Ko nije došao na nastavu?
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Ko nije došao na nastavu?
Tu je on(neoliberalni_plaćenik). I asila je tu. Dobro se to popunilo, samo još eksplozija se treba dogoditi.dijagram wrote:Briga me za ostale, gje mi je masteryoda :)
Guest- Guest
placenik??? a sto se maskirao sunce mu jebem, sad je gotov.Fénix wrote:Tu je on(neoliberalni_plaćenik). I asila je tu. Dobro se to popunilo, samo još eksplozija se treba dogoditi.dijagram wrote:Briga me za ostale, gje mi je masteryoda :)
dijagram-
2015-08-09
Jebeno se maskirao...Grčića ne znam da li je jednom spomenuo...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Jebeno se maskirao...Grčića ne znam da li je jednom spomenuo...
dijagram-
2015-08-09
Nije. Deklarirao se ovdje kao forumaš @aben...Fénix wrote:Tu je on(neoliberalni_plaćenik). I asila je tu. Dobro se to popunilo, samo još eksplozija se treba dogoditi.dijagram wrote:Briga me za ostale, gje mi je masteryoda :)
Guest- Guest
jasambrend wrote:Ero wrote:r_nevjesta wrote:Znači tako, razmahali su se dok me nema, a Jastreb nije na visini zadatka.. pa ima li neka dobra vijest?
Ima . "Antifašisti" se masovno predaju i prelaze u 'ADZ.
Oh...ne opet...
Pa moraju se ljudi negdi sklonit, dok je još vrime...
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Meni se čini kako je on, možda se varam. No obojica bacaju jedan na drugog tu negdje.red wolf wrote:Nije. Deklarirao se ovdje kao forumaš @aben...Fénix wrote:Tu je on(neoliberalni_plaćenik). I asila je tu. Dobro se to popunilo, samo još eksplozija se treba dogoditi.dijagram wrote:Briga me za ostale, gje mi je masteryoda :)
Guest- Guest
Možda povedu razgovor ovdje...Fénix wrote:Meni se čini kako je on, možda se varam. No obojica bacaju jedan na drugog tu negdje.red wolf wrote:Nije. Deklarirao se ovdje kao forumaš @aben...Fénix wrote:Tu je on(neoliberalni_plaćenik). I asila je tu. Dobro se to popunilo, samo još eksplozija se treba dogoditi.dijagram wrote:Briga me za ostale, gje mi je masteryoda :)
Guest- Guest
Zajebavate vi mene a? Koji je yoda ima da se kaze istog trena?Fénix wrote:Meni se čini kako je on, možda se varam. No obojica bacaju jedan na drugog tu negdje.red wolf wrote:Nije. Deklarirao se ovdje kao forumaš @aben...Fénix wrote:Tu je on(neoliberalni_plaćenik). I asila je tu. Dobro se to popunilo, samo još eksplozija se treba dogoditi.dijagram wrote:Briga me za ostale, gje mi je masteryoda :)
dijagram-
2015-08-09
Možda oboje...Šalim se...Deklarirao se ovdje kao @Aben...Malo sam se ja poigrao s njime...hehehehehehehe
Last edited by red wolf on 5/9/2015, 23:51; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ja sigurno ne. Meni je spomenuti yoda. Ako nije, jbg-a.dijagram wrote:Zajebavate vi mene a? Koji je yoda ima da se kaze istog trena?Fénix wrote:Meni se čini kako je on, možda se varam. No obojica bacaju jedan na drugog tu negdje.red wolf wrote:Nije. Deklarirao se ovdje kao forumaš @aben...Fénix wrote:Tu je on(neoliberalni_plaćenik). I asila je tu. Dobro se to popunilo, samo još eksplozija se treba dogoditi.dijagram wrote:Briga me za ostale, gje mi je masteryoda :)
Guest- Guest
Dobro, jel neki od njih napisao "ubiti' umjesto u biti? taj je ....on
dijagram-
2015-08-09
Zar je bitno tko je ovdje @Yoda...Ovo je novi forum...Opustite se...
Guest- Guest
Ako nitko drugi siguran sam da ce ovi cuko nanjusiti masteryodu:)
dijagram-
2015-08-09
EEE kad sam je obuka u rvacku juniform...svi su se za njom okretali----čekam sveca da tako obuče svoje mačke....
a imam je i maskirnu specijalku....moju uniformu.......
a imam je i maskirnu specijalku....moju uniformu.......
bugati_2- Posts : 313
2014-11-16
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» NIKAD NIJE ZAKASNIO NA NASTAVU
» Hasanbegovićev čovjek kojem nitko nije došao
» Dioklecijan nije 'došao na prazno': grčki Split izronio iz Obale Lazareta
» ZVONIMIR HODAK: Zašto bravar Tito nikad nije došao u Jasenovac!?
» Radikalni desničari u Zagrebu organizirali prosvjed protiv izbjeglica, nitko im nije došao
» Hasanbegovićev čovjek kojem nitko nije došao
» Dioklecijan nije 'došao na prazno': grčki Split izronio iz Obale Lazareta
» ZVONIMIR HODAK: Zašto bravar Tito nikad nije došao u Jasenovac!?
» Radikalni desničari u Zagrebu organizirali prosvjed protiv izbjeglica, nitko im nije došao
Page 3 of 7