Sudskim službenicima prekipjelo
Page 1 of 1
Sudskim službenicima prekipjelo
E pa daj im 500 kuna veću plaću a ne vako
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/590906/sudskim-sluzbenicima-prekipjelo-39zapisnicarka-ima-3200-kuna-pa-ljudi-moji-je-li-to-placa-i-jos-nas-netko-ima-volje-nazivati-uhljebima-i-sindikat-nas-je-izdao-radi-za-vladu39
Sramota.
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/590906/sudskim-sluzbenicima-prekipjelo-39zapisnicarka-ima-3200-kuna-pa-ljudi-moji-je-li-to-placa-i-jos-nas-netko-ima-volje-nazivati-uhljebima-i-sindikat-nas-je-izdao-radi-za-vladu39
Sramota.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Sudskim službenicima prekipjelo
RayMabus wrote:Sud u Zagrebu je dva puta ponavljao natječaj za informatičara, ni jedan se nije javio.
Jer nitko neće kao inženjer raditi za 4.500 kuna.
neće da nose svoj križ, iskvareni materijalizmom
treba dovest Filipince, oni vjeruju u Isusa Krista
slava bogu, treba težiti siromaštvu tu na zemlji, smrt je život
samo štednjom i rezovima možemo spasiti ovo što je ostalo od Hrvatske
treba imati hrabrost uprti u štednju i nositi križ
ako neće Hrvati, onda dovesti Filipince da nose križ za 4.000 kn
Guest- Guest
Filipinski inženjeri će raditi za 4.000kn, njima je čast nositi križ, nisu iskvareni konzumerizmom i materijalizmom
Guest- Guest
Filipinci rade za šaku riže...die antwoord wrote:
Filipinski inženjeri će raditi za 4.000kn, njima je čast nositi križ, nisu iskvareni konzumerizmom i materijalizmom
A meso pribavljaju sami na ulici...
Pasa i mačaka lutalica barem ne nedostaje...
Treba uvesti parstotisuća filipinaca i uhljebiti ih u javnoj upravi za rižu i meso pa da vidiš uštede...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
volontiraj ti do kraja životadie antwoord wrote:novac je zlo
djecu treba učiti da volontiraju
tko ti to brani pa pokaži na vlastitom primjeru što i kako treba ne drugima soliti pamet
immortal-
2014-04-16
Srbi su dok je bila Yugoslavija htjeli u Hrvatsku naseliti pravoslavne Makedonce, da bi ju demografski izmjenili.
Mi ćemo napraviti drugi socijalni inženjering, mi ćemo naseliti katolike Filipince.
I katolike iz Afrike.
Svi smo braća i sestre. Slava Kristu.
Mi ćemo napraviti drugi socijalni inženjering, mi ćemo naseliti katolike Filipince.
I katolike iz Afrike.
Svi smo braća i sestre. Slava Kristu.
Guest- Guest
ma koja sramota,otvorio si temu:RayMabus wrote:E pa daj im 500 kuna veću plaću a ne vako
Sramota.
[size=12]Nova anketa : HDZ rastura unatoč svemu
[/size]
vili40-
2015-08-02
A i to šta kažeš. Kako su glasovali tako im je.vili40 wrote:ma koja sramota,otvorio si temu:RayMabus wrote:E pa daj im 500 kuna veću plaću a ne vako
Sramota.
Nova anketa : HDZ rastura unatoč svemu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Similar topics
» Ide povišica javnim službenicima
» Profesorici prekipjelo
» I Arapima prekipjelo
» moramo pronaći novac za povišice državnim službenicima
» Milorad Dodik biskupu Komarici prijeti sudskim progonom: Pozivam ga da se ispriča
» Profesorici prekipjelo
» I Arapima prekipjelo
» moramo pronaći novac za povišice državnim službenicima
» Milorad Dodik biskupu Komarici prijeti sudskim progonom: Pozivam ga da se ispriča
Page 1 of 1