Izbor za miss oblina u Sibiru
Page 17 of 45
Page 17 of 45 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 31 ... 45
Re: Izbor za miss oblina u Sibiru
;-)))Neve wrote:maggie13 wrote:haha, da, to je najbolji dio..treba ih i ostavit u tom uvjerenju ;P
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Muskarci odgovaraju...zene se prave da nisu vidjele moje pitanje...pljuc...bez uvrede drage moje ali ja sa vama ni kafu ne bi popio..
2016-11-17
ne radi se o tome da netko nekoga silom hoće mijenjati, nego da se netko mijenja zato što mu je stalo do nekoga, bitan/na mu jegovinda wrote:A zasto vi zene hocete mijenjati muskarca? Zasto ste toliko sjebane u glavi da ne mozete prihvatiti osobu onakvu kakva jeste?
neva- Posts : 4367
2014-04-12
govinda wrote:Muskarci odgovaraju...zene se prave da nisu vidjele moje pitanje...pljuc...bez uvrede drage moje ali ja sa vama ni kafu ne bi popio..
Guest- Guest
ne znam za druge, ali ja te nisam ni zvala, trčiš pred rudogovinda wrote:Muskarci odgovaraju...zene se prave da nisu vidjele moje pitanje...pljuc...bez uvrede drage moje ali ja sa vama ni kafu ne bi popio..
2014-04-12
Mijenja se zato sto ona hoce da on bude druagciji, sve ostalo je baljezganje...zasto se udajete ili stupate u vezu ako vec u svojoj glavi imate viziju kakav ce on da bude za par godina? Bezveze...Neve wrote:ne radi se o tome da netko nekoga silom hoće mijenjati, nego da se netko mijenja zato što mu je stalo do nekoga, bitan/na mu jegovinda wrote:A zasto vi zene hocete mijenjati muskarca? Zasto ste toliko sjebane u glavi da ne mozete prihvatiti osobu onakvu kakva jeste?
2016-11-17
srami se, kakav je to stav..i ja sam odmah odgovorila ^_~govinda wrote:Muskarci odgovaraju...zene se prave da nisu vidjele moje pitanje...pljuc...bez uvrede drage moje ali ja sa vama ni kafu ne bi popio..
2014-04-12
Neve wrote:ne radi se o tome da netko nekoga silom hoće mijenjati, nego da se netko mijenja zato što mu je stalo do nekoga, bitan/na mu jegovinda wrote:A zasto vi zene hocete mijenjati muskarca? Zasto ste toliko sjebane u glavi da ne mozete prihvatiti osobu onakvu kakva jeste?
Da, u stvari ne mijenjaš ti partnera nego on sam mijenja sebe zbog tebe:)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Brzo se pospi pepelom, ispricaj. Onda mozemo dalje :-)
2014-04-12
Generalno sa zenama koje su potpale pod sablon ponasanja kao gore navedeni se ne druzim...cisto onako informativno to izjavljujem...Neve wrote:ne znam za druge, ali ja te nisam ni zvala, trčiš pred rudogovinda wrote:Muskarci odgovaraju...zene se prave da nisu vidjele moje pitanje...pljuc...bez uvrede drage moje ali ja sa vama ni kafu ne bi popio..
2016-11-17
Obicna manipulacija u kojoj zene stvaraju privid da se mjenjaju,a u biti samo to ocekuju od partnera...razloge treba naci u onim umnim mjesecnim izdanjima na kojima zene uce kako zivjeti..Cosmopolitan...
Guest- Guest
Gdje? Nisam vidio odgovor, sad cu provjeriti...maggie13 wrote:srami se, kakav je to stav..i ja sam odmah odgovorila ^_~govinda wrote:Muskarci odgovaraju...zene se prave da nisu vidjele moje pitanje...pljuc...bez uvrede drage moje ali ja sa vama ni kafu ne bi popio..
