LIGA PRVAKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: LIGA PRVAKA
e moj ende, samo šamarčine dobijaš, 2 put od psg-a (prvi put kad su vas nadigrali i drugi put teškakrađa),ode i guardiola
Guest- Guest
Vec si grogiran, prepustit cu te spavanju i snovima vidim na nisi svojEnd1899 wrote:nisam primijetio, ovo šta u 3 sezone postade najbolji trener u povijesti bundeslige to ćemo zanemarit.nowitzki wrote:Obozavam gledat tu prevaru na koljenima, sto i je konstantno u biti od odlaska iz cmarse di bi i ja osvojio 30 trofejaEnd1899 wrote:koji je tvoj problem, jesi li konačno dočekao prvi posrtaj guardiole u karijeri, shvaćaš li svoj jadnowitzki wrote:Di si smradcu?End1899 wrote:pssssst
ako je barci rutina postala da osvajaju treble ne znam zbog čega su se ostali mali klubovu umislili da bi i njima to trebala biti rutina, ali to očito znači biti na koljenima.
Laku noc mali endicu
nowitzki-
2014-04-27
ne znam kako ću dalje, morat ću otvorit par računa na forumu da izliječim komplekse :Dmocni majmun wrote:e moj ende, samo šamarčine dobijaš, 2 put od psg-a (prvi put kad su vas nadigrali i drugi put teškakrađa),ode i guardiola
End- Posts : 21177
2015-08-25
End1899 wrote:nisam primijetio, ovo šta u 3 sezone postade najbolji trener u povijesti bundeslige to ćemo zanemarit.nowitzki wrote:Obozavam gledat tu prevaru na koljenima, sto i je konstantno u biti od odlaska iz cmarse di bi i ja osvojio 30 trofejaEnd1899 wrote:koji je tvoj problem, jesi li konačno dočekao prvi posrtaj guardiole u karijeri, shvaćaš li svoj jadnowitzki wrote:Di si smradcu?End1899 wrote:pssssst
ako je barci rutina postala da osvajaju treble ne znam zbog čega su se ostali mali klubovu umislili da bi i njima to trebala biti rutina, ali to očito znači biti na koljenima.
topim normabele na kašiku, još dva tri šuta i idem na spavanjenowitzki wrote:Vec si grogiran, prepustit cu te spavanju i snovima vidim na nisi svojEnd1899 wrote:nisam primijetio, ovo šta u 3 sezone postade najbolji trener u povijesti bundeslige to ćemo zanemarit.nowitzki wrote:Obozavam gledat tu prevaru na koljenima, sto i je konstantno u biti od odlaska iz cmarse di bi i ja osvojio 30 trofejaEnd1899 wrote:koji je tvoj problem, jesi li konačno dočekao prvi posrtaj guardiole u karijeri, shvaćaš li svoj jadnowitzki wrote:
Di si smradcu?
Laku noc mali endicu
2015-08-25
scorpion wrote:Monaco i Leicester idu dalje AJMOOOOOO
Spavaš li mirno moćni majmune?
