Profesorici prekipjelo
Page 9 of 12
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Re: Profesorici prekipjelo
dijagram wrote:Ja ne zelim biti ni nesto ko Bill ni ovi navedeni.epikur37 wrote:dijagram wrote:mozda u USA, kod nas to ide malo drukcije:)marcellus wrote:dijagram wrote:aha, zakljucak, veber, marcel, epi obicni streberi
a i vidi se:)
znaš kako reče bill gates... djeco budite dobri prema štreberima u razredu, nemojte ih maltretirat, jednog ćete dana radit za nekog od njih
jambo, kerun, jozo kalem glavati i slicni i nisu bili streberi
A oni su kao uspješni i trebalo bi željeti biti kao oni?
Pa ni ja :)
Poanta je da čovjek treba biti umjeren i nekako se cjelovito razvijati...raditi i voliti.
Tu i tamo koji gemišt :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
dijagram wrote:skolaprckov wrote:vidi ih....svi se sjetili skle cim se profesorica pomene
raspricali se ko da su na skolskom odmoru
prosvjetarke
Vidi vraga :D
Znaš da sam na muci...dobio sam dvije asistentice obije po 28 ...ajme, netko želi rušiti moj duševni mir i životnu ravnotežu :D
2015-08-06
Odosmo u filozofiranje o smislu i besmislu:)epikur37 wrote:dijagram wrote:Ja ne zelim biti ni nesto ko Bill ni ovi navedeni.epikur37 wrote:dijagram wrote:mozda u USA, kod nas to ide malo drukcije:)marcellus wrote:
znaš kako reče bill gates... djeco budite dobri prema štreberima u razredu, nemojte ih maltretirat, jednog ćete dana radit za nekog od njih
Poanta je da čovjek treba biti umjeren i nekako se cjelovito razvijati...raditi i voliti.
Ima li sto od papira, jel gotovo?
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Odosmo u filozofiranje o smislu i besmislu:)epikur37 wrote:dijagram wrote:Ja ne zelim biti ni nesto ko Bill ni ovi navedeni.epikur37 wrote:dijagram wrote:
mozda u USA, kod nas to ide malo drukcije:)
Samo što nije....msm da će biti gotovo i čisto sljedeći mjesec.
Kad budeš u ZD javni se baci oko na statiku, GP je gotov.
2015-08-06
Je, spominjali smo nesto zadnji put.epikur37 wrote:dijagram wrote:skolaprckov wrote:vidi ih....svi se sjetili skle cim se profesorica pomene
prosvjetarke
Znaš da sam na muci...dobio sam dvije asistentice obije po 28 ...ajme, netko želi rušiti moj duševni mir i životnu ravnotežu :D
Namjerno to rade, al bas namjerno:)
dijagram-
2015-08-09
ako imas sto u e obliku posalji,ako ne mogo bi iskopirati, pa uzmem kad sam doljeepikur37 wrote:dijagram wrote:Odosmo u filozofiranje o smislu i besmislu:)epikur37 wrote:dijagram wrote:Ja ne zelim biti ni nesto ko Bill ni ovi navedeni.epikur37 wrote:
Samo što nije....msm da će biti gotovo i čisto sljedeći mjesec.
Kad budeš u ZD javni se baci oko na statiku, GP je gotov.
dijagram-
2015-08-09
1. sexepikur37 wrote:dijagram wrote:Ja ne zelim biti ni nesto ko Bill ni ovi navedeni.epikur37 wrote:dijagram wrote:mozda u USA, kod nas to ide malo drukcije:)marcellus wrote:
Tu i tamo koji gemišt
2.pivo
3. cevap
4. drustvo
5.
6.
7.
.
.
.
.
1367438. gemist
2014-04-19
prckov wrote:1. sexepikur37 wrote:dijagram wrote:Ja ne zelim biti ni nesto ko Bill ni ovi navedeni.epikur37 wrote:dijagram wrote:
mozda u USA, kod nas to ide malo drukcije:)
Tu i tamo koji gemišt
2.pivo
3. cevap
4. drustvo
5.
