Izbor za miss oblina u Sibiru
Page 15 of 45
Page 15 of 45 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 30 ... 45
Re: Izbor za miss oblina u Sibiru
Neve wrote:uff, loše... morala sam skinuti hlače, ali dečki su bili oduševljeniepikur37 wrote:Neve ako ti dupe zapne pri ulazu u neku spilju...ajme..to je jedna od onih situacija :D kako si prošla prošli put :)?
Moram ti pokazati Manitu peć na paklenici, mislim da bi mogla proć al nikad se ne zna, bolje ti je bez remena :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
I sad će neke (i neki) reći da među ovima nema jebezovnijih cura od tamo nekih isfabriciranih barbika.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Neve wrote:uff, loše... morala sam skinuti hlače, ali dečki su bili oduševljeniepikur37 wrote:Neve ako ti dupe zapne pri ulazu u neku spilju...ajme..to je jedna od onih situacija :D kako si prošla prošli put :)?
jastreb wrote:
I sad će neke (i neki) reći da među ovima nema jebezovnijih cura od tamo nekih isfabriciranih barbika.
Pa i nema baš, ima ljepuškastih ali su teretne.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
A jebi ga, ti si frajer, imas bazen i jebes samo manekeknke i glumice...veber wrote:ukusi su različiti.
u prvom kadru vidim debelu kravu, iza nje vidim tri debele krmače.
stvar percepcije.
2016-11-17
ma nije tako strašno, preživjela sam bez lomova.. što me ne ubije, ojača mekic wrote:omgNeve wrote:od svih skijanja, uzbrdo mi je najmanje napeto :Ddeda wrote:staviš trake na skije pa skijaš ko profesionalac bez obzira na masu i iskustvo, možeš i uzbrdo
na skije nisam stala odavno, otkako sam završila omotana oko vrbe u potoku na kraju padine
i sanjkanje mi je dovoljno uzbudljivo
neva- Posts : 4367
2014-04-12
jastreb wrote:
bile bi ljepše da su u partizanskoj odori s maramom oko vrata
Guest- Guest
jastreb wrote:
daj jastreb, pa od svake ove napraviš dvije :))
Guest- Guest
Dobro sad...kako toj uopce prici blizu pipice?jastreb wrote:
Guest- Guest
Noor wrote:jastreb wrote:
daj jastreb, pa od svake ove napraviš dvije :))
Guest- Guest
govinda wrote:jebes samo manekeknke
manekenke u usponu, jer čim ostvare neku karijeru postanu totalno umišljene i bahate, dok su prije bile normalnije i manje se pravile važne
Guest- Guest
O ukusima se ne raspravlja...kako se crveni sokirao kad sammu slike poslala, trebalo mu je tjedan da shvati kako je moj duh vazniji od izgleda ;D
2014-04-12
Partizanke su bile čang šlang. Prvo nisu bile u mogućnosti previše jesti,a drugo bile su izložene iscrpljujućim marševima.deda wrote:jastreb wrote:
bile bi ljepše da su u partizanskoj odori s maramom oko vrata
I ne skreći s teme.
2014-04-22
maggie13 wrote:O ukusima se ne raspravlja...kako se crveni sokirao kad sammu slike poslala, trebalo mu je tjedan da shvati kako je moj duh vazniji od izgleda ;D
nikad ni nije imao namjeru
trebala si mu samo da zadovoljiš njegovu taštinu
isto je napravio i meni
Guest- Guest
Neve wrote:ma nije tako strašno, preživjela sam bez lomova.. što me ne ubije, ojača mekic wrote:omgNeve wrote:od svih skijanja, uzbrdo mi je najmanje napeto :Ddeda wrote:staviš trake na skije pa skijaš ko profesionalac bez obzira na masu i iskustvo, možeš i uzbrdo
na skije nisam stala odavno, otkako sam završila omotana oko vrbe u potoku na kraju padine
i sanjkanje mi je dovoljno uzbudljivo
al je bilo..
:^^
znam, rekao mi je za tebe..to je iz faze dok se trazio.kaze da je nakon mene sve drugacije :Ddeda wrote:maggie13 wrote:O ukusima se ne raspravlja...kako se crveni sokirao kad sammu slike poslala, trebalo mu je tjedan da shvati kako je moj duh vazniji od izgleda ;D
nikad ni nije imao namjeru
trebala si mu samo da zadovoljiš njegovu taštinu
isto je napravio i meni
2014-04-12
Jedino je sa vitkim curama lakse hendlati,ono,vrtis je u rukama i ....ove debeljuce,kako vidim,bilo bi tesko manipulirati i štaplerom
Guest- Guest
tja...najvise kostaju one koje te cijeli zivot vodaju za roge...
Guest- Guest
istina, prava žena brzo promijeni muškarca do neprepoznatljivostimaggie13 wrote:znam, rekao mi je za tebe..to je iz faze dok se trazio.kaze da je nakon mene sve drugacije :D
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Ne. To je kriva,tj.pogrešna žena.Neve wrote:istina, prava žena brzo promijeni muškarca do neprepoznatljivostimaggie13 wrote:znam, rekao mi je za tebe..to je iz faze dok se trazio.kaze da je nakon mene sve drugacije :D
2014-04-22
Page 15 of 45 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 30 ... 45
Similar topics
» Održan izbor za miss holokausta
» stolicu prostri se oli izbor za miss prostrtog stola
» miss domina za miss hrvatske
» Plus size pizde protestirale na London fashionu zbog nedostatka oblina
» Khalifa u Sibiru
» stolicu prostri se oli izbor za miss prostrtog stola
» miss domina za miss hrvatske
» Plus size pizde protestirale na London fashionu zbog nedostatka oblina