Ko nije došao na nastavu?
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Ko nije došao na nastavu?
kralju, ti baš ono imaš deficita više nego hr vlada:)red wolf wrote:Možda oboje...Šalim se...Deklarirao se ovdje kao @Aben...Malo sam se ja poigrao s njime...hehehehehehehe
2014-04-16
Pa sam si priznao...Ako si lagao, nije to moj problem...aben wrote:kralju, ti baš ono imaš deficita više nego hr vlada:)red wolf wrote:Možda oboje...Šalim se...Deklarirao se ovdje kao @Aben...Malo sam se ja poigrao s njime...hehehehehehehe
Guest- Guest
al kad san ti prvi put reka da nisan nihi, isto si mi reka da lažen, čini mi se da je i to moj problem:)red wolf wrote:Pa sam si priznao...Ako si lagao, nije to moj problem...aben wrote:kralju, ti baš ono imaš deficita više nego hr vlada:)red wolf wrote:Možda oboje...Šalim se...Deklarirao se ovdje kao @Aben...Malo sam se ja poigrao s njime...hehehehehehehe
vježbe za doček mesije press
2014-04-16
Meni nisi trebao reći ništa...I nisi...Rekao si drugima...I tad si se otkrio...Ja sam se samo igrao s tobom...aben wrote:al kad san ti prvi put reka da nisan nihi, isto si mi reka da lažen, čini mi se da je i to moj problem:)red wolf wrote:Pa sam si priznao...Ako si lagao, nije to moj problem...aben wrote:kralju, ti baš ono imaš deficita više nego hr vlada:)red wolf wrote:Možda oboje...Šalim se...Deklarirao se ovdje kao @Aben...Malo sam se ja poigrao s njime...hehehehehehehe
vježbe za doček mesije press
Guest- Guest
Kad već ima nekoliko nickova ovdje, možda si i ti on...To bi zaista bilo smiješno...Starhemberg wrote:Yoda je plaćenik.
Guest- Guest
Ima ovdi dežurnih udbaških plačenika obučenih u krinci adezejovacared wolf wrote:Kad već ima nekoliko nickova ovdje, možda si i ti on...To bi zaista bilo smiješno...Starhemberg wrote:Yoda je plaćenik.
bugati_2- Posts : 313
2014-11-16
Nema nekoliko, ima samo jedan.red wolf wrote:Kad već ima nekoliko nickova ovdje, možda si i ti on...To bi zaista bilo smiješno...Starhemberg wrote:Yoda je plaćenik.
Guest- Guest
početkom kolovoza sam ga obavjestio o migraciji. zna di smo.tre911 wrote:Jel neko spomenio Etnu? Veber ima njegov broj pa neka ga dovabi.
veber-
2014-12-30
veber-
2014-12-30
neoliberalni_placenik wrote:daj generalisimusa ovdje ubacimo
Poželjno
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Čuj, mene ti to uopće ne zanima. Sam je priznao da je Aben. A kasnije su ga prepoznali drugi kroz nick neoliberalni plaćenik.Starhemberg wrote:Nema nekoliko, ima samo jedan.red wolf wrote:Kad već ima nekoliko nickova ovdje, možda si i ti on...To bi zaista bilo smiješno...Starhemberg wrote:Yoda je plaćenik.
Guest- Guest
mentalna percepcija ti je losa, zato ce ti zaabluda bit vjecni pratilacred wolf wrote:Čuj, mene ti to uopće ne zanima. Sam je priznao da je Aben. A kasnije su ga prepoznali drugi kroz nick neoliberalni plaćenik.Starhemberg wrote:Nema nekoliko, ima samo jedan.red wolf wrote:Kad već ima nekoliko nickova ovdje, možda si i ti on...To bi zaista bilo smiješno...Starhemberg wrote:Yoda je plaćenik.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
a što vas boli kurac tko je čiji alter ??? Meni se jebe za to........prckov wrote:mentalna percepcija ti je losa, zato ce ti zaabluda bit vjecni pratilacred wolf wrote:Čuj, mene ti to uopće ne zanima. Sam je priznao da je Aben. A kasnije su ga prepoznali drugi kroz nick neoliberalni plaćenik.Starhemberg wrote:Nema nekoliko, ima samo jedan.red wolf wrote:Kad već ima nekoliko nickova ovdje, možda si i ti on...To bi zaista bilo smiješno...Starhemberg wrote:Yoda je plaćenik.
bugati_2- Posts : 313
2014-11-16
Imaš pravo.prckov wrote:mentalna percepcija ti je losa, zato ce ti zaabluda bit vjecni pratilacred wolf wrote:Čuj, mene ti to uopće ne zanima. Sam je priznao da je Aben. A kasnije su ga prepoznali drugi kroz nick neoliberalni plaćenik.Starhemberg wrote:Nema nekoliko, ima samo jedan.red wolf wrote:Kad već ima nekoliko nickova ovdje, možda si i ti on...To bi zaista bilo smiješno...Starhemberg wrote:Yoda je plaćenik.
Guest- Guest
Bez vrijeđanja molim.
'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus
zanstr- Posts : 1603
2014-04-30
Doće prije ili kasnije. Ja ću pozvati maru budući da se sam do sada nije pojavio.veber_1 wrote:ps. pozvao sam i rip. ali se nekaj nećka.
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
Nije, aben je tu od kad je pokrenut forum skoro i nikad nije napisao da je bio/jest yoda.red wolf wrote:Sam je priznao da je Aben.
Guest- Guest
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» NIKAD NIJE ZAKASNIO NA NASTAVU
» Hasanbegovićev čovjek kojem nitko nije došao
» Dioklecijan nije 'došao na prazno': grčki Split izronio iz Obale Lazareta
» ZVONIMIR HODAK: Zašto bravar Tito nikad nije došao u Jasenovac!?
» Radikalni desničari u Zagrebu organizirali prosvjed protiv izbjeglica, nitko im nije došao
» Hasanbegovićev čovjek kojem nitko nije došao
» Dioklecijan nije 'došao na prazno': grčki Split izronio iz Obale Lazareta
» ZVONIMIR HODAK: Zašto bravar Tito nikad nije došao u Jasenovac!?
» Radikalni desničari u Zagrebu organizirali prosvjed protiv izbjeglica, nitko im nije došao
Page 4 of 7