Izbor za miss oblina u Sibiru
Page 9 of 45
Page 9 of 45 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 27 ... 45
Re: Izbor za miss oblina u Sibiru
Noor wrote:pa, kad je umiljato janjeveber wrote:neki put je dobro biti teklić. dvaput je dvaputNoor wrote:pa pošiljatelj bu dobil...a tekliću za trud transporta :Pveber wrote:može.Noor wrote:
e, ok..kad budem preuzimala, pošaljem ti svoj :)
dijagram i ti buš dobil :D
a zakaj teklić dobije, a ne pošiljatelj?
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
Kaja mi je ljubimica pa se ustrucavam napisati stav o cukenju i vlasnicima istih:)epikur37 wrote:deda wrote:epikur37 wrote:veber wrote:za tebe znam da si pametan, žene rekle da si i zgodan.dijagram wrote:vazno je da smo kaja, deda i ja lijepi,zgodni,pametni
ostali nek cine sto hoce, ionako nisu uopce vazni
za dedu i kaju ne znam.
deda i kaja su jedno za drugo rekli da su zgodni...taman su se počeli i zbližavati ali onda su planuli temeramenti..ona lavica on škorpion....forum se pušio dva tjedna od njihove ljubavi.
neponovilo se :D
kajin pas je stao između nas
ja ne mogu u stan sa životinjom
Razumijem, meni isto na živce ide ova pomama za psima...
dijagram-
2015-08-09
aha...Noor wrote:pa, kad je umiljato janjeveber wrote:neki put je dobro biti teklić. dvaput je dvaputNoor wrote:pa pošiljatelj bu dobil...a tekliću za trud transporta :Pveber wrote:može.Noor wrote:
e, ok..kad budem preuzimala, pošaljem ti svoj :)
dijagram i ti buš dobil :D
a zakaj teklić dobije, a ne pošiljatelj?
2014-12-30
zakaj?dijagram wrote:Kaja mi je ljubimica pa se ustrucavam napisati stav o cukenju i vlasnicima istih:)epikur37 wrote:deda wrote:epikur37 wrote:veber wrote:
za tebe znam da si pametan, žene rekle da si i zgodan.
za dedu i kaju ne znam.
deda i kaja su jedno za drugo rekli da su zgodni...taman su se počeli i zbližavati ali onda su planuli temeramenti..ona lavica on škorpion....forum se pušio dva tjedna od njihove ljubavi.
zna se di je cucku mjesto.
2014-12-30
kaja je neuhvatljiva i promjenjiva Ribica, nije sanse imao :Depikur37 wrote:veber wrote:napalio se na kaju, a nije znao što znači ne.epikur37 wrote:Pardon nije bio deda, to je onda bio mobi...naš lotka,
kaj je s njim, nije lako 3 djece...nene
pa je srao po forumu.
Da, sjećam se.....kaja ledena kraljica...a toliko ju je želio :)
2014-04-12
maggie13 wrote:
kaja je neuhvatljiva i promjenjiva Ribica, nije sanse imao :D
što je s tobom megi, živiš li i ti u stanu sa životinjama?
Guest- Guest
Ribice su posebnemaggie13 wrote:kaja je neuhvatljiva i promjenjiva Ribica, nije sanse imao :Depikur37 wrote:veber wrote:napalio se na kaju, a nije znao što znači ne.epikur37 wrote:Pardon nije bio deda, to je onda bio mobi...naš lotka,
pa je srao po forumu.
dijagram-
2015-08-09
sto bi epi reko,...u sinteraju:)veber wrote:zakaj?dijagram wrote:Kaja mi je ljubimica pa se ustrucavam napisati stav o cukenju i vlasnicima istih:)epikur37 wrote:deda wrote:epikur37 wrote:
dijagram-
2015-08-09
ups da, brzina, najvažniju stvar nisam spomenula :DNoor wrote:nije stvar u "držanju staze" ni u kontroliranju kretanja skija, to se sve vrši kroz skijašku tehniku. stvar mase je jednostavno stvar brzine.
ali i tehnika, držanje staze i kontrola skija imaju veze s masom, kao i brzina
neva- Posts : 4367
2014-04-12
maggie13 wrote:kaja je neuhvatljiva i promjenjiva Ribica, nije sanse imao :Depikur37 wrote:veber wrote:napalio se na kaju, a nije znao što znači ne.epikur37 wrote:Pardon nije bio deda, to je onda bio mobi...naš lotka,
pa je srao po forumu.
kaja ribica u zodijaku i ja sam...da nisam oženjen losos pozvao bih je uzvodno
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
dijagram wrote:sto bi epi reko,...u sinteraju:)veber wrote:zakaj?dijagram wrote:Kaja mi je ljubimica pa se ustrucavam napisati stav o cukenju i vlasnicima istih:)epikur37 wrote:deda wrote:
nego kako...bokte ujutro ne moš proć od azila na Žmirićima, par ušljivih hipija skrbe oko par stotina džukela ....smrdi, laju, kmeče...užas na ulazu u grad iz turističkog čvorišta
2015-08-06
a baš teška pomama, puni su ih azili.. toliko o 'pomami'epikur37 wrote:Razumijem, meni isto na živce ide ova pomama za psima...
