Izbor za miss oblina u Sibiru
Page 16 of 45
Page 16 of 45 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 30 ... 45
Re: Izbor za miss oblina u Sibiru
Ne. To je kriva,tj.pogrešna žena.Neve wrote:istina, prava žena brzo promijeni muškarca do neprepoznatljivostimaggie13 wrote:znam, rekao mi je za tebe..to je iz faze dok se trazio.kaze da je nakon mene sve drugacije :D
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Deda, ako nisi znao sex se moze imati i bez placanja...deda wrote:nije bitno kakva je cura
bitno je koliko te košta
2016-11-17
razumijemo se..ni ne osjete B-)Neve wrote:istina, prava žena brzo promijeni muškarca do neprepoznatljivostimaggie13 wrote:znam, rekao mi je za tebe..to je iz faze dok se trazio.kaze da je nakon mene sve drugacije :D
2014-04-12
Mda..hehehehehe...mozda samo iluzija..Neve wrote:istina, prava žena brzo promijeni muškarca do neprepoznatljivostimaggie13 wrote:znam, rekao mi je za tebe..to je iz faze dok se trazio.kaze da je nakon mene sve drugacije :D
Guest- Guest
Uvijek NECIM platis na kraju..govinda wrote:Deda, ako nisi znao sex se moze imati i bez placanja...deda wrote:nije bitno kakva je cura
bitno je koliko te košta
Guest- Guest
dijagram wrote:kicu se svidja stemerica:)
što se vidi po avataru :^^
ma ne, nije pogrešna nego je za njega prava, jer se zbog nje i oko nje spreman truditi i promijeniti se, da bi joj pokazao koliko mu je stalojastreb wrote:Ne. To je kriva,tj.pogrešna žena.Neve wrote:istina, prava žena brzo promijeni muškarca do neprepoznatljivostimaggie13 wrote:znam, rekao mi je za tebe..to je iz faze dok se trazio.kaze da je nakon mene sve drugacije :D
to baš niste spremni učiniti zbog krivih, zar ne? :D
neva- Posts : 4367
2014-04-12
i misle da im je to došlo samo od sebe i spontano :Dmaggie13 wrote:razumijemo se..ni ne osjete B-)Neve wrote:istina, prava žena brzo promijeni muškarca do neprepoznatljivostimaggie13 wrote:znam, rekao mi je za tebe..to je iz faze dok se trazio.kaze da je nakon mene sve drugacije :D
2014-04-12
haha, da, to je najbolji dio..treba ih i ostavit u tom uvjerenju ;PNeve wrote:i misle da im je to došlo samo od sebe i spontano :Dmaggie13 wrote:razumijemo se..ni ne osjete B-)Neve wrote:istina, prava žena brzo promijeni muškarca do neprepoznatljivostimaggie13 wrote:znam, rekao mi je za tebe..to je iz faze dok se trazio.kaze da je nakon mene sve drugacije :D
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
A zasto vi zene hocete mijenjati muskarca? Zasto ste toliko sjebane u glavi da ne mozete prihvatiti osobu onakvu kakva jeste?
2016-11-17
Kompleksno pitanje. A dali se ta "prava" žena trudi oko njega,i dali se (i) ona spremna truditi i promijeniti se?Neve wrote:ma ne, nije pogrešna nego je za njega prava, jer se zbog nje i oko nje spreman truditi i promijeniti se, da bi joj pokazao koliko mu je stalojastreb wrote:Ne. To je kriva,tj.pogrešna žena.Neve wrote:istina, prava žena brzo promijeni muškarca do neprepoznatljivostimaggie13 wrote:znam, rekao mi je za tebe..to je iz faze dok se trazio.kaze da je nakon mene sve drugacije :D
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ne nuzno...pitanje jest,zasto bi covjek sebea mjenjao?Zar i cura nije trznula na njega,jer je UPRAVO TAKAV KAKAV JESTE?..Ocigledno je to mjenjanje muskaraca samo manipulativne prirode,da bi ga se imalo na sto kracoj šnjuri..Neve wrote:ma ne, nije pogrešna nego je za njega prava, jer se zbog nje i oko nje spreman truditi i promijeniti se, da bi joj pokazao koliko mu je stalojastreb wrote:Ne. To je kriva,tj.pogrešna žena.Neve wrote:istina, prava žena brzo promijeni muškarca do neprepoznatljivostimaggie13 wrote:znam, rekao mi je za tebe..to je iz faze dok se trazio.kaze da je nakon mene sve drugacije :D
Guest- Guest
ma one misle na napredniji, hibridni, sebi prihvatljiv, model muskarca u odnosu na ono sto su " zaduzile "govinda wrote:A zasto vi zene hocete mijenjati muskarca? Zasto ste toliko sjebane u glavi da ne mozete prihvatiti osobu onakvu kakva jeste?
Last edited by pizzon on Sun 12 Mar - 22:51; edited 1 time in total
Guest- Guest
maggie13 wrote:haha, da, to je najbolji dio..treba ih i ostavit u tom uvjerenju ;P
2014-04-12
Eto bas odgovorih u drugom postu...kontrola je u pitanju..govinda wrote:A zasto vi zene hocete mijenjati muskarca? Zasto ste toliko sjebane u glavi da ne mozete prihvatiti osobu onakvu kakva jeste?
Guest- Guest
odgovor na ovo pitanje proporcionalan je trajanju veze :)jastreb wrote:Kompleksno pitanje. A dali se ta "prava" žena trudi oko njega,i dali se (i) ona spremna truditi i promijeniti se?Neve wrote:ma ne, nije pogrešna nego je za njega prava, jer se zbog nje i oko nje spreman truditi i promijeniti se, da bi joj pokazao koliko mu je stalojastreb wrote:Ne. To je kriva,tj.pogrešna žena.Neve wrote:istina, prava žena brzo promijeni muškarca do neprepoznatljivostimaggie13 wrote:znam, rekao mi je za tebe..to je iz faze dok se trazio.kaze da je nakon mene sve drugacije :D
Guest- Guest
Svatko pokusava, neovisno o spolu, prilagoditi onu drugu osobu sebi.govinda wrote:A zasto vi zene hocete mijenjati muskarca? Zasto ste toliko sjebane u glavi da ne mozete prihvatiti osobu onakvu kakva jeste?
To je normalno.
A, tko je jaci, taj tlaci ;-)
2014-04-12
;-)))Neve wrote:maggie13 wrote:haha, da, to je najbolji dio..treba ih i ostavit u tom uvjerenju ;P
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Page 16 of 45 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 30 ... 45
Similar topics
» Održan izbor za miss holokausta
» stolicu prostri se oli izbor za miss prostrtog stola
» miss domina za miss hrvatske
» Plus size pizde protestirale na London fashionu zbog nedostatka oblina
» Khalifa u Sibiru
» stolicu prostri se oli izbor za miss prostrtog stola
» miss domina za miss hrvatske
» Plus size pizde protestirale na London fashionu zbog nedostatka oblina