2016-11-17
govinda wrote:A zasto vi zene hocete mijenjati muskarca? Zasto ste toliko sjebane u glavi da ne mozete prihvatiti osobu onakvu kakva jeste?
muškarčeva duša je put do njegovog novčanika
a možeš i ti promjeniti žensku u što god želiš ako ubaciš dovoljno žetona
Guest- Guest
S druge strane je i ovo:
Žena se uda u nadi da će se on promijeniti a on se ne promijeni,
Muškarac se oženi u nadi da se ona neće promijeniti a ona se promijeni :)
Žena se uda u nadi da će se on promijeniti a on se ne promijeni,
Muškarac se oženi u nadi da se ona neće promijeniti a ona se promijeni :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
a, 'ko kaze da nikad ne bi pokusao nametnuti svoje prioritete je licemjeran B-)epikur37 wrote:Neve wrote:ne radi se o tome da netko nekoga silom hoće mijenjati, nego da se netko mijenja zato što mu je stalo do nekoga, bitan/na mu jegovinda wrote:A zasto vi zene hocete mijenjati muskarca? Zasto ste toliko sjebane u glavi da ne mozete prihvatiti osobu onakvu kakva jeste?
2014-04-12
To nije normalno....maggie13 wrote:Svatko pokusava, neovisno o spolu, prilagoditi onu drugu osobu sebi.govinda wrote:A zasto vi zene hocete mijenjati muskarca? Zasto ste toliko sjebane u glavi da ne mozete prihvatiti osobu onakvu kakva jeste?
To je normalno.
A, tko je jaci, taj tlaci ;-)
2016-11-17
govinda wrote:zasto se udajete ili stupate u vezu ako vec u svojoj glavi imate viziju kakav ce on da bude za par godina?
Pa svi imamo neku viziju zamišljenog idealnog partnera odnosno partnerice i prije stupanja u vezu. Zato su i moguće tzv. ljubavi na prvi pogled. Ne kažem to ja, to kaže Pavao Brajša. On je doduše upotrijebio neke sočnije izraze, ali nebitno.
Guest- Guest
mene dojmila ona fotka gdje dojiš tele.maggie13 wrote:O ukusima se ne raspravlja...kako se crveni sokirao kad sammu slike poslala, trebalo mu je tjedan da shvati kako je moj duh vazniji od izgleda ;D
umanjenica, po domaće kravu.
no vi iz imockog svakak nazivate živine.
2014-12-30
nije normalno da imas svoje zelje, potrebe, prioritete ili ukuse i pokusavas za njih naci mjesto u vasoj interakciji?! :-ogovinda wrote:To nije normalno....maggie13 wrote:Svatko pokusava, neovisno o spolu, prilagoditi onu drugu osobu sebi.govinda wrote:A zasto vi zene hocete mijenjati muskarca? Zasto ste toliko sjebane u glavi da ne mozete prihvatiti osobu onakvu kakva jeste?
To je normalno.
A, tko je jaci, taj tlaci ;-)
2014-04-12
a zato se mijenja? pa, da bi druga strana bila zadovoljna, jel :)epikur37 wrote:Neve wrote:ne radi se o tome da netko nekoga silom hoće mijenjati, nego da se netko mijenja zato što mu je stalo do nekoga, bitan/na mu jegovinda wrote:A zasto vi zene hocete mijenjati muskarca? Zasto ste toliko sjebane u glavi da ne mozete prihvatiti osobu onakvu kakva jeste?
a kako zna da druga strana nije do sada bila zadovoljna?
hehe, očito je trpio/la kritike :)
Guest- Guest
točno tako, i to je ustvari prirodan način kod onih koji su zaljubljeni ili se voleepikur37 wrote:Neve wrote:ne radi se o tome da netko nekoga silom hoće mijenjati, nego da se netko mijenja zato što mu je stalo do nekoga, bitan/na mu jegovinda wrote:A zasto vi zene hocete mijenjati muskarca? Zasto ste toliko sjebane u glavi da ne mozete prihvatiti osobu onakvu kakva jeste?
osjećaju i predviđaju što bi onaj drugi htio, želio ili volio, i tako se ponašaju.. bez da to itko traži od njih
2014-04-12
Page 17 of 45 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 31 ... 45
Similar topics
» Održan izbor za miss holokausta
» stolicu prostri se oli izbor za miss prostrtog stola
» miss domina za miss hrvatske
» Plus size pizde protestirale na London fashionu zbog nedostatka oblina
» Khalifa u Sibiru
» stolicu prostri se oli izbor za miss prostrtog stola
» miss domina za miss hrvatske
» Plus size pizde protestirale na London fashionu zbog nedostatka oblina