2014-04-12
na stadionu se radi poseban dio za psice( inace je u rekonstrukciji)epikur37 wrote:dijagram wrote:sto bi epi reko,...u sinteraju:)veber wrote:zakaj?dijagram wrote:Kaja mi je ljubimica pa se ustrucavam napisati stav o cukenju i vlasnicima istih:)epikur37 wrote:
nego kako...bokte ujutro ne moš proć od azila na Žmirićima, par ušljivih hipija skrbe oko par stotina džukela ....smrdi, laju, kmeče...užas na ulazu u grad iz turističkog čvorišta
doli,na visnjiku
Last edited by dijagram on 12/3/2017, 21:33; edited 1 time in total
dijagram-
2015-08-09
Neve wrote:a baš teška pomama, puni su ih azili.. toliko o 'pomami'epikur37 wrote:Razumijem, meni isto na živce ide ova pomama za psima...
Pa kad se množe kao štakori...
2015-08-06
spušio si kod kaje. definitivnoepikur37 wrote:dijagram wrote:sto bi epi reko,...u sinteraju:)veber wrote:zakaj?dijagram wrote:Kaja mi je ljubimica pa se ustrucavam napisati stav o cukenju i vlasnicima istih:)epikur37 wrote:
2014-12-30
Neve wrote:ups da, brzina, najvažniju stvar nisam spomenula :DNoor wrote:nije stvar u "držanju staze" ni u kontroliranju kretanja skija, to se sve vrši kroz skijašku tehniku. stvar mase je jednostavno stvar brzine.
staviš trake na skije pa skijaš ko profesionalac bez obzira na masu i iskustvo, možeš i uzbrdo
Guest- Guest
ljudi koji ih imaju ne brinu se za njih kako trebaepikur37 wrote:Pa kad se množe kao štakori...
a kad im dosade, izbace ih na ulicu bez hrane i vode, kao da su stvar
2014-04-12
neve, i ne nužno, tehniku izvrsno savladavaju i osobe s manjom masom, no ta ista tehnika + masa..e to je dobitna bomba! :)Neve wrote:ups da, brzina, najvažniju stvar nisam spomenula :DNoor wrote:nije stvar u "držanju staze" ni u kontroliranju kretanja skija, to se sve vrši kroz skijašku tehniku. stvar mase je jednostavno stvar brzine.
Guest- Guest
ja bi povezao kineze i šinteraj.Neve wrote:a baš teška pomama, puni su ih azili.. toliko o 'pomami'epikur37 wrote:Razumijem, meni isto na živce ide ova pomama za psima...
(mislim da ovom izjavom sjebah ručak s kajom)
2014-12-30
ok. tehniku imam.Noor wrote:neve, i ne nužno, tehniku izvrsno savladavaju i osobe s manjom masom, no ta ista tehnika + masa..e to je dobitna bomba! :)Neve wrote:ups da, brzina, najvažniju stvar nisam spomenula :DNoor wrote:nije stvar u "držanju staze" ni u kontroliranju kretanja skija, to se sve vrši kroz skijašku tehniku. stvar mase je jednostavno stvar brzine.
masu imam.
ni štap nije za odbacit.
znači mogu opet na skije?
2014-12-30
veber wrote:spušio si kod kaje. definitivnoepikur37 wrote:dijagram wrote:sto bi epi reko,...u sinteraju:)veber wrote:zakaj?dijagram wrote:
Kaja mi je ljubimica pa se ustrucavam napisati stav o cukenju i vlasnicima istih:)
Mene zanima kultura bonsaija pa ako tu možemo nešto naći , pak ako ne...a što mogu danas bar svaka šuša voda neko zadihano kerče izbor joj je širok
2015-08-06
Page 9 of 45 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 27 ... 45
Similar topics
» Održan izbor za miss holokausta
» stolicu prostri se oli izbor za miss prostrtog stola
» miss domina za miss hrvatske
» Plus size pizde protestirale na London fashionu zbog nedostatka oblina
» Khalifa u Sibiru
» stolicu prostri se oli izbor za miss prostrtog stola
» miss domina za miss hrvatske
» Plus size pizde protestirale na London fashionu zbog nedostatka oblina