Ko nije došao na nastavu?
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Ko nije došao na nastavu?
Nije, aben je tu od kad je pokrenut forum skoro i nikad nije napisao da je bio/jest yoda.red wolf wrote:Sam je priznao da je Aben.
Guest- Guest
Mhm... to znači ili da će podrivati mrskog neprijatelja iznutra, ili da im se IQ srozao za desetak jedinicaEro wrote:r_nevjesta wrote:Znači tako, razmahali su se dok me nema, a Jastreb nije na visini zadatka.. pa ima li neka dobra vijest?
Ima . "Antifašisti" se masovno predaju i prelaze u 'ADZ.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Pa napisao je u jednom komentaru nekom drugom forumašu, ali ne sjećam se na kojoj temi. Nedavno je to bilo. Evo, ako lažem, neka me on ispravi.Starhemberg wrote:Nije, aben je tu od kad je pokrenut forum skoro i nikad nije napisao da je bio/jest yoda.red wolf wrote:Sam je priznao da je Aben.
Guest- Guest
r_nevjesta wrote:Mhm... to znači ili da će podrivati mrskog neprijatelja iznutra, ili da im se IQ srozao za desetak jedinicaEro wrote:r_nevjesta wrote:Znači tako, razmahali su se dok me nema, a Jastreb nije na visini zadatka.. pa ima li neka dobra vijest?
Ima . "Antifašisti" se masovno predaju i prelaze u 'ADZ.
Mutirali, kono moja, mutirali ...klimaKSne promjene. Šumska bića, nepatvoren njuh, jelda...
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Ajde dobro, možeš to i tako pristojnije nazvati
2014-04-12
Uvijek je i bio. Nista besplatno, radi samo za novac i time se hvali.Starhemberg wrote:Yoda je plaćenik.
dijagram-
2015-08-09
albatros wrote:A jučer se oglasio i Bugi u svom dobro poznatom stilu:
nen trumbetaj i new prsavu yse pjanac SAu tu od tebwe vsvuiu mor ti pijane4jiji kinse kak ne spasdajo kak tNMVECER MAR4C TU NIGDSAR TREEZN I NIsCO SO MAM POD GASOM
lol...
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
tre911 wrote:Jel neko spomenio Etnu? Veber ima njegov broj pa neka ga dovabi.
Jebeš forumu bez ujaka iz kanade...
2014-04-16
r_nevjesta wrote:Jedna 'ptičica' mi je na mail poslala link na ovu temu i kaže da se tu za mene raspitivalo, pa evo javljam da sam živa i skoro zdrava, što i vama želim
2014-04-16
Uff, plavuša tek sad sam shvatila da se može shvatiti kako i vama želim da budete skoro zdravi
2014-04-12
2014-04-16
Nisam ni ja skužio, jebiga danas sam i ja plav (je da mi je kosa sve svijetlija kako godine idu)
2014-12-30
Haha, znam (lijepo od tebe), samo se pravim malo više plavičasta nego što jesam :)marcellus wrote:A ne nego sam se zabrino za tebe.
I nije mi ništa, uhvatila sam malo prehlade usput, sad već prolazi.
2014-04-12
Meni forum nije forum, bez tih par likova, uz kojih se dobro nasmijem ali i naljutim
Guest- Guest
No polako, ova migracija također ide u izbjegličkim valovima, sreća da nas je kancelar Kic primio
Brain32-
2014-04-15
Obavjest samo...jedna.... ono kaj je marc mapisao da sam ja napisao naprosto ne stoji...NISAM JA TO NAPISAO mada može biti moj rukopis... Najme..kAJ ???kako je znao pisati jedan naš pokojni kolumnist... Ja sam se debelo zamjerio jednoj beograđanki jer sam razottkrio njezine laži...a ona mi se sveti...pa me google upozorava da imam račune s kojih se piše i iz Pule, iz Rijeke iz Zagreba, iz Zadra iz Senja..a ja to ne pišem....Ove nebuloze što je marc citirao kao moje nisam npisao ja...napisala ih je dotična... ili netko treći mene boli briga za to što mi je provaljeno u account---Nisam se zaštitio...ali staću i ja kuji na rep..jebe me konekcija-----pišem na sijepo...A odakle bi počo, ni sam ne znam...ima puno i previše toga net me prekida gubi se se veza.....
bugati_2- Posts : 313
2014-11-16
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» NIKAD NIJE ZAKASNIO NA NASTAVU
» Hasanbegovićev čovjek kojem nitko nije došao
» Dioklecijan nije 'došao na prazno': grčki Split izronio iz Obale Lazareta
» ZVONIMIR HODAK: Zašto bravar Tito nikad nije došao u Jasenovac!?
» Radikalni desničari u Zagrebu organizirali prosvjed protiv izbjeglica, nitko im nije došao
» Hasanbegovićev čovjek kojem nitko nije došao
» Dioklecijan nije 'došao na prazno': grčki Split izronio iz Obale Lazareta
» ZVONIMIR HODAK: Zašto bravar Tito nikad nije došao u Jasenovac!?
» Radikalni desničari u Zagrebu organizirali prosvjed protiv izbjeglica, nitko im nije došao
Page 5 of 7