Neznam ti ja sta je to normabel ne konzumiram tablete, ali vjerovatno je smijesna fora ha haEnd1899 wrote:topim normabele na kašiku, još dva tri šuta i idem na spavanjenowitzki wrote:Vec si grogiran, prepustit cu te spavanju i snovima vidim na nisi svojEnd1899 wrote:nisam primijetio, ovo šta u 3 sezone postade najbolji trener u povijesti bundeslige to ćemo zanemarit.nowitzki wrote:Obozavam gledat tu prevaru na koljenima, sto i je konstantno u biti od odlaska iz cmarse di bi i ja osvojio 30 trofejaEnd1899 wrote:
koji je tvoj problem, jesi li konačno dočekao prvi posrtaj guardiole u karijeri, shvaćaš li svoj jad
Laku noc mali endicu
:/
nowitzki-
2014-04-27
samo naprijed, ne bi ti bilo prvi puta.End1899 wrote:ne znam kako ću dalje, morat ću otvorit par računa na forumu da izliječim komplekse :Dmocni majmun wrote:e moj ende, samo šamarčine dobijaš, 2 put od psg-a (prvi put kad su vas nadigrali i drugi put teškakrađa),ode i guardiola
Guest- Guest
scorpion wrote:scorpion wrote:Monaco i Leicester idu dalje AJMOOOOOO
noćnowitzki wrote:Neznam ti ja sta je to normabel ne konzumiram tablete, ali vjerovatno je smijesna fora ha haEnd1899 wrote:topim normabele na kašiku, još dva tri šuta i idem na spavanjenowitzki wrote:Vec si grogiran, prepustit cu te spavanju i snovima vidim na nisi svojEnd1899 wrote:nisam primijetio, ovo šta u 3 sezone postade najbolji trener u povijesti bundeslige to ćemo zanemarit.nowitzki wrote:
Obozavam gledat tu prevaru na koljenima, sto i je konstantno u biti od odlaska iz cmarse di bi i ja osvojio 30 trofeja
Laku noc mali endicu
:/
2015-08-25
mocni majmun wrote:samo naprijed, ne bi ti bilo prvi puta.End1899 wrote:ne znam kako ću dalje, morat ću otvorit par računa na forumu da izliječim komplekse :Dmocni majmun wrote:e moj ende, samo šamarčine dobijaš, 2 put od psg-a (prvi put kad su vas nadigrali i drugi put teškakrađa),ode i guardiola
2015-08-25
to nije nikakva prognoza, ja sam 2004. pogodio da monaco prolazi reala. to je prognoza, a ne ovo šta su i djeca u vrtiću mogla pogodit.scorpion wrote:scorpion wrote:Monaco i Leicester idu dalje AJMOOOOOO
Guest- Guest
mocni majmun wrote:to nije nikakva prognoza, ja sam 2004. pogodio da monaco prolazi reala. to je prognoza, a ne ovo šta su i djeca u vrtiću mogla pogodit.scorpion wrote:scorpion wrote:Monaco i Leicester idu dalje AJMOOOOOO
nowitzki-
2014-04-27
I da portugal osvaja Ep...e to su prognozemocni majmun wrote:to nije nikakva prognoza, ja sam 2004. pogodio da monaco prolazi reala. to je prognoza, a ne ovo šta su i djeca u vrtiću mogla pogodit.scorpion wrote:scorpion wrote:Monaco i Leicester idu dalje AJMOOOOOO
Parove četvrtfinala Lige prvaka ćemo saznati u petak u 12h. Prve utakmice će se igrati 11. i 12. aprila/travnja, a uzvratne utakmice sedam dana poslije.
2015-08-25
Svaka čast moćni majmune. Oprosti što sam se usudio stavit sebe u istu rečenicu s tobommocni majmun wrote:to nije nikakva prognoza, ja sam 2004. pogodio da monaco prolazi reala. to je prognoza, a ne ovo šta su i djeca u vrtiću mogla pogodit.scorpion wrote:scorpion wrote:Monaco i Leicester idu dalje AJMOOOOOO
Last edited by scorpion on 15/3/2017, 23:12; edited 1 time in total
Koji si ti bolesnikEnd1899 wrote:Parove četvrtfinala Lige prvaka ćemo saznati u petak u 12h. Prve utakmice će se igrati 11. i 12. aprila/travnja, a uzvratne utakmice sedam dana poslije.
scorpion-
2014-04-18
Sada stize reprezentativna stanka
Sacuvaj nas boze te reprezentativne stanke, stanka kojoj se jedino bosanci raduju
Sacuvaj nas boze te reprezentativne stanke, stanka kojoj se jedino bosanci raduju
nowitzki-
2014-04-27
nowitzki wrote:Sada stize reprezentativna stanka
možda malo, ali barem nisam šiptar..scorpion wrote:Koji si ti bolesnikEnd1899 wrote:Parove četvrtfinala Lige prvaka ćemo saznati u petak u 12h. Prve utakmice će se igrati 11. i 12. aprila/travnja, a uzvratne utakmice sedam dana poslije.
2015-08-25
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 23 of 50