LIGA PRVAKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 50
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Re: LIGA PRVAKA
možda malo, ali barem nisam šiptar..scorpion wrote:Koji si ti bolesnikEnd1899 wrote:Parove četvrtfinala Lige prvaka ćemo saznati u petak u 12h. Prve utakmice će se igrati 11. i 12. aprila/travnja, a uzvratne utakmice sedam dana poslije.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Sad nek' ovi iz Cityja daju malom Pepeku još 3 milijarde eura da si kupi igrače. Iako, teško da bi i tada nešto napravila ta malena kreatura od trenera. Sa Bayernom ništa, a sa Cityjem još manje. A spisko pola milijarde eura na igrače.
Zeko-
2015-08-26
Sad nek' ovi iz Cityja daju malom Pepeku još 3 milijarde eura da si kupi igrače. Iako, teško da bi i tada nešto napravila ta malena kreatura od trenera. Sa Bayernom ništa, a sa Cityjem još manje. A spisko pola milijarde eura na igrače.
Zeko-
2015-08-26
Da, to je pogodio nakon polufinalnih utakmica...moćan je.muckodjubre wrote:I da portugal osvaja Ep...e to su prognozemocni majmun wrote:to nije nikakva prognoza, ja sam 2004. pogodio da monaco prolazi reala. to je prognoza, a ne ovo šta su i djeca u vrtiću mogla pogodit.scorpion wrote:scorpion wrote:Monaco i Leicester idu dalje AJMOOOOOO
Spavaš li mirno moćni majmune?
Guest- Guest
Najgore sto jesiEnd1899 wrote:možda malo, ali barem nisam šiptar..scorpion wrote:Koji si ti bolesnikEnd1899 wrote:Parove četvrtfinala Lige prvaka ćemo saznati u petak u 12h. Prve utakmice će se igrati 11. i 12. aprila/travnja, a uzvratne utakmice sedam dana poslije.
lažljiva životinjaVincent Vega wrote:Da, to je pogodio nakon polufinalnih utakmica...moćan je.muckodjubre wrote:I da portugal osvaja Ep...e to su prognozemocni majmun wrote:to nije nikakva prognoza, ja sam 2004. pogodio da monaco prolazi reala. to je prognoza, a ne ovo šta su i djeca u vrtiću mogla pogodit.scorpion wrote:scorpion wrote:Monaco i Leicester idu dalje AJMOOOOOO
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t10164-portugal-osvaja-euro-2016Vincent Vega wrote:Da, to je pogodio nakon polufinalnih utakmica...moćan je.muckodjubre wrote:I da portugal osvaja Ep...e to su prognozemocni majmun wrote:to nije nikakva prognoza, ja sam 2004. pogodio da monaco prolazi reala. to je prognoza, a ne ovo šta su i djeca u vrtiću mogla pogodit.scorpion wrote:scorpion wrote:Monaco i Leicester idu dalje AJMOOOOOO
nisu se polufinale još ni odigrale kad sam ja to prognozirao, pogledaj kolika je kvota bila na portugal.
Guest- Guest
Šta ti je nogomet. Dva francuska kluba poslje prve utakmice, PSG već slavio prolaz, Monaco je skoro oprostio.
Guest- Guest
Evo kako bi ja to upario da se mene pita:
Juventus - Leicester
Real Madrid - Monaco
Dortmund - Atletico
Barcelona - Bayern
Juventus - Leicester
Real Madrid - Monaco
Dortmund - Atletico
Barcelona - Bayern
scorpion-
2014-04-18
[url=APSOLUTNI JUNAK VIDEO: MA NEMA GA NITKO! EVO ZAŠTO SE SUBAŠIĆU KLANJAJU U KNEŽEVINI Hrvat sjajnim bravurama stao na kraj milijunašima iz Manchestera]APSOLUTNI JUNAK VIDEO: MA NEMA GA NITKO! EVO ZAŠTO SE SUBAŠIĆU KLANJAJU U KNEŽEVINI Hrvat sjajnim bravurama stao na kraj milijunašima iz Manchestera[/url]
Guest- Guest
scorpion-
2014-04-18
Ende budi dobar i pokazi znakove zivota,demo se brine
Sad je cmrlja kod nogometnog analfabeta, ne boj se...amper1950 wrote:
[url=APSOLUTNI JUNAK VIDEO: MA NEMA GA NITKO! EVO ZA%C5%A0TO SE SUBA%C5%A0I%C4%86U KLANJAJU U KNE%C5%BDEVINI Hrvat sjajnim bravurama stao na kraj milijuna%C5%A1ima iz Manchestera]APSOLUTNI JUNAK VIDEO: MA NEMA GA NITKO! EVO ZAŠTO SE SUBAŠIĆU KLANJAJU U KNEŽEVINI Hrvat sjajnim bravurama stao na kraj milijunašima iz Manchestera[/url]
:8)
Suba junak!
