Profesorici prekipjelo
Page 12 of 12
Page 12 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Re: Profesorici prekipjelo
Malo su te kiselo gledali ali ispunio si njihove zahtjeve :DDepikur37 wrote:tre911 wrote:Pa moraš imati tamo nekog priku koji će ti u pomoć priskočiti, ajde jednu ali dvije je raj za oči a pakao za novčanik :))))))epikur37 wrote:dijagram wrote:skolaprckov wrote:vidi ih....svi se sjetili skle cim se profesorica pomene
raspricali se ko da su na skolskom odmoru
prosvjetarke
Vidi vraga :D
Znaš da sam na muci...dobio sam dvije asistentice obije po 28 ...ajme, netko želi rušiti moj duševni mir i životnu ravnotežu :D
Još vele što ću im uzeti za 8 mart....neće čokolade paze na liniju, dijeta.
Kupim po litar sirutke :D rekoh ovo vam je super za liniju...pijte 7 dana pa ću provjeriti jel ima napretka :)
Guest- Guest
Nije imao srca doći i šamarati dodatno mrtvog magarcamaggie13 wrote:i meni se cini :Dprckov wrote:ma pusti ih megimaggie13 wrote:Sto ste se raspistoljili ;D
vidis da su zagorili ko tava
Di si ti sinoc?
Sirili smo toleranciju i podrzavali razlicitost ;P
Guest- Guest
bilo je zabavno..ozbiljnost na razini PC igrice :Dtre911 wrote:Nije imao srca doći i šamarati dodatno mrtvog magarcamaggie13 wrote:i meni se cini :Dprckov wrote:ma pusti ih megimaggie13 wrote:Sto ste se raspistoljili ;D
Di si ti sinoc?
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Šteta što je mladac utekao na spavanje nakon što je prozvao starce da se ne mogu nositi sa njim :)))))))))maggie13 wrote:bilo je zabavno..ozbiljnost na razini PC igrice :Dtre911 wrote:Nije imao srca doći i šamarati dodatno mrtvog magarcamaggie13 wrote:i meni se cini :Dprckov wrote:ma pusti ih megimaggie13 wrote:Sto ste se raspistoljili ;D
Di si ti sinoc?
Guest- Guest
ne zna on jos sto mi znamo, ali saznat ce ;Ptre911 wrote:Šteta što je mladac utekao na spavanje nakon što je prozvao starce da se ne mogu nositi sa njim :)))))))))maggie13 wrote:bilo je zabavno..ozbiljnost na razini PC igrice :Dtre911 wrote:Nije imao srca doći i šamarati dodatno mrtvog magarcamaggie13 wrote:i meni se cini :Dprckov wrote:
ma pusti ih megi
Di si ti sinoc?
2014-04-12
Istina, mladac braćala tek treba naučiti što je točak i da se kolica ne moraju nositi kada se ise u šoping :)))maggie13 wrote:ne zna on jos sto mi znamo, ali saznat ce ;Ptre911 wrote:Šteta što je mladac utekao na spavanje nakon što je prozvao starce da se ne mogu nositi sa njim :)))))))))maggie13 wrote:bilo je zabavno..ozbiljnost na razini PC igrice :Dtre911 wrote:Nije imao srca doći i šamarati dodatno mrtvog magarcamaggie13 wrote:
i meni se cini :D
Di si ti sinoc?
Guest- Guest
vec je naucio da je gotov kad se krivo izrazi, hahatre911 wrote:Istina, mladac braćala tek treba naučiti što je točak i da se kolica ne moraju nositi kada se ise u šoping :)))maggie13 wrote:ne zna on jos sto mi znamo, ali saznat ce ;Ptre911 wrote:Šteta što je mladac utekao na spavanje nakon što je prozvao starce da se ne mogu nositi sa njim :)))))))))maggie13 wrote:bilo je zabavno..ozbiljnost na razini PC igrice :Dtre911 wrote:
Nije imao srca doći i šamarati dodatno mrtvog magarca
2014-04-12
Ma nije to krivo sa njegovog stajališta, dečko konstantno lupeta takve gluposti da to ne može biti slučajno, pričati na ćirilici, pričati na forumu, nositi kolica...da ne nabrajamo sve gdje se poprilično ukakio kada je pokušao ispasti pametan :)maggie13 wrote:vec je naucio da je gotov kad se krivo izrazi, hahatre911 wrote:Istina, mladac braćala tek treba naučiti što je točak i da se kolica ne moraju nositi kada se ise u šoping :)))maggie13 wrote:ne zna on jos sto mi znamo, ali saznat ce ;Ptre911 wrote:Šteta što je mladac utekao na spavanje nakon što je prozvao starce da se ne mogu nositi sa njim :)))))))))maggie13 wrote:
bilo je zabavno..ozbiljnost na razini PC igrice :D
Guest- Guest
Page 12 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Similar topics
» I Arapima prekipjelo
» Sudskim službenicima prekipjelo
» MILIĆU PREKIPJELO! Istresao sve u facu predsjedničinim ‘hejterima’
» Japancima prekipjelo:''Bili smo preveliki pacifisti sad cemo opet biti samuraji militaristi'
» Jandrokoviću prekipjelo: ‘Zbog Vidović Krišto uvest ćemo obvezu nošenja maski u Saboru
» Sudskim službenicima prekipjelo
» MILIĆU PREKIPJELO! Istresao sve u facu predsjedničinim ‘hejterima’
» Japancima prekipjelo:''Bili smo preveliki pacifisti sad cemo opet biti samuraji militaristi'
» Jandrokoviću prekipjelo: ‘Zbog Vidović Krišto uvest ćemo obvezu nošenja maski u Saboru
Page 12 of 12