Ko nije došao na nastavu?
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Ko nije došao na nastavu?
Kad smo već kod otvaranja tema o crkvi fali tu i onaj redikul- satnik (kapetan za drugove iz srbije) drug BBCap
Guest- Guest
i sto ima nova u satoru ? jel zavrsio godisnji ?tre911 wrote:Bez obzira na to što mi nisi nedostajao ipak je to plus za forum kada ima i redikula poput tebe koji će otvarati teme o crkvi i braniteljima(tvoje omiljene teme) ( onaj traktorist je prešlampav da bi mogao kvalitetno otvarati teme, držati ih ili voditi za razliku od tebe) na kojima ćemo mačeve ukrstitidebotoijusto wrote:toleranca ti srednje imetre911 wrote:Ni ti mi nisi nedostajaodebotoijusto wrote:hi hi hi ...albatros wrote:Janez od kriza se je jučer ulogirao i ostavio dva tri posta(Viš ti to Marcellus).
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
A ja te taman pohvaliodebotoijusto wrote:i sto ima nova u satoru ? jel zavrsio godisnji ?tre911 wrote:Bez obzira na to što mi nisi nedostajao ipak je to plus za forum kada ima i redikula poput tebe koji će otvarati teme o crkvi i braniteljima(tvoje omiljene teme) ( onaj traktorist je prešlampav da bi mogao kvalitetno otvarati teme, držati ih ili voditi za razliku od tebe) na kojima ćemo mačeve ukrstitidebotoijusto wrote:toleranca ti srednje imetre911 wrote:Ni ti mi nisi nedostajaodebotoijusto wrote:hi hi hi ...albatros wrote:Janez od kriza se je jučer ulogirao i ostavio dva tri posta(Viš ti to Marcellus).
Guest- Guest
Nevu potjeralo ili je digla nos(nisam baš siguran), Beatbull fali sa svojom britkom ironijom, Deda promjenio spol, Lotka se izgubio u bespućima Amerike, Istrijan bosanskih korjena još brije po Net.seru, Vučina isto plus što otvara teme na kojima sam sebi odgovara, ali za razliku od bracale(thomas crown) s nogometa bar se ne smije vlastitim forama i ne šalje sam sebe u kurac...fali i par Mamićevih plaćenika s nogometa i neponovljivi Amper protiv kojeg još niti jedan argument nije dobio bitku...
Last edited by jasambrend on 5/9/2015, 20:22; edited 1 time in total (Reason for editing : zato)
darth_vader-
2014-04-17
Nema ni Sore,a baš je ovdje krenula s pisanjem kad se forum formirao.
Iknara sa jadnog opet banirali.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Za soru ne znam ali onaj budalaš sigurno nije zaslužio pisati ovdje i kačiti se na ljude kao parazit. Ko ga hebe kad se nije znao suzdržavati iako je nemali broj puta upozoren.albatros wrote:Nema ni Sore,a baš je ovdje krenula s pisanjem kad se forum formirao.
Guest- Guest
Prvo je monojeb,
pa bijeb,
trijeb,
onda tetrijeb.
pa bijeb,
trijeb,
onda tetrijeb.
crvenkasti-
2014-04-17
fali i škripar, više je bio na sportu ali je zalazio i na VIP.jasambrend wrote:Nevu potjeralo ili je digla nos(nisam baš siguran), Beatbull fali sa svojom britkom ironijom, Deda promjenio spol, Lotka se izgubio u bespućima Amerike, Istrijan bosanskih korjena još brije po Net.seru, Vučina isto plus što otvara teme na kojima sam sebi odgovara, ali za razliku od bracale(thomas crown) s nogometa bar se ne smije vlastitim forama i ne šalje sam sebe u kurac...fali i par Mamićevih plaćenika s nogometa i neponovljivi Amper protiv kojeg još niti jedan argument nije dobio bitku...
Guest- Guest
Jel neko spomenio Etnu? Veber ima njegov broj pa neka ga dovabi.
Guest- Guest
Ma nije ni bio u zatvoru.ostrakon wrote:A nije više u zatvoru zbog vrijeđanja homoseksualaca? Pustilo ga?albatros wrote:A jučer se oglasio i Bugi u svom dobro poznatom stilu:
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
tre911 wrote:fali i škripar, više je bio na sportu ali je zalazio i na VIP.jasambrend wrote:Nevu potjeralo ili je digla nos(nisam baš siguran), Beatbull fali sa svojom britkom ironijom, Deda promjenio spol, Lotka se izgubio u bespućima Amerike, Istrijan bosanskih korjena još brije po Net.seru, Vučina isto plus što otvara teme na kojima sam sebi odgovara, ali za razliku od bracale(thomas crown) s nogometa bar se ne smije vlastitim forama i ne šalje sam sebe u kurac...fali i par Mamićevih plaćenika s nogometa i neponovljivi Amper protiv kojeg još niti jedan argument nije dobio bitku...
Škripar se pojavio tu na nogometu, ali općenito svi manje pišu, nego na starom forumu...ona anarhija tamo kao da je ljude posebno inspirirala...
darth_vader-
2014-04-17
Levathian ????
2014-04-14
pozojski, stil mu je za sjedi 5
2014-04-16
Jedna 'ptičica' mi je na mail poslala link na ovu temu i kaže da se tu za mene raspitivalo, pa evo javljam da sam živa i skoro zdrava, što i vama želim
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Ajd nam ostani...klerofašisti i naciradikali nadiru sa svih strana, a ne može ni Jastreb baš sam protiv svih...
darth_vader-
2014-04-17
Znači tako, razmahali su se dok me nema, a Jastreb nije na visini zadatka.. pa ima li neka dobra vijest?
neva- Posts : 4367
2014-04-12
r_nevjesta wrote:Znači tako, razmahali su se dok me nema, a Jastreb nije na visini zadatka.. pa ima li neka dobra vijest?
Ima . "Antifašisti" se masovno predaju i prelaze u 'ADZ.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Briga me za ostale, gje mi je masteryoda :)
dijagram-
2015-08-09
Ero wrote:r_nevjesta wrote:Znači tako, razmahali su se dok me nema, a Jastreb nije na visini zadatka.. pa ima li neka dobra vijest?
Ima . "Antifašisti" se masovno predaju i prelaze u 'ADZ.
Oh...ne opet...
darth_vader-
2014-04-17
Tu je on(neoliberalni_plaćenik). I asila je tu. Dobro se to popunilo, samo još eksplozija se treba dogoditi.dijagram wrote:Briga me za ostale, gje mi je masteryoda :)
Guest- Guest
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» NIKAD NIJE ZAKASNIO NA NASTAVU
» Hasanbegovićev čovjek kojem nitko nije došao
» Dioklecijan nije 'došao na prazno': grčki Split izronio iz Obale Lazareta
» ZVONIMIR HODAK: Zašto bravar Tito nikad nije došao u Jasenovac!?
» Radikalni desničari u Zagrebu organizirali prosvjed protiv izbjeglica, nitko im nije došao
» Hasanbegovićev čovjek kojem nitko nije došao
» Dioklecijan nije 'došao na prazno': grčki Split izronio iz Obale Lazareta
» ZVONIMIR HODAK: Zašto bravar Tito nikad nije došao u Jasenovac!?
» Radikalni desničari u Zagrebu organizirali prosvjed protiv izbjeglica, nitko im nije došao
Page 2 of 7