Ne treba ti to meni. Moje uši čuju logaritamski ;PNoor wrote:to je onda iskonski užitak za poslušati :)marcellus wrote:Noor wrote:a jel možeš dimne signale pročitat pomoću logaritma? :DOh_Femder wrote:
svačije uši čuju logaritamski, tako uši funkcioniraju, ali ne moraš znati logaritme da bi imao sluha...
Rili?marcellus wrote:Oh_Femder wrote:Ne treba ti to meni. Moje uši čuju logaritamski ;PNoor wrote:to je onda iskonski užitak za poslušati :)marcellus wrote:Noor wrote:
a jel možeš dimne signale pročitat pomoću logaritma? :D
svačije uši čuju logaritamski, tako uši funkcioniraju, ali ne moraš znati logaritme da bi imao sluha...
2016-11-08
isto ko što ne moraš znat fiziku da znaš da će te debela guzica brže povuć na dole po skijaškoj stazi. Ozbiljno.
a ne, to funkcionira samo ako u nju ugradiš logaritam, inače prkosi svim poznatim silama :)marcellus wrote:isto ko što ne moraš znat fiziku da znaš da će te debela guzica brže povuć na dole po skijaškoj stazi. Ozbiljno.
Guest- Guest
Istina. I kila olova je teža od kile perja.marcellus wrote:isto ko što ne moraš znat fiziku da znaš da će te debela guzica brže povuć na dole po skijaškoj stazi. Ozbiljno.
2016-11-08
Vidim ja da jedini usputno i rijetko koristim logaritme i objasnih to.
Sve ostalo teoretiziranje i filozofiranje.
Tipicna Hrvatska posla:)
Dobro, i ero naravno, nema ga al koristi i on
Tipicna Hrvatska posla:)
Dobro, i ero naravno, nema ga al koristi i on
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Vidim ja da jedini usputno i rijetko koristim logaritme i objasnih to.
kad određuješ vinkl npr.
Guest- Guest
Ja sam ti nedavno objasnio kako se logaritmi odnosno logaritamske tablice mogu u praksi koristiti u lovu na krokodile, kladim se da ni ostap nema pojma o tome a deda pogotovo :))Noor wrote:a ne, to funkcionira samo ako u nju ugradiš logaritam, inače prkosi svim poznatim silama :)marcellus wrote:isto ko što ne moraš znat fiziku da znaš da će te debela guzica brže povuć na dole po skijaškoj stazi. Ozbiljno.
Guest- Guest
Ma ne, kod odredjivanja djelovanja vjetra, napisao sam jucer negdje na temi.deda wrote:dijagram wrote:Vidim ja da jedini usputno i rijetko koristim logaritme i objasnih to.
kad određuješ vinkl npr.
dijagram-
2015-08-09
tre911 wrote:Ja sam ti nedavno objasnio kako se logaritmi odnosno logaritamske tablice mogu u praksi koristiti u lovu na krokodile, kladim se da ni ostap nema pojma o tome a deda pogotovo :))Noor wrote:a ne, to funkcionira samo ako u nju ugradiš logaritam, inače prkosi svim poznatim silama :)marcellus wrote:isto ko što ne moraš znat fiziku da znaš da će te debela guzica brže povuć na dole po skijaškoj stazi. Ozbiljno.
sad si dedi bacio rukavicu u facu
Guest- Guest
dijagram wrote:Ma ne, kod odredjivanja djelovanja vjetra, napisao sam jucer negdje na temi.deda wrote:dijagram wrote:Vidim ja da jedini usputno i rijetko koristim logaritme i objasnih to.
kad određuješ vinkl npr.
nisam vidio, nemam pojma kako to izgleda, turbolencije kod strujanja fluida se izražavaju na logaritamskoj skali, da nije nešto takvo možda?
Guest- Guest
to s laktovima, jel tako dijagram?deda wrote:dijagram wrote:Vidim ja da jedini usputno i rijetko koristim logaritme i objasnih to.
kad određuješ vinkl npr.
Guest- Guest
Ulovio sam ga na krivoj noziNoor wrote:tre911 wrote:Ja sam ti nedavno objasnio kako se logaritmi odnosno logaritamske tablice mogu u praksi koristiti u lovu na krokodile, kladim se da ni ostap nema pojma o tome a deda pogotovo :))Noor wrote:a ne, to funkcionira samo ako u nju ugradiš logaritam, inače prkosi svim poznatim silama :)marcellus wrote:isto ko što ne moraš znat fiziku da znaš da će te debela guzica brže povuć na dole po skijaškoj stazi. Ozbiljno.
Guest- Guest
Noor wrote:
ja znam sve što i google zna, znači sve
Guest- Guest
Sumnjam da ovo google znadeda wrote:Noor wrote:
ja znam sve što i google zna, znači sve
Guest- Guest
saće on u trenu izguglati...lov krokodili logaritmitre911 wrote:Ulovio sam ga na krivoj noziNoor wrote:tre911 wrote:Ja sam ti nedavno objasnio kako se logaritmi odnosno logaritamske tablice mogu u praksi koristiti u lovu na krokodile, kladim se da ni ostap nema pojma o tome a deda pogotovo :))Noor wrote:a ne, to funkcionira samo ako u nju ugradiš logaritam, inače prkosi svim poznatim silama :)marcellus wrote:isto ko što ne moraš znat fiziku da znaš da će te debela guzica brže povuć na dole po skijaškoj stazi. Ozbiljno.
uvijek sve riješi
Guest- Guest
Sad bjesomučno otvara stranice u potrazi za rješenjem :DDNoor wrote:saće on u trenu izguglati...lov krokodili logaritmitre911 wrote:Ulovio sam ga na krivoj noziNoor wrote:tre911 wrote:Ja sam ti nedavno objasnio kako se logaritmi odnosno logaritamske tablice mogu u praksi koristiti u lovu na krokodile, kladim se da ni ostap nema pojma o tome a deda pogotovo :))Noor wrote:
a ne, to funkcionira samo ako u nju ugradiš logaritam, inače prkosi svim poznatim silama :)
uvijek sve riješi
Guest- Guest
Page 37 of 45 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 41 ... 45
Similar topics
» Održan izbor za miss holokausta
» stolicu prostri se oli izbor za miss prostrtog stola
» miss domina za miss hrvatske
» Plus size pizde protestirale na London fashionu zbog nedostatka oblina
» Khalifa u Sibiru
» stolicu prostri se oli izbor za miss prostrtog stola
» miss domina za miss hrvatske