Izbor za miss oblina u Sibiru
Page 14 of 45
Page 14 of 45 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 29 ... 45
Re: Izbor za miss oblina u Sibiru
zakaj bosanci vole debele?jastreb wrote:Hajmo malo isprovocirati forumske mršavice.govinda wrote:Taman je. Bolje da ljulja neg da zulja...pismejker wrote:u sustini,ova je cura jako lijepa i zgodna..ipak,malo pretjerane tezine..sa svojih 55-60 kg bila bi idealna..
Punačkije cure su više seksi od barbika.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
nisam to nikad morao raditi, djevojke uvijek zavode meneveber wrote:
nađeš pičku ako si barem zeru normalan
Guest- Guest
to su te nove generacije 8-)deda wrote:nisam to nikad morao raditi, djevojke uvijek zavode meneveber wrote:
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Neve wrote:ja o planinarenju imam mixed feelings.. uvijek kad me društvo nagovori na odlazak u brda, a to je najčešće polualpinistički doživljaj, na pola puta 'oću umrijet' i zaklinjem se da je to zadnji put i nikad više, jer se ne volim dugo penjatiepikur37 wrote:te se onda trkom spustili do Starigrada, veseli ko djeca :) :D
ali kad stignem na vrh i vidim pogled, onda cvatem i sva sam sretna što sam izdržala i nisam se primila za neko drvo da me ne mogu odvojiti :) ako usput ima i neka spilja koja se može malo izvižitati - nitko sretniji, uskoro se spremam ponovno obići jednu, ali mi valjda sad dupe neće zapeti.. :D
Ja volim planinarenje ali kao i oko većine stvari koje volim nemam vremena...prije par godina sam sudjelovao u obnovi Vlaškog grada, znam ekipu gore.
Al planina nije za podcijeniti bilo koja.
Neve ako ti dupe zapne pri ulazu u neku spilju...ajme..to je jedna od onih situacija :D kako si prošla prošli put :)?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
makneš s od uređaja koji ti zastranjuju um.deda wrote:nemam PC, imam uređenu "teretanu" u stanuveber wrote:makneš se od pc-adeda wrote:Noor wrote:
deda imaš ginekomastiju
zvuči kao neka upala, što je to?
odeš na zrak
ja imam jebeni bazen ispred kuće, pa?
2014-12-30
Istina ne moze biti provokacija...jastreb wrote:Hajmo malo isprovocirati forumske mršavice.govinda wrote:Taman je. Bolje da ljulja neg da zulja...pismejker wrote:u sustini,ova je cura jako lijepa i zgodna..ipak,malo pretjerane tezine..sa svojih 55-60 kg bila bi idealna..
2016-11-17
govinda wrote:Istina ne moze biti provokacija...jastreb wrote:Hajmo malo isprovocirati forumske mršavice.govinda wrote:Taman je. Bolje da ljulja neg da zulja...pismejker wrote:u sustini,ova je cura jako lijepa i zgodna..ipak,malo pretjerane tezine..sa svojih 55-60 kg bila bi idealna..
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ja nemam bazen :(veber wrote:makneš s od uređaja koji ti zastranjuju um.deda wrote:nemam PC, imam uređenu "teretanu" u stanuveber wrote:makneš se od pc-adeda wrote:Noor wrote:
deda imaš ginekomastiju
zvuči kao neka upala, što je to?
odeš na zrak
ja imam jebeni bazen ispred kuće, pa?
Guest- Guest
N eznam za Bosance, ja ne volim one mrsavice sto izgledaju ko civiluk...veber wrote:zakaj bosanci vole debele?jastreb wrote:Hajmo malo isprovocirati forumske mršavice.govinda wrote:Taman je. Bolje da ljulja neg da zulja...pismejker wrote:u sustini,ova je cura jako lijepa i zgodna..ipak,malo pretjerane tezine..sa svojih 55-60 kg bila bi idealna..
