Profesorici prekipjelo
Page 10 of 12
Page 10 of 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Re: Profesorici prekipjelo
marcellus wrote:Ako hoćeš bit dobar u nečem, moraš to drilat svaki dan.
Moraš, ali ako nisi talentiran za to nešto, neće ti pomoći niti teški svakodnevni dril. Evo, ja sam u svojim mladim danima mogao drilati nogomet po 16 sati svaki dan pa svejedno nikada ne bih postao Messi.
Guest- Guest
epikur37 wrote:prckov wrote:uz tebe je treci entitet!prckov wrote:epikur37 wrote:dijagram wrote:
skola
prosvjetarke
Vidi vraga :D
Znaš da sam na muci...dobio sam dvije asistentice obije po 28 ...ajme, netko želi rušiti moj duševni mir i životnu ravnotežu :D
izdrzi epi
Znači propadoh :D
2014-04-19
Trola se tema.maggie13 wrote:Sto ste se raspistoljili ;D
Profesorici treba pomoci, a ne ovako.
dijagram-
2015-08-09
tre911 wrote:Pa moraš imati tamo nekog priku koji će ti u pomoć priskočiti, ajde jednu ali dvije je raj za oči a pakao za novčanik :))))))epikur37 wrote:dijagram wrote:skolaprckov wrote:vidi ih....svi se sjetili skle cim se profesorica pomene
raspricali se ko da su na skolskom odmoru
prosvjetarke
Znaš da sam na muci...dobio sam dvije asistentice obije po 28 ...ajme, netko želi rušiti moj duševni mir i životnu ravnotežu :D
Još vele što ću im uzeti za 8 mart....neće čokolade paze na liniju, dijeta.
Kupim po litar sirutke :D rekoh ovo vam je super za liniju...pijte 7 dana pa ću provjeriti jel ima napretka :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
marcellus wrote:daleko od toga da Einstein nije bio ozbiljan znanstvenik koji je i te kako pratio i čitao. Opet od te kreativnosti ne bi bilo ništa da nije bio i te kako stručan na području fizike, nije doktorirao drkajući kurac, druga stvar što nije bio klasični štreber
Jasno, dril je tu ipak neophodan. No, samo sa naveo primjer u kojem dril sam po sebi ne garantira nikakve vrhunske rezultate ako nemaš ono nešto što se uobičajeno zove kreativnost ili barem osjećaj za dobar tajming. On je to iskoristio u svojim teorijama relativnosti, dok je bio relativno mlad znanstvenik, a onda kada je izgubio taj osjećaj, ili bar njegov veći dio koji je ranije imao, nikakav dril mu više nije bio od pomoći.
Last edited by speare_shaker on 12/3/2017, 14:09; edited 1 time in total
Guest- Guest
istina, i to ovoj postarijoj..najlakse se oko ovih mlađih razbacivat 8-)dijagram wrote:Trola se tema.maggie13 wrote:Sto ste se raspistoljili ;D
2014-04-12
ma pusti ih megimaggie13 wrote:Sto ste se raspistoljili ;D
vidis da su zagorili ko tava
2014-04-19
i meni se cini :Dprckov wrote:ma pusti ih megimaggie13 wrote:Sto ste se raspistoljili ;D
Di si ti sinoc?
Sirili smo toleranciju i podrzavali razlicitost ;P
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
mladje ce imenjak, a ova starija je za mene staroga i onemocalog:)maggie13 wrote:istina, i to ovoj postarijoj..najlakse se oko ovih mlađih razbacivat 8-)dijagram wrote:Trola se tema.maggie13 wrote:Sto ste se raspistoljili ;D
dijagram-
2015-08-09
idi joj ti pomozidijagram wrote:Trola se tema.maggie13 wrote:Sto ste se raspistoljili ;D
hdz I sdp su uz tebe
2014-04-19
a znam ja da smo MI tolerantnimaggie13 wrote:i meni se cini :Dprckov wrote:ma pusti ih megimaggie13 wrote:Sto ste se raspistoljili ;D
Di si ti sinoc?
di na kojoj temi?
