LIGA PRVAKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 14 of 50
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Re: LIGA PRVAKA
Ovrebova krađa je daleko veća i što je najbitnije, Chelsea je odigrao pravu utakmicu i nadigrao Barcu dok je PSG odigrao pičkasto pa ih nitko previše ne žali.Ziil Los Dii ! wrote:Ovrebo mi je tragicniji ,ne kazem da ovo nije bilo sramotno i perfidno sudjenje za barcu,ali ono je bilo zalosno ..doslovno se rugao igracima chelseascorpion wrote:Ovrebo 2. pošalju anonimca, odradi posao i onda ga kao kazne. Koga boli kurac sad što je kažnjen? Ništa se neće promjenit. A ja mislio end se zajebaje kad je rekao, uzvrat sudi OvreboZiil Los Dii ! wrote:Potvrda vrhunskog sudjenja je stigla.onaj svabo ,odnosno turcin aytekin ili kako vec ove sezone vise nece suditi ligu prvaka
Ucinio je sto je trebalo i sad ide na zasluzeni odmor
Guest- Guest
prva utakmica nedosuđen penal za barcu, druga utakmica ruka ballacka u 16 i nepostojeće isključenje abidala u 60. nekoj minuti. a chelsea s druge strane 2-3 sumnjiva penala od kojih su 2 bila poslije nepravedno isključenog abidala i 100 simulacija, forsiranja i iznuđivanja crne nakaze. ima li itko objektivniji, ne može realniji opis situacije i tko je onda više oštećen...
End- Posts : 21177
2015-08-25
koji ovrebo, pa on je mala beba za ovu krađetinu, ali ne vidim da itko to spominje gdje su situacije čiste ko suza, za razliku od simulacija maloude i drogbe.
2015-08-25
kopile na aparatimaBeli wrote:jebem ti mater cigansku lazljivu u picku.
2015-08-25
ende, fino sam ti rekao da ne smiješ pit tablete koje nađeš pored kontejnera. Vidiš kakve su nuspojave
Number of teams who lost 4-0 in the first leg of a UCL game: 145 Number of teams who qualified the next game: 1
2015-08-25
Deniz Ajtektin, glavni arbitar revanš revanša osmine finale Lige šampiona sve vreme utakmice vređao prvotimce PSŽ-a.
I to na ogavan način.
„Je... se, je... se“, navodne su Ajtekinove reči upućene igračima u situacijama kad su ovi tražili jedanaesterce (najmanje dvaput) u svoju korist i protestovali protiv, mora se priznati, diskutabilnih odluka da se kazenni udarci dosude za Katalonce.
Le Parizijen navodi i da su igrači pogođeni takvim odnosom, odnosno da nisu mogli da veruju kako tako ponaša sudija značajne utakmice.
Predsedenik Naser Al Kelaifi je nešto blaži u stavovima.
„Sad nema nazad, ali mislim da bi rezultat bio drugačiji da je suđenje bilo uravnotežno. Što se takmičenje približava kraju to je arbitraža zahtevnija. Sudije to moraju da znaju, kao to moraju da znaju da na ovakvim utakmicama nema mesta nervozi. Svi su videli penal nad Di Marijom, da je dosuđen bilo bi 3:2. Da ne pominjem kako je sviran penal nad Suarezom“, rekao je Kelaifi.
I to na ogavan način.
„Je... se, je... se“, navodne su Ajtekinove reči upućene igračima u situacijama kad su ovi tražili jedanaesterce (najmanje dvaput) u svoju korist i protestovali protiv, mora se priznati, diskutabilnih odluka da se kazenni udarci dosude za Katalonce.
Le Parizijen navodi i da su igrači pogođeni takvim odnosom, odnosno da nisu mogli da veruju kako tako ponaša sudija značajne utakmice.
Predsedenik Naser Al Kelaifi je nešto blaži u stavovima.
„Sad nema nazad, ali mislim da bi rezultat bio drugačiji da je suđenje bilo uravnotežno. Što se takmičenje približava kraju to je arbitraža zahtevnija. Sudije to moraju da znaju, kao to moraju da znaju da na ovakvim utakmicama nema mesta nervozi. Svi su videli penal nad Di Marijom, da je dosuđen bilo bi 3:2. Da ne pominjem kako je sviran penal nad Suarezom“, rekao je Kelaifi.
Guest- Guest
Joj dobro je više sa tom tekmom. Svi znamo da je Barcelona prošla zahvaljujući sudačkoj mašineriji i šta sad? Ni prvi ni zadnji put. 90% trofeja imaju zahvaljujući sucima
Bila bi baza da leicester ode do kraja ^^End1899 wrote:
I ispadne usput iz lige ^^
Nego koga prenose ovi nasi nesretnici u srijedu ?
Monaco- city htv2
scorpion-
2014-04-18
1:0 pobjeda pobjeda barcelone u barceloni. čisti ofsald kod gola barcelone i opet ste igrali protiv 10 igrača jer je totalno neopravdano isključenje.End1899 wrote:
koji ovrebo, pa on je mala beba za ovu krađetinu, ali ne vidim da itko to spominje gdje su situacije čiste ko suza, za razliku od simulacija maloude i drogbe.
bolje šutite to vam je najbolji mogući potez.
Guest- Guest
pa evo na slici ti je penal i crveni za sneijdera, a kamoli da pokreneš video, ali ipak je sneijder te godine bio najbolji na planeti pa mu se progledalo kroz prste.
2015-08-25
Ovdje na videu niti jedan nije penal za barcelonu. Ali dobro, razumijem zagorskog šumara. Oni su navikli na takve penale kad ne ide, pa im je tada bilo čudno. Vjerojatno nisu podmazalimocni majmun wrote:1:0 pobjeda pobjeda barcelone u barceloni. čisti ofsald kod gola barcelone i opet ste igrali protiv 10 igrača jer je totalno neopravdano isključenje.End1899 wrote:
bolje šutite to vam je najbolji mogući potez.
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 14 of 50