6.
7.
.
.
.
.
1367438. gemist
Manje više :)
diagram, dogovoreno :)
2015-08-06
Da se ovu matematicarku uredno pomazi po guzi drukcije bi ona cvrkutala.
dijagram-
2015-08-09
epikur37 wrote:dijagram wrote:skolaprckov wrote:vidi ih....svi se sjetili skle cim se profesorica pomene
prosvjetarke
izdrzi epi
2014-04-19
prckov wrote:epikur37 wrote:dijagram wrote:skolaprckov wrote:vidi ih....svi se sjetili skle cim se profesorica pomene
prosvjetarke
izdrzi epi
Lako je pričat...ja i Jakov Kitarović ....uf
2015-08-06
uz tebe je treci entitet!prckov wrote:epikur37 wrote:dijagram wrote:skolaprckov wrote:vidi ih....svi se sjetili skle cim se profesorica pomene
prosvjetarke
izdrzi epi
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:uz tebe je treci entitet!prckov wrote:epikur37 wrote:dijagram wrote:skolaprckov wrote:vidi ih....svi se sjetili skle cim se profesorica pomene
prosvjetarke
izdrzi epi
Znači propadoh :D
2015-08-06
nista dok bakir i dodo ne odobre, cure su na sigurnom:)prckov wrote:uz tebe je treci entitet!prckov wrote:epikur37 wrote:dijagram wrote:skolaprckov wrote:vidi ih....svi se sjetili skle cim se profesorica pomene
prosvjetarke
izdrzi epi
dijagram-
2015-08-09
Sto ste se raspistoljili ;D
2014-04-12
Pa moraš imati tamo nekog priku koji će ti u pomoć priskočiti, ajde jednu ali dvije je raj za oči a pakao za novčanik :))))))epikur37 wrote:dijagram wrote:skolaprckov wrote:vidi ih....svi se sjetili skle cim se profesorica pomene
prosvjetarke
Guest- Guest
marcellus wrote:Do svega kreativnog, ako je pozitivno kreativno a ne kreativna idiotarija, se dolazi samo znanjem, iskustvom, i drilom.
Uglavnom je tako, ali postoje iznimke.
Primjer Einsteina.
U mladosti nije bio posebno sklon drilu, imao je i problem s autoritetima, a nije ni s matematikom stajao najbolje pa je morao tražiti pomoć sa strane između ostalog i kod svoje supruge Mileve Marić koja je bila izvrsna matematičarka.
Do Specijalne teorije relativnosti nije došao nekim drilom i teškim umnim radom nego baš čistom kreativnošću, ako tako nešto uopće postoji.
Naime, osnove za tu teoriju su već postojale u otkrićima drugih velikih fizičara toga doba, ali se nitko nije usudio napraviti onaj završni korak naprijed, jer bi to podrazumjevalo promjenu temeljne fizikalne paradigme na koju se oni jednostavno nisu usudili, a on jest.
Slično je bilo i sa Općom teorijom relativnosti, a nakon toga se Einstein izgubio u svojim fizikalnim fantazmagorijama i to u području klasične fizike (kvantna mu nikada nije sjela do kraja) i nisu mu pomogle niti iznimne radne navike.
Jednostavno je uhvatio Kairosov čuperak u svojim mlađim znanstvenim godinama, a poslije mu to više nije plazilo za rukom bez obzira koliko se trudio.
Da se to nije dogodilo, da nije bio kreativan kada je to bilo najpotrebnije, zaista ne znam po čemu bi ga iznimnom pamtili danas. Svakako ne bi po njegovm kreativnom objašnjavanju novinarima zašto ne nosi čarape, valjda jednostavno zato jer ga to nitko ne bi ni pitao budući da nikoga ne bi ni zanimalo.