2016-11-17
jastreb wrote:govinda wrote:Istina ne moze biti provokacija...jastreb wrote:Hajmo malo isprovocirati forumske mršavice.govinda wrote:Taman je. Bolje da ljulja neg da zulja...pismejker wrote:u sustini,ova je cura jako lijepa i zgodna..ipak,malo pretjerane tezine..sa svojih 55-60 kg bila bi idealna..
Navodno istraživanaj pokazuju da punaškije cure više vole i radije se upuštaju u sex.
S druge strane ja bih se radije i više volio upustiti s vitkijim žemskim finih oblina:)
2015-08-06
moraš se znati reklamirati, ako se ne reklamiraš odmah nisi poželjanmaggie13 wrote:to su te nove generacije 8-)deda wrote:nisam to nikad morao raditi, djevojke uvijek zavode meneveber wrote:
Guest- Guest
ukusi su različiti.
u prvom kadru vidim debelu kravu, iza nje vidim tri debele krmače.
stvar percepcije.
u prvom kadru vidim debelu kravu, iza nje vidim tri debele krmače.
stvar percepcije.
2014-12-30
nisi hamburger, vec musko..:Ddeda wrote:moraš se znati reklamirati, ako se ne reklamiraš odmah nisi poželjanmaggie13 wrote:to su te nove generacije 8-)deda wrote:nisam to nikad morao raditi, djevojke uvijek zavode meneveber wrote:
2014-04-12
Neve wrote:od svih skijanja, uzbrdo mi je najmanje napeto :Ddeda wrote:staviš trake na skije pa skijaš ko profesionalac bez obzira na masu i iskustvo, možeš i uzbrdo
na skije nisam stala odavno, otkako sam završila omotana oko vrbe u potoku na kraju padine
i sanjkanje mi je dovoljno uzbudljivo
omg
maggie13 wrote:
nisi hamburger, vec musko..:D
što je hamburger?
Last edited by deda on 12/3/2017, 22:25; edited 1 time in total
Guest- Guest
oksimorončina na kvadrat.epikur37 wrote:
Navodno istraživanaj pokazuju da punaškije cure više vole i radije se upuštaju u sex.
S druge strane ja bih se radije i više volio upustiti s vitkijim žemskim finih oblina:)
daj se skuliraj.
2014-12-30
jednog dana kad odem u mirovinu pocet cu i ja trenirati
a ne samo deda yoda i slicni
a ne samo deda yoda i slicni
dijagram-
2015-08-09
uff, loše... morala sam skinuti hlače, ali dečki su bili oduševljeniepikur37 wrote:Neve ako ti dupe zapne pri ulazu u neku spilju...ajme..to je jedna od onih situacija :D kako si prošla prošli put :)?
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Usko Dugousko :Ddeda wrote:maggie13 wrote:
nisi hamburger, vec musko..:D
što je hamburger?
2014-04-12
pismejker wrote:neka,fala lijepa..neprirodno je..epikur37 wrote:pismejker wrote:uuufffff..planinarenje..no way..
Planinarenje je zakon, jebem li ga baš ste inertni...
Neve wrote:uff, loše... morala sam skinuti hlače, ali dečki su bili oduševljeniepikur37 wrote:Neve ako ti dupe zapne pri ulazu u neku spilju...ajme..to je jedna od onih situacija :D kako si prošla prošli put :)?
Moram ti pokazati Manitu peć na paklenici, mislim da bi mogla proć al nikad se ne zna, bolje ti je bez remena :)
2015-08-06
Page 14 of 45 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 29 ... 45
Similar topics
» Održan izbor za miss holokausta
» stolicu prostri se oli izbor za miss prostrtog stola
» miss domina za miss hrvatske
» Plus size pizde protestirale na London fashionu zbog nedostatka oblina
» Khalifa u Sibiru
» stolicu prostri se oli izbor za miss prostrtog stola
» miss domina za miss hrvatske
» Plus size pizde protestirale na London fashionu zbog nedostatka oblina