<3
Guest- Guest
Enda volin ka mlađeg brata...
Al tako san sritan sta je Prevara iskaran od najpotentnije momčadi na svitu...
No Messi, no fun...
<3
Al tako san sritan sta je Prevara iskaran od najpotentnije momčadi na svitu...
No Messi, no fun...
<3
Guest- Guest
https://twitter.com/ojemerson35/status/842145528251047936fridrih_niche wrote:Sad je cmrlja kod nogometnog analfabeta, ne boj se...amper1950 wrote:
[url=APSOLUTNI JUNAK VIDEO: MA NEMA GA NITKO! EVO ZA%C5%A0TO SE SUBA%C5%A0I%C4%86U KLANJAJU U KNE%C5%BDEVINI Hrvat sjajnim bravurama stao na kraj milijuna%C5%A1ima iz Manchestera]APSOLUTNI JUNAK VIDEO: MA NEMA GA NITKO! EVO ZAŠTO SE SUBAŠIĆU KLANJAJU U KNEŽEVINI Hrvat sjajnim bravurama stao na kraj milijunašima iz Manchestera[/url]
:8)
Suba junak!
<3
Slavlje u svlačionici, Subašić još uvjek u majici s likom Hrvoja Čustića, mladića koji je stradao zbog nečijih propusta.
Guest- Guest
Suba je sinoc imao 2 obrane s time da se nakon 2.obrane lopta odbila saneu za gol citya. Ona agueru je bila odlicna kada mu je pravovremeno uletio u udarac...
Isplakao bi se da su smrdljivi englezi i pep prosli...uvijek protiv engleza
[size=45]Smatraju da je srpski branič Aleksandar Kolarov bio najslabija karika u 1:3 porazu u Kneževini kojim je City ostao bez četvrtfinala Lige prvaka, a Pep Guardiola prvi put u trenerskoj karijeri ispao ovako rano u najjačem europskom natjecanju. [/size]
[size=45]Kolarov je samo žrtva još jednog neuspjelog Pepovog eksperimenta. Naime, slavni trener je lijevog beka prebacio u ulogu lijevog štopera i upario ga s Johnom Stonesom, drugim najskupljim braničem u povijesti nogometa.[/size]
[size=45]Srpski nogometaš, na kojeg su se obrušili navijači, pomogao je Monacu u velikom uspjehu. Naime, kod drugog gola loše je procijenio centaršut što je iskoristio Fabinho, a kod odlučujućeg pogotka je loše procijenio let lopte i ostao kratak u skoku ispred Monacovog junaka Tiemouea Bakayoka.[/size]
[size=45]REVOLUCIJA...[/size]
[size=45]Kolarov je samo žrtva još jednog neuspjelog Pepovog eksperimenta. Naime, slavni trener je lijevog beka prebacio u ulogu lijevog štopera i upario ga s Johnom Stonesom, drugim najskupljim braničem u povijesti nogometa.[/size]
[size=45]Srpski nogometaš, na kojeg su se obrušili navijači, pomogao je Monacu u velikom uspjehu. Naime, kod drugog gola loše je procijenio centaršut što je iskoristio Fabinho, a kod odlučujućeg pogotka je loše procijenio let lopte i ostao kratak u skoku ispred Monacovog junaka Tiemouea Bakayoka.[/size]
[size=45]REVOLUCIJA...[/size]
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 50