Guest- Guest
Kod mene kad se pretjerano nakupi kazem sam sebi,...alo, tko ce to sve uzdrzavatitre911 wrote:Pa moraš imati tamo nekog priku koji će ti u pomoć priskočiti, ajde jednu ali dvije je raj za oči a pakao za novčanik :))))))epikur37 wrote:dijagram wrote:skolaprckov wrote:vidi ih....svi se sjetili skle cim se profesorica pomene
prosvjetarke
Onda selekcija, zena, zamjenska zena i ponesto sa strane
dijagram-
2015-08-09
speare_shaker wrote:marcellus wrote:Do svega kreativnog, ako je pozitivno kreativno a ne kreativna idiotarija, se dolazi samo znanjem, iskustvom, i drilom.
Uglavnom je tako, ali postoje iznimke.
Primjer Einsteina.
U mladosti nije bio posebno sklon drilu, imao je i problem s autoritetima, a nije ni s matematikom stajao najbolje pa je morao tražiti pomoć sa strane između ostalog i kod svoje supruge Mileve Marić koja je bila izvrsna matematičarka.
Do Specijalne teorije relativnosti nije došao nekim drilom i teškim umnim radom nego baš čistom kreativnošću, ako tako nešto uopće postoji.
Naime, osnove za tu teoriju su već postojale u otkrićima drugih velikih fizičara toga doba, ali se nitko nije usudio napraviti onaj završni korak naprijed, jer bi to podrazumjevalo promjenu temeljne fizikalne paradigme na koju se oni jednostavno nisu usudili, a on jest.
Slično je bilo i sa Općom teorijom relativnosti, a nakon toga se Einstein izgubio u svojim fizikalnim fantazmagorijama i to u području klasične fizike (kvantna mu nikada nije sjela do kraja) i nisu mu pomogle niti iznimne radne navike.
Jednostavno je uhvatio Kairosov čuperak u svojim mlađim znanstvenim godinama, a poslije mu to više nije plazilo za rukom bez obzira koliko se trudio.
Da se to nije dogodilo, da nije bio kreativan kada je to bilo najpotrebnije, zaista ne znam po čemu bi ga iznimnom pamtili danas. Svakako ne bi po njegovm kreativnom objašnjavanju novinarima zašto ne nosi čarape, valjda jednostavno zato jer ga to nitko ne bi ni pitao budući da nikoga ne bi ni zanimalo.
daleko od toga da Einstein nije bio ozbiljan znanstvenik koji je i te kako pratio i čitao. Opet od te kreativnosti ne bi bilo ništa da nije bio i te kako stručan na području fizike, nije doktorirao drkajući kurac, druga stvar što nije bio klasični štreber
marcellus wrote:Ako hoćeš bit dobar u nečem, moraš to drilat svaki dan.
Moraš, ali ako nisi talentiran za to nešto, neće ti pomoći niti teški svakodnevni dril. Evo, ja sam u svojim mladim danima mogao drilati nogomet po 16 sati svaki dan pa svejedno nikada ne bih postao Messi.
Guest- Guest
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» I Arapima prekipjelo
» Sudskim službenicima prekipjelo
» MILIĆU PREKIPJELO! Istresao sve u facu predsjedničinim ‘hejterima’
» Japancima prekipjelo:''Bili smo preveliki pacifisti sad cemo opet biti samuraji militaristi'
» Jandrokoviću prekipjelo: ‘Zbog Vidović Krišto uvest ćemo obvezu nošenja maski u Saboru
» Sudskim službenicima prekipjelo
» MILIĆU PREKIPJELO! Istresao sve u facu predsjedničinim ‘hejterima’
» Japancima prekipjelo:''Bili smo preveliki pacifisti sad cemo opet biti samuraji militaristi'
» Jandrokoviću prekipjelo: ‘Zbog Vidović Krišto uvest ćemo obvezu nošenja maski u Saboru
Page 9 of 12