Ko nije došao na nastavu?
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Ko nije došao na nastavu?
Obavjest samo...jedna.... ono kaj je marc mapisao da sam ja napisao naprosto ne stoji...NISAM JA TO NAPISAO mada može biti moj rukopis... Najme..kAJ ???kako je znao pisati jedan naš pokojni kolumnist... Ja sam se debelo zamjerio jednoj beograđanki jer sam razottkrio njezine laži...a ona mi se sveti...pa me google upozorava da imam račune s kojih se piše i iz Pule, iz Rijeke iz Zagreba, iz Zadra iz Senja..a ja to ne pišem....Ove nebuloze što je marc citirao kao moje nisam npisao ja...napisala ih je dotična... ili netko treći mene boli briga za to što mi je provaljeno u account---Nisam se zaštitio...ali staću i ja kuji na rep..jebe me konekcija-----pišem na sijepo...A odakle bi počo, ni sam ne znam...ima puno i previše toga net me prekida gubi se se veza.....
bugati_2- Posts : 313
2014-11-16
a jel se kad uspalismativka wrote:Meni forum nije forum, bez tih par likova, uz kojih se dobro nasmijem ali i naljutim
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
I zna da će se forum promijenit, ali nada se naboljeBrain32 wrote:No polako, ova migracija također ide u izbjegličkim valovima, sreća da nas je kancelar Kic primio
2014-04-12
...pazi gargamela....da ko je to.....sramota da me ne pozna ;)gargamel0101 wrote:tko je to?marcellus wrote: guma je danas došal,
guma_1-
2015-09-02
....fali ti vitamina K...r_nevjesta wrote:Haha, znam (lijepo od tebe), samo se pravim malo više plavičasta nego što jesam :)marcellus wrote:A ne nego sam se zabrino za tebe.
I nije mi ništa, uhvatila sam malo prehlade usput, sad već prolazi.
guma_1-
2015-09-02
evo jedna ikavska.....mojoj maloj iz gujice tisne svako malo jedan prdez vrisne
2014-04-19
Ona druga je bolja,ko zna nastavak neka napiše da vidimo jel točan :DD
idem šorom i pičim motorom.............
Guest- Guest
a kad jbg ne znan.....znao sam se čedama uvaljivat izvuka uvik živu glavu a ženama neznam.. tu uvik najeben----im jopet iden u pizdu materinu i oprt ću se izvući jer to znam,,, sa ženskama ne nnam....bogomdani wrote:bugi-vjeciti problem sa zenama...
bugati_2- Posts : 313
2014-11-16
....e jeste pjesnički nadareni... ;))tre911 wrote:Ona druga je bolja,ko zna nastavak neka napiše da vidimo jel točan :DD
guma_1-
2015-09-02
veber_1 wrote:Pa deda si. Prilici ti.
Ko ti je deda... kakav deda...
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
bugati_2 wrote:Obavjest samo...jedna.... ono kaj je marc mapisao da sam ja napisao naprosto ne stoji...NISAM JA TO NAPISAO mada može biti moj rukopis..
Nisam ja niš rekal da si ti napisal...
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Vidim da niko ne zna nastavak; koga sretnem na kitu ga metnemguma_1 wrote:....e jeste pjesnički nadareni... ;))tre911 wrote:Ona druga je bolja,ko zna nastavak neka napiše da vidimo jel točan :DD
Guest- Guest
Brain32 wrote:No polako, ova migracija također ide u izbjegličkim valovima, sreća da nas je kancelar Kic primio
Izbjeglce ne smetaju, fali radna snaga.
Do sada je deportiran samo jedan.
Trinity-
2014-04-17
....je, je....sjela mala na raketu....ajmo, ko zna?tre911 wrote:Vidim da niko ne zna nastavak; koga sretnem na kitu ga metnemguma_1 wrote:....e jeste pjesnički nadareni... ;))tre911 wrote:Ona druga je bolja,ko zna nastavak neka napiše da vidimo jel točan :DD
guma_1-
2015-09-02
...mada može bit njegov rukopis...marcellus wrote:bugati_2 wrote:Obavjest samo...jedna.... ono kaj je marc mapisao da sam ja napisao naprosto ne stoji...NISAM JA TO NAPISAO mada može biti moj rukopis..
Nisam ja niš rekal da si ti napisal...
guma_1-
2015-09-02
Zato te Bog i poštedel te muke. Svakom da koliko može vlećbugati_2 wrote:a kad jbg ne znan.....znao sam se čedama uvaljivat izvuka uvik živu glavu a ženama neznam.. tu uvik najeben----im jopet iden u pizdu materinu i oprt ću se izvući jer to znam,,, sa ženskama ne nnam....bogomdani wrote:bugi-vjeciti problem sa zenama...
Guest- Guest
...onda ja morem vleć u pizdu materinu....Eva wrote:Zato te Bog i poštedel te muke. Svakom da koliko može vlećbugati_2 wrote:a kad jbg ne znan.....znao sam se čedama uvaljivat izvuka uvik živu glavu a ženama neznam.. tu uvik najeben----im jopet iden u pizdu materinu i oprt ću se izvući jer to znam,,, sa ženskama ne nnam....bogomdani wrote:bugi-vjeciti problem sa zenama...
guma_1-
2015-09-02
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» NIKAD NIJE ZAKASNIO NA NASTAVU
» Hasanbegovićev čovjek kojem nitko nije došao
» Dioklecijan nije 'došao na prazno': grčki Split izronio iz Obale Lazareta
» ZVONIMIR HODAK: Zašto bravar Tito nikad nije došao u Jasenovac!?
» Radikalni desničari u Zagrebu organizirali prosvjed protiv izbjeglica, nitko im nije došao
» Hasanbegovićev čovjek kojem nitko nije došao
» Dioklecijan nije 'došao na prazno': grčki Split izronio iz Obale Lazareta
» ZVONIMIR HODAK: Zašto bravar Tito nikad nije došao u Jasenovac!?
» Radikalni desničari u Zagrebu organizirali prosvjed protiv izbjeglica, nitko im nije došao
Page 6 of 7