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
jes ti vidila starih prdonjamaggie13 wrote:istina, i to ovoj postarijoj..najlakse se oko ovih mlađih razbacivat 8-)dijagram wrote:Trola se tema.maggie13 wrote:Sto ste se raspistoljili ;D
oni bi puter
2014-04-19
tek kad se i pupovac sloziprckov wrote:idi joj ti pomozidijagram wrote:Trola se tema.maggie13 wrote:Sto ste se raspistoljili ;D
hdz I sdp su uz tebe
dijagram-
2015-08-09
neka puknuta iz sinocnje atiline kolekcije o srbiji :Dprckov wrote:a znam ja da smo MI tolerantnimaggie13 wrote:i meni se cini :Dprckov wrote:ma pusti ih megimaggie13 wrote:Sto ste se raspistoljili ;D
Di si ti sinoc?
di na kojoj temi?
2014-04-12
bitno da nikad ne falidijagram wrote:Kod mene kad se pretjerano nakupi kazem sam sebi,...alo, tko ce to sve uzdrzavatitre911 wrote:Pa moraš imati tamo nekog priku koji će ti u pomoć priskočiti, ajde jednu ali dvije je raj za oči a pakao za novčanik :))))))epikur37 wrote:dijagram wrote:skolaprckov wrote:vidi ih....svi se sjetili skle cim se profesorica pomene
prosvjetarke
Onda selekcija, zena, zamjenska zena i ponesto sa strane
Guest- Guest
:Dprckov wrote:jes ti vidila starih prdonjamaggie13 wrote:istina, i to ovoj postarijoj..najlakse se oko ovih mlađih razbacivat 8-)dijagram wrote:Trola se tema.maggie13 wrote:Sto ste se raspistoljili ;D
oni bi puter
2014-04-12
marcellus wrote:toliko o "kreativnosti", ne izmišljaj i ne filozofiraj, znaš ili ne znaš, ako znaš onda nemaš što misliti
Je, to definitivno vrijedi u osnovnoj i srednjoj školi. Već na faksu je upitno.
No, ako postaneš ozbiljan znanstvenik, a ne onaj tipa jastreba, tada naučiš da zapravo ništa pouzdano ne znaš nego da samo pratiš ili eventualno smišljaš plauzibilna znanstvena riješenja.
Znanost nema ambiciju spoznati apsolutne istine, jer čak i kada bi to učinila, nema metodojogiju kojom bi takve uspjela pouzdano potvrditi kao apsolutne. Zbog toga se u znanosti koristi ona fraza "beyond reasonable doubt" kao granica do koje je uopće moguće nešto spoznati odnosno znati u domeni ozbiljne znanosti.
Guest- Guest
epikur37 wrote:tre911 wrote:Pa moraš imati tamo nekog priku koji će ti u pomoć priskočiti, ajde jednu ali dvije je raj za oči a pakao za novčanik :))))))epikur37 wrote:dijagram wrote:skolaprckov wrote:vidi ih....svi se sjetili skle cim se profesorica pomene
prosvjetarke
Još vele što ću im uzeti za 8 mart....neće čokolade paze na liniju, dijeta.
Kupim po litar sirutke :D rekoh ovo vam je super za liniju...pijte 7 dana pa ću OPIPAT jel ima napretka :)
2014-04-19
marcel I sejker nam malo trolaju temu al nema veze
2014-04-19
streberska posla, barem je veber otisao na pivo :)prckov wrote:marcel I sejker nam malo trolaju temu al nema veze
dijagram-
2015-08-09
cudo nije na rucakdijagram wrote:streberska posla, barem je veber otisao na pivo :)prckov wrote:marcel I sejker nam malo trolaju temu al nema veze
2014-04-19
Page 10 of 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Similar topics
» I Arapima prekipjelo
» Sudskim službenicima prekipjelo
» MILIĆU PREKIPJELO! Istresao sve u facu predsjedničinim ‘hejterima’
» Japancima prekipjelo:''Bili smo preveliki pacifisti sad cemo opet biti samuraji militaristi'
» Jandrokoviću prekipjelo: ‘Zbog Vidović Krišto uvest ćemo obvezu nošenja maski u Saboru
» Sudskim službenicima prekipjelo
» MILIĆU PREKIPJELO! Istresao sve u facu predsjedničinim ‘hejterima’
» Japancima prekipjelo:''Bili smo preveliki pacifisti sad cemo opet biti samuraji militaristi'
» Jandrokoviću prekipjelo: ‘Zbog Vidović Krišto uvest ćemo obvezu nošenja maski u Saboru
Page 10 of 12